- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
-
Biyolojik baba nedir
Tentene deymemislermi?
Anlayamadim
Biyolojik baba demek benm bildigim sperm bankasiyla cocuk sahibi olmaya denir.
yanlismi biliyorum.
evet sizi cok seviyor olabilir
Allah mutlulugunuzu daim baki kilsin insallah ama
Eski konunuzdada esinizi cok bencil bulmustum.
benim fikrim tabiki.
Aranizin duzelmesine çoook sevindim yaa!
Ben olsam giderdim sanırım. Sonuçta zor bir an, destek olmak lazım. Hem de pek yalnız birakmak istemezdim, kız tek başına gelmez sonuçta.
Biyolojik babasi dedim cunku varligindan bu zamana kadar haberdar olmadigi bir cocugu var. Sperm bankasindan olma cocukla esdeger durumda su an.
Ben kendimi düşündüm de, haberimin olmadığı çocuğumla tanışmaya gitsem kesinlikle çok garip hissederdim, elim ayağıma dolaşırdı, saçmalamaya çok yatkın, panik bir halde olurdum. Bu anda eşime çok ihtiyacim olurdu.Kizin annesinden yana bir sıkıntım yok hali hazirda evli ve kizdan baska 2 cocugu daha var.
Destek olma konusu benim de kafami karistiriyor.
Süper gelişmeler. Akıllıca düşünmeye başladığına çok sevindim. Eşinin desteğe ihtiyacı var ama hala mantıksız bulduğum bir şey var m: dnayi gereksiz görmeniz. Bak sana çocuklarımın ve kendi fotoğrafımı yollasam bunlar senden değil dersin :)
Size bu konuda katilamicam.
Korunmasiz bir birliktelik yasamis
Hanim hamile kalmis
Hic bi beklentisiz kizini dunyaya getirmis esinizi somurmemis bunu kullanmamis
Sadece anne olma hakkini kullanmis.
Kayinvalide olmasa halla haberinz olmiyacakti.
Ben sizi hakli bulup uzuldugum kadar o hanimida hakli bulup takdir ettim guclu durusundan.
Yani bana biyolojik diye belirtmeniz tuaf geldi.
Bu fikirdeyse esinizde gorusmenin manasi nedir
Karışma hakkınız yok ama mesleğiniz bununla ilgiliyken sadece benziyor diye sizin emin olmanıza şaşırıyorum. Emin olamamalisiniz, demek istediğim bu :)Benim kizimla beni gorseniz de bakicisi sanarsiniz :)
DNA testini de teklif etti esim. Karari ona biraktim.
Isterse yaptirabilir zaten esimin ve kizin annesinin ortak karari olabilir bu konuya karisma hakkim yok.
Sanirim ben sizin yerinizde olsam hic desteklemezdim bilmiyorum zor durum ama esinin kizinin annesi evli mi ? Ve o kiz annesinin kocasini babasini oldugunu saniyorsa ve esin de kizini görmeye pek merakli degilse hic düzen karistirmamak belki daha iyi olurdu bilemiyorum ya. Kendi basima gelse böyle mi yapardim yoksa sizin yaptiginizi mi. Off cok zor allah sabir versin. Esinizle gidin baska ülkeye ama kizini görmek istemiyorsan bunu kaldiramassan gkizi ile bulusmays gitme ama esinle beraber git destekcisi ol. Ileri zamanda kizlanda tanisirsin. Kiz icin de zor olur birden iki yabanci görmek. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun
Karışma hakkınız yok ama mesleğiniz bununla ilgiliyken sadece benziyor diye sizin emin olmanıza şaşırıyorum. Emin olamamalisiniz, demek istediğim bu :)
Ben kendimi düşündüm de, haberimin olmadığı çocuğumla tanışmaya gitsem kesinlikle çok garip hissederdim, elim ayağıma dolaşırdı, saçmalamaya çok yatkın, panik bir halde olurdum. Bu anda eşime çok ihtiyacim olurdu.
Şahsi fikrim önce DNA yapılması, sonra görüsmektir. Aksi bir sonuç çocuğu çok olumsuz etkiler.O anda canimi daha cok acitmak icin emin olmak zorundaymisim gibi hissettim sanirim :) Su an bu kadar net bir dusuncem yok. Esim isterse tanistiktan sonra DNA testi yaptirabilir.
Kiz babasinin esim oldugunu, beni ve kiz kardesi oldugunu biliyormus fotograflarimizdan.
Kizin annesi su an evli ve esinden 2 cocugu daha var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?