Evet çok karışık o istedikleri kız burada bir üniversitede çalışıyormuş uzaktan akrabalar doğudan gelebilmek için formalite evlilik yapmışlar ailesi bu yüzden tepki göstermiş boşanma sürecinde biz yeni tanışmıştık ben bunları çok sonradan öğrendim ailesinin kızdığı kadar var hata yaptığını kabul ediyor ama bazı hataların geri dönüşü olmuyor.
karşısındaki adam cahil değil ki jinekologmuş kimbilir kaç tane bu dertten muzdarip kadın hastası vardır.
Geçen hafta evlendim. Hafta sonu eşimin kız kardeşi geldi öss sınavına girmişti. Türkiye'de ilk bine girmiş Ankara'da Tıp yazmış yüzde yüz istediği bölüm gelecek. Hafta sonu yazdığı üniversiteyi gezmeye gittik. Yurt falan baktılar sanırım beğenmediler. Akşam dışarda iftara gitmiştik yemekte kız kardeşimin bizimle kalmasında bir sakınca var mı dedi. Ben de kalsın tabi dedim. Sonradan düşünüyorumda en az altı yıl bizimle kalacak. Bir de kız kardeşinin bana karşı bir soğukluğu var ya da ben öyle anlıyorum pek benimle konuşmuyor. Şu an evimiz iki oda bir salon hiç eşyamız yok. Apar topar evlendik ev bakacağız kredi çekip ev alacağız ailem istemedikleri evliliği yaptığım için benimle görüşmüyorlar. Eşim dört odalı bir ev bakalım dedi kardeşi için ayrı bir oda yapalım dedi. Evleneli bir hafta oldu hala birlikte olamadık bunca sorunun üstüne kardeşi iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum. Gerçi bu saatten sonra bir şey yapamam artık kabul ettim. Bir yandan da bencil mi düşünüyorum diye kendime kızıyorum.
çok yazık ya 17 yaşındaki bir kızcağız için bu laflar çok üzücü. abisinin yengesinin yanında kalıyor,ne varki bunda? çok yazık keşke insanları biraz daha sevmeye çalışsanız.benim eşimin ailesiyle arası hiç iyi değil,çok uğraşıyorum ailesini bizim aileyle birleştirmek istiyorum nerdeyse,ama yanaşmıyor bir türlü.bende kalabalık aileleri severdim oysa.keşke görümcem de gelse benle kalsa.
insanlar ayrı gayrı yapmasa ayrı gayrı olmaz.
O kadar ev ortamını seviyorsa tutsun bir ev otursun annesiyle bu kadar basit.
kesinlikle katılıyorum madem öyle gelsinler kızlarıyla ev tutup yaşasınlar.
Benim kayınvalidemler şehirden şehire ev taşıdılar kayınbiraderimin yanında olup yardımcı olmak için çok zor değil.
Yeni evli genç insanlardan beklemek yerine kendileri fedakarlık göstersin.
Bazı çelişkiler var.
Eşiniz jinekolog. İyi bir mesleği var sanırım iyi de geliri.
Bu kadar zor durumda olmanız, hiç eşyanız olmaması eşinizin bahsetmeye çalıştığınız hatalarıyla mı ilgili.
Bir de bu durumdayken yurtdışına gitmek yerine, eksiklerinizi tamamlamaya çalışsanız daha rahat etmez miydiniz.
Tatile bir sonraki sene de gidebilirsiniz..
Ve bazı arkadaşların dediği gibi.
Aile onaylamadıkları birinin yanına neden kızını gönderir?
Son anlamadığım eşinizin sorununuzla ilgili birçok insandan daha bilgili. Bu konuda neden yardımcı olmak yerine sizi birşeylere zorluyor. Bunun sizde nasıl etkiler yaratacağını bilmesine rağmen neden böyle davranıyor??
Ben size durumum mu yok dedim ev almadan nasıl eşya alayım ev bakıyoruz bir ev düzenim yok dedim.
Neden bu üslupla konuşuyorsunuz ki.
Böyle anlamış olabilirim.
Daha düzgün bir ifade seçebilirdiniz.
İstediğiniz yorumlarda pekala da nazik olabiliyordunuz oysa ki..
Sorduğum soruları da geri alıyorum
Ben anlayacağımı anladımm
Yanlış anlattıysam özür dilerim çok gerginim sanalda olsa kimseyi kırmak ve kırılmak istemem
Geçen hafta evlendim. Hafta sonu eşimin kız kardeşi geldi öss sınavına girmişti. Türkiye'de ilk bine girmiş Ankara'da Tıp yazmış yüzde yüz istediği bölüm gelecek. Hafta sonu yazdığı üniversiteyi gezmeye gittik. Yurt falan baktılar sanırım beğenmediler. Akşam dışarda iftara gitmiştik yemekte kız kardeşimin bizimle kalmasında bir sakınca var mı dedi. Ben de kalsın tabi dedim. Sonradan düşünüyorumda en az altı yıl bizimle kalacak. Bir de kız kardeşinin bana karşı bir soğukluğu var ya da ben öyle anlıyorum pek benimle konuşmuyor. Şu an evimiz iki oda bir salon hiç eşyamız yok. Apar topar evlendik ev bakacağız kredi çekip ev alacağız ailem istemedikleri evliliği yaptığım için benimle görüşmüyorlar. Eşim dört odalı bir ev bakalım dedi kardeşi için ayrı bir oda yapalım dedi. Evleneli bir hafta oldu hala birlikte olamadık bunca sorunun üstüne kardeşi iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum. Gerçi bu saatten sonra bir şey yapamam artık kabul ettim. Bir yandan da bencil mi düşünüyorum diye kendime kızıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?