Eşimin kız kardeşi bizimle kalmak istiyor

demek evlendin tebrik ederim mutluluklar dilerim :))

Küçük bir evde görümceyle yaşamak çok zor olur hele ki çok yeni evliyken. Sana kendimden örnek vereyim; bu sıralar k validemler ş dışında olduğundan birkaç gün eşimin kardeşini bize getirdik o da universite ogrencisi; aslında çok iyi anlaşıyoruz rahat bir kızdır. Ama ev küçük olunca birkaç gün bile sıkıntılı olmak için yetti de arttı bile ve bunu bana eşim dile getirdi. Benim de kuzenler çok iyi derece yapmışlardı. Okul ona mutlaka iyi bir burs verir. Sana tavsiyem eşine direk kardeşin bizimle yaşarsa zor olmaz mı yerine belli bir süre alışana kadar bizimle olsun ama sonra o da kendi ayakları üstünde durmayı öğrensin; tabi ki biz de ona her zaman destek olalım gibi ılımlı bir konuşma yaparsan olumlu bir tepki alabilrsin.

Geçmiş olsun.Kendi kendine bunu nasıl yaptın anlamadım vallahi...
Görümcenin arkadaşları olacak bilmem nesi olacak sizin evde gelip oturacaklar.Kendi kendine hayatını kısıtladın.Kocanla istediğin gibi vakit geçiremeyeceksin.Eylül de sanırım üniversiteler açılacak.Ve henüz 1-2 aylıkken görümceyle oturacaksın.Tıp okuyanlara çok burs veriliyor yurdun nesini beğenmemiş.Rahat hazır yemek olunca çöreklendi gibi geldi.Hem sogukkanlı hemde sende kalacak.

Bu arada keşke aileni üzmeden evlenseydin.Ailenin rızası almayan mutlu olamaz derler de...

çok yazık ya 17 yaşındaki bir kızcağız için bu laflar çok üzücü. abisinin yengesinin yanında kalıyor,ne varki bunda? çok yazık keşke insanları biraz daha sevmeye çalışsanız.benim eşimin ailesiyle arası hiç iyi değil,çok uğraşıyorum ailesini bizim aileyle birleştirmek istiyorum nerdeyse,ama yanaşmıyor bir türlü.bende kalabalık aileleri severdim oysa.keşke görümcem de gelse benle kalsa.
insanlar ayrı gayrı yapmasa ayrı gayrı olmaz.

valla canım insanlara gel demesi çok kolayda git demesi çok zor.

canım,her şey bi yana keşke gelinlik giyseydin ya...bari bunu gözünde bırakmasaydın:26:
ev,eşya,gelinlik ve ailelenden vazgeçmişsn
bi de görümce çıktı
çok ödün vermiişsin.umarım mutlu olursun

daha da neler ya, hem yeni evlinisiniz birde hastalık değil aciliyeti yok mecburiyeti yok, gitsin kalsın yurtta birde onamı hizmet edeceksiniz. birde şimdi gençlik çağında olmadı birde onunla uğraş. ay evlerden ırak

erkek arkadaşlarıyla duşa girip, banyoda sabun düşürmece oynayan adamla mı evlendiniz?

Neden boyle bir yorum yaptiniz anlamadim,
Bir hafta birlikde olamamis olabilirler ki zaten gorundugu gibi yalnizda kalamamislar.
Ne insanlar var aylar yillar suruyo birlikte olamamalari.

Hemen boyle dusunmek cok ayip bence!!!

valla canım insanlara gel demesi çok kolayda git demesi çok zor.

bi gelseler yeminederim git demem ben tanıyorum kendimi.ben çok seviyorum biz teyzemler hep içiçeydik öyle büyüdük,şimdi de eşimin ailesiyle çok yakın olmak istiyorum şansıma böyle denk geldi.şimdi kızlar istemiyor ya eşinin ailesini onlar hep yanında.ama ben istiyordum hep birlikte yiyip içelim gülüp gezelim sorunları çözelim,bizde de o yok.çok kötü böyle olması kaç günlük dünya sanki.

Evliliği anlaşılan oldukça sorunlu gerçekleştirmiş daha evliliğini oturtamamış bide üstüne görümcesiyle aynı evi paylaşacak.
Bazı arkadaşlar bunu normal görüyor Allah aşkına hanginiz 1 haftalık evliyken buna razı olurdu dışardan söylemesi kolay.
Kızcağız evlenirken gelinlik bile giymemiş ailesiyle arası açılmış şimdi de görümcesinin bakımını mı üstlenecek bu nasıl evlilik.
Hiç kıskançlık olmayacakmı o evde ayrıca kız belki evde olup biteni anne babasına taşıyacak. Karı kocanın hiç özeli olmayacak mı? Sakın razı olma maddi yardımda bulunun bazı hafta sonları gelir kalır sizde ama sürekli kalmasına sakın izin verme şimdiden ipleri eşine ve eşinin ailesine verirsen bunun sonu gelmez.

