Eşimin kız kardeşi bizimle kalmak istiyor

kocanin ailesinin durumu iyi nasil bilmiyorum ama gondersinler kizlarina para.. size guvenip okutmuyorlar herhalde.. o doktor olacak okuyup..zahmetini siz rahmetini onlar..oh ne ala..

valla onu bunu bilmem..yeni evli insanlarin yaninda misafir bile kalinmaz..kaldiki 17 yasinda herseydende pek ala haberdar olan bi genc kiz.. hic cocuk filanda degil yani..

acik konusuyorum belki ama insan her zaman yatakta yapmazya malum isini.. biraz heyecan tutuku..belki evde ciplak dolasicak.. e icerde birinin yattigi dusuncesyle bende asla esimi yaklastirmam yanima..o kiz bir an once kendine bi yer bulmali..esine soyle en azindan ilk yil gitsin yurda biz biraz duzene girelim sonra bakariz de.. bak kendimi rahat hissedemiyorum..sesimi cikaramiyorum korkudan de ..e boyle oluncada cinsellik olmuyor iste de..benim hayalimdeki cinsellik baska..ama su an uygulayamayiz..yanliz kalirsak sana ne surprizlerim var kocacim de.. oda heveslensin..
 
 
Bana göre yanınızda kalması o genç kız içinde sıkıntıdır.Ama bizim geleneksel aile yapımız böyle gerektiyor deyip sessiz kalınıyor sonrada mutsuz ilişkiler.
 

17 yasinda cocukmu??? bilemiyorum sizin cocuk anlayisiniz ne ama 17 yasinda evlenenler bile var..yengesini benimseyememis iste.abisinden kiskaniyor belli.. benim buyuk gorumcemle aramizda nerdeyse 2 yas var ama kocami oda kiskandi benden..tabi ince ince belli etti.. bi kac defa abim benimle cok dertlesirdi,cok konusurdu.. sen oldugundan beri artik yapmiyor filan dedi..
kiz kardesler abilerini allerlinden alinmis gibi hissedebiliyorlar, rakip olarak goruyorlar..

ayrica deminde belirttim baska mesajimda ama,, yeni evli kari koca ilisikisinden bahsediyoruz.. bu devirdeki erkeklerde oyle surekli yat yataga, hop isin bitti dende cabuk bikar.. surekli yenilik isterler.. bazi gunler hic canim istemesede, yorgunda olsam sirf bi kac gunu mutlu gecirmek icin esime surpriz hazirliyorum.. oturma odasina mumlar , yerde bi kac yastik,, gel biraz masaj yapayim diyorum.. bilmem anlatabiliyormuyum.. esimde ondan sonra gercekten bir rahatlama mutluluk oluyor bi kac gun ve lisikimizi guclendiriyor diye dusunuyorum,,erkekler zaten is yerinde stress oluyorlar,, onlar icin cinsellik bir ilac(kendileri farkinda olmasada)..
evinizde 17 yasindaki bir kizla nasil yapicaksiniz bunlari? yapamicaksiniz!
kocanizda hem bu durumdan sikilacak,, hemde bi tarafta kardesim diye dusunecek sogukluk baslayacak.. artik 3 kardes yasarlar evde..
tabiki insan mecbur kalirsa biseyler yapar yardimda bulunur,, ama bu keyfi bi durum..
 
Son düzenleme:

tanufuk yorumların bazılarını okudum hepsini okumama gerek yok çünkü duygularıma tercüman olmuş herkes. bende sakın kabul etme diyorum , onun kalabileceği nezih ortamları araştırın elbet bulursunuz bulana kadar yanınızda kalır sonra hafta sonları sınav zamanları yanınıza gelir oldu bitti, eğerki kabul edersen zaten yapamayacaksınızda birde diyelimki birkaç yıl dayandın sabrın tükendiği anda onu göndermeye mecbur kaldığında bu defa yaptığın iyiliği de unutur bu kadar zaman zarar etmiş olursun birde onun yanında ne ailenle ne arkadaşlarınla nede ki en önemlisi eşinle hiçbir özelin kalmaz, senin özelini öğrendimi bir daha ona hiçbişey de diyemesin senin görümceciğini bilmem ama çoğu görümceler bunu koz olarakda kullanırlar
 
geçen hafta evlendin daha eşinle birlikte bile olamadan görümce sizinle kalacak ben bir buçuk yıllık evliyim 10-15 günlük misafr kaldığında rahatsız olmaya başlıorum sonuçt abende yeni evliyim bizm için öyle genciz rahat olmak istiorum sen kötü yapmışsn kabul ederek sana çok açık sözlü oalrak söyleyim
eşinle aranız hep mesafeli olur daha ilk günlerden kalmaya biri geliyorsa hiçbirzaman muhteşem eğlenceli zevkli güzel bir evliliğin olmaz sonra keşke evlenmeseydim evlilik hiçte güzel birşey değilmiş diyeceksin tatlım
acı ama gerçek
 
Son düzenleme:
17 yaşında dediniz siz de kafama takıldı benim. 17 yaşındaysa lise 3 te olması gerekiyor. çok zeki diye direk üniversiteye mi aldılar?
 
