Eşimin Kızı

Allah askina bunu nerden cikardiniz bence biraz sakin olun kimseye boyle saldirmaya hakkiniz yok.
Kadin kendi cocukluguma benziyor diyor cocuk etkilenmesin diye polis yolunu bile kullanmiyor. Cocugu yanimiza alma velayet davasi secenegini dusununce de ben onun yasindayken annemden ayrilmak istemezdim fikri aklima geliyor elim kolum baglaniyor diyor.
Yani su konuda bu kadina laf edilecek tek sey vicdanidir.

Velayet davaları uzun bir süreç oluyor bildiğim kadarıyla ama sonuç iyi olabilir..
Vakit kaybetmeyin de çocuğun okul hayatı başlayana kadar size geçsin bari.

Doğru buraların ağası sizsiniz geçen gun maddi durumu olmayan bayana bir tekmede sizler vurmustunuz dimiii ??? hmmm saldırmıştınız sizin deyiminizle.. Bu arada 2017 de adamla hâlâ sevgili ve o zamanki konularda da kadinin sirekli adamdan para pul istemesinden sikayetci...o cocugu bilerek o adamla evlendiyse maddiyat olarak babasinin yaninda olacagini bilmesi gerekiyordu .....

Her ne sebeple boşanmış olunursa olsun çocuk üzerinden ve çocuğu göstermemekle intikam alması ne derece doğru bir annenin. Aldatarak da ayrılsa normal de ayrılsa eski eş, çocuğunu görmek isteyen babayı bundan mahrum etmemeli.. Kanunen kendisine tanınan nafaka ile de yetinmek zorunda eski eş. Netice de çocuk sadecebabanın değil ki bütün masrafda babaya ait olsun. Olsa iyi olurdu tabi ama çocuğumun psikolojisini bozmayı göze alacak denli nefret ettiğim bir adamın da bir kuruşuna tenezzül etmezdim doğrusu.
Konu sahibi ne derece sebebidir bu ayrılığın bilemem tabi ama onun vebali de ona aittir.
Ama çocuk babadan mahrum edilemez baba da görmek istiyor ve düzenli nafakasını ödüyorsa..
Sonuçta evlilik bitmiş işte.. çocuk önemli bu durumda değil mi ?

Pardon? Hangi maddi durumu olmayan kadina bi tekme ben vurmusum?
Bu nasil bi uslup

Yok konuyu dikkatli okursanız adamın boşanalı kaç yol olduğunu yazmış
Haklisiniz,konus sahibinin esi bosanali 2 yil olmali,gecen sene temmuzda kacmislar,kacmadan 1 yil once bosanmisti demis. Ama yine gecen sene temmuzda 3 yildir birlikteyiz demis. Hesap ortada oluyor bu durumda. Kim olsa boyle babaya cocuk mocuk gostermez

Pardon? Hangi maddi durumu olmayan kadina bi tekme ben vurmusum?
Bu nasil bi uslup
Siz her konuda istediginiz yorumu uslubu saldirganligi vs kullanirken bir baskasinin yorumuna neden saldirgan diyosunuz... dusuncemi yazarim siz gibii...o cocuk o anne iyide olsa kotude olsa anasinin evladi...para veriyor diye babasiyla konusturmuyor diye cocigu annesindenmi alicak...ne gibi bir alternatif sunalim bayana

Eski konulara bakınca benimde kafam karıştı ama bu konusun da ilişkileri başlamadan bir yıl kadar önce ayrılmışlar yazmış konu sahibi.Her halükarda ayrıldıklarında kızları çok küçükmüş veya eski eş hamileymiş .

Öyle bir hakkı yok ama
Eş olmak farklı baba olmak farklı
Eğer aldattıysa kötü bir eştir ama kötü baba olduğunu göstermez

Yok sadece bu konuda da yazmis zaten,gecen sene temmuzda kactiklarinda adam bosanali 1 yil oldu yazmis. Ama gecen sene actigi konuda da 3 yildir birlikteyiz yazmis. Birliktelik basladiginda adam evli oluyor bu durumda

Öyle bir hakkı yok ama
Eş olmak farklı baba olmak farklı
Eğer aldattıysa kötü bir eştir ama kötü baba olduğunu göstermez
Ayrilik surecinde yasananlari bilmiyoruz. Adamin nasil bir baba oldugunu da bilmiyoruz. Beraberinde yasanmisliklar olmasa kimse cocugunu babadan ayirmaz sanmiyorum. Ayiran varsa da ruh sagligi yerinde degildir zaten.

Yok sadece bu konuda da yazmis zaten,gecen sene temmuzda kactiklarinda adam bosanali 1 yil oldu yazmis. Ama gecen sene actigi konuda da 3 yildir birlikteyiz yazmis. Birliktelik basladiginda adam evli oluyor bu durumda
O zaman doğru anlamışım .Bir an haksızlık mı ettim diye düşündüm .

O zaman doğru anlamışım .Bir an haksızlık mı ettim diye düşündüm .
Cok iyi niyetlisiniz demek ki
Tarihler bir tuhaf zaten,bir insan 2017 temmuzunda kocaya kacsam mi deyip de 2018 eylulunde nasil 9 aylik ikiz annesi olabilir ki? Nikahi once kiyilmis,dugunde zaten hamileymis burda sorun yok,ama insan nikah kiydigi kocasina kacmak icin konu acar mi mantik disi yani

Ay siz okuma yazma bildiginize emin misiniz
Konuyu okumuyor musunuz
Kadin ne para vermekten sikayetci olmus ne de kizi annesinden ayircam demiş

Anne iyi de olsa kotu de olsa annesinin evladi diyorsunuz iyi hos, baba iyi de olsa kotu de olsa babasinin evladi niye demiyorsunuz?
Ortada babasini goremeyen bir kiz cocugu var siz durumun kotulugunun farkinda misiniz?
Babasiyla gorusturmeyen anneye kizacaginiza kadini savunmaya gectiniz normal mi bu?

Ben okuma yazma biliyorum..Çok Şükür bu konulari anlayabilecek yasta ve konumdayim ..bekar değilim sevgilimle birlikte yaşamiyorum, sinirli deģilim egomda tavan yok haddim var herseye atlamiyorum hep benim dediğim demiyorum.karsimdaki insanlarinda disunceleri olabilir ben A diyosam o B diyebilir ona saldirmamam gerektiginin de farkindayim ufaklik....ayricaaa aç bi oku para verdikce sinir oluyorum demiş burdada diger yorum ve konularindada ...gozluk varmi yolliyimmi

Yalniz kadin baya sikayetci para yollamaktan ve bunu belirtmis de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…