eşimin kini bitmiyor

af dilerse belki barışırmış inan yazarken bile sinirleniyorum.ben artık onunla bu konuyu konuşmamaya karar verdim geçen hafta konuştuk ne annemin kalitesizliği kaldı ne seviyesizliği ağlamaktan mahvoldum onun için tartışmıyorum oruç tutuyorum onunla uğraşacak gücüm yok.çünkü konuşamıyor kendisi ya tartışıyor ya hakaretvari konuşuyor. ben k.valideme kızsam bile k.pederime o benden özür deilesin diyemezdim nasıl bi özgüven yada nasıl bi aile terbiyesi almış anlamadım

hiç ağlamayın, ağlanacak ne haliniz var ki? sanırım siz eşinize göre daha yumuşak huylu daha sakin ve daha ketumsunuz. o da bunun farkında ve üstünüze oynuyor.

yapınız itibariyle çataçat kavga edebilecek biri olmadığınızı düşünüyorum o yüzden eğer tahammülüm kalmadı artık bu adamı çekemem diyecekseniz bence oturup son kez konuşun. kendince efelik taslarken belki işin ciddiyetinin bile farkında olmayabilir eşiniz.

umarım sizdeki kararlığı fark eder de saçma inadından vazgeçer yoksa çekilecek gibi değil eşinizin tavırları

evet ben onun tam tersiyim en azından böyle bi olayı büyütücek çıngar çıkaracak düzeyde değilim. geçen konuştuğumuzda bak böyle yaparsan huzurumuz olmaz hayat bu 3 5 günlük bi dünya değil hastalık var ölüm var olmaz senden ayrılmak zorunda bırakma beni dedim herşeyi gözel aldım diyor bana

ne kadara ısrar edersen eşinizin bir tarafı daha çok kalkacak.
Hiç üstelemeyin konusunu dahi açmayın.Unutmayın herkes kendine yakışanı yapar.
Bayramda sizin akrabalarınız onu sorarsa mutlaka onun akrabalarıda sizi soracaklar.
Emin olun eşinizin ailesi normal insanlarsa zaten eşinizin bu durumu bayrama kadar uzatmış olmasına tepki verirler.

haklısın üsteledikçe kendini bişey sanıyor. bayramda bende gitmeyeceğimi söyledim benim için önemli değil dedi. ailesi tepki verir mi bilemem inan anlamadım normaller mi değiller mi

kayınvaliden iyi bir insansa acaba sana yardımcı olur mu oğlunu ikna edebilir mi? Yardım isteyebilir misin acaba üzüldüğünü belirterek...

Ne münasebet canım koskoca kadın çocuğu yaşındaki adamdan, olmayan bişey için neden özür dileyecelkmiş.
Onun senin annenden özür dilemesi lazım.
Bana kimse karışamaz falan dediği için.
Bu beyefendilerin ailelerinin her laflarını biz kadınlar alttan alıyoruzda,
onlar neden en ufak laf da bir kalemde silebiliyolar.
Kaldıki kadın hiçbişey dememiş.
hakaret etmemiş, küfür etmemiş.
Sakın sakın taviz verme.
Anneni de sakın o potaya sokma.
Biz kadınların anneleri aman kızım aranız bozulmasın diye her şeyi yaparlar.
Erkek aileleri gibi burnundan kıl aldırmamazlık yapmazlar.
Eğer özür dilerse anneniz bu adamla hiç baş edemezsiniz.
tövbe tövbe...(daha neler duyucaz)

Kesinlikle bayramda onun ailesini ziyarete gitme . .Her ne kadar bu konuda onların herhangi bir kusuru olmasada işin ciddiyetini senin ne kadar üzüldüğünü anlamaları lazım. . Yada bayramdan önce kayınvalidene bahset bu konudan . . Belki eşinle konuşup ikna edebilir.

bahane arıyomuş eşinde zaten..
böyle buluttan nem kapmakta çok acayip...
sende gitme madem o gelmiyo senin ailene...

Belki eşinin amacı boşanmaktır bunlar bahanesidir hemde suçlu olmadan vicdanı rahat olur bunu düşündün mü hiç?

