Eşimin Kızı

Platonik Kankam, dış sesim, akıllı yanim benimmm MissCherryBlossom

Hic tanismiyoruz ama sayende herzaman daha konuyu anlamaya cabalayip "ayyy yazikk kizzz "derken olayin ic yuzunu verdigin cvplardan ogrenip, bide banlanmaktan kurtuluyorum benden once saydirdigin icin
Cezanin bitmesini beklerken hasretle gozlerinden öperim

Adamdan hamile kalmis evliligi garantilemek icin
kacmismis, paranin kucagina kosmak olmasin o, aşki da bunu maskelemek icin kullandin yani
bir de buyuk bir basari gibi anlatiyor cok badire atlattik diye.
Evliligin surdurulmesi garantisini de ufacik kizda bulmus ........... ( noktali yerdeki sifatlari siz doldurun, miss guzel ayar vermis+1)
kizimiz diyor pes

Ben neden her konuda mal gibi inanıyorum.

Yok mu üzerime biraz kötü niyet atacak olan .....????
Öteki atanamamış saftirik de benim herhalde
Adam boşanmış konu sahibi ile evlenmiş eski eş de çocuğu göstermiyor falan diye anlayıp konu sahibinin yazımından, güzel güzel ama çocuğa yazık diye yorum yapmışım..
Çok yazık beee.. bu ne kokuşmuşluk, çürümüşlük...Allah ıslah etsin..

Okurken bir solukta okuyup nefesimi öyle verdim.

O neydi Miss, ehehe. Dışarıdan okuyorsan ağzına sağlık kuşum, az bile demişsin. Bazı konular var ki asla hümanist olamıyorum, bu da onlardan biri.
Ya nerden anladiniz olayin ic yuzunu bana da soyleyinn

Ya nerden anladiniz olayin ic yuzunu bana da soyleyinn

Bunlardan kuşum:

Eski konulariniza baktim da,2017 temmuzunda daha evli degildiniz, ne ara nikah kiyildi ne ara hamile kaldiniz dogurdunuz da cocuklar 9 aylik oldu anlamadim. Matematigim yetmedi yani

El ele banlanacagiz miss
Diger konulara baktin mi,estetikle ilgili olanlar

Adamin restorani varmis,bu hanife hanimcim da orada garsonmus,o asamada iliskileri baslamis. Gunahlari boyunlarina da,kk ahalisini de damgali esek yerine koymak olmuyor yani

O değil de kadının adı ortada, çocuğun adı ortada, karısı hamileyken başkasıyla kaçan adam ortada, tarihler ortada. Aldatılan kadının ve bu olayı bilen tanıdıkların bu konuyu okuyup kim olduğunu anlaması çok kolayken nasıl bu kadar rahat yazmış konu sahibi, anlayamadım. Bunu yapan insanın tanımadıklarından utanmamasını anlarım da kardeşim hiç mi aklına gelmedi tanıdık birinin okuyabilme ihtimali? İnsanda biraz utanma duygusu olmalı.

Tek çözüm anne baba oturup karşılıklı konuşacaklar. Böyle davranması annesinin sadece Eylül'de zarar verir.

Konuya dair bir yorum yapmayacağım. Okurken burnumun direğini sızlardınız. Kızımız diye bahsetmenizi yürekten kutluyorum. Teşekkür ederim, başka anneden olma bir meleği böylesi sahiplenip endişelendiğiniz ve onun için mücadele verdiğiniz için. Güzel yüreğinizden öpüyorum:)

bu sorumluluğu kaldırabilirim derseniz tek seçenek velayet davası açıp velayeti eşinizin üzerine alması ...

Bi ara bos vaktinde yorumlari oku bacim. Ne guzel yuregi hanimefendi metres cikti :)

Hay ağzın bal yesin.

Valla ajan gibi calismissiniz kizlar tebrik ederim yalancinin mumu yatsiya kadar iste ,masumun hakki her yerde cikar oyle bir babaya iyi bile yapiyor dicem ama cocuga yazik yine de gerci boyle bir babasi oldugu icin eaten yazik olmusta Allah sabir versin o anneyle cocuguna yarin bir gun ne olacagin belli olmaz tertemiz kadina iftira atma birinciyi aldatan ikinciyi de aldatir bu kadindan degil karakterden kaynaklanir cunku...

Dizilerdeki kötü karakterlerin hikayesi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…