Ben bütün sorunun eşinizden kaynaklandığını düşünüyorum haydar dümenin dediği "gibi soğuk kadın yok, ateşlenemeyen kadın vardır"sizi ruhen mutlu edemeyen adam var buda fiziksel etki yapıyor
Ben bütün sorunun eşinizden kaynaklandığını düşünüyorum haydar dümenin dediği "gibi soğuk kadın yok, ateşlenemeyen kadın vardır"sizi ruhen mutlu edemeyen adam var buda fiziksel etki yapıyor
Anladığım kadarıyla eşiniz gecede çalışacak.
Siz de yoğun çalışacağınızı söylüyorsunuz.
Bu yoğunluk için de birbirinize zaman ayıramayacak, birbirinizi belki de göremeyeceksiniz.
Bu şekilde sağlıklı bir birliktelik sürdürmeniz zor görünüyor.
Önünüzdeki problemi çözmeniz için birbirinize zaman ayırmanız gerekecek.
En azından bir süre için ev planını erteleyip birbirinize zaman ayırıp evliliğe alışmanız daha iyi olurdu.
Umarım gittiğiniz doktor size yardımcı olur ve bu konu sizi daha fazla yıpratmadan çözüme kavuşur.
önemli olan sizin yuvanızın huzuru ve mutluluğu.
ankarada bir sürü devlet yurdu da var. hacettepe tıpta okuyup da yurt bulamayan arkadaşım olmadı.
özel yurda gerek bile yok ama madem ki bulmuşlar bence hiç düşünmeyin parasını. dediğim gibi önemli olan sizin mutluluğunuz. aynı evde yaşanmaz.haftasonu ara sıra size gelir misafir edersiniz ama huzurun hep kaçıcaktır.
Ev arıyoruz ama ne ara taşınacağız bilmiyorum bende nöbete kalıyorum muhtemelen birbirimlzi çok az göreceğiz
önemli olan sizin yuvanızın huzuru ve mutluluğu.
ankarada bir sürü devlet yurdu da var. hacettepe tıpta okuyup da yurt bulamayan arkadaşım olmadı.
özel yurda gerek bile yok ama madem ki bulmuşlar bence hiç düşünmeyin parasını. dediğim gibi önemli olan sizin mutluluğunuz. aynı evde yaşanmaz.haftasonu ara sıra size gelir misafir edersiniz ama huzurun hep kaçıcaktır.
Kesinlikle katılıyorum.
Doktor sorun bir haftada çözüleceğini söylemiş öyle olmasını umut ediyorum.
Birçok olay üst üste geldi.Bunların da bence etkisi var.
Eşinizin de sağı solu belli değil ki...
Bir sakin davranır arada trip yapar...
Buna çok güldüm eşim Haydar dümeni hiç sevmez ama aslında bizde bu sorun yokta sadece söylemesi ayıp son aşamada ben kitleniyorum ölecek gibi oluyorum.
sana tavsiyem kayganlaştırıcı krem kullanın. o an derin nefes al. ve en önemlisi mutlaka sert zemin yerde halının üzerinde olsun. emin ol düzelecek.
doktorun çok çare olacağını düşünmüyorum sonuçta senin kaslarına direk etki edemez.
yok daha neler sert zemin mi
Ben de eşimle 10 ay birlikte olamadım valla kayganlaştırıcı falan işe yaramadı
benim sorunum doktorda çözüldü
Doktor karar verince ara dedi ama blzim ki pek yanaşmıyor ama o istemezse de gideceğim. Bir de akşam bir ilaç getirdi kas gevşetici şimdilik bir işe yaramadı bir psikiyatrlsle konuştum en az altı ay dedi tedavi sürecialtı ayda böyle bir evlilik biter.
eskiler gerdek gecesi yer yatağı kurarlarmış duyanınız vardır mutlaka. bende sorun yaşadımsizinkini doktor benimkinide sert zemin çözdü. tecrübelerle sabit.
herkes ne büyük tepkiler vermiş öle ya. kızlar 17 yaşında bi kızdan bahsediliyor burda hemde eşinin kızkardeşi. ben olsam kabul ederdim gelsin başm gözüm üstüne hem hep kalmaz ki mutlaka kendi düzenini kurmak isteyecektir ama daha 17 yaşında ya çocuk daha bu kadar abartmayın bence
Doktor karar verince ara dedi ama blzim ki pek yanaşmıyor ama o istemezse de gideceğim. Bir de akşam bir ilaç getirdi kas gevşetici şimdilik bir işe yaramadı bir psikiyatrlsle konuştum en az altı ay dedi tedavi sürecialtı ayda böyle bir evlilik biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?