Eşimin kız kardeşi bizimle kalmak istiyor

dün neredeyse bütün konularını okudum canım..senin van dan gelmen için kredi bile çeken ailenin sözünden çıkmamalıydın bence...ayrıca alp in atama dan dolayı bir evliliği vardı evlendiğinize göre boşandı yani...neyse asıl konuya gelecek olursakta kötü olmuş bazen insan kırmak istemiyor agzından çıkıyor sonra ben ne yaptım diyor...zor bir dönemdesin ahh be güzelim...ama burada senlik bir durum yok eşinde bitiyor herşey....benm de annem yıllarca bakmış 3 kaynına askere göndermiş düğünlerini yapmış(kayınvalidesi köydeyken) şimdi kayınları yüzümüze bakmıyor...nankör olmuş millet...senin yaptıgın iyilikler gözükmeyecek..şurdan kalk şuraya otur desen o lafın gündeme gelecek...çalışmıyormusun sen bu arada ..hemşireydin??

işler sarpa sarmış
hazır görümce gitmişken cinsellik olayını halledebilirseniz eşinizle iletişiminizin bir nebze daha güçleneceği kannatindeyim. erkekler buna çok önem veriyor ne yazık ki allah yardımcınız olsun. bence başarabilirsiniz diyorum

Eşimin ailesini tanımıyorum belki de çok iyi insanlar çünkü babam ailesini araştırmıştı çok iyi bir aile demişler ama eşim zamanında çok hata yapmış ailesiyle aralarındaki gerginlik benle ilgili değil. Oğullarını silmiş gibi gözüküyorlar ama ilerde ne olur bilmiyorum. Ablası ve eniştesi çok şeker insanlar eşimin bir telefonuyla hemen tanışmaya gelmişlerdi evlendiğimizi duyunca bana telefon açıp keşke böyle olmasaydı ama ben zamanla herşeyi düzelteceğim dedi yani ailesi şöyle böyle demek için çok erken. Empati yapıyorum gerçekten hassas bir konu belki ben de kalsın ne olacak diyecektim. Bir de şu var eşim yurt dışına gitmek istiyordu denklik aşamalarını geçti kabul edildi şimdi kardeşi tıpı kazanınca boşver yurt dışını dedi ben zaten gitmek istemiyordum ama demek istediğim kardeşinin onun için ne kadar önemli olduğunu son sınıfta dershaneye eşim göndermişti sürekli arar sorardı ev bakacağız düşünün kardeşi için büyük eve taşınalım diyor yani kardeşini yurda göndereceğini zannetmiyorum.
Lütfen eşin acaba kız kardeşini sizinle yakınlaşmamak için aynı evde yaşamak istiyor yazmayın eşim normal sağlıklı bir erkek jinekolog olduğu için başka bir doktora gitmek ona saçma geliyor ama ben bir psikiyatriye gitmek istiyorum.

Eşimin ailesini tanımıyorum belki de çok iyi insanlar çünkü babam ailesini araştırmıştı çok iyi bir aile demişler ama eşim zamanında çok hata yapmış ailesiyle aralarındaki gerginlik benle ilgili değil. Oğullarını silmiş gibi gözüküyorlar ama ilerde ne olur bilmiyorum. Ablası ve eniştesi çok şeker insanlar eşimin bir telefonuyla hemen tanışmaya gelmişlerdi evlendiğimizi duyunca bana telefon açıp keşke böyle olmasaydı ama ben zamanla herşeyi düzelteceğim dedi yani ailesi şöyle böyle demek için çok erken. Empati yapıyorum gerçekten hassas bir konu belki ben de kalsın ne olacak diyecektim. Bir de şu var eşim yurt dışına gitmek istiyordu denklik aşamalarını geçti kabul edildi şimdi kardeşi tıpı kazanınca boşver yurt dışını dedi ben zaten gitmek istemiyordum ama demek istediğim kardeşinin onun için ne kadar önemli olduğunu son sınıfta dershaneye eşim göndermişti sürekli arar sorardı ev bakacağız düşünün kardeşi için büyük eve taşınalım diyor yani kardeşini yurda göndereceğini zannetmiyorum.
Lütfen eşin acaba kız kardeşini sizinle yakınlaşmamak için aynı evde yaşamak istiyor yazmayın eşim normal sağlıklı bir erkek jinekolog olduğu için başka bir doktora gitmek ona saçma geliyor ama ben bir psikiyatriye gitmek istiyorum.

ya güzelim insan düşünebiliyo öyle hangi normal erkek 3 erkek arkadaşıyla duşa girerki?bu sana normalmi geliyor doğal olrak burda öyle düşünen arkadaşlarda çıkabilir.
ilişki içinde benimde zor olmuştu ama eşiniz madem doktor bildiği uyuşturucu vs spreyler kremler vardır sanırım.

Son düzenleme:
ya güzelim insan düşünebiliyo öyle hangi normal erkek 3 erkek arkadaşıyla duşa girerki?bu sana normalmi geliyor doğal olrak burda öyle düşünen arkadaşlarda çıkabilir.

