Eşimin kız kardeşi bizimle kalmak istiyor

hee bu arada şunuda ekliyim ben kabul ettim 1 yıl aynı evde yaşadık hiç surat yapmadım hep iyi oldum ama yinede 2.yıl ayrı eve geçtim ya kötü gelin oldum anayı babayı istemiyo oldum yani o 1 yıl o yaptıklarım silindi kötü oldum sanki ben onları dışarı atmış gibi oldum halbuki o evi onlara bıraktım ayrı eve geçtim ama neysee kötü oldum yinede anlıycağın onun için bence başta kötü ol zaten yapamazsın 6 yıl yine gidicek hiç değilse başta kötü ol üzülmeden kötü ol 2 yıl sonra problem çıksada kötü olucan o 2 yılın kıymetide bilinmiycek

İnanamıyorum yaaa, nasıl böyle bir şeyi kabul edersin, siz yeni evlisiniz, daha birbirinize alışmadan 3. bir kişi geliyo, eşin bunu söylediği an istememeliydin, ama yanlış yapmışın, bişekilde razı et yurtta kalsın, rahat edemeyiz, birbirimizle ilgilenemeyiz falan de, ayrıca haftanın bikaç günü gelsin de mesela, ev yemeği yer çamaşırları yıkanır falan de ama sürekli kalmasın de.

okurken ben utandım ya kız kardeşi ne kadar rahatına düşkün ankara üniversite eğitimi için de konaklamak için de en güzel şehir yeni evli çiftin evinde ne işi var hafta sonları gelir yemeğini yer banyosunu yapar çamaşırları da yıkanır sen bencil değilsin üniversiteli kız sonuçta eve arkadaşlarını da toplamak ister (kötü bişey değil bu mutlaka ister) o zaman ne yapacaksın ? daha yeterince tanımıyorsun huyunu suyunu bilmiyosun anlaşabilecek misiniz? evde rahatça gezebilcek misin? daha canım cicim ayları bunlar (hatta haftası) yaa ayıp denen bişey var.
tabiki gelebilir ama ilkönce yurtta kalsın öyle uzaktan bakıpta ben beğenmedim demek biraz komik açıkçası
resmen bahane bahane bahane
(sanırım çok acımasızca konuştum..)

bence 17 yaşında bir genç kızda özellikle üniversiteye giden bir genç artık çocuk değildir..küçük değildir..
neyin doğru neyin yanlış olduğunu kendisi düşünebilmeliydi..
yani ben olsam utanırım abimin evi olsada 6 yıl orda kalmaya..hadi abisi yalnız yaşasa hiç sorun olmaz..
düşünmüyor mu ki ben ders çalışıcam onlara sessiz mi olun diycem,
arkadaşlarım olucak gerektiğinde yalnız olmak istiycem arkdaşlarımla evden gidin mi diycem
gece dışarı çıkmak istiycem abimden izin mi almaya uğraşıcam..
v.s
v.s
v.s
birde kayınvalidenizin rahatlığınada şaştım kaldım.kızını nasıl yeni evli bir çiftin evinde bırakıcak bilemem..
hayır mutsuz olsanız o kız yüzünden sen kötü olursun.sonuçta eşinin de kardeşi..
ben bile burda sinir oldum yav.

Aynen katılıyorum:) bence kızkardesı sizde 6 yıl kalmaz arkadaslarıyla gezmek ıstıycek bırde abısıne herzaman hesap mı versın daha rahat özgur olacagı bır ortam ıster ewt tıp okuycak ama mutlaka her ınsan unıv. özgur olmak ister bence

ben mi bir tek kötü düşünüyorum bilmiyorum ama seni de kırmak üzmek istemem ama eşinizle ilgili diğer konulara da göz atınca bence eşiniz kardeşini evinde istemiş olmasının nedeni onu bahane ederek sizinle yakınlaşmamak istemesi. ve aileniz neden rıza göstermedi? demek ki var bir bildikleri. bence bu evlilik yüzünden çok pişman olucaksınız.:18::18:

allah korusun de canım ya mübarek ramazanda dilek yerine geçer belki.Tanufukcum inşallah çok mutlu olursun hiç pişman olmazsın ailen de senin yanında olur seni affederler umarım kısa zamanda.

