Geçen hafta evlendim. Hafta sonu eşimin kız kardeşi geldi öss sınavına girmişti. Türkiye'de ilk bine girmiş Ankara'da Tıp yazmış yüzde yüz istediği bölüm gelecek. Hafta sonu yazdığı üniversiteyi gezmeye gittik. Yurt falan baktılar sanırım beğenmediler. Akşam dışarda iftara gitmiştik yemekte kız kardeşimin bizimle kalmasında bir sakınca var mı dedi. Ben de kalsın tabi dedim. Sonradan düşünüyorumda en az altı yıl bizimle kalacak. Bir de kız kardeşinin bana karşı bir soğukluğu var ya da ben öyle anlıyorum pek benimle konuşmuyor. Şu an evimiz iki oda bir salon hiç eşyamız yok. Apar topar evlendik ev bakacağız kredi çekip ev alacağız ailem istemedikleri evliliği yaptığım için benimle görüşmüyorlar. Eşim dört odalı bir ev bakalım dedi kardeşi için ayrı bir oda yapalım dedi. Evleneli bir hafta oldu hala birlikte olamadık bunca sorunun üstüne kardeşi iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum. Gerçi bu saatten sonra bir şey yapamam artık kabul ettim. Bir yandan da bencil mi düşünüyorum diye kendime kızıyorum.
6 yıl kalmaz ama o. siz istesenizde o kalmazki 6 yıl boyunca.. insan ailesini çekemiyo yeri gelince, ayrı eve çıkma şansı varken neden sizinle yaşasında. bnce 1 yıl durup gider gibime geliyor.. ailenlede aran bozukmuş:S bu yüzden sağlam düşünmelisin.. eşinlede aran bozulmamalı:S ankarada öğrenci kendi.. bulabilir çok rahat yurt aslında
ben mi bir tek kötü düşünüyorum bilmiyorum ama seni de kırmak üzmek istemem ama eşinizle ilgili diğer konulara da göz atınca bence eşiniz kardeşini evinde istemiş olmasının nedeni onu bahane ederek sizinle yakınlaşmamak istemesi. ve aileniz neden rıza göstermedi? demek ki var bir bildikleri. bence bu evlilik yüzünden çok pişman olucaksınız.:18::18:
ben mi bir tek kötü düşünüyorum bilmiyorum ama seni de kırmak üzmek istemem ama eşinizle ilgili diğer konulara da göz atınca bence eşiniz kardeşini evinde istemiş olmasının nedeni onu bahane ederek sizinle yakınlaşmamak istemesi. ve aileniz neden rıza göstermedi? demek ki var bir bildikleri. bence bu evlilik yüzünden çok pişman olucaksınız.:18::18:
Ben de bunu demek istiyordum düşüncelerime tercüman oldunuz, adamın biri ahh param seni verip te mi kötü olayım vermeyip te mi demiş borç vermekle alakalı annem bunu söyler. Konu sahibi eninde sonunda kötü olacaksın bari kalmasına izin verme de öyle kötü ol, en azından aranız daha çok kötü olmaz yengem beni kabul etmedi der o kadar, kalırsa daha büyük sıkıntılar çıkacaktır ikiniz de melek olsanız yine anlaşmanız zor.hee bu arada şunuda ekliyim ben kabul ettim 1 yıl aynı evde yaşadık hiç surat yapmadım hep iyi oldum ama yinede 2.yıl ayrı eve geçtim ya kötü gelin oldum anayı babayı istemiyo oldum yani o 1 yıl o yaptıklarım silindi kötü oldum sanki ben onları dışarı atmış gibi oldum halbuki o evi onlara bıraktım ayrı eve geçtim ama neysee kötü oldum yinede anlıycağın onun için bence başta kötü ol zaten yapamazsın 6 yıl yine gidicek hiç değilse başta kötü ol üzülmeden kötü ol 2 yıl sonra problem çıksada kötü olucan o 2 yılın kıymetide bilinmiycek
Asıl Yılanın Başını Ezmek Lazım..
Eşinin Aile Büyükleri..
Büyüklerin Devreye Girmesi Bu Kadar Zor Olmamalı..
Ben de bunu demek istiyordum düşüncelerime tercüman oldunuz, adamın biri ahh param seni verip te mi kötü olayım vermeyip te mi demiş borç vermekle alakalı annem bunu söyler. Konu sahibi eninde sonunda kötü olacaksın bari kalmasına izin verme de öyle kötü ol, en azından aranız daha çok kötü olmaz yengem beni kabul etmedi der o kadar, kalırsa daha büyük sıkıntılar çıkacaktır ikiniz de melek olsanız yine anlaşmanız zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?