Canım haklısın eşimi tanımadığınız için çok garip geliyor ama arkadaş çevresi çok tuhaf aşırı sulular çok rahatlar çat kapı gecenin onbirinde gelebiliyorlar. Yanlış anlaşılmasın diye açıklıyorum bu kadar rahat bir adamın bu kadar kapanık bir kız kardeşi olması bana çok garip geliyor.

bence doğru olanı yapmışsın.
sebebine gelince;
2 yıllık evliyim, eşimin ailesi hep bize karşı çıkmıştı evlenmemizi istemiyorlardı, eşim hep onlara karşı çıktı tartıştılar, sonunda evlendik. evlendikten sonra ise hem eşimin onlara olan düşkünlüğü arttı hem de onların eşime (abisi var 1 tane). el kızına gitti ya:)
yani sen şimdi hayır kalamaz deseydin; kardeşini zor durumda bırakacaktın, o zorluklar eşine yansıyacaktı o da sana yansıtacaktı seni suçlayacaktı o da senin aileni istemeyecekti.
evet tabiki kalsın dedin iyi de ettin. sonuçta kardeşi sokakta bırakacak hali yok üstelik aynı şeyi senin kardeşin de isteyebilirdi sen yok kalamazsın mı diyecektin. çok merak etme kardeşi zaten sıkılır kendi arkadaşlarıyla eve çıkmak ister (bak görürsün üniversite öğrencilerinin çok büyük bir kısmı kendi evine çıkma isteği içerisindedir). ya da eşin de anlar hata yaptığını ona ayrı ev tutar, yurda yerleştirir fln filan. sabırlı ol ve bekle doğruyu yaptığını anlayacaksın. aile olmak böyle bir şey çünkü.

Yahu düşünüyorumda aklım almıyor bir türlü .
O kızın suratını çekiyorsunuz tüm gün , nazı niyazı başlayacak abisine daha ..
Baksanıza sırf onun için büyük ev istiyormuş..
Vay efendim.Çenemi tutayım diyorum. Yaşım küçük belki ben farklı düşünüyorum diyorum... Ama YOK ..
Bir şekilde eşinle konuşmalısın . Yoksa sana huzur yok. İçin içini yerken nasıl mutlu olabilirsin ki . .
Bu konular bana iyi gelmiyor gerçekten .Kadınların böylesi ezilmesine aptal yerine konmasına tahammül edemiyorum..
Kardeşiyle yaşamaktıysa niyeti çıksaymış onla bi eve senle neden evlenmiş?
Eşinle konuş istemediğini söyle ve ailenle barış. Sahipsiz sıfatını taşıma bir kere .

Canım evet o da ayrı bir durum biliyorum ailem beni affetmeyecek o krediyi ben ödemek istedim ama babam abine ev aldım sana da böyle yardım ettim dedi o kredinin bitmesine bir yıl kaldı araba almıştık paranın bir kısmını babam vermişti haklarını ödeyemem ama çok uğraştım olmadı belki zaman geçtikçe özleyip affederler dün akşam dışarda dolaştım eve dönüyorum diye yolu şaşırdım anneme gittiğimi fark ettim geri döndüm. Eşimi zaten doğru dürüst görmüyorum. Sabah bir çıkıyor gece yarılarına kadar yok. Ben çalışıyorum ama şu anda izindeyim.

Biz sadece senin anlattıklarınla yorum yapabiliriz. Bundan önceki yorumunda eşinin ailesinin kendi akrabalarından birini gelin olarak istediklerini yazmışsın. Ayrıca baban araştırdı çok iyi bir aile olduğunu öğrendi öyleyse neden kendi ailende karşı çıktı bu evliliğe çok karışık.
Hakkında hayırlısı olsun ama dikkat et aşk gözünü kör etmesin. Ayrıca keşke eşinin yurt dışından vazgeçme nedeni kardeşi değilde sen olsaydın.

tanısak duşa girmesi normal mi gelecek ben anlamadım:26:
problemler şimdiden başlamış
kardeşini atsın demiyorum ama daha ilk haftadan bu ne

hem eşiniz kardeşi için kalmış burda
yani kadeşi olmasaydı yurtdışına gidecekti

gözünüzü açın bence
herkes hayatını yaşıyor,siz sadece ayak uyduruyorsunuz

Son düzenleme:

Evet çok karışık o istedikleri kız burada bir üniversitede çalışıyormuş uzaktan akrabalar doğudan gelebilmek için formalite evlilik yapmışlar ailesi bu yüzden tepki göstermiş boşanma sürecinde biz yeni tanışmıştık ben bunları çok sonradan öğrendim ailesinin kızdığı kadar var hata yaptığını kabul ediyor ama bazı hataların geri dönüşü olmuyor.

doğudan gelmek için bilet kesmek yeterli
nikaha gerek yok yani
bence eksik bi şeyler var

Boşver anlatamıyacağım haklısınız tuhaf ama ben eski konuları açmak istemiyorum. Ayrıca yurt dışına tabi ki birlikte gidecektik ama kardeşi için gitmek istemiyor...

canım ben de ilk evlendiğimde aynı sıkıntıları çektim. ilk gece korkusunu. erkekler böyle şeylere çok sinirlenirler kendini istemeyen bir kadın var diye düşünürler halbuki durum öyle ddeğil yetiştirilme tarzlarımız çok farklı erkeklerle. gözünü kapa, kendini odakla bu iş bugün bitecek de ve bitir. inan eline kaynar su döküldüğünde çok daha fazla canın yanıyor. üstelik korktuğum şey bu muymuş diyorsun. önce bu durumu hallet o zaman eşin olayları daha farklı düşünür.

Tanufuk cum sen çok iyi niyetli affedici bir kadınsın umarım herşey gönlünce olur canım

Boşver anlatamıyacağım haklısınız tuhaf ama ben eski konuları açmak istemiyorum. Ayrıca yurt dışına tabi ki birlikte gidecektik ama kardeşi için gitmek istemiyor...

işte böyle her şeyin üstünü örte örte hata yapıyorsunuz

konu sahibi arkadaşım bencede sizin önce bu cinsel problemi halletmeniz gerekiyor.evlilikte mutluluğun sırrı burda malesef.

karşısındaki adam cahil değil ki jinekologmuş kimbilir kaç tane bu dertten muzdarip kadın hastası vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…