Eşimin kız kardeşi bizimle kalmak istiyor

bence bi şekilde çıtlatman iyi olmuş,
artık en azından biliyor,
ve katılıyorum arkadaşlara eşin arkaya otur demeliydi,
ben normalde arabada kim nereye oturur hiç dikkat etmem önemsemem de,
sevgilim benden önce arkadaşını aldıysa mesela arkaya oturttururdu hoşuma giderdi ama saçma gelirdi yavaş yavaş anladım önemli olduğunu,
belki küçük bişey ama o yaşta bir kız akıl etmeli, o kadar da küçük değil, ilk bine girdim asosyalim akıl edemem diye bir durum olamaz o kadar da artık.
kızın gitmesi iyi olmuş, bence herşey yoluna giricek, bugün drla görüşün eşinizle de ılımlı konuşun, ben anlayacağına eminim, sanırım iş yoğunluğunun stresi de sarmış size sarıyor biraz.

canım benimde eşim erkek kardaşinin ev bulana kadar bizimle kalmasını istediğini söyledi hayır kalamaz dedim ama ben söz verdim kalabilirsin diye dedi bende hem çalışıyodum hemde 3 aylık hamileydim dedim nasıl dediğsen öyle yengen istemiyo de diye kızdı bende üste çıktım hem çalışcam eve gelcem hem kaynımın yemeği üstü başı uğraşcam zaten hamilelikte zor geçiyo sabahlara kadar uykusuz geziniyorum sabah bütün bina ayağa kalkıyo öğürmelerimden istifra etmelerimden bide onumu çekcem başımda. kaynımı bi düğünde gördüm bi daha görmedim ne anlatcam onunla eşim diyo sen zaten işten gelir yemek yeriz geçersin odaya yok ya kendi evimde hapis olcam paşa istediği gibi yayılcak kardeşiyle aklı sıra. bunun banyosu var başka ihtiyaçları var adam küçük değilki anlamasın benden 2 yaş küçüktü ozaman 24 felandı heralde valla çıngar çıkardım değil kalmaya gelmek evimizin yolunu bile bilmedi

Son düzenleme:
kızlar bence abartıyosunuz kız ön koltuğa oturdu diye terbiyesiz demişsiniz resmen..ne var 40 yılın başında da o otursn..o adam kızkardeşine nasıl desin geç arkaya otur oraya yengen gelicek diye?yahu 17 yaşında yasaların bile erişkin saymadığı bi çocuktan bahsediyosunuz..isterse çok büyük olsun yaşı...

ya belki tam tersi bizim kardeşlerimiz zor durumda olsa bizde kaldesek eşimiz istemese ne yaparız bide butaraftan bakmak gerekiyo ama yapamıyoruz acaba biz kadınlar çokmu ben merkezciyiz ama arkdaşın yeni evli olması ve bi takım sorunlarının olmasından dolayı eşinin kardeşini yanlarına çağırması kötü olmuş insan yeni evliliğinin tadını çıkaramıcakta ne zaman çıkaracak sonrada bibebiş çocuktu işti evdi geri gelmez bi daha o günler

evet el kadar çocuk ufacık miniciiik...
eşi tana psikolojin bozuk demesini biliyor, gelinlik giydirmeden bir kızı ailesinden koparmayı biliyor, cinsel sorunlarında tana problem sende demesini biliyor, kardeşim için yurt dışına gitmekten vazgeçtim demesini biliyor ama kıza arkaya geç nasıl desin yazııııııııııııık değil mi?

hayrola konu sahıbı zorla mı acırılmıs?gelınlık gıymedıyse bu esının sucu mu?o zaman ya bekleyecektı ya da aılesının ıstedıgı bırıyle evlenecektı ....

hayrola konu sahıbı zorla mı acırılmıs?gelınlık gıymedıyse bu esının sucu mu?o zaman ya bekleyecektı ya da aılesının ıstedıgı bırıyle evlenecektı ....

elbette zorla kaçmamış benim demek istemem o değil o kadar düşünceli bir adam rızalar alınmadan evliliğin doğru olamayacağını düşünürdü.
Hani demişsin ya nasıl söylesin kız kardeşine arkaya geçmesini kendi ailesine verdiği değeri bir zahmet eşine ve eşinin ailesine de verseydi keşke.

