Eşimin kız arkadaşı bi nevi soydaşı..

Annaaaammm 2 ömürdür (kelebek ömrü) aradığım bandaşımı bulmuşumda haberim yokmuşş
li li li li iliiiii

napsak biz demi sanaldan görüşsek?

kadesa catlakb biz biaradayken mı bu kadar uzuyor geyik anlamadım ki :26::26:

neyse susuyorum suscam ben bu kezde geyiğe döndermişiniz diye ban yiyemem

Şimdi Allah var benden baya baya bi güzel..Gözü olanın gözü çıksın :))

Allah böyle özene bezene yaratmış öyle bir şey bu bayan..

Bana gelince hee kendi çapımca güzelim :)) esmerim biçim biçim ölürem esmer için cinsinden zaar :))

Kocam bildiğin kumral tam bi çerkes erkeeeeği :))

umarım herşey istediğin gibi olur canım eşin sana aşık belli
ühühühühü pis sarışın bizi soktuğu hallere bak

napsak biz demi sanaldan görüşsek?

kadesa catlakb biz biaradayken mı bu kadar uzuyor geyik anlamadım ki :26::26:

neyse susuyorum suscam ben bu kezde geyiğe döndermişiniz diye ban yiyemem

Bence 3ümüzün ortak mekanı geyik muhabbeti ama ordada bukadar makara olmuyo olmuyor ya
Yasaklar cezbedermiş ya bizimkide o hesap

Kontesss ablaaa fotolar nerdeee

bence baştan sen kazandın benimm gözümde esmerlerin albenisi benim gözümde daha güzel

yani demek ki güzellik göreceliymiş

neyse bak aranızda tatlı bir espiri olmuş oldu ne güzel

Bence 3ümüzün ortak mekanı geyik muhabbeti ama ordada bukadar makara olmuyo olmuyor ya
Yasaklar cezbedermiş ya bizimkide o hesap

Kontesss ablaaa fotolar nerdeee

D kızın fotosu şimci ayıp olur sankim zaten bi ton kıskandım kızcağızı bir de deşifre etmeyelim şimdi :))

İyi ki varsınız gerçekten suan nasıl ferahladım anlatamam..Attım biraz üstümdeki bu apansız kıskançlığı ama tam anlamıyla geçmiş değil tabiki..

Et ya bişey olmaz biz onun fotosuyla oynarız beğenmiceğin hale getiririz ohh misss

İyiki varız tabii
Geçer geçer geçer bunlarda geçer üzme tatlı canını bunlarda geceeerr

Öyledee güzeelll böyledee güzell (Kontes ablanın her hali güzel)
Cezada almayız kontes ablanın derdini espiriyle hafif geyikle atlatmasını sağladık

.

Son düzenleme:
Ben sizi varya yeğğğğrimm yeğriiim öpeğğrim :))

:)) evet gerçekten stresimi aldınız..

KK seni seviyorum ben yaa..

Kontes ablanız kurban olsun ayol !

eşinle çok güzel bir ilşkin olduğu belli , maşallah, özgüvene dayalı sağlam bir evliliğiniz var. ve sana bu özgüveni veren bir insanın bunun üstüne gidip ne kadar güzel olursa olsun (üstelik yaş farkıda çokmuş) başkasına karşı duygusal birşeyler hissedeceğini düşünmüyorum. karısını gerçekten seven bir adamın gözünde eşinin her hareketi dünya güzelinden de güzeldir. o senin mimklerine , tavırlarına, sen oluşuna aşıktır, bunuda başkasında bulamaz.
o bayana karşı olan hisleri bana daha çok ortak geçmişlerinden dolayı duyulan kardeş sevgisi gibi geldi.

Her deniz bir martı,her rüya bir uyku,her nota bir şarkı, her mezar bir ölü, her ağaç bir kök bulur da ben başka bir sen bulamam

Kaynak: Kader Katibi

İşt bu sebeble asla ona onunla konuşmayacaksın demedim o kadar güzel olmasına rağmen..Büyük bir aşkla evlendik..Gerçekten beni çok sevdiğine inandığım bir eşim var..

Tabi arada her evlilikteki gibi pürüzler yaşasakta seviyoruz birbirimizi...

Ortak geçmişleri ve ortak tanıdıklarının olması oradaki akrabalarını daha da yakından tanımak istemesi onların arasında farklı bir samimiyet oluşturdu ama işte kadınım nihayetinde çok kıskandım

Ama suan gerçekten geçti..Azıcık kaldı..Onu da yarınki görüşmeden sonra tamamiyle kaldırırım umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…