Eşimin kız kardeşi bizimle kalmak istiyor

İsterseniz fesat deyin ama bence çocuğun ailesi kızı sizle yaşasın diye zorlamış.Git başlarında dur her durumu bize haberdar et,gelinlede fazla yüz göz olma demiş.
Yoksa o yaştaki kızın size ne garezi olsunda muhabbetten uzak dursun aksine o kadar yalnızsa konuşçak insan arar ve en yakınındaki hem cinsi sizsiniz.Bence bu işte ailenin bi parmağı var..
Kocanızın bunu kabul etmesi ayrı bi gariplik.Bi sene kalır sonra uygun arkadaşlar bulur geçer bi eve ya da yurda yani.Kız ailesinden uzak yaşamanın tadına varcakken sizinle çok kalmak istemez gerçi..

eftelya bu arada konuna halaa yorumlar gelıyor.
eşinle konuş diye falan.
sen hala konuşmadınmı???

O zaman ben de çok fesat düşünüyorum..Çünkü normal şartlar altında aklı başında insanların yapmaması gereken bir şey... Aslında artık çok da şaşırmıyorum..Çünkü bu sitede balayına birlikte giden gelin/damat kızkardeşlere de rastladım...

17 yaşında küçük bir kız ama ben artık onun iyi niyetli olduğuna inanmıyorum dün Alp geldi sırf kardeşini havaalanına bırakmak için ben zaten izindeyim ben götürecektim. Neyse bunlar önden indiler ben sonradan çıktım bir baktım kız kardeşi benden önce arabaya yani öne abisinin yanına oturmuş sinirlendim benim biraz midem bulanıyor ben gelmeyeceğim dedim. Sonra beni havaalanında kardeşini bırakır bırakmaz aradı neyin var diye telefonda bunları konuşmak doğru değildi ama telefonda konuştuk bana sen içinde bunlarla mı yaşıyorsun dedi internetten yurt başvurusu yapmışlar özel yurtmuş ama herkese çıkmıyormuş bundan haberim yoktu akşam konuşuruz dedi akşam hastanede işi çıktı gelmedi problemli bir hasta gelmiş gece zaten nöbetçiydi ama şu var kesinlikle kardeşiyle aynı evde yaşayamam ve bugün de eve gelmezse ben de çekip arkadaşıma gideceğim bir de bugün akşam bir tavsiye üzerine bir doktordan randevu aldım en azından gidip konuşacağım.

canım şaşırdım gerçekten terbiyesizbiriymiş demekki kaynanayı aratmayacak hareketler bunlar. Bencede iyi karar vermişsin gitsin özel yurda. Huzurunuzu kaçırmaya ne hakları var canım daha ilk haftadan. Canım sıkıldı şimdi

Yanlız yurt herkese çıkmıyormuş çıkmama ihtimalide var. Aslında büyük terbiyesizlik kızda değil eşimde ama ben ona da yapacağımı biliyorum üstüne düşmeyeceğim ben de kafama göre hayatımı yaşayacağım bakalım ne yapacak.

Ben kızın okumaya geldiğini sanıp daha önce yorum yapmıştım ama anlaşılan o başka amaçla gelmiş.Sen eşisin önde oturmak senin hakkın;çok düşüncesiz bir kızmış.Kabul etme onu eve belli ki huzursuz edecek sizi.

Madem yurt kararı vermişler. Başka yurt m uyokmuş koca kentte..
Ben başından beri asıl sorunun eşinizde olduğunu düşünüyorum. Yine aynısını söyleyeceğim
Böyle şeylere prim verdiği için.
Eklemek istediğim bir şey daha var.
Siz kafanıza göre yaşamak için herşeyi göze evlenmediniz herhalde bu adamla.
Düzeltmenin yollarını aramalısınız
Böyle kaçarak bir sonuç elde edemezsiniz

Eşinizle konuşmanız iyi olmuş.
En azından bu konudaki rahatsızlığınızı anladı.
Görümcenizin arabada önde oturmasına gelince bu konuda eşiniz hatalı.
Kardeşi önde oturduğunda oranın size ait olduğunu belirtebilir ve bu duruma engel olabilirdi.
Hem siz huzursuz olmazdınız hem de kardeşi bir daha aynı şeyi yapmazdı.
Eşiniz şu an ikiniz arasında denge kuramıyor.

Son düzenleme:

Evet ama sanki benden kaçıyor gibi geliyor işleride yoğun ya da ben çok alınganım izindeyim evde vakit geçmiyor. Şu doktorla akşam altıda randevum var belki bu iyi bir gelişme olur.

Telefonda konuştuk bana psikolojimin normal olmadığını söyledi

Telefonda konuştuk bana psikolojimin normal olmadığını söyledi

Aranızdaki özel sorundan dolayı psikolojinizin iyi olmadığını düşünmüş olabilir.
Ama eşinizin tavrı çok yanlış..
Bu dönemde sizinle daha çok ilgilenmesi gerekirken sizi yalnız bırakıyor.
Bu sorun sadece sizin değil onunda sorunu ve çözüm yine ikinizde saklı...
Size karşı daha hasas daha ilgili ve daha anlayışlı davranması gereken bir zamanda yanınızda yok.
Üstelik bir haftalık evlisiniz.
Evliliğinizin en güzel zamanlarını yaşamanız gerekirken siz tek başınasınız.
Umarım gideceğiniz doktor sizin için faydalı olur ve bir an önce bu sorunu çözersiniz.

Evet ama sanki benden kaçıyor gibi geliyor işleride yoğun ya da ben çok alınganım izindeyim evde vakit geçmiyor. Şu doktorla akşam altıda randevum var belki bu iyi bir gelişme olur.

eşin dr en iyi sen bilirsin işinin olup olmayacağını hemşire olduğun için

Bende aynı şeyi söylüyorum bundan sonra hep böyle çalışacağım en azından ev alıp borcu bitene kadar diyor aslında bende yoğun çalışıyorum evde olduğumdan bir de bu sorun kafaya takıyorum. Bugün gideceğim doktor sırf cinsellikle ilgileniyormuş çok övdüler ya bakalım

umarım sorununuzu çözersiniz cinsellikle ilgili,
çünkü bu aile hayatınızı büyük ölçüde etkiler.
diğer sorunları daha sonra düşünmeye çalışın, önceliğiniz kendinizde olsun

Böyle olacağı belliydi umarım kız sizinle kalmaz. Yoksa daha çok çekeceğin sıkıntı var. 17 yaşına gelmiş doğruyu yanlışı ayırt edemiyor hiç mi aklına gelmedi arkaya oturmak ne kadar ayıp ama kabahatin büyüğü eşin de hadi geç sen arkaya öne yengen otursun demesi gerekiyordu. Eşiniz size kardeşine verdiği kadar değer vermiyor.Ayrıca ben sizin yerinizde olsam daha iki haftalık evliyken eşimin gece yarılarına kadar çalışmasından şüphelenirdim. Bence biraz araştırın ve takip edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…