Eşimin kız kardeşi bizimle kalmak istiyor

bence kafana takma zaten o kalmaz ben sana diim şimdi bu üniversiteli oldu ya okuldan bikaç kız bulur,ayrı eve çıkar

bence kafana takma zaten o kalmaz ben sana diim şimdi bu üniversiteli oldu ya okuldan bikaç kız bulur,ayrı eve çıkar

Pek gideceğe benzemiyor çünkü bir kere abim derslerde yardımcı olur gibi bir laf etti. Bir kere de benimle konuşsa sus pus kız abisinin yanında bülbül konuşacak konu açıyorum kısa ve öz cvplarla kapatıyor.

çokkk uzun vadeli bir plan bu yaa .. 6 yıllll
kim öle kim kala yaa neler olur neler değişir.. 6 yıl misafirliğide hiç duymadım yok artık ...
yeni evlisin bir de ne o öyle evlatlık almış gibi

hem uzun hemde görümceniz sizden pek hoslanmiyor gibime geldi.
Bence esinizle oturup konusun, bi dahada ne konuda olursa olsun ani karar vermeyin.

Görümce göklerden inmiş bir melek te olsa yeni evli olan,evliliğe henüz alışmaya çalışan bir çiftin evinde uzun süre kalacak olması yakışık almaz..

Bir de şu var..Doktorlar doktora gitmezler mi ? Hasta olmazlar mı ?? Benim eşim de doktor... Sorunu olduğunda ,hasta olduğunda ilgili branşın doktoruna gider......Her insan gibi.....

Misafir umdugun değil buldugunu yermiş misali yemekleri o yapsın bari..Madem kalıyo bi işe yarasın.

Umarım yemek yapmasını biliyordur

Yerleşecek size gidecek gibi durmuyor demişssin.

canım sende eşine güzellikle anlatmayı denesen birden ani karar verdim ben biraz düşündüm de canım yanlış anlamanı istemem ama sonuçta bu 6 yıl ve biz yeni evliyiz ilişkimizi rahat bir şekilde yaşayamayacağız kardeşine de ayıp olur senin yanında sarmaş dolaş olsam rahatsız olur yengem beni istemiyo falan der zoruna gider sonradan kötü oluruz en iyisi sen baştan sana güzel bir yurt bakalım ya da apart bakalım veya biraz bizimle kalırsın sonra birkaç güvenilir arkadaş edinirsin sana ev tutarız falan diye o da kardeşiyle güzellikle kırmadan anlatsa bunu deneseniz daha iyi olur çünkü ben ne ki böyle durumda olan akrabalarımız var sonunda kavga edip kötü olup ayrılıyorlar baktıkları da kendine kalıyo iyi düşünün derim umarım yardımcı olabilmişimdir

6 yili iyice dusundun mu?acikcasi ben kim olursa olsun evimde bu kadar uzun sureli istemem.cok cok mecburi bir durum olmadikca.
yeri gelecek derslerim var diyip odasina cekilecek,arkasini toplamak durumunda kalacaksin,arkadaslarini getirecek,kavgalariniza sahit olacak.
insallah kiymet bilen bir kizsin.az degil 6 sene.

Son düzenleme:
benm görümcem sadece haftasonları geliyor o bile yetiyor.. Herşeye muhalefet her şeyin iyisini o bilir..bayan mükemmel
NEFRET EDİYORUM ONDANNNNN....
NİLÜFER SENİ HİÇ SEVMEDİM SEVMİCEMDEEEEE..

nilüfer seni sevmedim sevmicem demişsiniz ve 6 kişi de bu mesajı beğenmiş.nefret etmeyi ne kadar çok seviyor insanlar...
6 kişi nilüferi tanıyıp mı sevmiyorlar?yoksa bu görümcelerle ilgili genel tutummu? tanufuk lütfen dolduruşa gelme ve iyice,güzelce bir karar ver.kimi insanın yapısı soğuktur,daha 17 yaşındaki bir kız sana neden kin gütsün?
sen açmaya bak onu,bir bakmışsın çok sevmişsin,kardeş gibi benimsemişsin.

Tan ufuk şu an nerde kalıyorsun sen merak ettim :26:
Ne kadar sıkıntılı bir hayatın var Rabbim tez zamanda feraha kavuştursun inşallah
Bir an öncede cinsel problemini çözmelisin yapamam deme bence parmak egzersizinden başla derim yada psikolğa gitelisin erteledikçe ilerler çünkü:26:

bencede ilk önce cinselik konusunu haletmelisiniz sonrasındada evdeki misafirinizi şöyle bir şart koayabilirsinizz 1 yıl sonra yurda veya bize yakın biyerde kiralik evi olsunn yada arkdaşlarıyla ev tutsun o şartla kabulüm dersinizz bide görümcenizi abisine söyleyin benimle hiç ileetişimi yok konuşmuyor vss..ayrıca ne olursa olsunn sonuçata bir ell insan ywri geliyorr kendi aileisni bile çekemiyorr..

gelin görümce aslında iyi anlaşa bilir ben öyle düşünüorum...benimde bir görümcem var bazen atıştığımız oluo ama allah razı olsun herşeyimi yapmaya çalışır.bende ona takılıorum görümce göz taşı gördüğün yerde bas taşı diyorum :))))

