Eşimin kıskançliği

Adam resmen sizi yanlızlaştırmıs çünkü işine gelmiş...

Tv seyretmeye izin vermemek ne ya
Var öyleleri benim k.peder de yıllarca eve televizyon almamış sırf kv izler diye, baktım kv çok bunalıyor eşime ısrar ettim zorla eve televizyon aldik , kadın 50 yaşına gelmiş adam hala baskılama peşinde , yıllarca bir yere bırakmamış ne tel ne televizyon vermemiş eline ...

Nereye istersem kendisi götürür o siz evden çıkmam önceden öyle değildi kaç kez kavga ettiğimizden sonra anneme aradim her şeyi söyledim sonra annem dedi boşan böyle devam etmes ondan sonra eşim böyle oldu

Ne desem bilemedim akıl tutulması sizinkisi bu hastalık eşinizin zamanla bu hale geldiğinizi söylemişsiniz.
Eşiniz dışarda kendine bir hayat kurmuş muhtemelen sevgilisi var geziyor tozuyor sizide eve kapatarak herşeyi kısıtlayarak dışardan haber almanızı engelleyerek baskı altında tutuyor.

Sizde ay çok seviyor beni kaybetmekten korkuyor diyerek romantizm yaşıyorsunuz. Adam düzeneğini kurmuş sizde ot gibi yaşamaya devam.

Aferin eşine iyi halt etmiş.
Tutuyorum kendimi yoksa ağzımdan kötü söz çıkacak.

Annen bosan dedi esin hepten kudurdu, her seyi kisitladi, sen de o zaman 2 cocuk yapayim bos bos oturacagima dedin, oyle mi?

Üzerine de "Kocam beni seviyor" yazınca artık ben kafa buluyor dedim. :))
Bi de düğünden sonra değişivermiş adam, önceden hiç böyle değilmiş. Böylesi keskin değişimleri sadece Yeşilçam'da araba çarpmalarından sonra gördüm ben.

Yemişim böyle sevgiyide bu nasıl iş anlamadım bile:))

Biz aslında sevisib evlendik önceden öyle değildi ben çalışıyordum düğünden sonra kıskancligi başladı kaç kez bosanirim dedim yavaş yavaş bu hale geldi
2 çocuk doğurup ayaginiza zincir takacağınıza boşansaydınız.

Allahın uzak etmesi gereken ilk sırada gelen insan cinsinden biri eşiniz denilen varlık!

Sizin gibi kadınlarda tapıyor genelde böyle adamlara . Yoksa sevgınızın çoktan bitmesi gerekiyordu
Siz kölesiniz resmen

Aslında çok seviyor bizi ama çok şey istemiyor arkadaşlarımla konusmamida istemiyor kendi belirliyor kiminle konuşacağımı
Kendinize bir sorun ben kölemiyim diye ?
Böyle adam sevse ne olur sevmese ne olur.
Özgürlüğünüz olmadığı sürece hasta birinden sevgi görmek size yetecek mi ?

Her gün konuşma diyor sadece kendi telefonundan kendi isteğiyle söylese konuşuyorum
nerde yaşadınız bunca yıl afedersiniz.. dağ başında falan mı?
etrafınızdaki kadınlar öyle mi bir bakın bakalım

ve siz hala böylesi manyak bir adama kıskanç diyorsunuz!

bende kıskancım eşim de kıskanç ve hiç böyle değiliz

haa bu arada manyak falan değilse sizi aldatıyor olabilir dikkat edin
malum kişi kendinden bilir işi

Psikolojik şiddetin adı ne zamandır sevgi oldu?
Sevgi, kıskançlık böyle bir şey değil. Ayrıca kk girip nasıl konu açtınız? Adam bunu görse buna da karışacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…