- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi hanifemm30
-
Allah askina bunu nerden cikardiniz bence biraz sakin olun kimseye boyle saldirmaya hakkiniz yok.Napıcaksınn!!!! NE ISTIYOSUN ????? 5 Yasindaki cocugu anneden almayimi??? Sebep ne??? Para cok veriyosunuz diyemi ? Anne gostermiyir diyemi ? Polis karistirmak istemiyomus !!! Sen şuna desene 5 yasindaki cocugu anneden nasil alirim para cebimizde kalir
Eski konusunda geçen yıl temmuz ayında sevgilisiyle üç yıldır birlikte olduğunu yazmış.Kız bu sene beş yaşındaymış.Kizi bir yaşindayken adamin evli oldugunu nereden anladiniz?
Belki kiz 1 yasindayken belki hamileyken boşandilar?Eski konusunda geçen yıl temmuz ayında sevgilisiyle üç yıldır birlikte olduğunu yazmış.Kız bu sene beş yaşındaymış.
Doğru buraların ağası sizsiniz geçen gun maddi durumu olmayan bayana bir tekmede sizler vurmustunuz dimiii ??? hmmm saldırmıştınız sizin deyiminizle.. Bu arada 2017 de adamla hâlâ sevgili ve o zamanki konularda da kadinin sirekli adamdan para pul istemesinden sikayetci...o cocugu bilerek o adamla evlendiyse maddiyat olarak babasinin yaninda olacagini bilmesi gerekiyordu .....Allah askina bunu nerden cikardiniz bence biraz sakin olun kimseye boyle saldirmaya hakkiniz yok.
Kadin kendi cocukluguma benziyor diyor cocuk etkilenmesin diye polis yolunu bile kullanmiyor. Cocugu yanimiza alma velayet davasi secenegini dusununce de ben onun yasindayken annemden ayrilmak istemezdim fikri aklima geliyor elim kolum baglaniyor diyor.
Yani su konuda bu kadina laf edilecek tek sey vicdanidir.
Her ne sebeple boşanmış olunursa olsun çocuk üzerinden ve çocuğu göstermemekle intikam alması ne derece doğru bir annenin. Aldatarak da ayrılsa normal de ayrılsa eski eş, çocuğunu görmek isteyen babayı bundan mahrum etmemeli.. Kanunen kendisine tanınan nafaka ile de yetinmek zorunda eski eş. Netice de çocuk sadecebabanın değil ki bütün masrafda babaya ait olsun. Olsa iyi olurdu tabi ama çocuğumun psikolojisini bozmayı göze alacak denli nefret ettiğim bir adamın da bir kuruşuna tenezzül etmezdim doğrusu.Benim yorumum,benim düşüncem Bu yönde.
Bir kadın evladını babasıyla sadece nafaka günü görüştürüyorsa ve telefonda sadece para muhabbetleri yapılıyorsa ben o kadının davranışında art niyet ararım.
Yok konuyu dikkatli okursanız adamın boşanalı kaç yol olduğunu yazmışBelki kiz 1 yasindayken belki hamileyken boşandilar?
Pardon? Hangi maddi durumu olmayan kadina bi tekme ben vurmusum?Doğru buraların ağası sizsiniz geçen gun maddi durumu olmayan bayana bir tekmede sizler vurmustunuz dimiii ??? hmmm saldırmıştınız sizin deyiminizle.. Bu arada 2017 de adamla hâlâ sevgili ve o zamanki konularda da kadinin sirekli adamdan para pul istemesinden sikayetci...o cocugu bilerek o adamla evlendiyse maddiyat olarak babasinin yaninda olacagini bilmesi gerekiyordu .....
Haklisiniz,konus sahibinin esi bosanali 2 yil olmali,gecen sene temmuzda kacmislar,kacmadan 1 yil once bosanmisti demis. Ama yine gecen sene temmuzda 3 yildir birlikteyiz demis. Hesap ortada oluyor bu durumda. Kim olsa boyle babaya cocuk mocuk gostermezYok konuyu dikkatli okursanız adamın boşanalı kaç yol olduğunu yazmış
Ben yanlış anlamışım evet ilşkileri başlamadan bir yıl önce boşanmış eşi.sizin dediğiniz gibi ya eski eş hamileyken ya da kızı çok küçükken boşanmışlar.Belki kiz 1 yasindayken belki hamileyken boşandilar?
Siz her konuda istediginiz yorumu uslubu saldirganligi vs kullanirken bir baskasinin yorumuna neden saldirgan diyosunuz... dusuncemi yazarim siz gibii...o cocuk o anne iyide olsa kotude olsa anasinin evladi...para veriyor diye babasiyla konusturmuyor diye cocigu annesindenmi alicak...ne gibi bir alternatif sunalim bayanaPardon? Hangi maddi durumu olmayan kadina bi tekme ben vurmusum?
