Haydar Dümen doğru söylemiş............ .....................
kocanin ailesinin durumu iyi nasil bilmiyorum ama gondersinler kizlarina para.. size guvenip okutmuyorlar herhalde.. o doktor olacak okuyup..zahmetini siz rahmetini onlar..oh ne ala..
valla onu bunu bilmem..yeni evli insanlarin yaninda misafir bile kalinmaz..kaldiki 17 yasinda herseydende pek ala haberdar olan bi genc kiz.. hic cocuk filanda degil yani..
acik konusuyorum belki ama insan her zaman yatakta yapmazya malum isini.. biraz heyecan tutuku..belki evde ciplak dolasicak.. e icerde birinin yattigi dusuncesyle bende asla esimi yaklastirmam yanima..o kiz bir an once kendine bi yer bulmali..esine soyle en azindan ilk yil gitsin yurda biz biraz duzene girelim sonra bakariz de.. bak kendimi rahat hissedemiyorum..sesimi cikaramiyorum korkudan de ..e boyle oluncada cinsellik olmuyor iste de..benim hayalimdeki cinsellik baska..ama su an uygulayamayiz..yanliz kalirsak sana ne surprizlerim var kocacim de.. oda heveslensin..[/QUOTE]
bu cümleye bittim
herkes ne büyük tepkiler vermiş öle ya. kızlar 17 yaşında bi kızdan bahsediliyor burda hemde eşinin kızkardeşi. ben olsam kabul ederdim gelsin başm gözüm üstüne hem hep kalmaz ki mutlaka kendi düzenini kurmak isteyecektir ama daha 17 yaşında ya çocuk daha bu kadar abartmayın bence
Geçen hafta evlendim. Hafta sonu eşimin kız kardeşi geldi öss sınavına girmişti. Türkiye'de ilk bine girmiş Ankara'da Tıp yazmış yüzde yüz istediği bölüm gelecek. Hafta sonu yazdığı üniversiteyi gezmeye gittik. Yurt falan baktılar sanırım beğenmediler. Akşam dışarda iftara gitmiştik yemekte kız kardeşimin bizimle kalmasında bir sakınca var mı dedi. Ben de kalsın tabi dedim. Sonradan düşünüyorumda en az altı yıl bizimle kalacak. Bir de kız kardeşinin bana karşı bir soğukluğu var ya da ben öyle anlıyorum pek benimle konuşmuyor. Şu an evimiz iki oda bir salon hiç eşyamız yok. Apar topar evlendik ev bakacağız kredi çekip ev alacağız ailem istemedikleri evliliği yaptığım için benimle görüşmüyorlar. Eşim dört odalı bir ev bakalım dedi kardeşi için ayrı bir oda yapalım dedi. Evleneli bir hafta oldu hala birlikte olamadık bunca sorunun üstüne kardeşi iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum. Gerçi bu saatten sonra bir şey yapamam artık kabul ettim. Bir yandan da bencil mi düşünüyorum diye kendime kızıyorum.
17 yaşında dediniz siz de kafama takıldı benim. 17 yaşındaysa lise 3 te olması gerekiyor. çok zeki diye direk üniversiteye mi aldılar?
bende bi sene erken başladım ve sene sonu doğumluyum. ama üniversiteye gideceğim zaman 18 olucam en azından.17 yaşındaysa 2 yaş falan erken başlamış olması gerekiyor. diye düşünüyorum.
Doktor karar verince ara dedi ama blzim ki pek yanaşmıyor ama o istemezse de gideceğim. Bir de akşam bir ilaç getirdi kas gevşetici şimdilik bir işe yaramadı bir psikiyatrlsle konuştum en az altı ay dedi tedavi sürecialtı ayda böyle bir evlilik biter.
aynı durumda senin kardeşin olsaydı ve eşin evde istemeseydi acaba ne düşünürdün.şimdi insanlar bir tuhaf olmuş,kimseyi yanlarında istemiyor.eski büyük aileler kalmadı,herkes birbirinden rahatsız,yanında kimseyi istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?