Eşimin kız kardeşi bizimle kalmak istiyor

Düşünüyorum kardeş meselesini açmayım diyorum öncellkle beraber olamama sorununu çözmeliyim yarına uçak biletini aldım kayıtlara kadar olmayacak eşim kendini kastığın için olmaz diyip duruyor parmak egzersizi diyip durdu ama imkanı yok yapamam eşimde bana kapris yapıyorsun dedi kesinlikle kapris değil kendi genital organıma dokunamıyorum inanın bu yaşamda bunu yeni fark ettim. En öncelikle kız kardeşi gidince oturup konuşmamız lazım. Bu arada kardeşi gelene kadar ev alıp yerleşebilirsek sanki herşey daha iyi olur gibi geliyor.

Düşünüyorum kardeş meselesini açmayım diyorum öncellkle beraber olamama sorununu çözmeliyim yarına uçak biletini aldım kayıtlara kadar olmayacak eşim kendini kastığın için olmaz diyip duruyor parmak egzersizi diyip durdu ama imkanı yok yapamam eşimde bana kapris yapıyorsun dedi kesinlikle kapris değil kendi genital organıma dokunamıyorum inanın bu yaşamda bunu yeni fark ettim. En öncelikle kız kardeşi gidince oturup konuşmamız lazım. Bu arada kardeşi gelene kadar ev alıp yerleşebilirsek sanki herşey daha iyi olur gibi geliyor.

Geçmişte açtığın konularına bir baktım da ben bütün konularını okumuşum meğer :)) Ne kadar sıkı takipçisiymişin KK ın. :)

Banyo konusu felaket.

Bu arada cinsel hayatındaki sorunları halletmen lazım.Cinsellikte eşin mutlu olursa çok iyi anlaşırsınız.Egzersiz yapmayada bir an önce başla.

Pazar günüm mahvoldu adlı konundan bir alıntı

Erkek arkadaşım aradı sesimden anladı olanları anlattım telefonda sinirlendi evlendikten sonra yüzünü görmeyi bırak sesini bile duyamıyacaklar dedi ( eşin şimdi )tuhafıma gitti sadece.

canım kocan doğru söylüyor kendini kasıyorsundur. ama inan gülerek hatırlayacaksın bugünleri :))) git bu akşam gir kocanın koynuna rahat bırak kendini unutma kendini kastıkça kasarsın bu durumun sonu yok. önce bu işi hallet sonra kocan ne dersen yapar zaten :))

Herkes çok tepki göstermiş ama sandığınız gibi olmayabilir herşey.Ben de 18 yaşındayım ve yengemle gayet iyi anlaşıyorum.Siz niye anlaşamayasınız?
Bizim evlerimiz karşı karşıya.Gününbüyük bölümünde beraberiz.Beraber yer içeriz.Birbirimizin kıyafetlerini kullanırız.Üstelik o kız 6 yıl asla sizinle yaşamaz.Okula başlayıp düzenini kurunca arkadaşlarıyla eve çıkar.24 yaşına kadar sizinle yaşamaz.Zaten tıp okumak çok zorken bir de geline laf sokayım, tartışayım diye mi düşünecek?

tamam haklısınız belki ama işte sadece tek tarafla olmuyor bu iş eşimle nişanlandığımız andan itibaren görümcem benden küçük ama ona çok sıcak ve samimi davranmaya çalıştım hatta kızkardeşim gibi olmasını isterdim her zaman fakat olmadı sen ne kadar çabalasan da karşı taraf sana sıcaklık göstermezse olmuyor canım sen yengene sıcak davranıyorsundur o da sana yani karşılıklı bu bence ki konu açan arkadaşın dediğine göre görümcesi biraz soğuk davranıyormuş endişelenmekte kesinlikle haklı benim görümcem de aynı şekilde çok soğuk aramızın iyi olması için uğraştım ama olmayınca olmuyor ben de uğraşmıyorum artık herkes beni sevmek zorunda değil eşimin kardeşide olsa frekanslarımız uymuyor onunla bakış açılarımız farklı odada tek kalınca bile geriliyorum onunla

Cınsel hayatta sorunlar var.
Daha bır haftalık evlı.
Ve esının kardesı sızınle kalacak.
Cok zor ıs cok!

Benım de kardesım gırdı sınava.
Muhtemelen oda ıstanbul da okuyacak.
Yanımda kalmak ıstıyor ama ben pek yanasmıyorum.
Benım bız ozelım var, esımle yasamak ıstedıgım bır hayat.
Kardesım de olsa buna uzun surelı kımsenın engel olmasına ızın vermek ıstemıyorum.

