Geçmiş olsun.Kendi kendine bunu nasıl yaptın anlamadım vallahi...
Görümcenin arkadaşları olacak bilmem nesi olacak sizin evde gelip oturacaklar.Kendi kendine hayatını kısıtladın.Kocanla istediğin gibi vakit geçiremeyeceksin.Eylül de sanırım üniversiteler açılacak.Ve henüz 1-2 aylıkken görümceyle oturacaksın.Tıp okuyanlara çok burs veriliyor yurdun nesini beğenmemiş.Rahat hazır yemek olunca çöreklendi gibi geldi.Hem sogukkanlı hemde sende kalacak.
Bu arada keşke aileni üzmeden evlenseydin.Ailenin rızası almayan mutlu olamaz derler de...
çok yazık ya 17 yaşındaki bir kızcağız için bu laflar çok üzücü. abisinin yengesinin yanında kalıyor,ne varki bunda? çok yazık keşke insanları biraz daha sevmeye çalışsanız.benim eşimin ailesiyle arası hiç iyi değil,çok uğraşıyorum ailesini bizim aileyle birleştirmek istiyorum nerdeyse,ama yanaşmıyor bir türlü.bende kalabalık aileleri severdim oysa.keşke görümcem de gelse benle kalsa.
insanlar ayrı gayrı yapmasa ayrı gayrı olmaz.
erkek arkadaşlarıyla duşa girip, banyoda sabun düşürmece oynayan adamla mı evlendiniz?
valla canım insanlara gel demesi çok kolayda git demesi çok zor.
Yanlis anladiysam kusura bakmasin kimsedilek onun için söylemedi cnm arkadaş
kardesim sizin ve o kizin iyiligi icin ayri yerde kalin, ama gorusun destekleyin.. daha evlilik oturmaya calisiyo.. cok yeni... nice engeller asarak gelmissiniz bugunlere aman buda tuz biber olmasin..
tipciyim bilirim... cok yogun saatler calismak gerek..bi misafiriniz gelemez gurultu olur diye.. o sizinle yapamaz .. butun sorumlulugu sizin ustunuzde oluck sizde daha acemisiniz zaten ...yemegi su bu + bide sessizlik ihtiyaci... herkese zehir olur daha ilk gunden lutfen kanli bicakli olmayin... ben bi kapi gicirtisina bile tahammul edemiyodum ders calisiyoken..
varsn sizi yanlis anlasinlar ilk etapta ama nolur kabul etmeyin.. baska bi caresini bulmaya calisin.. yurtlar var nasilsa.. eger evliliginiz eski olaydi alin sevaptir derdim ama bu durumda bu secimi yapmak siizn icin en son care.. yani hic bir yer bulunmazda kalmasi icin o zaman mecburen zar zor idare etmeye calisirsiniz Allah rizasi icin...
hersey gonlunuzce olsun mutluluklar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?