17 yaşında dediniz siz de kafama takıldı benim. 17 yaşındaysa lise 3 te olması gerekiyor. çok zeki diye direk üniversiteye mi aldılar?

1 sene okula erken başlayan hiç duymadınız mı ?? O kadar şaşırılacak bir durum değil....Hele bir de sene sonu doğumluysa.......
 
bende bi sene erken başladım ve sene sonu doğumluyum. ama üniversiteye gideceğim zaman 18 olucam en azından. 17 yaşındaysa 2 yaş falan erken başlamış olması gerekiyor. diye düşünüyorum.
 
bende bi sene erken başladım ve sene sonu doğumluyum. ama üniversiteye gideceğim zaman 18 olucam en azından. 17 yaşındaysa 2 yaş falan erken başlamış olması gerekiyor. diye düşünüyorum.

Ben de kardeşim de 2 sene erken başladık... Çok şaşılası değil... Bunca şey arasında bu mu dikkatini çekti....?? Hacettepe tıpa girdiyse zekasını,çalışkanlığını sorgulamaya gerek var mı ???
 
benim 15 yaşında arkadaşım vardı üniversite 1. sınıftayken, kız hazırlık okumamış ve 1 sene erken gitmiş bir de aralık doğumlu fln aramızda bildiğin 3 yaş var şuan 20 yaşında şaka gibi
olabiliyor yani o kadar da ekstrem değil bence.
 
kötü biriyim belki de ondan ama napıym düşündüm gerçekten..kalamaz ..o da mutsuz olurdu ben de .görümcemin eşi vefat etmiş bi oğlu var annesi de vefat edince analığın yanında durmam diye feryat kopardı bizimkisi gelsin mi diye sordu mutlu olmaz burda dedim ben de..gerçekten de öyle bi hafta bizde kaldı bütün davranışları battı bana yatak odama girmiş yatağımı toplamış ben işteyken .eşimin odamızda benim için oraya buraya yazdığı notları okumuş yatağıma uzanmış bunlar beni sinir etti bi de evli ve genç bi çiftin yanında nasıl mutlu olabilir ki görümcemle aynı yaştayız.oğlu var yarın bizim kızımız da olacak ne bileyim ya uygun bi durum mu hepsi aklıma geldi bunların o anda..hiç gel kelimesi çıkmadı ağzımdan aramadım bi müddet de araya soğukluk girdi mesafe koydum güvenmesin bana ben edepsiz biriyim yeri gelir dünyayı yıkarım ufacık bişeye onu kırarım yani o da altta kalmaz ..neyse zaman geçti ...abisiyle kavga ettiler istesen de gelmem dedi abisine .böylece umarım bu konu kapanmış oldu benden uzakta bi şekilde inşallah yani...
 
kalma meselesi çok saçma geldi açıkçası daha senin evliliğin resmen '' 0 '' km. :) evde 17 yaşında bir kızın olması hem sizin için hemde onun için hiç hoş olmaz. hem ne gerek var 1 hafta 1 ay neyse ama zaten okadar kalmayı oda istemez,bir süre sora bunalıp gitmek ister durduk yere yoktan yere aranızda sorun olur birde.ayrıca bu kız tıp okuyacak yani o kızın yükümlülüğü de tamamen sizin üstünüze olacak.


