Esimin kizi ile tanisma

Siz benim esimin Rus olmadigini nasil cikardiysaniz ben de oradan cikardim :) Istediginize inanabilirsiniz, konularimi okumak zorunda degilsiniz.
Sevgiler...

Çünkü insanlar sordu. Adamın başkasından çocuğu varmış annesi başkasıyla evlişeklinde olaylar bizim toplumda olmaz. Olursa da 3. sayfa haberinde biter. Rusyada böyle şeyler gayet var toplumca garip bulunmuyor. Eski sevgili Türk olsaydı konu o zaman kurgu olurdu.

hayır tatlım gayet iyi baktım yani hiç konuyla alaksı olmasada mesajın sonunda benim eşim rus ta... yada konuyla laaksı yok msjın sonu gene öyle eşim rus ... D çok eski msjlarındada durum böyle yani gerçekten saçma.

Ben sadece tek kisi var bu sekilde evli diye inanarak soylemesine cok guldum :))) Benim cifte vatandasligim var acaba ondan mi saymiyor hanimefendi beni. Ayrica kocam Rus, ailesi Rus, tabii ki bundan bahsedecegim esim ve ailesi ile ilgili sorunlarimdan bahsederken. Bundan bahsetmemden dogal ne olabilir anlayamadim gercekten.

Bir yaraniz var sanirim Ruslarla ilgili. Evet kocam Rus gercek bu istersem alnima yazar gezerim, kimse de karisamaz :) Ithamlarla ilgilenmem, dolayisiyla sizin sacma bulmaniz beni ilgilendirmiyor.

Konunun gidişatından da önceki konudan da hissettiğim eşinin tanışmaya görüşmeye pekte hevesli olmadığı...belki yanılıyorumdur, sonrasında görüşmeyecekse arayıp sormayacaksa hayatınıza dahil etmeyecekse bence hiç bulaşmasın bu işe,merak ettim bi görüp geleyim gibi olmasın yani, 6 yaşında bir çocuk,yazık

Inanin o kadar haklisiniz ki... Soylemek isteyip de dile getirmeye korktugumu soylemissiniz.
Esim biraz benim yonlendirmemle gorusmeyi dusunur oldu gibi geliyor bana da.

ay sizi çok seviyorum... ömür boyu mutlulukar diliyorum.. çok sevindim işlerin bir nebze düzelmesine.. kayınvalide hanımın dolduruşlarına gelmeyin hatta görüşmeyi kesin bence.. kız ile tanışmanız güzel olacaktır eşiniz de sonuçta şimdi hiç tanımıyor çocukcağızı, yoldaş olursunuz..

Inanin o kadar haklisiniz ki... Soylemek isteyip de dile getirmeye korktugumu soylemissiniz.
Esim biraz benim yonlendirmemle gorusmeyi dusunur oldu gibi geliyor bana da.

Eğer öyle ise ya hiç başlamasın bu işe ya da böyle palas pandıras olmasın, nedir bir kızı varmış eyvallah, ruhunu dinlendirsin biraz, mevzuya alışsın biraz resimlerine baksın yüzüne aşina olsun en azından, kafasında ölçsün tartsın ne kadar ne şekilde dahil olabilir kızım hayatına, ya da üzüm vadede hayatında olmak istiyor mu düşünsün iyice, aceleye getirmeye gerek yok, bence görüşme meselesini 2 3 ay öteleyin,herkes duruma alışsın konumunu belirlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…