Eşimin kız arkadaşı bi nevi soydaşı..

Valla affınıza sığınarak kanka/kardeş ayağı bile bi'şey ayağı demişler.
Aile yaşantınızı bilemem ama bir eşin 5 sene boyunca genç, "çok" güzel bi'kızla konuşmasını da mantıklı bulmadım.
İşin içinde bi'şey var demiyorum yanlış anlama zira beraber kamera açıyomuşsunuz.
Ama ne alaka yani bi'de sizde kalabilirmiymiş.
Sen bi'erkekle 5 sene konuş sonrada eşine aşkımmm bizde kalabilir mi de "aa tabii" derse sıkıntı yok.

Çok ama çook gereksiz geldi hadi kıskançlığı geçtim de millet burnunun dibindeki adama, kadına güvenemiyo.
Valla normalde akrep burcu olmama rağmen anlayışlı davranırım ama ı-ıh oturduğum yerden şahsen benim hoşuma gitmedi.
İsim vermeyim bi'sanatçı bile ablasının kocasıyla evlenmişken ben gerçek hayatta hiç görmediğim bi'kadına güvenip de eşimle samimiyet kurup bizim evde kalmasına izin vermem.

Son düzenleme:
bence kendıne güven ve buluşmaya gıt ve esıne sahıp cıktıgını yanında olduğunu göster derım meydanı ona bırakma ve bırde orada takıp et bakalım esının hareketlerını bırsey varsa zaten anlarsınn

Kazen der ki ;

Kız için güzel demişsin neye göre güzel ?

Tanıyor musun ? HAYIR,

Oturup kalkmasını konuşmasını gördün mü ? HAYIR,

Eşin adı üzerinde EŞ sizler eş olmuşsunuz ! Buraya kadar rahat ol ama...

Sizde kalması da nedir ? Kalabilir mi ? KALIR, Nedir 2 günlüğüne araştırma yapmaya gelmiştir, bir rehbere ihtiyacı vardır, AİLE dostudur bu da tamam. Lakin netten tanıdığı biri hemde alemi cihan birinin sizde ne işi var ? Ben Tatildeyim kahretsin yer sorunu varsa diye yazdım :)

Kıskançlık yapmamalısın ama kalması da doğru değil...

Sevindim. Fakat bir kadini hos buldugunuz icin kiskanmayin. İnanin bunun guzellikle alakasi yok. Ben etrafimda porselen gibi karisi varken cirkin bir kadinla onu aldatana sahit oldum. Guzelligin belli bir standarti yoktur. Sokaga adim attiginizda yuzlerce guzel kadin var. Eminim en az o kiz kadar guzelsinizdir. Her zaman kendinize guvenin

Kalmaması konusunda konuştuk anlaştık..Sadece tek seferliğine görüşmeyi kabul ettim..Çünkü bundan fazla görüşmeyi bünyem kaldırmaz benim Şimdiden karalar bağladım..

Kazen bu arada kız gerçekten çok güzel yaw :))

Kazen derki guzellik bir butundur sirf dis gorunusle olmaz!belki de sen daha guzelsindir ondan kimbilir.benim fikrim bunca zamandir esin gorusmus madem bisey de dememissin, o halde yuzyuze de bir gor tani.belkide sen simdi esine gorusmek istemiyorum dersen o gizli gizli gorusur.hersey senin kontrolunde olsun!

e peki kızla eşin görüşmeye devam edecek mi

kontes kıskançlık damarımı coşturdun ya

Canım evde kalması ayrı bir olay izin vermeyebilirsin ama görüşmekten imina etmemelisin bence. Eşinin aklının ucunda olsa seni arayıp söyler miydi? Ve güzellik göreceli bir kavram, eşinin karşısına hiç mi çok güzel kızlar çıkmıyor? Her güzele yan gözle bakacaklarsa takip edemeyiz bence, nereye kadar koruyacağız o kendini bilmedikten sonra. E anladığım kadarıyla eşin de öyle bir insan değil, nazar değmesin.

Bir de kızın yerine koy kendini. Kaç yoğıldır süregelen bir muhabbetiniz var. Sadece eşinin değil senin de var. Ve şimdi yüzyize bir kere görüşüp yüz çevirmek ayıp olmaz mı? Yani kızdan zarar gelip gelmeyeceğini ilk görüşmede anlarsın zaten. Ama yine yazışmalardaki gibiyse sadece güzel diye kıza da haksızlık etme bence.

Benim başıma gelmişti, ki öyle afeti devran falan da değilim ama çok sevdiğim bir ablam beni bir kere evi aradım diye, o evde değilken (aramamın mantıklı bir sebebi vardı, evde eşinden başka cep tel olmayan biri vardı onunla konuşmak için aramıştım) nasıl ben evi ararım diyerekten surat astı. Sonradan öğrendim böyle düşündüğünü. Ama o kadar çok kırılmıştım ki. Ve onun da çıkış noktadı benim bekar ve güzel olmamdı( o beğeniyor yani no adriana no lima).

görüştüğünüzde kızın hareketlerine dikkat et bakalım fingir fingir bişeyse dikkat derim.bi de tamam eşine güveniyosun ama Allah şeytana uydurmasın gizli felan görüşmesinler sonradan.

