- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
Canım bende 3 yıllık evliyim ve 3 senede flört döneminimiz oldu hala aynı hic degismedi sende kendimi gördüm bende cok takıntılıyım ve artık esim yüzünden ilaca basladım Insallah düzelir ama bizimki hala aynı sevgisi sonsuz ama kıskanclık hat safhada ;(
Yukselenini biliyor musun? 30 yas civari mi? Sana cozum uretmek icin kidiligi hakkimda az cok bilgi edinmem lazim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim ki de kıskanç da bu kadar değil.neyse ki kıyafete alıştım hatta ii oldu sanki
sana bu kadar yasak koymuş kendisi sağa sola bakıyo mu bi dikkat et bakalım.
zamanla kıskançlık azalıyo derler çok duydum örnekleri.
neyse ki arkası uzun bluzlar moda oldu.
canım yükselenini bilmiyorum inan.28 yasında suan.askeri personel esim
Askeri personel dedin cevabi verdim. Genellikle polisler ve askeriye de valisanlar da bu kiskanclik abarti oluyor. Kisiliginde yok ama cevresinde ah o kadinlarda ... Diye konusuyorlardir. Adam da koruma icgudusu ile yapiyordut. Hakli mi degil ama yaslanfikca anliyorlar. Lakin sen yipranacaksin. Su an arkadaslarin soylediklerini bir dene bakalim. Ama sanmiyorum. Esin de bunu kabul edecek cesareti goremedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yay burcumuymuş...Yaylar çok rahat olur böyle şeyleri takmaz, yanlışlık olmasın.
Çözüme gelince, zamana yayıp gözlemlemek denenebilir, o söylese de sınırları fazla aşmadan yavaş yavaş, alıştırarak bir denersin, tepki verirse tartışmadan, "aaa sana açıkmı geldi ben normal bulmuştum, farkında değilim" diye salağa yatabilirsin kavga çıkmaması için. Haa birde kısasa kısas dene, aynı kısıtlamaları
sende yap, gittiği geldiği yere karış, telefonunu karıştır, kıyafetine karış v.b bakalım ne yapacak, birşey derse ee bende seni kıskanıyorum, benim kurallarımda böyle der çıkarsın işin içinden.
Birde anlamadığım şey bu kadar kılık kıyafet, makyaj takıntısı olan erkekler niye türbanlı bir eş seçmek varken, açık eş seçip sonrada kısıtlayıp duruyor. Bunun mantığı nedir yani...Tamam aşka söz geçmez de tercihlerin öyleyse zaten gönlüne ancak öylesi girebilir ki...
canım esim türbanlı esi olsada böyle olurdu inan adamın yapısı böyle.bende aynı seyleri ona yapacagımcanım
canım bakmıyo yanımda.insallah düzelir.seninkidemi böyle giyinmeni istiyor.uzun bluz alıyorum bende.
Merhaba ,
nlyvz nin yorumunun neresini feminen bulduğunuzu anlayamadım damlacikolata. Ancak yorumunuzun asıl takıldığım kısmı "Once evlimisiniz merak ettim" cümleniz.
Fikir sahibi olmak , düşüncesini paylaşabilmek için yorum yazanların evli olmaları zorunluluğu bulunmamakta. Çok özel durumlarda sizinle aynı durumu tecrübe etmiş olma tercihinizi anlayabilirim doğum , hamilelik gibi.
Konuya dair ise bazı yorumlarda " .. sende şunu yap bakalım nasıl hissedecek .." tarzında yorumlar okudum. Bence bu çok hassas ve tehlikeli bir konu. Konu sahibinin eşinin ruhsal durumunu , karakter yapısını bilmiyoruz. Verilen tavsiyeleri uygularsa nasıl bir tepkiyle karşılaşacağını da.
Bir insan sadece kendisi değişmek ve kendindeki bir durumu değiştirmek ister ise bunu yapabilir. Dışarıdan yapılacak müdahaleler yarardan çok zarar getirebilir. Şayet konu sahibinin eşi değişmek istiyor ise bir uzmandan yardım almalı , sorunun temeline inmeliler.
" Sana güvendikçe .. " ifadesi var bazı yorumlarda. Bunu da anlayamadım açıkçası. Bir insan güvenmediği bir insanla neden evlenir ? Kıskançlığı basite indirgemek , zamanla geçer demek ne kadar doğrudur ?
Kıskançlığın ne kadar vahim sonuçları olabileceğine dair iki örnek , arama motoruna kıskançlık cinayeti yazarsanız bu haberler gibi yüzlerce haber daha görebilirsiniz.
