soğuk olmasıyla ilgili bişey sorucam,
hep mi böyleydi yoksa sınavdan sonra mı böyle oldu merak ettim.
ne yazık ki bazıları tıpı kazanınca kendilerini bişey sanır, hazırlık okurken fln doktorum demeye başlarlar,
sonra yıllar geçtikçe o bişey sanma yok olur, lanet ederler kendilerine gelirler.
inanın okul bitince daha mütevazi olurlar össden sonrasına göre.
acaba hanfendi abisiyle kendini bir görüyor da size uzak mı kalmaya başladı?
ben konuşmasam konuşmuyor, kısa cevap veriyor fln demişsiniz de, bariz bir katlanma durumu var yani,
asosyallik fln olduğunu sanmıyorum abisiyle bıcır bıcır diyorsunuz çünkü Tanufuk'tan çekinse onun yanında da konuşamaz abisiyle
durum farklı bence.
sadece Tanufuk'a sordum, lütfen kimse üstüne alınmasın ve başka yerlere çekmesin, hiçbir artniyetim yok.
kızı anlamaya çalışıyorum sadece.
ne yazık ki bazıları tıpı kazanınca kendilerini bişey sanır, hazırlık okurken fln doktorum demeye başlarlar,
sonra yıllar geçtikçe o bişey sanma yok olur, lanet ederler kendilerine gelirler.
ben konuşmasam konuşmuyor, kısa cevap veriyor fln demişsiniz de, bariz bir katlanma durumu var yani,
asosyallik fln olduğunu sanmıyorum abisiyle bıcır bıcır diyorsunuz çünkü Tanufuk'tan çekinse onun yanında da konuşamaz abisiyle
durum farklı bence.
sadece Tanufuk'a sordum, lütfen kimse üstüne alınmasın ve başka yerlere çekmesin, hiçbir artniyetim yok.
Tan ufuk şu an nerde kalıyorsun sen merak ettim :26:
Ne kadar sıkıntılı bir hayatın var Rabbim tez zamanda feraha kavuştursun inşallah
Bir an öncede cinsel problemini çözmelisin yapamam deme bence parmak egzersizinden başla derim yada psikolğa gitelisin erteledikçe ilerler çünkü:26:
durum farklı bence.
Canım kız kardeşini ilk defa görüyorum. İki üç gündür bizde kalıyor. İlk geldiğinde alp'e söyledim benimle konuşmuyor dedim çekiniyordur dedi çok saçma bir cvp ya da evde benim hakkımda bunca zaman ne konuşulduysa belki bana kin besliyordur. öyle havala bir kız değil cidden hiç arkadaşı yok kaç gündür burada hiç arayan soran yok arkadaş olarak
Geçen hafta evlendim. Hafta sonu eşimin kız kardeşi geldi öss sınavına girmişti. Türkiye'de ilk bine girmiş Ankara'da Tıp yazmış yüzde yüz istediği bölüm gelecek. Hafta sonu yazdığı üniversiteyi gezmeye gittik. Yurt falan baktılar sanırım beğenmediler. Akşam dışarda iftara gitmiştik yemekte kız kardeşimin bizimle kalmasında bir sakınca var mı dedi. Ben de kalsın tabi dedim. Sonradan düşünüyorumda en az altı yıl bizimle kalacak. Bir de kız kardeşinin bana karşı bir soğukluğu var ya da ben öyle anlıyorum pek benimle konuşmuyor. Şu an evimiz iki oda bir salon hiç eşyamız yok. Apar topar evlendik ev bakacağız kredi çekip ev alacağız ailem istemedikleri evliliği yaptığım için benimle görüşmüyorlar. Eşim dört odalı bir ev bakalım dedi kardeşi için ayrı bir oda yapalım dedi. Evleneli bir hafta oldu hala birlikte olamadık bunca sorunun üstüne kardeşi iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum. Gerçi bu saatten sonra bir şey yapamam artık kabul ettim. Bir yandan da bencil mi düşünüyorum diye kendime kızıyorum.
