- 14 Mayıs 2014
- 515
- 629
- 303
- Konu Sahibi hanifemm30
-
Tabii ki boşanmıştı üzerindende 1 yıl kadar geçmişti.Parasal konuları öne sürerek hep bir kaçırma hevesi kadında haftasonu alınabilir normaldeBahane ediyo annemdeyiz şurdayız bugün almayın bişey dese eşim kavga ediyor.
Yok yok eski es hamileyken bunlarda birlikteymis heralde .Cok iyi niyetlisiniz demek ki
Tarihler bir tuhaf zaten,bir insan 2017 temmuzunda kocaya kacsam mi deyip de 2018 eylulunde nasil 9 aylik ikiz annesi olabilir ki? Nikahi once kiyilmis,dugunde zaten hamileymis burda sorun yok,ama insan nikah kiydigi kocasina kacmak icin konu acar mi mantik disi yani
Hahahaha sıkı takipcimsiniz belli, isterseniz imza verebilirimBen okuma yazma biliyorum..Çok Şükür bu konulari anlayabilecek yasta ve konumdayim ..bekar değilim sevgilimle birlikte yaşamiyorum, sinirli deģilim egomda tavan yok haddim var herseye atlamiyorum hep benim dediğim demiyorum.karsimdaki insanlarinda disunceleri olabilir ben A diyosam o B diyebilir ona saldirmamam gerektiginin de farkindayim ufaklik....ayricaaa aç bi oku para verdikce sinir oluyorum demiş burdada diger yorum ve konularindada ...gozluk varmi yolliyimmi
Taktınmı gözlükleri ufaklıkHahahaha sıkı takipcimsiniz belli, isterseniz imza verebilirim
Cok sukur sizin gibi birinin evladi degilim siz de benim gibi evladi ruyanizda gorursunuz keşke sahip olabilseniz ama armut dibine düşer malumTaktınmı gözlükleri ufaklıkAhahahaha evlat olsan sevilmezsin tavrın tarzım değil imza icin tisikkirlir
Cok sukur sizin gibi birinin evladi degilim siz de benim gibi evladi ruyanizda gorursunuz keşke sahip olabilseniz ama armut dibine düşer malum
Üslubunuz olsun zerafetiniz olsun tarziniz olsun beni derinden etkilediniz gercekten subanallah maşallah diyor ve gidiyorum hayatta basarilar
Hayir bi de kendi kendini yakmis :) eski postlarima bakin diyerek direkt davetiye yolluyor. Eski es varken isleri pisirmisler heralde
bunlar doğru mu MissOhh be banım açılmış artık rahatça tekrar banlanabilirim
Şu rezil üyeye yazmazsam gözüm açık giderdim
Sen çocuklu, eşi hamile adama kaç sonra da gel buraya kızımız falan yaz arkadaş bu metres takımının hepsi mi haset, hazımsız, kıskanç, sosyopat?? Isleri gucleri varsa yoksa eski kadini ksimankamk, ona takmak.
Tamam ablacım çok büyük iş başardın, hamile kadının kocasını elinden aldın ya en büyük sensin ya şu kadını ve yuvasını rahat bırak artık. El kadınının kocası yetmedi şimdi de çocuğuna mı taktın , ona da mı konacaksın ruh hastası?
Az bile yapıyor o kadın. Böyle şerefsiz bir adamla böyle ruh hastası ve vicdansız bir metresin yanına çocuk mu gönderilir? Metres takımından ana olmaz, onlara takılan şerefsizler de aile olma haklarını kaybeder. Senin gibi ahlaksız bir k.hpenin yanında kız çocuğu mu yetişirmiş ölürüm de göndermem, ahlaksız reziller beter olun
bunlar doğru mu Miss
El ele banlanacagiz missValla panpadarkmore ve Casper25 sag olsunlar gecen konulari birlestirip yil hesabi yapmislar Konu sahibesinin cok da eski sayilmayan bir konusu var kacsam mi kacmasam mi diye, eee bu konudaki kiz da 5 yasinda. Basbayagi evli barkli herife kacmis konu sahibesi
Kacayim mi kacmayayim mi 2017de 1 yil once acilmis. Konu sahibesi de 2 cocugum var yazmis ki, o da yalan bence ortada cocuk falan yok ne ara oldu yani. Bu uye bizi yiyor. Evli barkli adama kancayi tak, ustune utanmadan "kizimiz" yaz sanki babasinin evinden getirdi toveb estagfirullah tovbe tovbe. Insanlar ne kadar arsizlasti.
baktım şimdi beynim yandı, sanırım çocuğun 5 yaşında olması için 2019 da olmalıyız, 2018 deysek çocuk 4 yaşında olmalıValla panpadarkmore ve Casper25 sag olsunlar gecen konulari birlestirip yil hesabi yapmislar Konu sahibesinin cok da eski sayilmayan bir konusu var kacsam mi kacmasam mi diye, eee bu konudaki kiz da 5 yasinda. Basbayagi evli barkli herife kacmis konu sahibesi
Kacayim mi kacmayayim mi 2017de 1 yil once acilmis. Konu sahibesi de 2 cocugum var yazmis ki, o da yalan bence ortada cocuk falan yok ne ara oldu yani. Bu uye bizi yiyor. Evli barkli adama kancayi tak, ustune utanmadan "kizimiz" yaz sanki babasinin evinden getirdi toveb estagfirullah tovbe tovbe. Insanlar ne kadar arsizlasti.
El ele banlanacagiz miss
Diger konulara baktin mi,estetikle ilgili olanlar
Adamin restorani varmis,bu hanife hanimcim da orada garsonmus,o asamada iliskileri baslamis. Gunahlari boyunlarina da,kk ahalisini de damgali esek yerine koymak olmuyor yani
baktım şimdi beynim yandı, sanırım çocuğun 5 yaşında olması için 2019 da olmalıyız, 2018 deysek çocuk 4 yaşında olmalı
kk nın sherlockları iyi iş çıkarmış yine
hayır bu kadar duyar kasarken hiç mi utanmıyor anlamıyorumBu KK uyeleri cakal yahu bunlardan kacar miBir degil, birden fazla insan siz adam evliyken sanki isi pisirmissiniz yazmis cakal bir degil ki
Pfff kac ay sonra gelirsin sen simdiValla panpa bence sen banlanmazsin ama ben k.hpe, rezil, ahlaksiz ve metresin cesitli kombinasyonlarini birden fazla kez yazdim mapus yolu bana gorunur elveda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?