Esimin kizi ile tanisma

Çok ani değişiklik yaşamışsın bana düşüncelerin çok sağlıklı gelmedi üzerinden zaman geçip bunları düşünen belki diyeceğim ama enine boyuna düşündüğünü sanmıyorum.
Ben olsam çok desteklemezdim oluruna bırakırım kendi ailene zarar verme dikkat et.eşin çok ısrar ediyorsa tanış ama sen ısrarcı olma buna eşin karar versin

Sonucta senden once olmus bi olay icin ona kizamazsin bir yandanda senin bulundugun durumda cok fena iliskiniz icin cok buyuk bi sinav insallah birbirinize daha cok baglar sizi bu zorluklar

Esim Rus benim. Esimin eski sevgilisi de Rus. Sadece ben Turk' um.

Eşin gerçekten yeni mi öğrendi

İyi olmanıza çok sevindim, o konunuzda da belki tanışırsınız ileride şoku atlatınca diye yorum yapmıştım ne yalan söyleyeyim bu fikre bu kadar çabuk alışmanıza şaşırdım:) Bence kesinlikle görüşün, kendi kızınızı götürün diyemeyeceğim ama o kız ve anne babasının da olduğu bir ortamda tanışın bence, eğer yanınızda bir uzman olmayacaksa. Hatta kızınızdanmış gibi bir iki hediye de götürürseniz bence çok mutlu olur, hem tanışmanız daha olumlu olur hem de kızınızla tanışmadan önce daha bir sevgi duyar.

Öyle miiii? Oğluna nasıl söylememiş peki?

Ben eşiniz ve hatta kızınızla gitmeniz gerektiğini düşünüyorum sonucta siz esinizin 2. Evliliği değilsiniz cocuk sizden rahatsız olsun ve ya suclasın. İlk gorduğu tablo gozunde kalacaktır. Bence bi aile olduğunuzu eğer isterse bu ailede onun içinde bi yer olduğunu gostermeniz gerekir.

Ben olsam gitmezdim.
Çocuğu görmek size zor gelir katlanamazsınız bence.
İkinci olarak çocuk sizin değil, çocuğun hayatında sizin bir rolünüz yok ki...gidip ne yapacaksınız?
Belki sonra bu fikre iyice alıştıktan sonra görürsünüz ama vaziyet buyken bence kaldıramazsınız diye düşündüm.

Hediye yollamak iyi fikir ama kizimi kesinlikle goturemem su asamada.
Aslinda pek alistim diyemem sadece esimin hatrina alismaya calisiyorum

Bana once esinizin tanismasi sonra sizinle tanistirmasi daha dogru olur gibi geliyor. Ilk gorusmede yalniz olmalilar sanki... yani kizin açısından bakiyorum, babamin ilk gorusmemize yaninda (esi de olsa) biriyle gelmesini istemezdim.

+1
Ben de babamı tanırken baba-kız olmak isterdim.

Bu da farkli bir bakis acisi. Benim ilk hazmedigim sey de zaten esimin bir kizi olmasi ve benim bu olayda hicbir bagimin olmamasiydi.

Acikcasi oncelikle esimi dusunuyorum. Ona destek olmaya calisiyorum. Tanisma fikrine alismaya calismam bu sebepten

+1
Anneyi çözemedim, çocuğun aklını boş yere karıştırıyor. Zaten aile ortamında olduğu bir baba varken bırakırdım çocuk onu babası bilsin. Ya da hamileyken gider adama söylerdim. İstemeyen haberi bile olmayan birini baba yapmış, ortaya çıkıp senin haberin yok ama çocuğun var diyor, şimdi de kendi kızı dahil birden fazla kişinin hayatını karıştırıyor....gerçekten gerizekalılık örneği.

Evet ben de olayi duydugumda bir sure esime cok bencilce ve kotu davrandim o yuzden sanirim her adimi benimle atmak istiyor.
Bilmiyorum bana o tepki hala bencilce ve kötü gelmiyor ben de olsam aynı tepkiyi verirdim hatta bu kadar çabuk kabullenemezdim daha çok zarar verir belki de boşanırdım Biz insanız melek değiliz ki, sizin de tepkiniz çok insani idi.

Şu durumda ben olsam eşimle giderdim tanışmaya.

Küçük kızın annesi de bir garip söylemeden edemeyeceğim; hamile olduğunu söyleme, doğum yap ex sevgiline söyleme ama annesine söyle, sonra anne de oğluna söylemesin, başkasıyla evlen çocuklar yap (ki çok doğal) ama büyük kıza senin baban başka biri de, resimlerini göster falan. Belki de kültür farkındandır gerçi, belki onlarda bizdeki gibi garip karşılanmıyordur böyle durumlar.

İnşallah ailece sorunsuz atlatırsınız bu süreci, allah yardımcınız olsun.

Vay canına film gibi konuydu

Bu da farkli bir bakis acisi. Benim ilk hazmedigim sey de zaten esimin bir kizi olmasi ve benim bu olayda hicbir bagimin olmamasiydi.

Acikcasi oncelikle esimi dusunuyorum. Ona destek olmaya calisiyorum. Tanisma fikrine alismaya calismam bu sebepten

Destek tabi olun ama siz de bir insansınız size de yazık. Destek olcam diye kendinizi de heba etmeyin.

Çocuğu ilk kez görünce fenalaşırsanız ya da ağlarsanız olayı zaten b.k edersiniz bence riske hiç girmeyin :)

Anne ne yapıyor ben de çözemedim. Saçmalıyor bence , kendi çocuğuna ailesine zarar veriyor, salak bir kadın bence. Konu sahibesinin eş zenginse kendininki züğürtse para/nafaka/miras için de yapıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…