Kadesam konuştum detayıyla devam etmemesini istedim..Eşim de sana söz veriyorum görüşme olmayacak bir daha dedi..

Kabul ettim..

Ortak tanıdıklarımız dışında görüşmeyi kesmesini de istedim..Tamam dedi

Ben ona ne kadar güvensemde bu iş canımı sıktı işte..

Kontes, eşinden ve kızdan yana bi sıkıntı olmayacağından emin gibi bişeyim. ama bir afet-i devranı hafiften kıskanman da normal :))

zaten kız da kalmak istemeyecektir rahatsızlık vermemek adına

5 yıl netten görüşmesi bile gereksiz geldi bana
İnsan reeldekilere zor vakit buluyor

Gereksiz kişilerle muhabbet kurunca da zamanı gelince hayır denmiyo işte
Görüşün ama sizde kalmasın, ne münasebet yani..

Eğer kızı seversem onunla benim görüşmem daha uygun olur tabi..Bu görüşmeden sonrası için konuşuyorum..

Ama zaten çok iyi bilmesemde iyi bir kız olduğunu biliyorum..

gerçekten yüzyüze alacağım elektrik pozitif olursa onunla görüşmeyi isteyebilirim..

Ama eşim konusunda ne bileyim aslında herşey yarın belli olur gibime geliyor..

Eğer seversem eşim de dedi zaten siz görüşürüzsünüz canınız istediğinde ben araya girmem dedi.

Girme zaten dedin !

yani kızında eşinin de günahını almak değil de bu kk da çok gördük bu tip konuları insan bi düşünüyor acabalar geliyor aklıma..

zaten yapacak olanlar her duurmda yapar orası da kesin.

neyse rahatlamışsındır biraz

Konunun hepsini okuyamadım ama siz eşinize güvendikten sonra gerisi sorun olmaz sanırım.Ama kim olsa kıskanırdı hoş biriymiş dediginize göre.Yarın görüşün siz de gidin mutlaka onun hareketlerinden zaten nasıl davranacağını kestirirsiniz.Evinde kalma konusuna gelince yabancı birinin evde kalması çok gereksiz ve abartı.İnsan kendi akrabasında kalamıyor ki o yabancı size.Sonuçları bildirirseniz merakla bekliyoruz

Son düzenleme:
Kontes, eşinden ve kızdan yana bi sıkıntı olmayacağından emin gibi bişeyim. ama bir afet-i devranı hafiften kıskanman da normal :))

zaten kız da kalmak istemeyecektir rahatsızlık vermemek adına

ehehe canım yaa :)

ama şimdi afet-i devran olmasa belki bu kadar kıskanmazdım :)))

Yok ikisinin de konuşmalarına şahit oldum 5 yıldır...Sürekli Kafkasya'dan bahsediyorlar yazıştıklarında..

Şimdi hatunlar sabah akşam görüşmüyorlar zaten kız universite okuyordu..arada bir anca görüştükleri vakit zaten konu varsa yoksa Kafkasya :))

Eşim kendi soydaşlarına çok düşkün..Merak ediyorum diyor ayrı toprakların insanı ama ayrı yerlerde büyüdük üstelik akrabayız diyor..

Ondaki farklı bir merak..Hediyesini bile istemiş kızdan..Kendi topraklarına ait bir parça olsunda ne alırsan al cinsinden..

aaa iyi misin canım sen internetten tanışmışlar hep internet üzerinden görüşüyolar elalemin kızı ne akrabası ne bişeyi ben olsam asla görüşmelerine konuşmalarına izin vermezdim bi de gelip evimde kalıcak hee asla kabul etmezdim kıyameti kopartırdım bide soruyomuş bizde kalabilir mi diye sadece o sorusu bile evi başına yıkmama yeter de artardı bile yine sen bilirsin

ya kafanı çok kurcalamak istemiyorum ama aynı soyaddanlar diye akraba olucaklar diye bişey yok benim soyadımdan ya da başkalarının soyadından da çok var Türkiyede özellikle Yılmaz soyadı Türkiyede en çok olan soyadmış bütün Yılmaz soyadlılar akraba mı şimdi ?

çerkeslerde sülale isimleri oluyor, oradan emin olmuşlardır...

Bence esinin sanaldan bir kadinla tanisip bunu 5 yildir devam ettirip muhabbet etmesi bile yanlis .
Hadi buna izin verdin kamerayla siz de konustunuz ,
ee bu kiz o zaman da guzeldi degil mi?
Yani sanalda gorusunce sorun etmemissin is reele gelince sorun etmek neden?
Sanirim 5 yilin da bir getirisi olarak esinin kizi gercekte gorunce etkilenecegini dusundun.
Ben oyle anladim .

Bunca zaman sorun etmemissin gidip gorusun ,
tanisin
ama evde kalmasi olmaz .
Esin konusunda hani aklina bir sey gelmesi bakimindan degil de,
Hirli mi hirsiz mi kim bilebilir ki ?
Ben tanimadigim insani hayatta evimde yatirmam

Hatta halamin basina buna benzer bir hikaye geldi de anlatmayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…