Düşünüyorum kardeş meselesini açmayım diyorum öncellkle beraber olamama sorununu çözmeliyim yarına uçak biletini aldım kayıtlara kadar olmayacak eşim kendini kastığın için olmaz diyip duruyor parmak egzersizi diyip durdu ama imkanı yok yapamam eşimde bana kapris yapıyorsun dedi kesinlikle kapris değil kendi genital organıma dokunamıyorum inanın bu yaşamda bunu yeni fark ettim. En öncelikle kız kardeşi gidince oturup konuşmamız lazım. Bu arada kardeşi gelene kadar ev alıp yerleşebilirsek sanki herşey daha iyi olur gibi geliyor.
Herkes çok tepki göstermiş ama sandığınız gibi olmayabilir herşey.Ben de 18 yaşındayım ve yengemle gayet iyi anlaşıyorum.Siz niye anlaşamayasınız?
Bizim evlerimiz karşı karşıya.Gününbüyük bölümünde beraberiz.Beraber yer içeriz.Birbirimizin kıyafetlerini kullanırız.Üstelik o kız 6 yıl asla sizinle yaşamaz.Okula başlayıp düzenini kurunca arkadaşlarıyla eve çıkar.24 yaşına kadar sizinle yaşamaz.Zaten tıp okumak çok zorken bir de geline laf sokayım, tartışayım diye mi düşünecek?
tamam haklısınız belki ama işte sadece tek tarafla olmuyor bu iş eşimle nişanlandığımız andan itibaren görümcem benden küçük ama ona çok sıcak ve samimi davranmaya çalıştım hatta kızkardeşim gibi olmasını isterdim her zaman fakat olmadı sen ne kadar çabalasan da karşı taraf sana sıcaklık göstermezse olmuyor canım sen yengene sıcak davranıyorsundur o da sana yani karşılıklı bu bence ki konu açan arkadaşın dediğine göre görümcesi biraz soğuk davranıyormuş endişelenmekte kesinlikle haklı benim görümcem de aynı şekilde çok soğuk aramızın iyi olması için uğraştım ama olmayınca olmuyor ben de uğraşmıyorum artık herkes beni sevmek zorunda değil eşimin kardeşide olsa frekanslarımız uymuyor onunla bakış açılarımız farklı odada tek kalınca bile geriliyorum onunla
benm görümcem sadece haftasonları geliyor o bile yetiyor.. Herşeye muhalefet her şeyin iyisini o bilir..bayan mükemmel
NEFRET EDİYORUM ONDANNNNN....
NİLÜFER SENİ HİÇ SEVMEDİM SEVMİCEMDEEEEE..
benm görümcem sadece haftasonları geliyor o bile yetiyor.. Herşeye muhalefet her şeyin iyisini o bilir..bayan mükemmel
NEFRET EDİYORUM ONDANNNNN....
NİLÜFER SENİ HİÇ SEVMEDİM SEVMİCEMDEEEEE..
Canım ya itiraf duvarı gibi oldu
Geçen hafta evlendim. Hafta sonu eşimin kız kardeşi geldi öss sınavına girmişti. Türkiye'de ilk bine girmiş Ankara'da Tıp yazmış yüzde yüz istediği bölüm gelecek. Hafta sonu yazdığı üniversiteyi gezmeye gittik. Yurt falan baktılar sanırım beğenmediler. Akşam dışarda iftara gitmiştik yemekte kız kardeşimin bizimle kalmasında bir sakınca var mı dedi. Ben de kalsın tabi dedim. Sonradan düşünüyorumda en az altı yıl bizimle kalacak. Bir de kız kardeşinin bana karşı bir soğukluğu var ya da ben öyle anlıyorum pek benimle konuşmuyor. Şu an evimiz iki oda bir salon hiç eşyamız yok. Apar topar evlendik ev bakacağız kredi çekip ev alacağız ailem istemedikleri evliliği yaptığım için benimle görüşmüyorlar. Eşim dört odalı bir ev bakalım dedi kardeşi için ayrı bir oda yapalım dedi. Evleneli bir hafta oldu hala birlikte olamadık bunca sorunun üstüne kardeşi iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum. Gerçi bu saatten sonra bir şey yapamam artık kabul ettim. Bir yandan da bencil mi düşünüyorum diye kendime kızıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?