Eşimin kırıcı cümleleri

Vakana-pan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.084
691
43
Merhaba herkese.

Dün izinliydim, ev işi yapacaktım. 3 gündür adet olamamıştım hatta hamileyim sanıp mutlu olmuştum ama dün adet oldum. Belden aşağım kopar derecesinde ağrıyor,dayanamıyorum resmen.

Geç uyandım saat 10.30 civarı. Ağrı kesici aldım bir tane yavaş yavaş başladım iş yapmaya. O sırada eşim geldi eve üstünü giyindi, namaza gidicem dedi. Eline alışveriş listesi sıkıştırdım gelirken alsın diye. Balık alıp gelmiş akşama bunu yapalım diye tamam dedim.

Oturdu tv karşısına, üstüne çekti battaniyeyi elinde telefon gülüşüp duruyor. Biraz yardım eder misin dedim, çok yorgunum dedi. Sinirlendim çıktım salondan. Süpürmek için geri geldim “bu son ev işi yapışım, ne kadar istiyorlarsa vereceğim parası bir kadın alacağım” dedim. Halimi görmüyor musun bacaklarım tutmuyor ne kadar vicdansızsın dedim.

Bana hatun aldık hata yaptık. Kaderimi s….m ne işim vardı benim evlilikle falan diye bağırmaya başladı. Çok zoruma gitti ağladım. Yatak odasına çekildi uyumak için. Yanına gittim “ben sana evi süpür, cam sil, yerleri sil demiyorum etrafı toplasan bu bile bana yeterdi. Gerçekten çok ağrım var dedim” Çektim kapıyı çıktım. Odadan çıktı sonra alışveriş yapıcam dedi. Bir şey demedim, gelince de balığı ben yapıcam sen ortalığı şöyle bir düzelt dedi,gitti. Geldiğinde aldıklarını yerleştirdi, balığı yaptı. Ben temizliği bitirdim.

İçimden konuşmak gelmedi, söyledikleri beni çok kırdı çünkü. Sormadı da bana neden hala yüzün asık ,tamam özür dilerim demedi. Hala kırgınım, kızlar ben ne yapabilirim eşimin düzelmesi için.. Hep tartışmamızda böyle kelimeler sarf ediyor inciniyorum. Bazen ben de bel altı vuruyorum evet ama çok ciddi kelimeler bunlar..

Fikirlerinize ihtiyacım var, teşekkürler

Hata bizde bende aynı şeyi yapıyodum önceden.
Madem o kadar ağrınız var daha niye ev süpürüyosunuz. Bırakın pislikten ölecek değilsiniz. Alın battaniyenizi yatın.
Adamlarda sanıyolar ki naz yapıyoruz. O kadar kötü olsa yapamazdı diye düşünüyolar muhtemelen. Azıcık canınızın kıymeti olsun.

bu adamın içinden geçiyor ki diline yansıyor
üzgünüm
bu kadar kaba saba ağzı bozuk adam üstelik karısı rahatsızken halden anlamayıp sen evde koştururken yaylanıyorsa
bu evlilikte adam olur mu bilemedim

bayağı süründür sen de hemen af ediyorsun galiba

Merhaba herkese.

Dün izinliydim, ev işi yapacaktım. 3 gündür adet olamamıştım hatta hamileyim sanıp mutlu olmuştum ama dün adet oldum. Belden aşağım kopar derecesinde ağrıyor,dayanamıyorum resmen.

Geç uyandım saat 10.30 civarı. Ağrı kesici aldım bir tane yavaş yavaş başladım iş yapmaya. O sırada eşim geldi eve üstünü giyindi, namaza gidicem dedi. Eline alışveriş listesi sıkıştırdım gelirken alsın diye. Balık alıp gelmiş akşama bunu yapalım diye tamam dedim.

Oturdu tv karşısına, üstüne çekti battaniyeyi elinde telefon gülüşüp duruyor. Biraz yardım eder misin dedim, çok yorgunum dedi. Sinirlendim çıktım salondan. Süpürmek için geri geldim “bu son ev işi yapışım, ne kadar istiyorlarsa vereceğim parası bir kadın alacağım” dedim. Halimi görmüyor musun bacaklarım tutmuyor ne kadar vicdansızsın dedim.

