- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
nirdasııııınnnnn?
bizde ablamızı yeğğrizzzz ..
harcatmayız ablamızı bir mankene
İşt bu sebeble asla ona onunla konuşmayacaksın demedim o kadar güzel olmasına rağmen..Büyük bir aşkla evlendik..Gerçekten beni çok sevdiğine inandığım bir eşim var..
Tabi arada her evlilikteki gibi pürüzler yaşasakta seviyoruz birbirimizi...
Ortak geçmişleri ve ortak tanıdıklarının olması oradaki akrabalarını daha da yakından tanımak istemesi onların arasında farklı bir samimiyet oluşturdu ama işte kadınım nihayetinde çok kıskandım
Ama suan gerçekten geçti..Azıcık kaldı..Onu da yarınki görüşmeden sonra tamamiyle kaldırırım umarım
yazık kızında bişeyden haberi yok bunları görseeYangına körükle gidiyo şuna bak ne mankeni be moral ver dedik sana boz demedik..
Bizim dünyeeaa güzeli kontes ablamız varkken oda kimm tüüü paçosss
İşt bu sebeble asla ona onunla konuşmayacaksın demedim o kadar güzel olmasına rağmen..Büyük bir aşkla evlendik..Gerçekten beni çok sevdiğine inandığım bir eşim var..
Tabi arada her evlilikteki gibi pürüzler yaşasakta seviyoruz birbirimizi...
Ortak geçmişleri ve ortak tanıdıklarının olması oradaki akrabalarını daha da yakından tanımak istemesi onların arasında farklı bir samimiyet oluşturdu ama işte kadınım nihayetinde çok kıskandım
Ama suan gerçekten geçti..Azıcık kaldı..Onu da yarınki görüşmeden sonra tamamiyle kaldırırım umarım
bumudur işte olay budur diyorum ben adım gibi eminim yarın hiçbişey kalmayacak...zaten tahminimce malum gün (regl)yakın galiba olmasa bu kadar bile kalmayacaktı
Yangına körükle gidiyo şuna bak ne mankeni be moral ver dedik sana boz demedik..
Bizim dünyeeaa güzeli kontes ablamız varkken oda kimm tüüü paçosss
yazık kızında bişeyden haberi yok bunları görseene yapalım oda güzel olmayaydı kıskandırmasaydı ablamızı
Ben geldimmm
Bende kızı merak ettim amma
Foto istiyoruz
2 günlük bandan sonra fazla mı coştum ne
ya tamam ya geçti diye şeee ettiyyydim ben şaka yanı zaten esmer olması yeter ablamın ben valla çarşıda orda bi kız topluluğu göriim gzözüm esmere kayıyor napiim
Aynen canım çok yakın
Tamam sakinimYavaş gel kız
İllede esmeerr
bir çerkes olarak birşeyler yazmak istedim.sakın dert etme.bırak görüşsünler ve evde de misafir edin.çerkesleri biraz tanıdıysan bunu dert etmemen gerektiğini biliyorsundur.benim eşim de evlenmeden önce anlamıyordu(kıskanç biridir normalde kendisi)şimdi diyorki sizlerin ilişkilerini anladım artık.çok çok uzak akraba olsan bile kardeş görürsün başka birşey düşünülmez.
şimdi burda tam anlatamasam da sen anlıyorsun zaten.eşin şimdi onu misafir edecek olmanın heyecanı içindedir.hiç bozma heyecanını ve güzel bir şekilde misafir edin
Tamam sakinim
ayy esmerler ayrı arkadaşa katılıyorumbende esmerim de
oyyYaa şeeyyy kumrallar nasıl kumrallar :2::2:
ay evet bende kumralımYaa şeeyyy kumrallar nasıl kumrallar :2::2:
oyyonlar da güzeller şekerim
ay evet bende kumralım
en güzel kumralll
BendeeeeeeeeÖptümm kocamaann
Evet en güzeli kumrall
Ama kontes ablamız kadar olamasakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?