http://sozcu.com.tr/2014/yasam/kiskanclik-cinayeti-472830/
http://www.milliyet.com.tr/kiskanclik-cinayeti-/gundem/detay/1811526/default.htm
canım ben gidipte bir erkekle konussam yada ilşkim olsa töbe töbe tamam haklısın ama kocamın kıskanclıgı daha cok dıs görünüsüme dair.sac bas yüzündende beni öldürmez....dayak dahi atmaz.aramızda sorun oluyor
yok uzun kollu bluz değilde bol olcak popoyu kapatcak vs.pantolon tam facia zaten kot ya da ne giysem popo öylece dışarda ii bişi de bakmasınlar istiyo:))
tabi normal kiloda olan biri de pantolonu dolduruyo haliyle.sanırım kolsuza karışmaz ama ben kısa kollu giyerim.göğüs ortada olmucak vs.şimdi istediği gibi giyinmeye alıştım zaten eski halimle şimdi dışarı çıkamam galiba:))
bi şekilde orta yolu bulun.kapri kol gömlekler var çok şık.ya da uzun kol şifon gömlekler var onlardan alabilirsin.yazın diz altı etek giyebilirsin.kloş etekler var tatlı mı tatlı.hatta artık uzun etekler de moda oldu.ben giyiyorum arkadaşlar beğeniyor.(eğer pantolon darlığı sorun olacaksa,zaten yazın kot çekilmiyor)
kıskançlığn da bi sınırı var tabi ben bunları söylüyorum da.daha fazlasını isterse dur dersin.
ben seni nerden tanıyorum şeker.yeni gördüm nickini klomen topiğinden miydi
Tamda bu işte başından beri söylemek istenilen. Onun kıskançlığının, saplantılarının senin kıyafetinle falan alakası yok. Bu bir hastalık. İnşallah gayretinle sabrınla biraz normalleştirirsin. Yoksa böyle bir hayat gerçekten çekilmez olur.
kendi düsen aglamaz
bile bile evlenmissin cekeceksin mecbur
mutlaka nisanli sözlü iken yada sevgiliyken kiskancligi hosuna gitmistir
simdi neden bunaliyorsun ki
seni seviyor iste :)
BenimAskPastam , kendi yazdıklarımı yeniden alıntılama ihtiyacı hissettim. Lütfen yeniden okuyun. Ben o iki örneği kıskançlığın ulaşabileceği uç noktaları göstermek amacıyla paylaştım. Ki o kadınların da başkasıyla ilişkisi olduğuna dair kanıt yok , şayet takıldığınız nokta bu ise.
Kıskançlık sanıldığı kadar masum bir duygu değil. Kıskançlığın dozu ve yansımaları her insanda farklı. Sizi , eşinizi , eşinizin yetiştiği çevreyi , tepki verme şeklini bilmeksizin forumda size önerilen herhangi bir önerinin tarafınızca uygulanması halinde alacağınız tepkiden çekindiğim için yazma ihtiyacı duydum.
Forumda yazmak hepimiz için kolay bir eylem , ancak bir sorumluluğu da var zannımca. Size verilen ben eşime şöyle davrandım , düzeldi tarzındaki yorumların sizi etkilemesinden ve bu tavsiyeler yüzünden zarar görmenizden endişe ettim. Uygulamaya geçtiğinizde sizin eşinizin tepkisinin ne olacağını hiç birimiz bilemeyiz. Olumlu tepki olması beklenirken aklımıza dahi gelmeyecek olumsuz bir olayda olabilir.
Yorum yapan arkadaşlarımız , bende dahil ; kendi görüşlerimiz , hayat tarzımız , kendi tanıdığımız insanları baz alıyoruz. Burada size söylenilen en ufak bir tavsiyenin şiddetle sonuçlanmayacağının garantisi yok.
Yukarıdaki 2 haber size çok uzak geldi değil mi ? Onların işlediği suçun adı da kıskançlık cinayeti olarak geçiyor ancak. Ben şayet eşiniz de değişmek istiyor ise bir uzman yardımı almanız gerektiğini düşünüyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Sağlıcakla kalın.
bende de var benzer bi vaka:) senin eşin kadar değil ama benim eşim de normalden baya fazla kıskanç...tesettürlü olmama rağmen karışır giydiklerime..7 yıl flört döneminden sonra evlendik 7 yılda burnumdan getirdi,yediğime,giydiğime,gittiğim yerlere,arkadaşlarıma karıştı..çalışmama izin vermedi..bende sırf bayanların çalıştığı bi iş buldum ancak 1 sene idare edebildim o zaman da askerdeydinihayetinde evlendik..avrupa yakasında oturuyordum anadolu yakasına geldim evlenince...burda eşim dostum kimsem yok e haliyle kimseyle görüşemiyorum,tek başıma göndermiyo beyefendi karşıya:)bende 4 duvar arasında asosyal olup çıktım,şimdi de kızıyo bana bi işini de kendin hallet diye..bende inadına bakkala bile gitmiyorum senin yüzünden böyle oldu diyorum..zamanla düzeliyolar ama şimdi diyo ki düzgün bi iş olsa çalışsan,sosyal bi ortamın olur en azından diyo:)ben de senin gibi bile bile evlendim ama sevdiğim için pişman olmadım hiç..tabi bi de herşey karşılıklı..eşim çok ilgilidir benle..bütün gün evde sıkıldığımı bildiği için her fırsatta bi yerlere gidelim der,kendi çapında beni bu durumdan kurtarmaya çalışıyo işte...şimdi bebekte geliyo kısmetse ağustosta o zaman oğluşumu da alır gezerim diye hayaller kuruyorum kendi kendime..
tatlım bellı esının yapısı kıskanc ama sımdı ıkı aylık evlısınız ya dahada uygulamak ıstıyodur bence yıllar gectıkce esın kıskanclık dozunu ayarlıcak evlılıgınız oturucaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?