Bana hatun aldık hata yaptık. Kaderimi s….m ne işim vardı benim evlilikle falan diye bağırmaya başladı. Çok zoruma gitti ağladım. Yatak odasına çekildiiçin. Yanına gittim “ben sana evi süpür, cam sil, yerleri sil demiyorum etrafı toplasan bu bile bana yeterdi. Gerçekten çok ağrım var dedim” Çektim kapıyı çıktım. Odadan çıktı sonra alışveriş yapıcam dedi. Bir şey demedim, gelince de balığı ben yapıcam sen ortalığı şöyle bir düzelt dedi,gitti. Geldiğinde aldıklarını yerleştirdi, balığı yaptı. Ben temizliği bitirdim.

İçimden konuşmak gelmedi, söyledikleri beni çok kırdı çünkü. Sormadı da bana neden hala yüzün asık ,tamam özür dilerim demedi. Hala kırgınım, kızlar ben ne yapabilirim eşimin düzelmesi için.. Hep tartışmamızda böyle kelimeler sarf ediyor inciniyorum. Bazen ben de bel altı vuruyorum evet ama çok ciddi kelimeler bunlar..

Fikirlerinize ihtiyacım var, teşekkürler
Evet esinin sozleri cirkin,hatta igrenc,kaderle ilgili soyledgi dinen oyle kotu ve tehlikeli ki.. Bence bi tovbe etsin..
Onun disinda esini sen germissin, satasmissin durduk yere.. Bana oyle geldi.. Hep bu tarz tartismalar oluyosa evde,bezmis olabilir..

Kaderimi s..m nedir ya.. Ben anlamiyorum inancli bir insan bunu nasıl söyler kaderi yazan kim? İnancsizsa zaten kader lafı da etmesin. Neyse konu bu değil.
Konu ne biliyor musun bugün okuduğum konuların 3/4 u geçimsizlik ve kocaların eşlerine afedersin hayvanliklari. Bu toplumu kasıtlı olarak bu hale getirmedilerse ben de bişey bilmiyorum.

Sana gelecek olursak bazen sessizlik gerekir.. Kırgınlığını nekadar kelimelere de doksen bu odunlar anlamaz

Kaderimi s..m nedir ya.. Ben anlamiyorum inancli bir insan bunu nasıl söyler kaderi yazan kim? İnancsizsa zaten kader lafı da etmesin. Neyse konu bu değil.
Konu ne biliyor musun bugün okuduğum konuların 3/4 u geçimsizlik ve kocaların eşlerine afedersin hayvanliklari. Bu toplumu kasıtlı olarak bu hale getirmedilerse ben de bişey bilmiyorum.

Sana gelecek olursak bazen sessizlik gerekir.. Kırgınlığını nekadar kelimelere de doksen bu odunlar anlamaz

Sessizim, susuyorum, konuşmuyoruz bakalım..

Bi tek senin ki öyle değil emin ol ama aramızdaki farkı söyleyim o kıçını kaldırmadıkça asla kendi başıma işe kalkışmam isterse pislikten ölsün. Hele özel günümdeysem paso yatarım sıcak su torbasıyla. Yemek filan da hak getire. Azcık canının kıymetini bilsene sen. Madalya takmıyolar yaldır yaldır iş yapınca. Ne kadar uğraşsan da ters anına gelince yediğini içtiğini inkar ediyorlar ne de olsa

Evet esinin sozleri cirkin,hatta igrenc,kaderle ilgili soyledgi dinen oyle kotu ve tehlikeli ki.. Bence bi tovbe etsin..
Onun disinda esini sen germissin, satasmissin durduk yere.. Bana oyle geldi.. Hep bu tarz tartismalar oluyosa evde,bezmis olabilir..