Helal vallahiiii... Bende kaynımı birtek düğünde gördüm ne aradı ne sordu .

Öncelikle bu ikilemde kalman çok normal canım , her şeyin üstüne kendini bencillikle suçlamamalısın..
Öğrenciler hiç tanımadıkları , bilmedikleri şehirlerde bir başlarına duruyorlar o yine şanslı ki ikinci bir alternatifi herzaman var.
Ne diyeceğimi bilemedim açıkçası ama 6 yıl da az değil , iyi düşünmelisin..
Allah mutlu etsin bu arada yeni evlilerimiziiii :))

kız da ailesi de eşiniz de çok suçlular ve düşüncesizler bence. ben üniversiteyi kazandığımda ailemin de benimle beraber gelmesini istedim babamdan yüz bulamayınca anneme dadandım annem de kesinlikle kabul etmedi. ben de çünkü oldukça içine kapanık ve çekingendim, ailem benim bu şekilde daha olgunlaşacağımı, bu çekingenliğimi falan üzerimden atacağımı düşündüler ve haklı da çıktılar. aynı şekilde ablam da uzakta okudu ve o bizim memleketimizde biçok akrabamızın olduğu bi yerde okumuştu herkes bizi arayıp anneme sitem ediyodu kızın okumaya gelmiş bize göndermiyosun aşkolsun diye ama ne annem ne de babam hiç taviz vermediler kimseye de göndermediler ablam kalsın diye. ayrıca sınıfımızda da ben bu şekilde örneklerini görüyorum ailesini de yanında okumaya gelirken getirmiş insanlar daha içe kapanık ve arkadaşsız kalıyorlar. abisi de kardeşinin bunu aşmasını istiyosa bence bi başına bırakıp hayata alışmasını sağlamalı, bu konuda da kardeşini desteklemeli.. ha bide ben de çok çekingen ve utangacımdır ama ablam nişanlandı ve ben ablamı çok kıskanan paylaşamayan bi insan olmama karşın nişanlısıyla gayet de muhabbet ediyorum sonuçta o da artık ailemizden biri. kızın yaptığı gerçekten ayıp.

daha net ve güzel anlatılmazdı herhalde evlilik bu gezmeye gelmiş biri değil

Kendine bu kadar yüklenme bence haklısın bencillikle bir alakası yok bunun.Bende üniversitede okuyorum.İlçede oldugumuz için geçen sene ilde bir dersaneye gitmek istedim ve yurda yazıldım bir cadde yukarıda teyzemin evi vardı bekar olmasına rağmen kesinlikle ondan böyle bir beklentim olmadı.Teyzemde sagolsun çok anlayışlı bir insandı anahtarı vardı bende sıkılınca gidiyordum ama sıkılınca.Yurda yazılması çok daha iyi olur size gidip gelir varlıgınız rahatlatır.Sizde kalacagı kesinse bile üniversitede arkadaşları arttıkça zaten yanınızdan gitmek isteyecek :):) Ama yinede kafandakileri eşine anlatsan daha iyi edersin en başından yıpranmasın ilişkiniz.

Siz yeni evlisiniz görümcenizi de tanımıyorsunuz o da sizi tanımıyor. Soğuk mesafeli davranabilir belki ileride seveceksiniz bile, ama buradaki bazı yorumların sizi gaz getirdiğini düşünüyorum, arabanın önüne oturmasından kötü niyetli olduğunu çıkarmanız bunu kanıtlıyor. 17 yaşında bir kızdan bahsediyoruz ben olsam canım sen arkaya geçer misin der öne otururdum. Haa sizinle kalacak olması fikri hemde daha eşinizle bile yakınlaşamamışken hem de 6 yıl bakın onda haklısınız işte. Bence eşiniz size yakın bir yurt bulsun hem kızkardeşi gözünün önünde olmuş olur hemde siz rahatsız olmamış olursunuz eşinizin de ailesinin de bu konuda sizi anlamaları gerekir...