Belkı ılk yıl olabılır, ama uzun soluklu olmaz.

Bence esınle konus ve bunu en kısa zamanda cozumle.
Ben kısa bır deneyım yasadım, esımın kardeslerı ıle.
Ve ınan korkunctu!
Kı o vakte kadar guya ben onların bırıcık yengesıydım.
Sımdı dusmanları gıbı goruyorlar benı.

canım eşine açık açık söylesene biz daha yeni evliyiz kardeşin bizle kalamaz ilk yıl yurtta kalsın sonra yanımıza alırız de.zaten ilk yıl kaldımı yurtta alışır dier yıllarda kalmaz sizde.akşamlarıda kocana süslen püslen dekolte se..i bişeyler giy.o burda kalırsa ben böyle gezemem evde falan de erkeklerin en zayıf yeridir kullan bunu benceee.

Bu konuda haklısın canım.Tek taraflı çabayla malesef birşey olmuyor.

zaten kaynanan adam olsa kızının sizin yanınızda kalmasına izin vermezdi.düşüncesiz şeyler yaa cık cık cık.

Yeni evli olmasanız coluk cocugunuz olsa neyse dıycem ama ne gerek var pardon sakın sakın herkes yerını bılsın bırde kardesıne hızmet etceksın kuzum kendıne gel gıtsın yurda bırde onun masrafı var ayy hayret bısey nasıl dusuncesız ınsanlar var yaa... Görümcen o şimdi birşey yapar diyemezsın yapmna etme diye içten içe kendını yersınn

aman canım kardeşim sakın görümceyle aynı evde hayatta olmaz. bir de böyle üniversite yaşlarındaysa 17 19 falan iyice çekilme hale geliyor kaprislerinden yanlarına yaklaşılmıyor. benim başımda da var bir tane aynı evde kalmıyoruz ama bir aşağımda oturuyorlar. bereket üniversiteye uzak yere gidiyor yılın çoğunda yok ama tatile geldiğinde burada olmadığı zamanın acısını misli misli çıkarıyor kaprisleriyle şımarıklıklarıyla. mesela bugün eşimle balayı tatilinden döndük sabah geldiğimizde uyuyordu. akşam nasıl bir ekşi surat ve laf sokmalarla karşılaşacağım acaba...

velhasıl kelam aynı evde olmadıkları halde insanın canına doyuruyorlar bir de onu 6 sene boyunca evine alırsan vay haline bir de tıp okuyacakmış ya ezim ezim ezer seni benden söylemesi..

Valla benim görümce üniversiteden arkadaşım hatta eşimle onunla olan yakınlığım sayesinde tanıştım. Görümcemle kendi kendimize konuşurduk acaba gelin görümce olunca aramız bozulur mu diye ve sonra asla olamaz diye düşünürdük ama şu anda kanlı bıçaklıyız resmen, konuşmuyoruz.. Bence çok yanlıl bir karar vermişsiniz çok büyük sorunlar yaşayabilirsiniz...

benm görümcem sadece haftasonları geliyor o bile yetiyor.. Herşeye muhalefet her şeyin iyisini o bilir..bayan mükemmel
NEFRET EDİYORUM ONDANNNNN....
NİLÜFER SENİ HİÇ SEVMEDİM SEVMİCEMDEEEEE..

Yazmış olduğunuz deneyimleri inanın şaşırarak okudum umarım ben bunları yaşamam. Eşim şu saat oldu hala evde yok sorunlar nasıl çözülecek bilmiyorum bir hafta da yanlızlıktan sıkıldım

benm görümcem sadece haftasonları geliyor o bile yetiyor.. Herşeye muhalefet her şeyin iyisini o bilir..bayan mükemmel

Canım ya itiraf duvarı gibi oldu

daha yeni evlenmişsin ailenle sorunların varmış için buruktur haliyle eşinle yanyana bile gelememişsiniz.bir düzen kuramamamışsınız.zaten yeni evli olmasanda ya da ev eşya bunlar tamamsa bile düzen,evlilik öyle hemen oturtulmuyor ki genç kızın sorumlulugun almak bi tarafa sen ona annelik mi,hizmetçilik mi yapacaksın yani...?gün gelip sana teşekkür bile etmeyecegi gibi işi bitince seni tanımaz bile emin ol...hemen kabul etmişsiniz sizde siz daha ayakta duramazken sırtınıza binmeye çalışan birileri var...kaynanadan anne,görümceden arkadaş dost olmaz bence bir daha düşünün...henüz sizle kalmaya başlamadıysa tabii:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…