af dilerse belki barışırmış inan yazarken bile sinirleniyorum.ben artık onunla bu konuyu konuşmamaya karar verdim geçen hafta konuştuk ne annemin kalitesizliği kaldı ne seviyesizliği ağlamaktan mahvoldum onun için tartışmıyorum oruç tutuyorum onunla uğraşacak gücüm yok.çünkü konuşamıyor kendisi ya tartışıyor ya hakaretvari konuşuyor. ben k.valideme kızsam bile k.pederime o benden özür deilesin diyemezdim nasıl bi özgüven yada nasıl bi aile terbiyesi almış anlamadımaçık açık sordunuz mu peki bitirmeyi düşünmüyor mu hiç bir şekilde? illa koskoca kadın özür mü dileyecekmiş? böyle bir şeyi asla kabul edemem dediniz mi?
babanıza hiç çekinmeden özür bekliyorum diyebilmesi çok ilginç geldi bana özellikle. nasıl bir özgüven anlamak mümkün değil.
af dilerse belki barışırmış inan yazarken bile sinirleniyorum.ben artık onunla bu konuyu konuşmamaya karar verdim geçen hafta konuştuk ne annemin kalitesizliği kaldı ne seviyesizliği ağlamaktan mahvoldum onun için tartışmıyorum oruç tutuyorum onunla uğraşacak gücüm yok.çünkü konuşamıyor kendisi ya tartışıyor ya hakaretvari konuşuyor. ben k.valideme kızsam bile k.pederime o benden özür deilesin diyemezdim nasıl bi özgüven yada nasıl bi aile terbiyesi almış anlamadım
evet ben onun tam tersiyim en azından böyle bi olayı büyütücek çıngar çıkaracak düzeyde değilim. geçen konuştuğumuzda bak böyle yaparsan huzurumuz olmaz hayat bu 3 5 günlük bi dünya değil hastalık var ölüm var olmaz senden ayrılmak zorunda bırakma beni dedim herşeyi gözel aldım diyor banahiç ağlamayın, ağlanacak ne haliniz var ki? sanırım siz eşinize göre daha yumuşak huylu daha sakin ve daha ketumsunuz. o da bunun farkında ve üstünüze oynuyor.
yapınız itibariyle çataçat kavga edebilecek biri olmadığınızı düşünüyorum o yüzden eğer tahammülüm kalmadı artık bu adamı çekemem diyecekseniz bence oturup son kez konuşun. kendince efelik taslarken belki işin ciddiyetinin bile farkında olmayabilir eşiniz.
umarım sizdeki kararlığı fark eder de saçma inadından vazgeçer yoksa çekilecek gibi değil eşinizin tavırları
haklısın üsteledikçe kendini bişey sanıyor. bayramda bende gitmeyeceğimi söyledim benim için önemli değil dedi. ailesi tepki verir mi bilemem inan anlamadım normaller mi değiller mine kadara ısrar edersen eşinizin bir tarafı daha çok kalkacak.
Hiç üstelemeyin konusunu dahi açmayın.Unutmayın herkes kendine yakışanı yapar.
Bayramda sizin akrabalarınız onu sorarsa mutlaka onun akrabalarıda sizi soracaklar.
Emin olun eşinizin ailesi normal insanlarsa zaten eşinizin bu durumu bayrama kadar uzatmış olmasına tepki verirler.
kayınvaliden iyi bir insansa acaba sana yardımcı olur mu oğlunu ikna edebilir mi? Yardım isteyebilir misin acaba üzüldüğünü belirterek...[/QQUOTEk.valideme anlattım ama bi faydası olmadı.bi kaç iftar davetleri oldu hiç birine gitmedim.eşime söyledim çünkü sen tavrından vazgeçmediğin sürece bende kimseyle görüşmem dedim.k.valideme de neden gelmediğimi söyledim kim bilir belki hoşuna gitmiştir bu durum
Evet biz bazı şeyleri duymazdan görmezden geliriz ama ama erkekler pusuda bekler.annem benim için özür diler ama böyle bişeyi istemem kocaman kadın suçsuzken özür diletemem. Annesi şu an beni aramıyor en son ben aradım eve geldi durumu anlattım ama o da böyle yaptıNe münasebet canım koskoca kadın çocuğu yaşındaki adamdan, olmayan bişey için neden özür dileyecelkmiş.
Onun senin annenden özür dilemesi lazım.
Bana kimse karışamaz falan dediği için.
Bu beyefendilerin ailelerinin her laflarını biz kadınlar alttan alıyoruzda,
onlar neden en ufak laf da bir kalemde silebiliyolar.
Kaldıki kadın hiçbişey dememiş.
hakaret etmemiş, küfür etmemiş.
Sakın sakın taviz verme.
Anneni de sakın o potaya sokma.
Biz kadınların anneleri aman kızım aranız bozulmasın diye her şeyi yaparlar.
Erkek aileleri gibi burnundan kıl aldırmamazlık yapmazlar.
Eğer özür dilerse anneniz bu adamla hiç baş edemezsiniz.
tövbe tövbe...(daha neler duyucaz)
Zaten gitmeyeceğim k.validem de durumu biliyor ama faydası olmadıKesinlikle bayramda onun ailesini ziyarete gitme . .Her ne kadar bu konuda onların herhangi bir kusuru olmasada işin ciddiyetini senin ne kadar üzüldüğünü anlamaları lazım. . Yada bayramdan önce kayınvalidene bahset bu konudan . . Belki eşinle konuşup ikna edebilir.
aynen bana da bahane gibi geliyorbahane arıyomuş eşinde zaten..
böyle buluttan nem kapmakta çok acayip...
sende gitme madem o gelmiyo senin ailene...
belki de öyledir.artık iyi niyetli düşünmem bende karşımda böyle bi adam varkenBelki eşinin amacı boşanmaktır bunlar bahanesidir hemde suçlu olmadan vicdanı rahat olur bunu düşündün mü hiç?
zaten gitmeyeceğim k.validem de durumu biliyor ama faydası olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?