Eşimin kız kardeşi bizimle kalmak istiyor

Ben bütün sorunun eşinizden kaynaklandığını düşünüyorum haydar dümenin dediği "gibi soğuk kadın yok, ateşlenemeyen kadın vardır"sizi ruhen mutlu edemeyen adam var buda fiziksel etki yapıyor

Ben bütün sorunun eşinizden kaynaklandığını düşünüyorum haydar dümenin dediği "gibi soğuk kadın yok, ateşlenemeyen kadın vardır"sizi ruhen mutlu edemeyen adam var buda fiziksel etki yapıyor

Buna çok güldüm eşim Haydar dümeni hiç sevmez ama aslında bizde bu sorun yokta sadece söylemesi ayıp son aşamada ben kitleniyorum ölecek gibi oluyorum.

önemli olan sizin yuvanızın huzuru ve mutluluğu.
ankarada bir sürü devlet yurdu da var. hacettepe tıpta okuyup da yurt bulamayan arkadaşım olmadı.
özel yurda gerek bile yok ama madem ki bulmuşlar bence hiç düşünmeyin parasını. dediğim gibi önemli olan sizin mutluluğunuz. aynı evde yaşanmaz.haftasonu ara sıra size gelir misafir edersiniz ama huzurun hep kaçıcaktır.

Ev arıyoruz ama ne ara taşınacağız bilmiyorum bende nöbete kalıyorum muhtemelen birbirimlzi çok az göreceğiz

Evet haklısın ama aylık 1000 lira civarı ödenecek yani ev için kredi çekeceğiz muayenehanedeki ultrason cihazının kredisi devam ediyor neyse artık ben razıyım haftasonları tabi ki gelsin ama her gün yapamam

Kesinlikle katılıyorum.
Doktor sorun bir haftada çözüleceğini söylemiş öyle olmasını umut ediyorum.
Birçok olay üst üste geldi.Bunların da bence etkisi var.
Eşinizin de sağı solu belli değil ki...
Bir sakin davranır arada trip yapar...

merhaba bak sana ne dicem hayatımızdaki olumsuz gözüken her şeyi olumlu hale getirmek bizlerin elinde , evlilik esaret değil ki ayrı kalmak özlemekte çok güzel , hayata olumlu bakmaya çalış stres ilişkinizede zarar verir sen stres yaparak olanları ve olacakları nasıl değiştirceksin ha tabi bazen değiştirebilirsin ama bu sanada zarar verebilir bazı şeyler olacağına varır üzülme olaya evlilik olarak değil sevdiğin adamla her türlü beraber olmaya odaklanmak la başla tabi bunlar benim düşüncelerim ben hep böyle yaparım allaha şükür de her sorunu böyle çözdük mutluluk senin ellerinde

Doktor karar verince ara dedi ama blzim ki pek yanaşmıyor ama o istemezse de gideceğim. Bir de akşam bir ilaç getirdi kas gevşetici şimdilik bir işe yaramadı bir psikiyatrlsle konuştum en az altı ay dedi tedavi süreci altı ayda böyle bir evlilik biter.

bence biraz düşün zaten kardeşi en fazla 5 6 ay kalır ünvrst ortamını biliyoruz arkadaş çevresi oluşunca zaten oda durmaz ki şimde eşine kalmasın desen bence olmaz düşün o seninde kardeşin olabilirdi daha yeni evlisiniz yani eşini onun ailesini kırmış olucaksın kendini eşinin yerine koy biliyorum çok zor bi durum ama adı üstünde evlilik çaba göstermelisin sen bu kızdan zarar görmeden böle davranırsan emin ol esinde sende üzülürsün eşin daha şimdiden ailemi kardeşimi istemiyo die düşünür allah kimseye kaldıramıyacağı yükü vermez tatlım iyi düşün bırak eşin üstüne düşeni yapsın destek ol oda zamanla senin düşüncelerine yaklasıcak her şey zamanla düzelir

Buna çok güldüm eşim Haydar dümeni hiç sevmez ama aslında bizde bu sorun yokta sadece söylemesi ayıp son aşamada ben kitleniyorum ölecek gibi oluyorum.