Sataştım mı belki..
Ama inanın 3 haftadır eve süpürge sürmedim. Haftaya da akrabalarım gelecek ve geceleri yamakla bitmiyor bu iş. Kaba temizliği bitirmem gerekiyordu. Bana yardım eder misin diye diretiyorum bazen evet :(

alıştırmayın efendim adamları ayakları uzatıp yatmaya, temizlikse temizlik tutsun ucundan, tutmalı yani.
ben mutfakta yemek yaparken eşim yardım etmese bile mutlaka sandalyede oturur, hayat müşterek siz yorulurken o nasıl yatarmış yahu? susmayın lütfen susmayın daha yumuşak bir dille daha sakin bi zamanda anlatın durumu yardım edermisin diye değil yardım etmen gerek diye anlatın.
ayrıca küfür olayına hiç girmiyorum onun için ne kadar özür dilese az

Bi tek senin ki öyle değil emin ol ama aramızdaki farkı söyleyim o kıçını kaldırmadıkça asla kendi başıma işe kalkışmam isterse pislikten ölsün. Hele özel günümdeysem paso yatarım sıcak su torbasıyla. Yemek filan da hak getire. Azcık canının kıymetini bilsene sen. Madalya takmıyolar yaldır yaldır iş yapınca. Ne kadar uğraşsan da ters anına gelince yediğini içtiğini inkar ediyorlar ne de olsa

Yapmak zorundaydım. 3 haftadır eve bir şey yapamıyorum. Haftaya da misafirlerim var :(

alıştırmayın efendim adamları ayakları uzatıp yatmaya, temizlikse temizlik tutsun ucundan, tutmalı yani.
ben mutfakta yemek yaparken eşim yardım etmese bile mutlaka sandalyede oturur, hayat müşterek siz yorulurken o nasıl yatarmış yahu? susmayın lütfen susmayın daha yumuşak bir dille daha sakin bi zamanda anlatın durumu yardım edermisin diye değil yardım etmen gerek diye anlatın.
ayrıca küfür olayına hiç girmiyorum onun için ne kadar özür dilese az

Ben evde olmadığımda evi toplar ona bir lafım yok. Ama eve temzilik şart bir su vurmak şart..

Sataştım mı belki..
Ama inanın 3 haftadır eve süpürge sürmedim. Haftaya da akrabalarım gelecek ve geceleri yamakla bitmiyor bu iş. Kaba temizliği bitirmem gerekiyordu. Bana yardım eder misin diye diretiyorum bazen evet :KK43:

:KK57:Ne 3 haftadır süpürge açmadın mı.Ben bir gün açmasam ev batıyor.Misafir stresinden eşine sardın herhalde.

Hata bizde bende aynı şeyi yapıyodum önceden.
Madem o kadar ağrınız var daha niye ev süpürüyosunuz. Bırakın pislikten ölecek değilsiniz. Alın battaniyenizi yatın.
Adamlarda sanıyolar ki naz yapıyoruz. O kadar kötü olsa yapamazdı diye düşünüyolar muhtemelen. Azıcık canınızın kıymeti olsun.

İşte konunun özeti bu. Kesinlikle doğru.
Eğer yapılamıyorsa yapılmayacak.
Hastaysa yatılacak..
İstediğiniz kadar sitem edin, eğer hastayken ayağa kalkabiliyorsanız iyisinizdir demektir.
Algı meselesi.
Karşıdaki yorgun olduğunda nasıl uzanıyorsa sizde oyle yapabilirsiniz.
Eğer yardımcı gelmesi gerekiyorsa gelir. Bu çıkan huzursuzluktan çok daha iyi.
......
Ayrıca namaz kılan bir insan , dinini biliyordur. Kadere küfredilmez. Bunu ona hatırlatın. İkinci olarak eğer hanımına böyle davranıyorsa , evliliğine pişman olduğuna dair cümle kuruyorsa talak hakkını da araştırsın. Ve ucuncusu eşinin kalbini böyle kırdıysa yine sorgulasın namazını.

:KK57:Ne 3 haftadır süpürge açmadın mı.Ben bir gün açmasam ev batıyor.Misafir stresinden eşine sardın herhalde.

Gerçekten sadece ortalığı toplayabildim bu 3 haftada çünkü 3 haftadır her izin günümde bir işimiz çıktı. Ve istanbul dışına gidip gelmek zorunda kaldık..
Ee misafir stresi de var azıcık

Back
X