Eşimin kız kardeşi bizimle kalmak istiyor

İyi de hata yapmış geri de boşanmış öyleyse niye devam ettiriyorlar küslüğü . Demek ki seni de istemiyorlar küslük için daha farklı nedenler de var.

karşısındaki adam cahil değil ki jinekologmuş kimbilir kaç tane bu dertten muzdarip kadın hastası vardır.

ne bilim heralde karıma doktorluk yapmam diye mi düşünüyor ben anlamadım, jinekologsa yol göstermesi lazım ama konu sahibi arkadaşın da tutumu önemli, o esnada erkekler çok hassas oluyor

senı uzmek ıstemem ama sonra pısman olucaksın kararından evınde istedıgın kıyafetle rahat dolasamıcaksın mesela her ıstedıgınde bırlıkte olamıcaksın....esınle yanlız gezmeye cıkamıcaksın cunku evde bırı var onada teklıf etmelısın....ve daha bır cok sey...sogukluk hıssettıysen muhtemelen abısını senınle paylasamamasındandır.ALLAH yardımcın olsun eger kararından donme gıbı ımkanın varsa hıc durma derım....

Anneniz ne düşünür duysa , ya babanız ?
Kendisini istemeyen ailenin kızını tepesine çıkarmış . Bizi ne arıyor ne soruyor.
Ne kadar kızarlardı size ..
Ne kadar özlemişlerdir sizi
Onlar sizi böyle ezilin diye mi okuttular , ekonomik özgürlüğünüzü verdiler elinize ? .
Merak ediyorm sizin bi kardeşiniz olsa , daha büyük ev felan düşünseniz onun için hatta evliliğin ilk haftalarında .Eşiniz ne yapardı . :)
Bu son mesajımdı . Allah yar ve yardımcınız olsun . Bi yorum vardı katılıyorum..

"Herkes hayatını yaşıyor , siz ayak uyduruyorsunuz ".

Anneniz ne düşünür duysa , ya babanız ?
Kendisini istemeyen ailenin kızını tepesine çıkarmış . Bizi ne arıyor ne soruyor.
Ne kadar kızarlardı size ..
Ne kadar özlemişlerdir sizi
Onlar sizi böyle ezilin diye mi okuttular , ekonomik özgürlüğünüzü verdiler elinize ? .
Merak ediyorm sizin bi kardeşiniz olsa , daha büyük ev felan düşünseniz onun için hatta evliliğin ilk haftalarında .Eşiniz ne yapardı . :)
Bu son mesajımdı . Allah yar ve yardımcınız olsun . Bi yorum vardı katılıyorum..

"Herkes hayatını yaşıyor , siz ayak uyduruyorsunuz ".

Gunizcim senin eşinin ailesiyle arası iyi olmadığı içiin yorumuma katılmıyorsun.17 yaşında olabilir isterse 30 yaşında olsun.sonunda kendi ayakları üzerinde duracak.Ve şöyle bir laf vardır.

Acıma acınacak hale düşersin diye.Bizdede hiç merhamet yok değil bizde insanız halden anlarız elbette.Ama yeni evliyken 5 6 yıl bir kızlada yaşayamam.O kadar ev ortamını seviyorsa tutsun bir ev otursun annesiyle bu kadar basit.Bende yurtta kaldım gidipte birinin evini işgal etmedim.Yaşam alanlarını kısıtlmadım.
Evde eşinden başka biri olunca haliye yaptıklarına dikkat edeceksindir.

O kadar ev ortamını seviyorsa tutsun bir ev otursun annesiyle bu kadar basit.

kesinlikle katılıyorum madem öyle gelsinler kızlarıyla ev tutup yaşasınlar.
Benim kayınvalidemler şehirden şehire ev taşıdılar kayınbiraderimin yanında olup yardımcı olmak için çok zor değil.
Yeni evli genç insanlardan beklemek yerine kendileri fedakarlık göstersin.

