Eşimin kız arkadaşı bi nevi soydaşı..

Kardeşim gibi diyor evet ama işteeeee ya nasıl anlatsam bilemiyorum..İçime bir kriz girdi atamıyorum arkadaşım...

Ya eşime güvenim var var da kız fena güzel :))

Ya ben bile hayran kaldım kıza..Bazı zamanlar bizde kalabilme ihtimalini konuştuk az önce telefonda birşey diyemedim..Aşırı bir koruma hissiyatı var..

Prezentable,
samimiyetine güvendiğim için dost acı söyler diyeceğim:)))
Kız bir içim suymuş, senden de genç haliyle, insan aynaya bakınca gerçekler yüze tokat gibi vuruluyor:)) için içini kemirir ama rahat olmalısın, eşinin senden başkasını gözü görmez, kızında içinde kötülük yoktur, öyle olsa ailece davet etmez fakat evde kalma işi ı-ıhh daha önceden bir samimiyet olsa amenna, tanışılmamış, huyu suyu hakkında fikriniz yok, eşini bu konuda ikna etmişsin bencede en doğrusunu yapmışsın ama emin misin tek görüşmeyle kalır mı? Size ziyarete gelmek isteyecektir o zaman ne yapacaksın?

güzelliği geçtim de huyunu suyunu bilmezsiniz hırlı mı hırsız mı sapık mı katil mi ..başınıza iş mi açar napar? ne işi var sizin evde ? ben kabul etmezdim .... gitsin nerede kalıyorsa kalsın ne yapıyorsa yapsın ya...bazen insanlar gereksiz cesur ve bilinçsiz oluyor....

Ortada bir durum yok yahu kız zaten ailecek görüşelim demiş. Durup dururken evhamlanmana gerek yok. Ailecek gidip görüşün, belli ki dostça görüşmek istemiş ki zaten senelerdir dostça konuşmuşsunuz. Her karşı cinsi potansiyel tehlike olarak görmeyin. Ayrıca kıskandığını belli edersen eşini de gereksiz yere üzersin. Burada kafanı rahatlatmak yerine daha da karıştırmış bazı arkadaşlar; çünkü kendileri erkek arkadaşlarına/eşlerine dişi sineğin bile 1km yanına yaklaşmasından huzursuz olan kişiler. Takma kafana.

Son düzenleme:

Ayyy munecimm

evet kız çok güzel benden de genç :)) tokatlar nasıl iniyor bir bilsen

Evet kızı az çok biliyorum,gariban kendi işinde gücünde olan tek amacı okulunu bitirip,doktorasını alıp ailesine güzel bir hayat kurabilmek..

Ama işte ziyarete gelmek isterse eve davet etmeme konusunda karar aldık..Bu konuda sanırım iş bana düşüyor..Eşim sen nasıl istersen öyle olsun dedi..

Ya peki ben kızı seversem ne olacak ? Aha işte kendime sorduğum sorulardan biri bu...

Eşim ona yan gözle bakmaz sanırım bu konuda çünkü onu tanıdığımı düşünüyorum ama yine de insanın içine kurt düşmeden olmuyor tabi..

O zaman evime davet edebilirim..Ama öyle daima bize gelip giden birisi olmaz kanaatindeyim çünkü zorlu bir maraton onu bekliyor ve zaten biz de çalışan bir aileyiz..

Ayy muneeeee çok mu kötüyüm ne ya :)

Son düzenleme:
Eşinizi kıskanmanız normal. Ama keşke bunu açık açık söylemeseydiniz.

Bu olay benim başıma gelmiş olsaydı.. Kıskansam da belli etmezdim.
Eşimin tavırlarına bakardım. İzlerdim.
Zaten 5 yıldır bir güven oluşmuş olmalı ki o da sizi arayıp ailece görüşme teklifi yapıyor.
Özellikle sizi görmek için gelmemiş bu ülkeye. Yani amaç başka..

