- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Kardeşim gibi diyor evet ama işteeeee ya nasıl anlatsam bilemiyorum..İçime bir kriz girdi atamıyorum arkadaşım...
Ya eşime güvenim var var da kız fena güzel :))
Ya ben bile hayran kaldım kıza..Bazı zamanlar bizde kalabilme ihtimalini konuştuk az önce telefonda birşey diyemedim..Aşırı bir koruma hissiyatı var..
Prezentable,
samimiyetine güvendiğim için dost acı söyler diyeceğim:)))
Kız bir içim suymuş, senden de genç haliyle, insan aynaya bakınca gerçekler yüze tokat gibi vuruluyor:)) için içini kemirir ama rahat olmalısın, eşinin senden başkasını gözü görmez, kızında içinde kötülük yoktur, öyle olsa ailece davet etmez fakat evde kalma işi ı-ıhh daha önceden bir samimiyet olsa amenna, tanışılmamış, huyu suyu hakkında fikriniz yok, eşini bu konuda ikna etmişsin bencede en doğrusunu yapmışsın ama emin misin tek görüşmeyle kalır mı? Size ziyarete gelmek isteyecektir o zaman ne yapacaksın?
kızı çok merak ettim ya huu
bence rahat ol,doktoraya başlayınca kendi bulur birini,sonra da everirsiniz ooh miss :)
Ayyy munecimm
evet kız çok güzel benden de genç :)) tokatlar nasıl iniyor bir bilsen
Evet kızı az çok biliyorum,gariban kendi işinde gücünde olan tek amacı okulunu bitirip,doktorasını alıp ailesine güzel bir hayat kurabilmek..
Ama işte ziyarete gelmek isterse eve davet etmeme konusunda karar aldık..Bu konuda sanırım iş bana düşüyor..Eşim sen nasıl istersen öyle olsun dedi..
Ya peki ben kızı seversem ne olacak ? Aha işte kendime sorduğum sorulardan biri bu...
Eşim ona yan gözle bakmaz sanırım bu konuda çünkü onu tanıdığımı düşünüyorum ama yine de insanın içine kurt düşmeden olmuyor tabi..
O zaman evime davet edebilirim..Ama öyle daima bize gelip giden birisi olmaz kanaatindeyim çünkü zorlu bir maraton onu bekliyor ve zaten biz de çalışan bir aileyiz..
Ayy muneeeee çok mu kötüyüm ne ya :)
Öyle güzel ki :)) duru,muhteşem bir şey...Böyle bir yandan aiswarya rai bir yandan Adriana lima öyle bir karışım bu kız :)
Eşinizi kıskanmanız normal. Ama keşke bunu açık açık söylemeseydiniz.
Bu olay benim başıma gelmiş olsaydı.. Kıskansam da belli etmezdim.
Eşimin tavırlarına bakardım. İzlerdim.
Zaten 5 yıldır bir güven oluşmuş olmalı ki o da sizi arayıp ailece görüşme teklifi yapıyor.
Özellikle sizi görmek için gelmemiş bu ülkeye. Yani amaç başka..
Evimde de misafir ederdim.
Öyle bir güzellik(!?) karşısında eşimden yana yanlış bir tavır görmezsem, bir kez daha aşık olurdum eşime :)
Ayrıca başka ülkeden gelen bir soydaşınızı evinizde misafir etmelisiniz.. Bir iki gün dahi olsa... Ya da bir yemeğe davet etmelisiniz...
Elbette bu "bence"....
yok yok bunu okuduktan sonra senin 5 yıl eşinin pc den görüşmesine karışmaman kesinlikle kıskanç olmadığın izlenimini verdi bana
eminim sen tanıdıktan sonra evine misafirliğe gelip gitmesi rahatsız etmeyecektir seni rahat ol
ama kalması konusunda arkadaşlara katılıyorum... tam tersi eşin olmuş olsaydı senin durumunda yakışıklı olmasına bile gerek olmayan erkek arkadaşını kabul etmezdi eminim...
hay Allahımmm fotosu olaydı iyiydi çatlayacağımÖyle güzel ki :)) duru,muhteşem bir şey...Böyle bir yandan aiswarya rai bir yandan Adriana lima öyle bir karışım bu kız :)
hay Allahımmm fotosu olaydı iyiydi çatlayacağım
eee onu bu kadar översen olacağı bu:))) ayyy birinizde beni merak edin beeee
hay Allahımmm fotosu olaydı iyiydi çatlayacağım
eee onu bu kadar översen olacağı buama senide merak etmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?