Evet canım bencede ev tutsunlar.Küçük bir ev kiralarlar.Yine abisine yakın olsun evi ne olur ne olmaz arada yoklarlar.Annesi gelir kalır arada.Yani illa aynı çatı altında yaşamaya ne gerek var .Anlamıyorum ki insanları.

bu fikir kayınvalideden çıkmış belli
ama anlamadığım istemedikleri gelinin ve istemedikleri oğullarının başına biricik kızlarını nasıl yolluyorlar??
heralde onu da başlarından savmak istiyorlar, yoksa insan düşünür acaba gelin kızımla ilgilenecek mi fln diye içi rahat etmez.
bu kadar içleri rahatsa burda da bir terslik var, ben de kızın bir nevi sizden haber almak için yollandığını düşünüyorum.

ayrıca eşiniz ailenizle arası bozuk olduğu için kızkardeşiyle arası iyi olduğu için bütün aile sevgisini ona veriyor besbelli.
bu yüzden bu kadar üstüne düşüyor. okutması vs yapması gereken şeyler ama yurtdışından vazgeçmesi çok çok büyk bir fedakarlık
yani siz de istemiyordunuz sanırım ama sizin isteğinizle vazgeçmiyor bile ama kardeşi için geçiyor.

neyse, eşinizin tutumunu hiç beğenmedim, zaten sorunun da bu olduğunu düşünüyorum, bir nevi sizi kuklası gibi görüyor ve bencil bir insan, duygularınızı ve düşüncelerinizi hiiiç önemsemiyor bence, işte bu yüzden öncelikle AİLENLE NE YAP ET BARIŞ, ondan sonra da aman şöyle düşünmesinler aman eşimle aram kötü olmasın diye bişey yapmaktan çekinme, hele kardeşinin evde olmasından hiiç çekinme, ne düşünücek vs. diye hatta kocanla samimi ol o çekinsin.

ayrıca ne yazık ki sende bişey dersem yaparsam eşinle aran bozulur korkusu hissediyorum, ve işin ilginci öyle olucağını da görebiliyorum çünkü dediğim gibi eşin bencil ve istekleri olana kadar uğraşan biri. bunu aşmalısın.

Bazı çelişkiler var.
Eşiniz jinekolog. İyi bir mesleği var sanırım iyi de geliri.
Bu kadar zor durumda olmanız, hiç eşyanız olmaması eşinizin bahsetmeye çalıştığınız hatalarıyla mı ilgili.
Bir de bu durumdayken yurtdışına gitmek yerine, eksiklerinizi tamamlamaya çalışsanız daha rahat etmez miydiniz.
Tatile bir sonraki sene de gidebilirsiniz..
Ve bazı arkadaşların dediği gibi.
Aile onaylamadıkları birinin yanına neden kızını gönderir?
Son anlamadığım eşinizin sorununuzla ilgili birçok insandan daha bilgili. Bu konuda neden yardımcı olmak yerine sizi birşeylere zorluyor. Bunun sizde nasıl etkiler yaratacağını bilmesine rağmen neden böyle davranıyor??

Son düzenleme:
demek evledin sonunda canim..
mutluluklar dilerim..
fakat bu görümcenin konusu bir tarafa, ailenin rizasi olmadan evlenmen hic iyi olmamis...
insan dünyaya geldiginde ilk sicakligini hissettigi insan annesidir, peki sen o sicakligi hissetmeden gercekten mutlu olabilirsin?
bir an evvel ailenin gönülünü al, onlarin duasini al, bugün esin olabilir ama dün elin ogluydu bu unutma..

yahu benim kafam öyle çok karıştı ki anlatamam arkadaşlar....dün inanın oturup tak un bütün konularını okudum yardımcı olabilmek adına...ama ben anlamadım yaşama biçimini....van'dan ailesi sayesinde kurtuldu...abisinin zorbalıkları vardı....annesi evlendirmek istiyordu evlenmek istemiyordu...ardından bir doktorla çıktı ayrıldıktan sonra onu unutamadım diyordu...sonra da alp çıktı ki...alp tuhaf bir insan bence(banyo mevzusu,nikah mevzusu) ...

sen bu adama muhtaçmıydın ki her şeyi silip bu adama gittin be güzelim....şimdi de kardeşine bile boyun eiyorsun...ailesi iyidir belki diyorsunda...senin ailen iyiler ailesi neden onlarla barışmak için çaba sarfetmiyorsun...ayrıca eşin yurt dışına kardeşi için gitmiyor...bunları bir düşün bakalım bu adam için sen ne kadar varsın????? aileni çiğnemene de değer ne yaptı bu adam????