Cnm ben evlendim ve kayinvalidemle yasiyordum ustelik esimin kiz kardesi evli oldugu halde surekli bize gelip esiyle bile kaliyordu birde cocugu eviyse uc yuz mere ilerde herseyime karisiyordu ne desem gidip esime soyluyordu cocugunu benden sogutuyordu annesiyle oturup oyle beni konusurlardi huzurumun icine etti kendi huzursuzlugunu benim yuvama yansitti esiyle kustu diye iki hafta bile bizde kaliyordu utanmadan agzimi bile acamiyordum dengem bozuldu evimin isini bile yapamiyordum buda ister istemez esimle benim aramda tartisma yaratiyordu sen durumun yine iyi ama keskede kabul etmeseydin sana simdiden soguk davraniyorsa ilerde ne olcak allah bilir uzak olun huzurlu olun derim ben bu benim dusuncem tabikide
Ben şöyle bir çıkarım yaptım.
Utangaçlık ayrı şeydir,soğukluk ayrı şey.
Utangaç insanlar ilk adımı atamazlar ama birisi onlara yaklaşırsa karşılık da verirler.
Tam aksi olursa bu soğuk mizaca girer.Benim fikrim bu.
Tanufuk bu arada tebrik ederim sizi.
Eşinizin ailesine anlam veremedim veremiyorum.
Yahu böyle meseleler iftar vakti hoppadank açılır mı?Bütün iyiniyetinizle evet deyivermişsiniz ama yazan üyelerin çoğunluğu böyle bir durumun ilişkileri yıprattığı görüşünde.
Ben de katılıyorum.Öyle şeyler oluveriyor ki yaptığınız iyilikler unutuluyor,kötü olup çıkıveriyorsunuz.
Peki nasıl düzelecek bu olay?
Sanki bu işte mutlaka birileri kırılacak gibi ama şu kanaate vardım;baştan taviz verip yavaş yavaş ''kötü''olacağınıza baştan ''kötü'' olun daha iyi.
Ek:Ailem yurtları güvenli bulmaz.Arkadaşla eve çıkmamı onaylamaz.Bana güvenirler de ''arkadaşlara'' güvenmezler.Hak veriyorum onlara,benim de bilhassa kızım olsa benim de çekincelerim olur.
Bundan üç sene önce üvey ablam Kocaeli'ni de yazmamı istemişlerdi.Oldu ! Kıazları var daha ufak.İnsan eti ağır.Bir de çocuk bakıcılığı yapacaktım.Yazmadım tabii.
Yurda gitmem,eve çıkmam ama şehirdışını yazmam.
Eşinizin kardeşine bir yere kadar hoşgörüyle yaklaşılabilinir.Ancak şartlar uygun değilse ona göre davranır.İlla Ankara'da mı okumak zorunda sanki?
tanımıyoruz evet ama bu çift yeni evli ve problemlerin aşamamış
hiçbir şekilde doğru değil yani
ben anne olsam kızım aynı durumda olsa bi ev tutar otururum başında
ailenin geliri,görümcenin bursu,abinin yardımıyla kraliçe gibi yaşar gider
bence tanufuk kendi kararlarını alamıyor,kocası karar veriyor o da uyuyor
Ben de illa ki birlikte otursunlar demiyorum ki.
Öyle yorumlar okudum ki.
dediğim gibi kardeş potansiyel suçlu.
Ve bence henüz oturulup konuşulmuş bir konu da değil.
kardeşim bize gelsin mi.
İyi tamam gelsin.
hiçbir detay konuşulmamış
Eş zaten eş gibi davranmıyor
Henüz evlendiğinin bile farkında değil.
Aradaki problemden dolayı değil ama.
Kafasına göre yaşıyor bence.
Evlilikleriyle ilgili hiçbir çaba göremiyorum...
Ev alacağız diye eşim bir hastaneyle yarım gün çalışmak için anlaşmış aslında bu da evliliğimiz için yaptığı bir fedakarlık normalde eşim yoğun çalışmayı sevmez devlet hastanesinden bile nöbetler yüzünden lstifa etmişti ama kardeşine ayrı bir hassasiyeti var anne babasının görememesinin özlemi olabilir. Evlendiğimiz günden beri iletişimimiz koptu en azından ben öyle hissediyorum bence en büyük sorun cinsellik gibi geliyor söylediği egzersizleri yapmıyorum çaba göstermiyorum diye sitemleniyor aslında evlenmeyi başından beri isteyen eşimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?