Bu nasil bi uslup
Eski konulara bakınca benimde kafam karıştı ama bu konusun da ilişkileri başlamadan bir yıl kadar önce ayrılmışlar yazmış konu sahibi.Her halükarda ayrıldıklarında kızları çok küçükmüş veya eski eş hamileymiş .Haklisiniz,konus sahibinin esi bosanali 2 yil olmali,gecen sene temmuzda kacmislar,kacmadan 1 yil once bosanmisti demis. Ama yine gecen sene temmuzda 3 yildir birlikteyiz demis. Hesap ortada oluyor bu durumda. Kim olsa boyle babaya cocuk mocuk gostermez
Öyle bir hakkı yok amaHaklisiniz,konus sahibinin esi bosanali 2 yil olmali,gecen sene temmuzda kacmislar,kacmadan 1 yil once bosanmisti demis. Ama yine gecen sene temmuzda 3 yildir birlikteyiz demis. Hesap ortada oluyor bu durumda. Kim olsa boyle babaya cocuk mocuk gostermez
Yok sadece bu konuda da yazmis zaten,gecen sene temmuzda kactiklarinda adam bosanali 1 yil oldu yazmis. Ama gecen sene actigi konuda da 3 yildir birlikteyiz yazmis. Birliktelik basladiginda adam evli oluyor bu durumdaEski konulara bakınca benimde kafam karıştı ama bu konusun da ilişkileri başlamadan bir yıl kadar önce ayrılmışlar yazmış konu sahibi.Her halükarda ayrıldıklarında kızları çok küçükmüş veya eski eş hamileymiş .
Ayrilik surecinde yasananlari bilmiyoruz. Adamin nasil bir baba oldugunu da bilmiyoruz. Beraberinde yasanmisliklar olmasa kimse cocugunu babadan ayirmaz sanmiyorum. Ayiran varsa da ruh sagligi yerinde degildir zaten.Öyle bir hakkı yok ama
Eş olmak farklı baba olmak farklı
Eğer aldattıysa kötü bir eştir ama kötü baba olduğunu göstermez
O zaman doğru anlamışım .Bir an haksızlık mı ettim diye düşündüm .Yok sadece bu konuda da yazmis zaten,gecen sene temmuzda kactiklarinda adam bosanali 1 yil oldu yazmis. Ama gecen sene actigi konuda da 3 yildir birlikteyiz yazmis. Birliktelik basladiginda adam evli oluyor bu durumda
Cok iyi niyetlisiniz demek kiO zaman doğru anlamışım .Bir an haksızlık mı ettim diye düşündüm .
Ay siz okuma yazma bildiginize emin misinizSiz her konuda istediginiz yorumu uslubu saldirganligi vs kullanirken bir baskasinin yorumuna neden saldirgan diyosunuz... dusuncemi yazarim siz gibii...o cocuk o anne iyide olsa kotude olsa anasinin evladi...para veriyor diye babasiyla konusturmuyor diye cocigu annesindenmi alicak...ne gibi bir alternatif sunalim bayana
Ben okuma yazma biliyorum..Çok Şükür bu konulari anlayabilecek yasta ve konumdayim ..bekar değilim sevgilimle birlikte yaşamiyorum, sinirli deģilim egomda tavan yok haddim var herseye atlamiyorum hep benim dediğim demiyorum.karsimdaki insanlarinda disunceleri olabilir ben A diyosam o B diyebilir ona saldirmamam gerektiginin de farkindayim ufaklik....ayricaaa aç bi oku para verdikce sinir oluyorum demiş burdada diger yorum ve konularindada ...gozluk varmi yolliyimmiAy siz okuma yazma bildiginize emin misiniz
Konuyu okumuyor musunuz
Kadin ne para vermekten sikayetci olmus ne de kizi annesinden ayircam demiş
Anne iyi de olsa kotu de olsa annesinin evladi diyorsunuz iyi hos, baba iyi de olsa kotu de olsa babasinin evladi niye demiyorsunuz?
Ortada babasini goremeyen bir kiz cocugu var siz durumun kotulugunun farkinda misiniz?
Babasiyla gorusturmeyen anneye kizacaginiza kadini savunmaya gectiniz normal mi bu?
Yalniz kadin baya sikayetci para yollamaktan ve bunu belirtmis de.Ay siz okuma yazma bildiginize emin misiniz
Konuyu okumuyor musunuz
Kadin ne para vermekten sikayetci olmus ne de kizi annesinden ayircam demiş
Anne iyi de olsa kotu de olsa annesinin evladi diyorsunuz iyi hos, baba iyi de olsa kotu de olsa babasinin evladi niye demiyorsunuz?
Ortada babasini goremeyen bir kiz cocugu var siz durumun kotulugunun farkinda misiniz?
Babasiyla gorusturmeyen anneye kizacaginiza kadini savunmaya gectiniz normal mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?