- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
rabbim herkese böyle eş versin..
kıskanan sahiplenen erkek candır..:2:
Canim cok iyi anliyorum seni ya bende 1 yillik evliyim benimki oyle makyaja falan karismazdi ama dekolteme cok dikkat ederdi otobüs dolmuş yasak arabayla git nereye gitcksn. Ama bu 4 ay surdu. Simdi hic suraya gitcm ben arabayi birak diyorum dolmuş a biniver bana lazim diyo. Dayan biraz sana olan güveni oturdugu zamn anlar hatasini. Duzelir. Yeni evlenen insanlarin genelde basina gelebiliyor.
kızlar daha 2 aylık evliyim.ama esim cıktıgımzdan beri cok kıskanc makyajımdan tutun kıyafetime kadar karısıyor ve bile bile evlendim.yaz gelsin istemiyorum.dün ayakkabı begendim bir tane baglı az topuklu normal yazlık bir bir ayakkabı acık dedi ayakkabıya ayakkabının acıgınıda ilkkez duydum.esimi seviyorum ama bazen beni bunaltıyor.yazın normal kısa kollu (kolsuz olanı degil) giymemi istemiyor yarım kollu yada uzun olacak ve göğüsler cok belli olmayacak bol olacak kıyafet.popomu örten seyler hırkalar olacak üstümde.ruj yasak.göz makyajına izin verdi sükür cok agır olmamak sartıyla.sac rengi cok acık renk yada cok dikkat ceken olmayacak.erkek kuaföre gitmek yasak.erkeklerle konusmak yasak.bunaldım.ne yapabilirim.ben zaten cok acık giyinen biri degilim.yada hoppa bir insan degilim sessizim cok cevremde yok zaten.burda hiç arkakadasım da yokki hani kıskansın.yanlız bir yere gitmek yasak.anlayacagınız bunaldım bunaldım bunaldım.....cocuk olsa Onla ilgilenir benle bu kadar ugrasmaz diyorum ama cocukta olmuyor.ne yapabilirim düzelmesi için.diyorki sanki herkes sana bakıyo gibi hissetyom diyo cok ahım sahım güzel bir kızda degilim ama yapısı bu nasıl düzelticem esimi yardım yada benim gibi olan varmı????zaten bunalımlı bir insanım herseyi cok kafama takarım içim içimi yer,psikolojik olarak zaten bunalımlıyım esimde böyle yapınca daha kötü oluyorum.işten geliyor ne giymişsim nasıl makyaj yapmısım ruj sürmüsmüyüm diye kontrol ediyo bir yere giderken ne giycen bakayım diyor.onla kıyafet almaya gitmek istemiyorum...
Ne kadar doğal bir şeymiş gibi anlatmışsınız gerçekten şaşırdım, yeni evlilerin genelde başına gelir bir durum falan değil bu durum hiç kusura bakmayın, kendinizi kandırmayın. Evleneceği kadına daha başından güvenmeyip, deli saçması şeylerle kısıtlayıp zamanlamı güvenir bir erkek karısına. Bence bu normal bir erkek değildir. Normal erkek öncelikle evlenmeyi düşündüğü kadını ilk tanıdığı şekilde kabul eder, değiştirmeye şekillendirmeye çalışmaz, zevklerine tercihlerine saygı duyar, bilir ki sevgilisi-nişanlısı yada karısı nerede nasıl giyineceğini ve nasıl davranacağını bilir budur normal erkek. Öyle evlenip aradan aylar yada yıllar geçtikten sonra güvenmez, daha yolun başında güvenir. Hem kendisine hem de eşine.
Once evlimisiniz merak ettim. Ayrica bu kadar feminen düşünceye kesinlikle karsiyim kadin erkek esitligininde bu kadar kadin üstünlüğü haline getirilmesini hic anlamiyorm. Kendimizi paralasakta eşit degiliz. Bunu anlamaliyiz. Market posetini bile eşit agirlikta tasimayiz.. evet turk toplumunun genellemesi budur yeni evlenildiginde genelde yasanir bu durumlar.. siz yasamamis olsaniz bile anneniz teyzeniz vs. Biri mutlaka yasamistir. Insanlari bu şekilde yargilamayin.
Once evlimisiniz merak ettim. Ayrica bu kadar feminen düşünceye kesinlikle karsiyim kadin erkek esitligininde bu kadar kadin üstünlüğü haline getirilmesini hic anlamiyorm. Kendimizi paralasakta eşit degiliz. Bunu anlamaliyiz. Market posetini bile eşit agirlikta tasimayiz.. evet turk toplumunun genellemesi budur yeni evlenildiginde genelde yasanir bu durumlar.. siz yasamamis olsaniz bile anneniz teyzeniz vs. Biri mutlaka yasamistir. Insanlari bu şekilde yargilamayin.
Düşünüp duruyorum kibar yazayım da banlanmayım diye ;
kıskançlığı normalmiş gibi görenler , şu kadar kıskanırsa normal bu kadar kıskanırsa anormal diyenler ; ezik misiniz ? Kocanız /sevgiliniz yokken kendiniz karar veremiyo musunuz ne giyeceğinize ,ne süreceğinize , nereye gideceğinize ? "Aman kıskanıyo beni seviyo beni sahipleniyo" tavrı nedir allahaşkına ? Biri sahiplenmese cozutuyo musunuz ? Kısa kollu giyince kötü yola mı düşüyosunuz ?
Kendinize ait bir nüfus cüzdanına sahip olduğunuza ve nüfus sayımında +1 sayıldığınıza göre siz bir bireysiniz , farkında değil misiniz ? Nedir bu birilierinin himayesinde olma halleri ,üstelik bundan mutlu olma halleri ? Üçüncü sayfalar çok seven/kıskanan/sahiplenen kocaların cinayet haberleriyle dolu...
Biraz kendinize gelin ,kendi kararlarınızı kendiniz verin . Ve lütfen kendi kararlarınızı vermeye başlamadan çocuk doğurmayın , güçlü ve aydınlanmış kadınlar olmadığınız sürece yetiştireceğiniz çocuklar da sizin aynanız olacak... ( sözüm sadece konu sahibine değildir ,kıskanılmaktan haz duyan bütün arkadaşlar üstüne alınabilir...)
muhtemelen çıkma döneminde çoktan ayrılmış olurdum. Evlenmek mi uzak dursun bana!
ama sen artık evlendin çözüm istiyorsun. Bence söyle sana çarşaf alsın.
o duanızıdaki herkesi geri alın bence. kendi adınıza konuşun. duadan çok beddua gibi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?