sana tavsiyem kayganlaştırıcı krem kullanın. o an derin nefes al. ve en önemlisi mutlaka sert zemin yerde halının üzerinde olsun. emin ol düzelecek.
doktorun çok çare olacağını düşünmüyorum sonuçta senin kaslarına direk etki edemez.

herkes ne büyük tepkiler vermiş öle ya. kızlar 17 yaşında bi kızdan bahsediliyor burda hemde eşinin kızkardeşi. ben olsam kabul ederdim gelsin başm gözüm üstüne hem hep kalmaz ki mutlaka kendi düzenini kurmak isteyecektir ama daha 17 yaşında ya çocuk daha bu kadar abartmayın bence

yok daha neler sert zemin mi
Ben de eşimle 10 ay birlikte olamadım valla kayganlaştırıcı falan işe yaramadı
benim sorunum doktorda çözüldü

yok daha neler sert zemin mi
Ben de eşimle 10 ay birlikte olamadım valla kayganlaştırıcı falan işe yaramadı
benim sorunum doktorda çözüldü

eskiler gerdek gecesi yer yatağı kurarlarmış duyanınız vardır mutlaka. bende sorun yaşadımsizinkini doktor benimkinide sert zemin çözdü. tecrübelerle sabit.

merhaba cnm benimde böle aynı sorunu yaşayan bi arkadaşım vardı düğünde takılan bütün altınları doktorlara yatırdı özellikle haydar dümene gitti 2 seansta halletti ama acayip para harcadı o benden önce yaşadı bu sorunu bende yaşadım 1 hafta sonra tv de bir kadın doğum uzmanı konusurken bi bayan yayına baglandı aynı sorundan doktor ne dedi biliyomusun bu psikolojik bir olay dedi tıbbi olarak mümkün değilmiş çünkü o bölgede sinir bulunmuyomuş acı çekmek bile mümkün değil dedi kadını dinledikten sonra sana yemin ederim herşey düzeldi sadece piskolojik miş hep korkutuyolarya bende o arkadaşımın olayından etkilenmiştim ama hersey beyindeymiş kötü düşünceleri beynimden attım bitti:) allah yardımcın olsun

arkadaşlar ya bizim nesildemi sorun var benim bi kaç arkadşımda aynı sorunu yasıyo eskiden varmıydı böle şeyler ya

eskiler gerdek gecesi yer yatağı kurarlarmış duyanınız vardır mutlaka. bende sorun yaşadımsizinkini doktor benimkinide sert zemin çözdü. tecrübelerle sabit.

evet. allah razı olsun ki benim de teyzem söylemişti yer yatağı açın diye. kesin çözüm. :))

Ben ablamla konuştum bir tek ona anlattım ben ilk defa böyle bir şey duyuyorum dedi. Dün doktor bir yılda 200 hasta tedavi ettim hepsi eğltimli üniversite mezunu kişiler dedi bilinç altıyla ilgillymiş ben senin koluna dokunduğumda canın acıyacağını sana yıllarca beynine işlesem ve koluna dokunsam canın acır dedi bilinç altı senin unuttuğum dediğin şeyleri de hafızaya alırmış.

tebrik ederim sonunda ortak düşündüğüm biri çıktı ya bende sana katılıyorum ünvrst ortamına katılınca arkadaşları olunca zaten oda kalmak istemicek zamanla

sakın böyle bir korkunuz olmasın.
birlikte olamamanızın sebebi belki de bu güvensizliğinizdir.
saçma bir tabir olacak affınıza sığınıyorum ama kendinizi kocanıza güvenerek teslim edebilmeniz gerekir.
o yüzden zaten cinsellik sadece eşle yaşanması gereken bir konu bence, tamamen güven duymak çok önemli.
eşin şefkatli olması, zorlamaması çok çok önemli.
ama sizin başka endişeleriniz olduğu için rahat olamıyorsunuz.
işten, ailelerden,stresten uzak bir balayına çıksanız iyi olur aslında.

Haydar Dümen doğru söylemiş............ .....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…