Son düzenleme:
çok zor bir durum
ben 6 ay kadar belirli aralıklarla eşimin bir arkadaşını(erkek) misafir etmek durumunda kaldım burdada konu açmıştım onunla alakalı. insan oturamıyor kalkamıyor banyo bile yapamıyor. benimki evet daha zordu bir açıdan ama seninkide inan zor olacaktır nede olsa yeni evlisiniz
ama öte yandan 17 yaşında bir kızdan bahsediyoruz. sana arkadaşta olabilir bir açıdan. bir süre misafir edip arkadaş edinmesinden sonra onu arkadaşları ile bir evde kalması konusunda teşfik edebilirsiniz. yani üniversite hayatının güzelliklerinden falan bahsedip kendi evine yada yurda çıkmasını sağlayabilirsiniz gibi geliyor. zaten kendide bunu isteyecektir eminimki.
yinede eşinle konuş. alışana kadar kalsın sonra onu bir yere yerleştirelim de. sürekli evde biri varken biz nasıl senle birlikte olacağız falan de ve birazda cilveli yaklaş. yeni evlisiniz şuan herşeyi yaptırabilirsin ona konuşarak,öpüşerek...

"bu arada ilk bir kaç sayfayı okuyarak yorum yapıyorum konunun tamamını okumadım"

aynı durumu arkadaşım yaşadı ailesi sizde kalacak dedi
abisisn bakamayacakmısın dedi
kız hiç sesini çıkarmadı
1 sene sonra görümcesi eve çıkmak yada yurda çıkmak istediğini söyledi
ailesi abinler snei rahat ettiremiyormu diye başladı
bu süreçte çocuk oldu görümce yüzünden bebek sürekli anneyle yattı odaya büyük beikte koyamadılar sığmadı bebek aralarında yattı
sonunda kız babasını ikna etti ve eve çıktı

hep kızdık kalıyor diye ama aynı şekilde kendi kız kardeşi gelse farklı bir yere atmak istemez insan
ama aynı evdede almak kolay değil
büyük eve geçmeyin kesinlikle onun içinde bir dünya kurmayın o zaman hiç gitmez bir yere
bir süre kalır sonra zaten o da yurda falan çıkmak ister

Anladığım kadarıyla eşiniz gecede çalışacak.
Siz de yoğun çalışacağınızı söylüyorsunuz.
Bu yoğunluk için de birbirinize zaman ayıramayacak, birbirinizi belki de göremeyeceksiniz.
Bu şekilde sağlıklı bir birliktelik sürdürmeniz zor görünüyor.
Önünüzdeki problemi çözmeniz için birbirinize zaman ayırmanız gerekecek.
En azından bir süre için ev planını erteleyip birbirinize zaman ayırıp evliliğe alışmanız daha iyi olurdu.
Umarım gittiğiniz doktor size yardımcı olur ve bu konu sizi daha fazla yıpratmadan çözüme kavuşur.

Ben bütün sorunun eşinizden kaynaklandığını düşünüyorum haydar dümenin dediği "gibi soğuk kadın yok, ateşlenemeyen kadın vardır"sizi ruhen mutlu edemeyen adam var buda fiziksel etki yapıyor

Dün doktora gittim bütün hayat hikayemi dinledi bilinçaltını hipnozla boşaltacağız dedi egzersiz alıştırma çubukları varmış öncesinde hipnoz sonra egzersiz en geç bir hafta içinde sorun çözülür dedi muayene etmek istedi ama korktum hiç hayatımda muayene olmadım. Akşam tekrar denedik olmadı ama bu sefer tam tersi sinirlenmedi sarıldı herşey düzelecek üzülme dedi ama doktora sıcak bakmıyor o egzersizleri ben yaparım diyor ama ben eşimle yapamam onu evde doktor gibi göremiyorum. Bir de egzersizler sırasında mutlaka zar bozulacaktır bunun bence bir önemi yok ama bilemiyorum artık. Kardeşine yurt başvurusu yapmışlar ama eşime biraz pahalı gelmiş aylık 710 lira yemek yok içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…