Eşimin kız arkadaşı bi nevi soydaşı..

nirdasııııınnnnn?

bizde ablamızı yeğğrizzzz ..

harcatmayız ablamızı bir mankene

Yangına körükle gidiyo şuna bak ne mankeni be moral ver dedik sana boz demedik..
Bizim dünyeeaa güzeli kontes ablamız varkken oda kimm tüüü paçosss

sen, sana düşeni yapmışsın. bundan sonrası eşine ait artık. eminim seni yanıltmaz

Yangına körükle gidiyo şuna bak ne mankeni be moral ver dedik sana boz demedik..
yazık kızında bişeyden haberi yok bunları görsee ne yapalım oda güzel olmayaydı kıskandırmasaydı ablamızı

bumudur işte olay budur diyorum ben adım gibi eminim yarın hiçbişey kalmayacak...zaten tahminimce malum gün (regl)yakın galiba olmasa bu kadar bile kalmayacaktı

Ara sayfaları daha doğrusu senin mesajından sonrasını okumadım ilk mesajına istinaden yazıyorum..

Kesinlikle onaylamıyorum ki- ben kıskanç bir bayan sayılmam..yani sanma çok kıskancım da her dakka gözüm kocamın üzerinde..

ama kardeş değil akraba değil, hayır dese bir daha görüşmese kıyamet kopacağı bir insan değil..

Tamam 1 kereye mahsus, ondan sonra da ayda yılda 1 görüşmeye ok derim de, siz de kalacak kadar yakınlaşma olacağı sinyalleri vs vs..

Kesinlikle kabul etme..Ne münasebet

Dünyanın bir sürü hali var..

hele ki siz de kalması vs olaylarına aklın varsa girmezsin..Kaldı ki kız çok alımlı güzel diyorsun..

Eşine ne kadar güvenirsen güven o ayrı..

Ama mutlaka sınır koy derim ben.

Gerekirse eşine kıskandığını söyle şimdi değil belki ama sonra..

Bozulursa da bozulsun anası değil akrabası değil, bir yere kadar ..

Ben geldimmm
Bende kızı merak ettim amma
Foto istiyoruz
2 günlük bandan sonra fazla mı coştum ne

ya tamam ya geçti diye şeee ettiyyydim ben şaka yanı zaten esmer olması yeter ablamın ben valla çarşıda orda bi kız topluluğu göriim gzözüm esmere kayıyor napiim

ben pek anlamadım.

çerkesler de yanlış olmaz mı yani hiç?

öyleyse iyimiş.

Tekrar uyarmaya gerek var mı?
İçeriğe yorum yapın lütfen, esmer, kumral, sarışın geyiğine çevirmeyin konuyu.

çok luzumsuz bi görüşme şimdi bunlar görüşünce dahada yakınlaşmasalar barı ben çok gereksiz buldum ne görüşürüm nede eşimle sohbet etmesıne ızın verırım kız arkadaş erkek arkadaş ayaklarına pek inanmıyorum sanki ben çoooook uzak akrabamla görüşmek istesem eşim tamam dicek pehhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…