Ah Benim Saf, Temiz Kalpli Arkadaşım..:18:
Derhal Bu Kararından Vazgeç..
6 Yıl Ne Demek Yahu !!
Her Üniversiteyi Kazanan Birisinin Yanında mı Kalıyor Sanki..

Bizlerde Gittik Yurtlarda Evlerde Kaldık Geldik İşte..

Bu Arada Mutluluklar..

Son düzenleme:
kardesim sizin ve o kizin iyiligi icin ayri yerde kalin, ama gorusun destekleyin.. daha evlilik oturmaya calisiyo.. cok yeni... nice engeller asarak gelmissiniz bugunlere aman buda tuz biber olmasin..

tipciyim bilirim... cok yogun saatler calismak gerek..bi misafiriniz gelemez gurultu olur diye.. o sizinle yapamaz .. butun sorumlulugu sizin ustunuzde oluck sizde daha acemisiniz zaten ...yemegi su bu + bide sessizlik ihtiyaci... herkese zehir olur daha ilk gunden lutfen kanli bicakli olmayin... ben bi kapi gicirtisina bile tahammul edemiyodum ders calisiyoken..

varsn sizi yanlis anlasinlar ilk etapta ama nolur kabul etmeyin.. baska bi caresini bulmaya calisin.. yurtlar var nasilsa.. eger evliliginiz eski olaydi alin sevaptir derdim ama bu durumda bu secimi yapmak siizn icin en son care.. yani hic bir yer bulunmazda kalmasi icin o zaman mecburen zar zor idare etmeye calisirsiniz Allah rizasi icin...

hersey gonlunuzce olsun mutluluklar dilerim..

Kız kardeşinin sende kalmasından çok sana karşı soğuk olmasına takıldım ben bu tür insanları sevmiyorum birde sen sürekli pışpışlıyacaksın nazını tuzunu çekeceksin ev hali insanın başı ağrır yalnız kalmak ister işin zor

6 yıl diken üstünde yasamaktansa eşinle konuş ne yapin ne edin bu kararınızdan vazgeçin
ankarada 5 yıldızlı otel konforunda yurtlar var
nesini beğenmemiş
sanki kral faruk'un kızı
peeehh

Bence iş işten geçmeden vazgeç
Yoksa kendinden geçer depresyona girersin..
Bende hatayı yaptım daha 1 aylık evliydim geldi
Suratı 5 karıştı yüzünü gördükçe fenalık geçiriyodum eşimle çok kavga ettik
Kardeşi storumu düşürdü ve bırakıp gitti
Yardım ediyim takıyım filanda demedi..
Uf olmuyo dediğim için eşimle çok feci kavga ettim evi terkettim valla
Sonra onu postaladım. Hayatının en büyük hatasını yaparsın
Zaten 6 sene asla kalmaz kalacagı 1 sene 2 sene ondada kendine yazık etme derim...

Bir bencil erkek örneği daha... Daha bir haftalık evli, beraberlik bile yaşayamamışlar, sizin psikolojinizi düşüneceği yerde kardeşinin planlarını uygulamaya koyuyor. bu yurt beğenmeme olayı değil resmen önceden planlanmış bir şey arkadaşım, ailenizle de aranız açılmış zaten, adam tepenize binmeye bakıyor.

erkeğin böyle isteklerle kadını boğmamasını sağlayan biraz da kadının ailesine duyulan korkudur bence, bayanın babasından duyulacak bir sözden korkma, kızlarını el bebek gül bebek bakıcağına söz verme ve yanlış anlaşılmamak için çaba sarf etme. annem her zaman bunu derdi, dediğini şimdi anlıyorum. bence ailenle barışmanın da yollarını bulmalısın canım ki arkanda dağ gibi ailem var diyebilesin.

katılıyorum her kelimesine.

ahh cnm ya keşke kabul etmeseydin tamam iyi niyet filan ama ben evlendim eşimin ailesi bu ev onun biz kiraya geçioz dedi eşyaları boşalttılar köye gidioz filan dediler sonra eve boya yapıldı bizim eşyalar geldi neyse evlendik 3.gün kapı çaldı eşimin babası annesi erkek kardeşi kız kardeşi kapıda bavulla biz bu eve alıştık dedi görümcem valla babam kovsada gidicem dedi şeklinde konuştu hepsi salonda benm karşımda ne diebilirdim 3.günüm daha ev 75m2 öle zor 1 yıldıki 2.sene çıktım ayrı eve ama yaşadıklarımı anlatamam off off ama bilemiorum sen bilirsin hani sadece 1kişi zaten bütün gün okulda eve gelince pc de odasında olur bence sadece sana yardım etmez ona sinir olursun arada surat yapabilir çok zor olmayabilirde ama cicim ayını unut işvecilveyi unut :)) ayy vazgeçtim çok zor uygun bi dilde söle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…