Evet biz bazı şeyleri duymazdan görmezden geliriz ama ama erkekler pusuda bekler.annem benim için özür diler ama böyle bişeyi istemem kocaman kadın suçsuzken özür diletemem. Annesi şu an beni aramıyor en son ben aradım eve geldi durumu anlattım ama o da böyle yaptı

Zaten gitmeyeceğim k.validem de durumu biliyor ama faydası olmadı

Daha öncede yazmıştım

Eşiniz gerçekten çok kalitesizmiş
+ eşinizin aileside özellikle babası yada annesinin sözü geçiyorsa yumruğunu masaya vurup oğullarına söz geçiremiyorlarmı ?

Gerek benim babam olsun gerek benim eşimin babası olsun her ikiside tavrını inan çöreklenirlerde üstümüze yanlış bişey yaptırmazlar
Babanızdaki bu mülayimliğide gördüm
Eşiniz sizi hiç haketmiyor

Diğer konunuzada yazmıştım şimdi yine yazacağım, anneniz özür dileyecek bir şey yapmamış.

Aksine eşinizin bence annenize bir özür borcu var.

Bırakın, üstüne düşmeyin gelmezse gelmesin bayramda, siz tek gidin.

Siz söyledikçe, konu açıldıkça kendisini çok önemli hissetmeye başlayacak beyefendi.

Bu ne saçma şey, hem suçlu hemde özür bekliyor, koskoca kadın özür dileyinde utanmayacak mı? yüzünün rengi değişmeyecek mi? (özürün büyüğü küçüğü olmaz ama anneniz suçsuz... suçlu olsa illaki dilemeli.)

Zorla düşürülmeye çalıştığınız duruma çok üzüldüm,eşin olacak adam belliki çok inatcı ve senin zayıf yerlerini zaaflarını çok iyi çözmüş bahaneler üreterek kendi kafasında kurnazlıklarla ailenle problem yaratmaya çalışıyor,bu birazda senden kaynaklanıyor alttan alıyorsun sen neden tartışmadın evet neden tartışmadın anneme böyle söylemeye hakkın yok,koskoca kadına senden asla özür diletmem demedin??bu ne cürret ne cesater...nasıl bir densizlik...bendede var bitane sonunda kısasa kısas yaptık herkez yanıyor..dahamı iyi oldu hayır...daha çok acılar çekiliyo ama ne demek miş özür dilemek..dolduruşa geliyor..ayrıca kendi kararlarınıda alamayan bir insan gibi geldi bana..eğer müdahaleden bunalıyorsa çok baskı görmüştür illaki ve nedemek olduğunu bildiğinden kuruntusu var kabul edemiyor...bence tam tersi kendi ailesi yapıyor onu yönlendiriyor..bu ne kinn beee...öyle erkekler duyuyorum ki artıkk..kadınla kıyaslanamaz bile..yazıklar olsun..

zaten gitmeyeceğim k.validem de durumu biliyor ama faydası olmadı

hahahhahaa buna ancak gülerim kayınvalidende biliyor ama faydası olmadımı hahhaha...uyan arkadaşım uyaaannn..ne faydası herşeye cacık olup boşanmaya kadar götüren sonra istediklerinde ağzından çıkan tek kelimeyle ipten alan insanlarrrın faydası olmadımı????????????*oğullarına bişey demeye gerek yoktu bir yan baksalardı sen şimdi burda bunları yazıyor olmazdınn aaahhh iyi niyetlerimiz aaahhh.....

Aynı olayı bizde yaşadık annem abimin eşine işle ilgili bir tavsiyede bulundu ve yengem demediğini bırakmadı abimde bariz olmasada yengemin tarafını tuttu. Aslında annemin kötü bi niyeti yoktu onların iyiliğini düşünüyo ama yanlış anlaşıldı. Sonra yine barıştılar kimse kimseden özür dilemedi ana annemda açıklamasını yaptı ne amaçla söylediğini şimdi gayet normal araları. Sizde esinizi ve annenizi ikna etseniz konuşsalar belki yüzyüze hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…