• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kız kardeşi bizimle kalmak istiyor

Tatildeyiz yazma fırsatım olmuyor ama eşimle bu konuyu uzunca konuştuk. Bizimle kalmak isterse kalma diyemem diyor ama merak etme yurda yerleştlreceğim dedi. Yurtta kalması onun için daha iyi şu an oturduğumuz evden okula gitmesi mesafe olarak ters zaten iki gün önce ablasının yazlığına gittik. Ablası çok kızıyor ne işi var yanınızda yeni evlisiniz hafta sonları ilgilenmeniz yeterli diyor. Şu an Kuşadasındayız ve eşimin köylerine yakın sayılırız yarın gidelim mi diyor ben de olmaz dedim beni istemeye, tanışmaya gelmeyen insanlara ben niye gideyim kızlar haksız mıyım? İçim bir taraftan öyle kızıyor diğer taraftan eşin için git diyor ama ben ona sen istiyorsan git dedim.

Tatildeyiz yazma fırsatım olmuyor ama eşimle bu konuyu uzunca konuştuk. Bizimle kalmak isterse kalma diyemem diyor ama merak etme yurda yerleştlreceğim dedi. Yurtta kalması onun için daha iyi şu an oturduğumuz evden okula gitmesi mesafe olarak ters zaten iki gün önce ablasının yazlığına gittik. Ablası çok kızıyor ne işi var yanınızda yeni evlisiniz hafta sonları ilgilenmeniz yeterli diyor. Şu an Kuşadasındayız ve eşimin köylerine yakın sayılırız yarın gidelim mi diyor ben de olmaz dedim beni istemeye, tanışmaya gelmeyen insanlara ben niye gideyim kızlar haksız mıyım? İçim bir taraftan öyle kızıyor diğer taraftan eşin için git diyor ama ben ona sen istiyorsan git dedim.

tatlım baştan sona okudum evliliğin çok yeni sorunlarınızı konuşarak aşacaksınız tatlım birçok bayan vagınısmus sorunu yaşıyor dr dediğin gibi bu uzun süre alabilir eşinde dr seninle gelirse senin bunu istemdışı yaptığı anlar

ben bu konularda cok netimdir tavrım hep ortada..kimseyi yanıma 6yıl almam..6ay da almam hatta..birilerine hizmetçi olmak için evlenmedik cok istisnai bir durum olur o baska..ama yurtlar varken niye siz?6yıl kabusla geçerse evlilikten hayır gelmez...haftasonu gelsin bir gün yanınıza yeter..size sordu da mı tercih yaptı...

evlenmişsin ,hayırlı olsun ne diyelim.
inşaALLAH mutlu olursun.

Ücretsiz değil internetten başvuru yaptılar aylık 710 lira ilk girişte 2000 lira kadar para yatacakmış üstelik bu yurt herkese çıkmıyormuş sıhhiye de kampüsün içind

ben o yurdu biliyorum yakın bi arkadaşım kaldı 3 sene sormak istediğiniz bişi varsa sorabilirsiniz ben de hacettepeliyim

bahsettiğiniz ekonomik yurtları da biliyorum aylık 270 tl civarı ama orda da yemek yok ve tüm odalar iki kişilik tuvaletler ortak.

ortak odalarda kalıversin ne olacak ki millet 8 kişilik odalarda kalıyor. biz de kaldık zamanında yurtlarda 4 kişilik odada hem eğlenceli olur yeni evlilerin evinde kalıp huzurlarını kaçırmaktansa çünkü tanufuk 1 hafta 2 hafta sabredersin güleryüz gösterirsin ama sonrasında memnuniyetsizlikler çıkmaya başlar ama kimse o kıza bişey demez suçlanan sen olursun kardeşim.

bence anlaşamıcağınız kesin biz kendi kardeşimle bile aynı eviniçinde anne baba aynı ve kardeş bağı varken çatışıyoruz anlaşamıyoruz ki kalktı ki görümcenle anlaşıcağınızı hiç sanmıyorum ve bunlar eşine de yansıcak emin ol bi defa eşinin istememsi lazım yani sonuçta bir ay değil 6 ay değil 6 yıl yani sana da yazık bence özel hayatınızda kısıtlanıcak rahat hareket edemiceksin evde yani kocanla tartışıp moralin bozuk olup suratın düşse hemen alınır bana mı beni istemiyorsun diye vesaire işte kötü olmuş yani...

Bence..
Düzeninizi değiştirmeyin sakın.. Bu görümcenize kendi düzenini kurma imkanı verecektir... Kadının kendi evinde, kendi düzeni olmalıdır.. Düzen, düzen üstüne olmaz ki..
Varolan düzeni ya kabul edip gelmeli.. Ya da kabul edip gelmeli..
İki odalı eviniz bence yeterli... Masraf etmeyelim şimdi diyerek de ikna edebilirsiniz belki eşinizi.. "Böyle sımsıcak küçük bir yuva oluruz" dersiniz...
Zaten gerekli arkadaş ortamını da kurduktan sonra.. Gitmek isteyecektir..
Dört odalı bir ev... Bana biraz da.. kayınvalide ve kaynatanız için de yer ayırmak gibi geldi...
Ziyaretlerde falan...
Eğer aranızda sıkıntılar varsa.. Düzeninizi lütfen değiştirmeyin...
Var olan düzende, bir süre.. kendi düzenini kurana kadar kalsın...
Sonra bir yurda... bir eve.. yerleşir belki...

Bu eski konuları nerden nasıl bulup çıkartıyorsunuz biri bana açıklasın lütfen:52:

Back
X