(kırdıysam özür dilerim)

Ben size durumum mu yok dedim ev almadan nasıl eşya alayım ev bakıyoruz bir ev düzenim yok dedim.

Ben size durumum mu yok dedim ev almadan nasıl eşya alayım ev bakıyoruz bir ev düzenim yok dedim.

Neden bu üslupla konuşuyorsunuz ki.
Böyle anlamış olabilirim.
Daha düzgün bir ifade seçebilirdiniz.
İstediğiniz yorumlarda pekala da nazik olabiliyordunuz oysa ki..
Sorduğum soruları da geri alıyorum
Ben anlayacağımı anladımm

Yurtdışına gezmeye değil çalışmak için kabul edilmişti. Tanıştığım kişi hep aynı kişi farklı birinden bahsetmiyorum

Yanlış anlattıysam özür dilerim çok gerginim sanalda olsa kimseyi kırmak ve kırılmak istemem

Başından beri açtığınız konuları takip ettim.
Anlattığınız kadarıyla yaşadıklarınızı biliyorum.
Umarım eşiniz için göze aldıklarınıza değer ve çok mutlu bir yaşamınız olur.
Görümcenizin sizde kalması yeni evliyken elbette çok zor.
Şu etapta eşiniz aranızdaki durum nedeniyle size karşı zaten sinirli ve mesafeli davranıyor.
Bu durumda kızkardeşinizi istemediğinizi söylerseniz çok tepkili davranacaktır.
Önceliğiniz aranızdaki özel sorununuz olmalı bu durumu çözdükten sonra siz ve eşiniz biraz rahatlar ve görümce konusunu konuşabilirsiniz.
Eşinizi ılımlı bir şekilde konuşarak ikna etmeye çalışabilirsiniz.

Yanlış anlattıysam özür dilerim çok gerginim sanalda olsa kimseyi kırmak ve kırılmak istemem

Neyse önemli değil
En azından siz öfkenizi söyleyebiliyorsunuz.
bazıları istemediği yorumlar yapılınca direk saldırıyorlar
Gerçekten anlamadıklarım bunlar
Birilerine sataşmak için okumuyorum konuları ben.
Ve bu kadar mesajım arasında kimseye kötü bir kelime kullanmadım.
Arkadaşlarım dışında kimseye sen diye hitap etmedim
Arkadaşım bana bu konuyu anlatmış gibi değerlendirir en yakınıma soracağım soruları sorarım.
Ama bazıları duymak istemediklerini duyunca yanlış ifade ediyorlar kendilerini
Dilerim sorunlarınızı çok büyümeden ve kimse zarar görmeden halledersiniz

Son düzenleme:

hayatının hatasını yaparsın elini verdinmi kolunu kaptırır bir daha istesende ayrılamassın

Düşünüyorum kardeş meselesini açmayım diyorum öncellkle beraber olamama sorununu çözmeliyim yarına uçak biletini aldım kayıtlara kadar olmayacak eşim kendini kastığın için olmaz diyip duruyor parmak egzersizi diyip durdu ama imkanı yok yapamam eşimde bana kapris yapıyorsun dedi kesinlikle kapris değil kendi genital organıma dokunamıyorum inanın bu yaşımda bunu yeni fark ettim. En öncelikle kız kardeşi gidince oturup konuşmamız lazım. Bu arada kardeşi gelene kadar ev alıp yerleşebilirsek sanki herşey daha iyi olur gibi geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…