- 20 Haziran 2015
- 1.027
- 934
- 323
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
-
Inanirim ama yakinlariniz uzmanmis bu konularda yardim alirsiniz onlardan hayirlisi olur insallah. Birde bende bu olayi tuhaf buldum kayinvalideniz den dolayi ve kizin annesi onlar nasil iletisim kuruyor kyinvalideniz rusca mi konusuyor? Sanki bu isin icinde bir is var ama insallah öyle degildir
Eşin gerçekten yeni mi öğrendiCocuk dogdugunda biz esimle beraberdik. Hamile kaldigini gec fark etmis ve o donem bizim esimle ilk cikmaya basladigimiz donemdi. Cocuk dogana kadar kimseye soylememis, dogunca kayinvalideme soylemis. Kayinvalidem 6 senedir biliyor yani onun simdi ortaya cikarmasi sadece benim canimi yakmak icin
Öyle miiii? Oğluna nasıl söylememiş peki?Cocuk dogdugunda biz esimle beraberdik. Hamile kaldigini gec fark etmis ve o donem bizim esimle ilk cikmaya basladigimiz donemdi. Cocuk dogana kadar kimseye soylememis, dogunca kayinvalideme soylemis. Kayinvalidem 6 senedir biliyor yani onun simdi ortaya cikarmasi sadece benim canimi yakmak icin
Tamam ozaman anladim esinizin türk oldugunu düsünmüstümEsim Rus benim. Esimin eski sevgilisi de Rus. Sadece ben Turk' um.
Eşin gerçekten yeni mi öğrendi
Ben eşiniz ve hatta kızınızla gitmeniz gerektiğini düşünüyorum sonucta siz esinizin 2. Evliliği değilsiniz cocuk sizden rahatsız olsun ve ya suclasın. İlk gorduğu tablo gozunde kalacaktır. Bence bi aile olduğunuzu eğer isterse bu ailede onun içinde bi yer olduğunu gostermeniz gerekir.Cocuk dogdugunda biz esimle beraberdik. Hamile kaldigini gec fark etmis ve o donem bizim esimle ilk cikmaya basladigimiz donemdi. Cocuk dogana kadar kimseye soylememis, dogunca kayinvalideme soylemis. Kayinvalidem 6 senedir biliyor yani onun simdi ortaya cikarmasi sadece benim canimi yakmak icin
Öyle miiii? Oğluna nasıl söylememiş peki?
İyi olmanıza çok sevindim, o konunuzda da belki tanışırsınız ileride şoku atlatınca diye yorum yapmıştım ne yalan söyleyeyim bu fikre bu kadar çabuk alışmanıza şaşırdım:) Bence kesinlikle görüşün, kendi kızınızı götürün diyemeyeceğim ama o kız ve anne babasının da olduğu bir ortamda tanışın bence, eğer yanınızda bir uzman olmayacaksa. Hatta kızınızdanmış gibi bir iki hediye de götürürseniz bence çok mutlu olur, hem tanışmanız daha olumlu olur hem de kızınızla tanışmadan önce daha bir sevgi duyar.
O zamn kv hiç iyi niyetli değilmiş.yine d temkinli ol canım mutluluğunuz daim olsun senin aile sadetin önemliEvet yeni ogrendi. Bu arada ruh halim su an stabil gibj, babam dahil ailenin yarisi doktor, su an fiziksel ve psikolojik olarak her durumum kontrol altinda :)
Bana once esinizin tanismasi sonra sizinle tanistirmasi daha dogru olur gibi geliyor. Ilk gorusmede yalniz olmalilar sanki... yani kizin açısından bakiyorum, babamin ilk gorusmemize yaninda (esi de olsa) biriyle gelmesini istemezdim.
Ben olsam gitmezdim.
Çocuğu görmek size zor gelir katlanamazsınız bence.
İkinci olarak çocuk sizin değil, çocuğun hayatında sizin bir rolünüz yok ki...gidip ne yapacaksınız?
Belki sonra bu fikre iyice alıştıktan sonra görürsünüz ama vaziyet buyken bence kaldıramazsınız diye düşündüm.
O zamn kv hiç iyi niyetli değilmiş.yine d temkinli ol canım mutluluğunuz daim olsun senin aile sadetin önemli
Kiz kac yasinda? Annesi mi anlatmis ona senin bir baban var baska yerde yasiyor felan diye? Birde bunca zaman babanin kizindan haberi yokken kücük bir kiza babasinin varligindan anlatmasini da dogru bulmadim. Cünkü hamile oldgunu cocugu oldugunu saklamis bunca zaman esinden. Aklim karisti kendimi sizin yerinize koyunca
Bilmiyorum bana o tepki hala bencilce ve kötü gelmiyor ben de olsam aynı tepkiyi verirdim hatta bu kadar çabuk kabullenemezdim daha çok zarar verir belki de boşanırdımEvet ben de olayi duydugumda bir sure esime cok bencilce ve kotu davrandim o yuzden sanirim her adimi benimle atmak istiyor.
Bu da farkli bir bakis acisi. Benim ilk hazmedigim sey de zaten esimin bir kizi olmasi ve benim bu olayda hicbir bagimin olmamasiydi.
Acikcasi oncelikle esimi dusunuyorum. Ona destek olmaya calisiyorum. Tanisma fikrine alismaya calismam bu sebepten
Bilmiyorum bana o tepki hala bencilce ve kötü gelmiyor ben de olsam aynı tepkiyi verirdim hatta bu kadar çabuk kabullenemezdim daha çok zarar verir belki de boşanırdımBiz insanız melek değiliz ki, sizin de tepkiniz çok insani idi.
Şu durumda ben olsam eşimle giderdim tanışmaya.
Küçük kızın annesi de bir garip söylemeden edemeyeceğim; hamile olduğunu söyleme, doğum yap ex sevgiline söyleme ama annesine söyle, sonra anne de oğluna söylemesin, başkasıyla evlen çocuklar yap (ki çok doğal) ama büyük kıza senin baban başka biri de, resimlerini göster falan. Belki de kültür farkındandır gerçi, belki onlarda bizdeki gibi garip karşılanmıyordur böyle durumlar.
İnşallah ailece sorunsuz atlatırsınız bu süreci, allah yardımcınız olsun.
Vay canına film gibi konuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?