- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
-
Umarim tek suçlunun kV olduğunu görür ve eşinize haksızlık etmezsiniz diyenlerdendim.. çok sevindim esinizle bu konuyu çözmüş olmanıza.. bence de gitseniz iyi olur.. çok önemli bi buluşma ne kadar iyi geçerse herkesin hayatı o kadar az kötü etkilenir sonrasında..
Şahsi fikrim önce DNA yapılması, sonra görüsmektir. Aksi bir sonuç çocuğu çok olumsuz etkiler.
kesinlikle önce test yaptırtın. ne malum yalan atmadığı. ortalık ruh hastalarıyla dolu zaten. bence bu konuda eşinizi yönlendirin. her şey netleşince görüşür.
Kiz kac yasinda? Annesi mi anlatmis ona senin bir baban var baska yerde yasiyor felan diye? Birde bunca zaman babanin kizindan haberi yokken kücük bir kiza babasinin varligindan anlatmasini da dogru bulmadim. Cünkü hamile oldgunu cocugu oldugunu saklamis bunca zaman esinden. Aklim karisti kendimi sizin yerinize koyunca
Bence esine destek olmalisin bu konuda onun icin cok zor bi durum kesinlikle kiziyla gorusmeli bence sende onunla git
Bana once esinizin tanismasi sonra sizinle tanistirmasi daha dogru olur gibi geliyor. Ilk gorusmede yalniz olmalilar sanki... yani kizin açısından bakiyorum, babamin ilk gorusmemize yaninda (esi de olsa) biriyle gelmesini istemezdim.
Tabii anlıyorum ama tavsiye anlamında söyleyebilirsiniz. Bu olayın gelişme süreci bir tuhaf çünkü. İnsanın içine sinmeyen bir reel dışı ortam var. Kadin bu kadar zaman saklayıp, kayinvalideye söylüyor vs. Gerçekten çocuk baskasindansa bu görüşme sonucunda daha kötü etkilenecektir. Peki psikolog arkadaşınız bu olayın gelişimini reel dışı buldu mu?Haklisiniz ama dedigim gibi daha fazla karismak istedigim bir konu degil. Bu konuda esime ya da kizin annesine herhangi bir israrda bulunamam.
Ben esime sadece teklif edebilirim, daha fazla karismak istemiyorum bu konuya. Herhangi bir israrda bulunamam.
Evet bende dogru bulmadim cünkü esinden sakladi sonucta herseye kendi yüklenmek istedi ama artik iş işten gecti hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Insallah kizinizada bir ablasinin oldugunu zorlanmadan acikliyabilirsiniz zamani gelince6 yasinda ve evet annesi anlatmis. Uygun yasa geldiginde isterse babasiyla tanisabilmesi icin anlattigini soylemis esime.
Ben olsam kesinlikle boyle yapmazdim.
O zaman esinin istedigi gibi bi merhaba de ve yanlarindan ayril onlar rahat bi sekilde konussunlar zaten ikiside gergin olacaklardir hem esininde ici rahat eder sanirim seni kaybetmekten fazlasiyla korkuyorEvet kiz acisindan dusununce ben de babamin esini o ortamda gormek ister miyim bilmiyorum.
Acikcasi daha fazla karismak istemiyorum konuya ama esime destek olmam gerektigini dusunuyorum. O yuzden ikilemdeyim.
Tabii anlıyorum ama tavsiye anlamında söyleyebilirsiniz. Bu olayın gelişme süreci bir tuhaf çünkü. İnsanın içine sinmeyen bir reel dışı ortam var. Kadin bu kadar zaman saklayıp, kayinvalideye söylüyor vs. Gerçekten çocuk baskasindansa bu görüşme sonucunda daha kötü etkilenecektir. Peki psikolog arkadaşınız bu olayın gelişimini reel dışı buldu mu?
Evet bende dogru bulmadim cünkü esinden sakladi sonucta herseye kendi yüklenmek istedi ama artik iş işten gecti hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Insallah kizinizada bir ablasinin oldugunu zorlanmadan acikliyabilirsiniz zamani gelince
O zaman esinin istedigi gibi bi merhaba de ve yanlarindan ayril onlar rahat bi sekilde konussunlar zaten ikiside gergin olacaklardir hem esininde ici rahat eder sanirim seni kaybetmekten fazlasiyla korkuyor
Burda yazan bir arkadaşın yorumuna katılıyorum: önce sizi ilgilendirmez gibi düşündüm ama eşiniz kandırılabilir , çocuk kandırılabilir, bence önce DNA konusunda ısrarcı olmalısınız. En mantıklı hareket bu çünkü. Sonrasına zaten karismazsinizHayir, yengem yurtdisinda cocuk psikiyatristidir. Senelerce adli vakalarda da calisti, o sebeple ona olasi geldi, hatta cok daha sasilasi seyler de anlatti sanirim esimi rahatlatmak icin. Sadece kiz ile ilk gorusmenin bir uzman esliginde olmasi gerektigini tavsiye etti.
Gwcen konunuzda da aklıma gelmişti sormamıstm. Bu eski sevgilinin cocuk durumunu eşinize değilde kv ye ablatması bırazz tuhaf değil mi? Yani adam evli olduğu için aramadı desem cocuk 6 yasında cocuk doğduğunda esiniz bekardı. Yıllar yıllar sonra ablatmak istedi desem kv ye soylemek berden aklına geldi?
Bunu hic sormayin. Kizim konusunda cok fazla hassasim. Su an cok kucuk ama ileride ne yapmamiz gerektigi inanin beni cok geriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?