Eşimin kız arkadaşı bi nevi soydaşı..

bir çerkes olarak birşeyler yazmak istedim.sakın dert etme.bırak görüşsünler ve evde de misafir edin.çerkesleri biraz tanıdıysan bunu dert etmemen gerektiğini biliyorsundur.benim eşim de evlenmeden önce anlamıyordu(kıskanç biridir normalde kendisi)şimdi diyorki sizlerin ilişkilerini anladım artık.çok çok uzak akraba olsan bile kardeş görürsün başka birşey düşünülmez.
şimdi burda tam anlatamasam da sen anlıyorsun zaten.eşin şimdi onu misafir edecek olmanın heyecanı içindedir.hiç bozma heyecanını ve güzel bir şekilde misafir edin

hayır o değilde içimden bir ses kontesin daha güzel olduğunu söylüyor....ki öyle bişey çıkarsa sanaldan kontesim kafasına ne atabiliriz?
kesin öyle birşey varrr kabul ediyosa kızın güzelliğini bu kadar kendisi çok daha güzel bencede yalandanda olsa o kız senden güzelmiş deriz

bişey sormak istiyorum çerkeziz diyosunuz ya nerelisiniz siz köken nere

Evlenmeden önce sen de birileriyle görüşmüşsündür eminim ama bunları evliliğine yansıtıyor musun hayır. Okuldan kankaların sizin şehre gelse kocana "bizde kalsın mı" desen ne tepki verir bir düşün sen de ona göre tepki ver.
Kız manken gibi diyorsun, şeytan dürter valla dışardaki kadın olduğundan daha güzel görünebilir.
Bu eşin de gelsin muhabbetlerine de inanma bu ruslar çok fena, kendini zararsız gösterip içinize daha kolay dalabilir. Söyle ona kendisine kız arkadaşlar bulsun.
Bir sene sonra kocam beni aldattı, yok boşanmak üzereyim diye başlık açtığını görürsem şaşırmayacağım. İzin verme. Ha bu yüzden seni kıracaksa kocan o evlilik yoktur zaten.

'''Ben Tatildeyim kahretsin yer sorunu varsa diye yazdım :)''

imza: KAZEN ...

WAWWWWWWW:))) İLK MESAJ İLK GOOOOOL:)))

HARİKASIN KAZEN...TATİL DEDİGİN ÜJJJ-BEJJJ GÜN.

KIZ DOKTORA YAPICAK İMİŞ...VAKİT UZUN...

Son düzenleme:
hani iki gün önceki sahte konu sandığımız konudan toplu kıyıma uğramıştık ya onu diyor

ban-daş

kontes kıskançlık azaldı mı biraz sanki :)

Annaaaammm 2 ömürdür (kelebek ömrü) aradığım bandaşımı bulmuşumda haberim yokmuşş
li li li li iliiiii

hani iki gün önceki sahte konu sandığımız konudan toplu kıyıma uğramıştık ya onu diyor

ban-daş

kontes kıskançlık azaldı mı biraz sanki :)

aynen yok yere bide ya neysem öhömmm

kontesss geçti mi unuttun mu krizi sonlandırdın mı biz kalpten inanıyoruz senin daha güzel olduğuna

Evet az azaldı sayenizde teşekkür ediyorum :))

Umarım yarın herşey çok güzel olur.

Eşim bana bakıp gülüyor hâlâ

Karım benim kıskanırmış da aman aman diyor pis herif

Kızlar foto konusuna gelince sanırım suan bunu yapamayacağım...Bakamıyorum kıza ben bile yeaaa :)

O sarısın ben esmerim..

Yarın size sonucu bildiririm bakalım neler olacak,neler bitecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…