Biraz kaba konuşucam ama, bir kere kapağı attımı birdaha gitmez, gitmesini beklemeyin. Ne yani, düzenini kurunca nasıl "git" diyebilirsiniz ki... Baştan koymanız gerek tavrınızı. Ben olsam kabul etmezdim.. Siz daha yeni evlisiniz.. Yurt beğenmemek de nedemekmiş? 1 yıl 2 yıl değil ki bu, koskoca 6 yıl! Üstelik şimdiden oda ayarlamak istiyorlar, kesinlikle kalıcı ozaman.. Evlenmeden önce söyleselermiş ya bu durumu? Evlendikten sonra böyle emrivaki olacak işmi..

gelen görümceniz değilde,sizin kardeşiniz olsaydı eşinizin tepkisi ne olurdu

Açıkçası ben yeni evliyken kız veya erkek kardeşimin çok uzun süreli bende kalmasını istemezdim....Kardeşimi ne kadar seversem seveyim..Kocamla olan kavgama ,cilveleşmelerime,kısacası özelime şahit olmasını istemezdim...İki insanın birbirine alışmaya çalıştıkları yeni evlilerin ev hayatlarına dahil olmamak gerekir....

Canım ilk yorumunu okudum ve bu konu ile ilgili kendi düşüncemi belirtmek isterim;Kesinlikle artısı ve eksisi ile düşünüp taşındığını ve kardeşinin sizde kalmasının çokta mantıklı olmadığını eşine söylemelisin...Muhtemelen sana şu tepkiyi verecektir.''O benim kardeşim,eğer burada okuyorsa yeri benim yanımdır,sen benim ailemi istemiyorsun falan filan.'' sakın üzülme eğer böyle bir tepki alırsan çünkü erkeklerin en iyisinin bile ağzından dökülen laflar bunlar...:)))
Canım 6 yıl sizde kalamsı demek,eşinin ailesinin de bu süre zarfında senin evini ayak yolu yapması demek.Ayrıca daha yeni evlisin ama görümcenin üniveriste arkadaşlarının zırt pırt size gelmesi demek falan filan...İlerde sorun yaşayacağına başta tepkini koy mutlaka...
Bende buna benzer bir durumla karşı karşıyayım,sonuç daha belli değil ama eşime fikrimi söyledim...3.bir şahısla yaşamak istesem çocuk doğarım dedim...Ben başka insanlarının sorumluluğunu alamam dedim...
Bence acele düşün taşın,tepkini ver...Evliliğin başında herşeye susar,onaylarsan devamı öyle gelir canım...
Daha evliliğinin ilk günlerinde seni bu düşüncelere daldırdığı ve kendi zekasını kullanmadığı içinde eşine çok kızdım,seni tanımasam dahi üzülmeni istemem...

Son düzenleme:
Canim yeni evlisiniz bence esinin kardesinin sizde kalmasi uygun degil. Görümcen nekadar iyi olursa olsun. Bir arkadasta söylemis zaten yukarida aynen katiliyorum: Kavgalariniza sahit olur, elbetteki cekismeleriniz olacaktir daha yeni evlisiniz birbirinize alisma asamasinda olur tartismalar. Ayrica cinselliginizi nasil yasayacaksiniz? Aman anladimi? Aman bisey duydumu? Hadi diyelim görümcen gece yaralarina kadar oturursa TV basinda, hadi biz yatak odasina cekiliyoruz diyemezsiniz. Bence esine bunlari anlat. Erkekler icin cinsellik cok önemli birseydir. Askim ben seni gecelikle karsilamak isterdim, ama kizkardesin bizimle yasarsa olmaz de. Belki evin icinde sexy bir kiyafetle süzülmek istersiniz, ee görümce olunca onuda yapamicaksiniz. Iliskiden sonra abdest almak isteyeceksiniz, onu bile utanarak yapacaksiniz. Görümcen ders calismak isteyecek ses cikarmayin diyecek, TV´nin sesini kisin yada hic izlemeyin diyecek belki. Zor olur bence.

sız kabul etmekle hatayı bastan yapmıssınız.ustelık daha yenı evlısınız.1 hafta degıl 1 ay degıl 6 yıldan bahsedıyorsunuz cok zor gercekten .ne kavga gurultu bıter nede huzur olur o evlıkte.alenızde sırt cevırmıs sıze cok zor gunler gecırebılrısz

olmamış bu böyle,keşke biraz düşünseydin cevap vermeden ,çok zor oluyor bırak aynı evi aynı şehirde yaşamak bile,evde ne olursa eşinin ailesinin haberi oluyor,hangi kapının arkasında çıkacağını bilemediğin ne kadar sakin görünsede 17 yaşında bi ergen,meraklı gözlerle sizi izliyor,gece banyodan çıkıyorsun seninki antreden geçiyor,kocanla rahat olamıyorsun ,olmuyor da olmuyor,hacettepenin yarı özel yurtları güzeldir aslında kurtuluştakiler 2 kişilik odalar mutfak falan burun kıvrılacak gibi değil üstelik acayip pahalıda değildir,tatlı dille umarım bu işi halledersin ,kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…