- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 41
- Konu Sahibi Selvimkaderim
Bende dedım banyo yapmam gerekiyordu terlemiştim falan dedım sana da akşam yaptırcam bıtanem dedim beni ilgilendirmiyor babamın parasını harcayıp duruyorsun dedı babası uyuduğu odadan cıktı doğru konuş ablanla dedı
bu kadar küçük bir kız kendiliğinden bunu söyleyemez muhtemelen annesi öğretiyordur.
siz bunu değiştiremezsiniz ama zararı en aza indirebilirsiniz. babamın parası dediğinde, babası onunla sadece onun parası olmadığını, artık 4 kişilik bir aile olduğunuzu ve aileler evin parasını ortak şekilde ihtiyaçlar doğrultusunda harcamalı olduğunu anlatsın.
bebeğe çok alınıyor bana alınmıyor demesi de tipik kıskançlık. öz kardeşler bile kıskanır bunu ki sizde durum çok farklı.
siz de bunu şu şekilde anlatın bebekken ihtiyaçlar çok farklıdır çişini tuvalete yapamadığı için bez bağlamamız gerekiyor yoksa yelrere yapar yeni kıyafet almak zorunda kalırız o zaman daha çok para harcarız ve çamaşır yıkadığım için daha çok iş yaparım sizinle ilgilenemem vs şeklinde mantıklo konuşmalar yapın.
6 yaşında yanlış yönlendirilmeye çok müsait bir yaş. sizin de işiniz çok zor sabır diliyorum. çok 2 bir bebekle iyi cesaret. allah kolaylık versin.