Evimde de misafir ederdim.
Öyle bir güzellik(!?) karşısında eşimden yana yanlış bir tavır görmezsem, bir kez daha aşık olurdum eşime :)

Ayrıca başka ülkeden gelen bir soydaşınızı evinizde misafir etmelisiniz.. Bir iki gün dahi olsa... Ya da bir yemeğe davet etmelisiniz...
Elbette bu "bence"....

Ahhh bu kadınlar:))))
Kızı seversen ara sıra evde değil ama dışarda kız kıza vakit geçirebilirsin, eşini çok müdahil etmezsin, zaten bence olması gerekende bu, sonuçta erkekle muhabbet nereye kadar.
Hem dediğin gibi siz çalışıyorsunuz, kızda buraya tatile gelmemiş bir amacı var, iyi bir kız olduğuna kanaat getirirsen görüşürsün birbirinize arkadaşlık edersiniz

Öyle güzel ki :)) duru,muhteşem bir şey...Böyle bir yandan aiswarya rai bir yandan Adriana lima öyle bir karışım bu kız :)

yok yok bunu okuduktan sonra senin 5 yıl eşinin pc den görüşmesine karışmaman kesinlikle kıskanç olmadığın izlenimini verdi bana

eminim sen tanıdıktan sonra evine misafirliğe gelip gitmesi rahatsız etmeyecektir seni rahat ol

ama kalması konusunda arkadaşlara katılıyorum... tam tersi eşin olmuş olsaydı senin durumunda yakışıklı olmasına bile gerek olmayan erkek arkadaşını kabul etmezdi eminim...

Akrabası olması onu çok duygulandırıyor hatta konuşurlarken ağladığını gördüm birgün (

İçinde aşırı bir Kafkasya özlemi var...Topraklarını çok seviyor oranın insanını çok önemsiyor..

Eşime güveniyorum ama işte korkuyorum da ..

Bize gelmesin diye söz aldım eşimden ama şimdi de yarın daha net olabileceğimi düşünüyorum..

Gözlemleyecegim bakalım..Belki de kız da bizi oradan gördüğü kadar sıcak ve içten bulmayabilir..Onun cephesinden bize bakış açısı da çok mühim..

Eşimi de üzmek istemiyorum aslında..

Gün gelirse bir araya gelebilirsek bana oralarda dair bir sürü şey anlat fotoğraf getir hatta oraya ait bir hediye de al demişti ona :)

Ailesiyle de ufak çaplı bir görüşmesi oldu ama 1-2 seferlik sanırım..Erkek kardeşiyle de konuşuyor arada bir..Ama bayan bize daha yakın..2-3 haftada bir vakit bulduğunda sohbet ediyordu..Bazen beraberdik cam açıyorduk karşılıklı..Türkçe öğretiyorduk ona :))

O da bize rusça..

Ha bak bunu ona sordum..

Dedi ki ; eğer sen benim gibi olsaydın ve gerçekten oradan biriyle böyle tanışmış ve benim gözetimim bak buraya dikkat GÖZETİMİM :)) eşliğinde olsaydı inan bana gelmesine asla karışmazdım..(biliyorum bu konuda karışmazdı,o konularda anlayış gösteriyor)

Ama memleketlim olsaydı dedim ? O zaman olmazdı dedi elini sallasan ortalık memleketlin kaynıyor kızım dedi :))
Aslında onu gerçekten anlıyorum daha doğrusu anlayabiliyorum,aşırı merakı var.Tarihiyle alakalı herşeyi resmen yaladu yuttu diyebilirim..Kız genetik okudu..Şimdi doktorasını yapacak..Planlarının arasında genlerinin nereye dayandığına dair bir araştırma varmış,kız anlatmıştı bunu şimdi onu yaptıracak o kızın tanıdıkları sayesinde teeee allam :))

Hem korkma dedi benim gibi mühendis parçasını n'apsın dedi :)) deli yahu !

Hülasa..

Yarın ola hayrola bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…