Telefonda konuştuk bana psikolojimin normal olmadığını söyledi
kızlar bence abartıyosunuz kız ön koltuğa oturdu diye terbiyesiz demişsiniz resmen..ne var 40 yılın başında da o otursn..o adam kızkardeşine nasıl desin geç arkaya otur oraya yengen gelicek diye?yahu 17 yaşında yasaların bile erişkin saymadığı bi çocuktan bahsediyosunuz..isterse çok büyük olsun yaşı...
hayrola konu sahıbı zorla mı acırılmıs?gelınlık gıymedıyse bu esının sucu mu?o zaman ya bekleyecektı ya da aılesının ıstedıgı bırıyle evlenecektı ....
canım benimde eşim erkek kardaşinin ev bulana kadar bizimle kalmasını istediğini söyledi hayır kalamaz dedim ama ben söz verdim kalabilirsin diye dedi bende hem çalışıyodum hemde 3 aylık hamileydim dedim nasıl dediğsen öyle yengen istemiyo de diye kızdı bende üste çıktım hem çalışcam eve gelcem hem kaynımın yemeği üstü başı uğraşcam zaten hamilelikte zor geçiyo sabahlara kadar uykusuz geziniyorum sabah bütün bina ayağa kalkıyo öğürmelerimden istifra etmelerimden bide onumu çekcem başımda. kaynımı bi düğünde gördüm bi daha görmedim ne anlatcam onunla eşim diyo sen zaten işten gelir yemek yeriz geçersin odaya yok ya kendi evimde hapis olcam paşa istediği gibi yayılcak kardeşiyle aklı sıra. bunun banyosu var başka ihtiyaçları var adam küçük değilki anlamasın benden 2 yaş küçüktü ozaman 24 felandı heralde valla çıngar çıkardım değil kalmaya gelmek evimizin yolunu bile bilmedi
canım benimde eşim erkek kardaşinin ev bulana kadar bizimle kalmasını istediğini söyledi hayır kalamaz dedim ama ben söz verdim kalabilirsin diye dedi bende hem çalışıyodum hemde 3 aylık hamileydim dedim nasıl dediğsen öyle yengen istemiyo de diye kızdı bende üste çıktım hem çalışcam eve gelcem hem kaynımın yemeği üstü başı uğraşcam zaten hamilelikte zor geçiyo sabahlara kadar uykusuz geziniyorum sabah bütün bina ayağa kalkıyo öğürmelerimden istifra etmelerimden bide onumu çekcem başımda. kaynımı bi düğünde gördüm bi daha görmedim ne anlatcam onunla eşim diyo sen zaten işten gelir yemek yeriz geçersin odaya yok ya kendi evimde hapis olcam paşa istediği gibi yayılcak kardeşiyle aklı sıra. bunun banyosu var başka ihtiyaçları var adam küçük değilki anlamasın benden 2 yaş küçüktü ozaman 24 felandı heralde valla çıngar çıkardım değil kalmaya gelmek evimizin yolunu bile bilmedi
Bende aynı şeyi söylüyorum bundan sonra hep böyle çalışacağım en azından ev alıp borcu bitene kadar diyor aslında bende yoğun çalışıyorum evde olduğumdan bir de bu sorun kafaya takıyorum. Bugün gideceğim doktor sırf cinsellikle ilgileniyormuş çok övdüler ya bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?