Bence yanlıs bence eşi kızkardesı oldugundan kıyamamıstır kardesıne sürünmesın yurtlarda diye daha bır haftalık evlılermıs bence yakınlasmak istememekle ilgili oldugunu sanmıyorum.

bencede kesinlikle yanlış.gitsin gelsin size ama yurtta kalmalı yada öğrenci evi tutmalı.bu arada evliliğiniz de hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, önceki açtıığın konudan hatırlıyorum abinle ilgili olan. İnan evlenmene çok sevindim.

Konuya gelirsem;
Senin kabul etmeni geçtim, onlar sana böyle bir teklifle gelmemeliydi

Ben de bunu demek istiyordum düşüncelerime tercüman oldunuz, adamın biri ahh param seni verip te mi kötü olayım vermeyip te mi demiş borç vermekle alakalı annem bunu söyler. Konu sahibi eninde sonunda kötü olacaksın bari kalmasına izin verme de öyle kötü ol, en azından aranız daha çok kötü olmaz yengem beni kabul etmedi der o kadar, kalırsa daha büyük sıkıntılar çıkacaktır ikiniz de melek olsanız yine anlaşmanız zor.

sen ayıp olmasın diye kabul ettin bi an boş bulunup hadi neyse ama eşinin kardeşi,eşinde bi düşüncesizmiş yani.kız nasıl rahat edecek yeni evli çiftin yanında.6 yıl üstelik..bence bi an önce eşinle konuş ani bi karar verdim boş bulundum ama 6 yıl olacak iş değil de.yoksa sana yazık olur

Asıl Yılanın Başını Ezmek Lazım..
Eşinin Aile Büyükleri..
Büyüklerin Devreye Girmesi Bu Kadar Zor Olmamalı..

canım istememekte çok haklısın. bunu kayınvaliden de düşünmeli. sonuçta sen daha evine alışmadan kendi bebeğini yapmadan bi çocuğun sorumluluğunu alacaksın. bazı arkadaşlar eve çıkar ilerde falan demiş. ama sen eşim okutacak diyorsun eşin okutacaksa evden gitmesini pek istemez. eve çıkarsa masraf artar. ayrıca tıp pahalı okunan bir bölüm. eşin belki bu yüzden evde kalsın masrafı az olsun die düşündü. yurtta kalması en doğrusu ben de 4 yıl kaldım. o da alışır

kusura bakma ama eşinin yaptığı çok büyük bir düşüncesizlik. allahım ya bu erkekler niye böyle yontulmamış odun oluyor anlamıyorum...

kabul etmesen zaten bir türlü... emin ol eşinin kardeşi, ailesi vs. yüzünden yaşayacağınız bir sorunda senin ailenle görüşmemene güvenip üste çıkacaktır.
kardeşine sahip çıkmak istemesi hoş bir şey ama baştan sizde kalmasını istemesi çok yanlış bir yandan da sizde kalmasa bile maddi destek olacak diyorsun tıp öğencisi okutmak çocuk oyuncağı değil ne yazık ki bu da size problem olacaktır demedi deme..

ha diyeceksin ki hata mı ettim kabul etmekle evet ama bence o anda başka şansın yoktu öbür türlüsü daha çok soruna yol açacaktı

bu evliliğin de güllük gülistanlık olmayacağını bilerek evlenmiş olmalısın zaten

ne diyeyim zor bir durum gerçekten allah yardımcın olsun

evet en azından arkandan sadece kabul etmedi die kötü söz duyarsın zaten oda yeni evli normaldir die pek kötü duruma düşmessin diğer türlü bana bunu söledi ay bikere böle oldu bilmemne iğneliyici laflar birde yanlış anlamada evliliğin ilk yılları genelde kavga olur hep yani bu kız hepsine şahit olucak herkeste evinde ne var ne yok bilicek daha da kötü olucan sen bilirsin ben fikir yürütmedim direk tecrübelerimi anlattım gerisi sana kalmış

zor bir karara evtt demisinzzz bence ailenizde bu yüzden size tavırlı yanlış kararlar verdiginiz için olabilirrmii !!

artık gerei dönüşü yokii bi kere kabul etinizz baştan tavır almalıydınızz şimdiii rest çeksende eşinizle aranız bozzulcak ki daha karı kocA olmadıgınızı söyledinizzz gerçekten seniii zor zamnlar bkeliyorrr

hakında hayırlısı olsun.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…