6 ayda evlilik biter diye düşünme Allah korusun sen eşine sahip çıkmalısın,arkadaşların yer yatağı fikrini benim annecimde önermişti ama keramet şu ki ben o yatağa yattığım anda gerilmeye başladım ve daha da beter oldu her şey :) ama bizim problem 4.günde çözüldü fakat ben ilk gece sabaha kadar ağlamıştım kabus gibi gelmişti.ama anlık bir şey canım bu kendin kendini rahatlatman lazım,hap vs diğer şeyler bende işe yaramadı,olay senin kendini rahatlatmanla,rahat hissetmenle alakalı ve zaten sonrasında korkacak bir şey olmadığını anlıyorsun. ikinizde birbirinizi anlamalısınız ve yardımcı olmalısınız,olmuyor diye kestirip atmamalı birbirinize surat asmamalı aksine destek olup yoluna gireceğine birbirinizi inandırmalısınız.umarım probleminiz en yakın zamanda çözülür.
 
aynı durumda senin kardeşin olsaydı ve eşin evde istemeseydi acaba ne düşünürdün.şimdi insanlar bir tuhaf olmuş,kimseyi yanlarında istemiyor.eski büyük aileler kalmadı,herkes birbirinden rahatsız,yanında kimseyi istemiyor.
 

bu istenip istenmeme meselesi değil ki 1 haftalık evli insanların yanına 6 yıllık bir okul için yaşamaya gelen bir insan var ve bence hiç gerek yok iki tarafında birbiriyle ilişkisinin bozulmaması için.benim 2 tane yengem var ve 2siyle de çok çok iyi anlaşırım,abilerimden çok onlarla ilgilenirim,yeri gelir onlarda kaldığımda olmuştur bu anormal bir durum değil,elbette kızın abisinin evinde kalmaya hakkı var,ama ben tüm ömrümü orada geçirmek istemem,kendimde rahat edemem ve belki onlarında ozaman rahatını bozarım.ozaman bana her fırsatta bize gel kalmaya gel diyen yengem gider ve benden kaçacak yer arar,kaldığım zaman birlikte eğlendiğim yengem gider sürekli somurtan bir insan olur,kaldı ki yenge-görümce değil abla kardeş gibi olduğumuz halde ben kimsenin huzurunu bozmak istemem.
ayrıca bende görümcemle aynı yaştayım onunla da arkadaş gibiyiz,işi sebebiyle farklı şehirde ama her buraya gelişinde(kayınvalidemlerde burada) ısrar ederim illa ki bize gel diye ve gelirde çokta güzel olur gelmesinden hiçbir şikayetim olamaz zaten ben planlar yaparım şunu yapalım,buraya gidelim vs.diye. ama bilirim ki ikimiz farklıyız ve birlikte yaşasak huzursuz olabileceğimiz noktalar olabilir,yeri geliyor insan annesi ile bile tartışıyor ve evde başka bir insan var ben çekmek zorunda mıyım bunu diye düşünür.kaldı ki bu insan 1 haftalık evli ve daha kendisi bile evliliğin ne olduğunu anlamamış,doyamamış evliliğine.hiç gerek yok bence,ha bir süre idare edilebilir düzene alışana kadar kalabilir,daha sonra kendi kafasına göre bir yere çıkabilir vs.ama daha baştan 6 yıllığına gelmek her iki tarafı da gerer.!
 
Ankara'da yurt bulamamış mı . E yuh yani . Pahalı gelmiştir tabi . Benim kaldığım yurt aylık 25o lira yemek falan da içinde değil .
Kyk'ya falan başvursun istemem derse sen araştır biraz şu yurt güzel falan diye. Yahu bende üni.okuyorum dayım ve teyzem aileleriyle okudğum şehirde yaşıyorlar . yalvarsalar yakarsalar da kalmadım onların yanında . 1 kişi de olsa ev ev üstüne olmaz der annem .
En mantklısı sen bir kaç yurt araştır eşinin kardeşini oralara götür göster tek tek emin ol o rengarenk cıvıl cıvılyurtları görnce fikri değişir . Evde sıkılacağını falan da söyle:)
 
Tıp zor bir bölüm ,yeri gelecek günlerce odasına kapanacak,sürekli ders çalışacak evde sana işlerde falan yardım edemez,kendi dağıttığını bile toplamaya vakti olmayacak,stresli olacak,morali bozuk zamanlar olacak,yorgun olacak,senle ilgili olmayan bütün bu davranışlardan sıkılacaksın,kendisi için en güzeli yurt,ev bile demiyorum,yurt.Orda yemek derdi,temizlik derdi olmayacak herşey hazır olacak arkadaş çevresi olacak hem her zaman mı ünv. okuyacak yurtta kalsın hayatı görsün.Ama elbetteki hafta sonları gelir arada hafta içi gelir,öğrenciyken insan evi özlüyor evde kalmayı da özlüyor bundan doğal ne olabilirki,eşinize güzellikle yurdun kendisi için çok daha iyi olacağını anlatırsanız anlayışla karşılar bence.Bizlerde yaşadık yurtlar insanı hayata hazırlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…