Kızkardeşi ile ilgil olumsuz yorum yaptım eski konularını bilmediğim için eşinle ilgili bir şey söylemedim ama az önce okudum biraz,
artık beni abla olarak mı görürsün arkadaş olarak mı senden büyüğüm gözünü aç, bu insan doktormuş ilişkinin tek taraflı egzersizlerle düzelmediğini bilmesi gerek, sana yüklemiş bütün suçu egzersiz yap diye. Bunun dışında yakınlaşmalarınız olmuyor mu, anlayışlı bir erkek bekler eşinin düzelmesini ama egzersiz yap diyip başından atmaz çözmeye çalışır. Bana çok garip geldi davranışları. Senin yerinde olsam kızkardeşini kabul etmez sorun çıkartır biran önce ayrılırdım, yaptıkları normal değil çünkü. Çalışıyorsun kendi gelirin var hemşirelerin maaşları da fena değil ona daha fazla katlanma bence. Umarım ilerde pişman olmazsın.
bence de olmaz yani sonuçta anlamadım ben benim bildiğim ankarada bir sürü güzel yurt var anladığım kadarıyla oh ne rahat ev hayatı diye düşünerek sizle kalmak istiyor ama bırakın altı yıl kalmayı ben yeni evli çifte yatıya bile gitmem...
sonuçta yeni evlisiniz yeri gelecek oynaşacak, cilve yapacaksınız ... eşinin kardeşi evdeyken hele de küçük bir evde imkansız bence ...
soğuk olmasına gelince ben sizle alakalı olduğunu sanmıyorum sayısalda ilk bine girdiğine göre ders çalışmaktan sinirleri harap olmuştur bence onun ... ondan tuhaf davranıyordur ...
sizde kalırsa ilerde başlayabilir ders çalışıyorum ben tv nin sesini kısın falan demeye ...
birde tusu da anlarada kazanırmış + 4 de oradan artık on yıl yaşarsızız mazallah ...
Bugün kardeşi gidecek bir şeyler değişecek mi böyle mi devam edeceğiz bilmiyorum egzersizleri birlikte yapalım dedi ama evde kardeşi varken nasıl olacak ki dün akşam geldi yarım saat durmadı telefon geldi bir hastasının doğumu başlamış bütün gece yoktu kendimize zaman ayırmamız lazım
Estetik cerrahi ya da kalp damar kazanırsa bir 6 yıl daha :))
Kızkardeşi ile ilgil olumsuz yorum yaptım eski konularını bilmediğim için eşinle ilgili bir şey söylemedim ama az önce okudum biraz,
artık beni abla olarak mı görürsün arkadaş olarak mı senden büyüğüm gözünü aç, bu insan doktormuş ilişkinin tek taraflı egzersizlerle düzelmediğini bilmesi gerek, sana yüklemiş bütün suçu egzersiz yap diye. Bunun dışında yakınlaşmalarınız olmuyor mu, anlayışlı bir erkek bekler eşinin düzelmesini ama egzersiz yap diyip başından atmaz çözmeye çalışır. Bana çok garip geldi davranışları. Senin yerinde olsam kızkardeşini kabul etmez sorun çıkartır biran önce ayrılırdım, yaptıkları normal değil çünkü. Çalışıyorsun kendi gelirin var hemşirelerin maaşları da fena değil ona daha fazla katlanma bence. Umarım ilerde pişman olmazsın.
Geçen hafta evlendim. Hafta sonu eşimin kız kardeşi geldi öss sınavına girmişti. Türkiye'de ilk bine girmiş Ankara'da Tıp yazmış yüzde yüz istediği bölüm gelecek. Hafta sonu yazdığı üniversiteyi gezmeye gittik. Yurt falan baktılar sanırım beğenmediler. Akşam dışarda iftara gitmiştik yemekte kız kardeşimin bizimle kalmasında bir sakınca var mı dedi. Ben de kalsın tabi dedim. Sonradan düşünüyorumda en az altı yıl bizimle kalacak. Bir de kız kardeşinin bana karşı bir soğukluğu var ya da ben öyle anlıyorum pek benimle konuşmuyor. Şu an evimiz iki oda bir salon hiç eşyamız yok. Apar topar evlendik ev bakacağız kredi çekip ev alacağız ailem istemedikleri evliliği yaptığım için benimle görüşmüyorlar. Eşim dört odalı bir ev bakalım dedi kardeşi için ayrı bir oda yapalım dedi. Evleneli bir hafta oldu hala birlikte olamadık bunca sorunun üstüne kardeşi iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum. Gerçi bu saatten sonra bir şey yapamam artık kabul ettim. Bir yandan da bencil mi düşünüyorum diye kendime kızıyorum.
Hedefi göz bölümüymüş ya heralde tus da yüksek puanla alan bir bölüm
Bu sizin düşünme tarzınız olabilir ama bence çok yanlış ben de eşimle 10 ay birlikte olamadım yeri geldi bu durum yüzünden çok kötü kavgalar ettik ama sorunumuzu hallettik şimdi gayet mutluyuz hemen bir haftada boşanmaya karar vermek daha neler...
Evet hemen boşanmak doğru değil sorunları aşabilmek için önce mücadele etmek gerekiyor.
Yaşanan sorunlarda hiç bir taraf %100 haklıyım diyemez burada ikisinin de hataları var.
Tanın en büyük hatası ailesinin rızası olmadan evlenmesi bir şekilde ikna edebilirdi acele etmiş anlaşılan ve eşine nazaran daha çok fedakarlık yapıyor.
Eşinin hataları daha evlilik kurumunu oturtamamışken tan için yapmadığı fedakarlıkları kardeşi için yapıyor tanın önceki konularında okumuştum eşinin yurt dışına gitmesini istemiyordu ama eşi ısrarcıydı. Şimdi ise kız kardeşi için vazgeçmiş ben tanın yerinde olsam bu duruma çok incinirdim.
Eşinin ailesi oğluyla küs olduğu, geliniyle bir kez dahi konuşmadığı halde kızlarını gönderiyorlar ki nasıl bir düşüncedir anlayamıyorum.
Eşiyle cinsel birliktelik yaşayamıyorlar eşi bu konuda tanı suçluyor halbuki cesaret verebilir belki ön sevişmeyi uzun tutsa tanın gevşemesini sağlayabilir.
Bir değil birden fazla problem var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?