Eşimin Kızı

İyi de bahaneler de bir yere kadar. Hukuken eşinin çocuğu görme hakkı var, kapı gibi karar var ve eşin kara kara düşünüyor öyle mi?
Ne gerek var buna, başvursun icra dairesine görsün çocuğunu. Anladığım kadarıyla anne çocuğunu etkilemeye başlamış. Fazla geç olmadan hukuken gerekeni yapın.

Eski konularima bakın demişsiniz , bakamadım. Bağlantılı mi konular ?

Konunuzu okuyunca helal olsun dedim.

Sadece biraz fazla kasarak yazmışsınız , pek ilişkinizin olmadığı bir kız hakkında kızımız yazmanız falan biraz garip geldi. Siz buyutseniz , eyvallah.

Ilk sayfalarda bir mesajda " her ay görmek için çok para veriyoruz , zoruma gidiyor " demeniz üzerine acaba parayı kesmek için mi düşünüyor bu konuyu diye düşündüm.

Kadınlar boşuna çıldırmaz. Psikolojisi bozuk olan ruh hastasi kadınlar elbette var ama çoğunluğu eş ve takımından deliriyor.

Bir anne kolay kolay bu şekilde davranmaz.

Bence bir süre rahat bırakın. Siz ikizlerinizle ilgilenin. Babaları ne yapmaları gerektiğini bilir.

Konuda tek üzüldüğüm , o da doğruysa " baban seni özlemiyor " demesi.

Yok yok eski es hamileyken bunlarda birlikteymis heralde .
Timsah gözyaşı bu olsa gerek .
O babaya müstehak .

Hahahaha sıkı takipcimsiniz belli, isterseniz imza verebilirim

Taktınmı gözlükleri ufaklık Ahahahaha evlat olsan sevilmezsin tavrın tarzım değil imza icin tisikkirlir
Cok sukur sizin gibi birinin evladi degilim siz de benim gibi evladi ruyanizda gorursunuz keşke sahip olabilseniz ama armut dibine düşer malum
Üslubunuz olsun zerafetiniz olsun tarziniz olsun beni derinden etkilediniz gercekten subanallah maşallah diyor ve gidiyorum hayatta basarilar

bükemediğin bilek meselesi....Allaha emanet ol yavrum

Ohh be banım açılmış artık rahatça tekrar banlanabilirim
Şu rezil üyeye yazmazsam gözüm açık giderdim

Sen çocuklu, eşi hamile adama kaç sonra da gel buraya kızımız falan yaz arkadaş bu metres takımının hepsi mi haset, hazımsız, kıskanç, sosyopat?? Isleri gucleri varsa yoksa eski kadini kiskanmak, ona takmak.

Tamam ablacım çok büyük iş başardın, hamile kadının kocasını elinden aldın ya en büyük sensin ya şu kadını ve yuvasını rahat bırak artık. El kadınının kocası yetmedi şimdi de çocuğuna mı taktın , ona da mı konacaksın ruh hastası?

Az bile yapıyor o kadın. Böyle şerefsiz bir adamla böyle ruh hastası ve vicdansız bir metresin yanına çocuk mu gönderilir? Metres takımından ana olmaz, onlara takılan şerefsizler de aile olma haklarını kaybeder. Senin gibi ahlaksız bir k.hpenin yanında kız çocuğu mu yetişirmiş ölürüm de göndermem, ahlaksız reziller beter olun

Son düzenleme:
Hayir bi de kendi kendini yakmis :) eski postlarima bakin diyerek direkt davetiye yolluyor. Eski es varken isleri pisirmisler heralde

Aynen
Yalan dolan iste, konu sahibesinin kendi cocugu falan da yok bence. Evli barkli herife karisi hamileyken kacmis(nereye kaciyorsa artik)

bunlar doğru mu Miss

bunlar doğru mu Miss

Valla panpa darkmore ve Casper25 sag olsunlar gecen konulari birlestirip yil hesabi yapmislar Konu sahibesinin cok da eski sayilmayan bir konusu var kacsam mi kacmasam mi diye, eee bu konudaki kiz da 5 yasinda. Basbayagi evli barkli herife kacmis konu sahibesi

Kacayim mi kacmayayim mi 2017de 1 yil once acilmis. Konu sahibesi de 2 cocugum var yazmis ki, o da yalan bence ortada cocuk falan yok ne ara oldu yani. Bu uye bizi yiyor. Evli barkli adama kancayi tak, ustune utanmadan "kizimiz" yaz sanki babasinin evinden getirdi toveb estagfirullah tovbe tovbe. Bir de ustune kiza adam para harciyor uzuluyorum yazmis k.hpeye de gel hele, sana mi kaldi adamin parasinin hesabini tutmak hem de kendi evladina? Insanlar ne kadar arsizlasti.

El ele banlanacagiz miss
Diger konulara baktin mi,estetikle ilgili olanlar

Adamin restorani varmis,bu hanife hanimcim da orada garsonmus,o asamada iliskileri baslamis. Gunahlari boyunlarina da,kk ahalisini de damgali esek yerine koymak olmuyor yani

baktım şimdi beynim yandı, sanırım çocuğun 5 yaşında olması için 2019 da olmalıyız, 2018 deysek çocuk 4 yaşında olmalı
kk nın sherlockları iyi iş çıkarmış yine

El ele banlanacagiz miss
Diger konulara baktin mi,estetikle ilgili olanlar

Adamin restorani varmis,bu hanife hanimcim da orada garsonmus,o asamada iliskileri baslamis. Gunahlari boyunlarina da,kk ahalisini de damgali esek yerine koymak olmuyor yani

Valla panpa bence sen banlanmazsin ama ben k.hpe, rezil, ahlaksiz ve metresin cesitli kombinasyonlarini birden fazla kez yazdim mapus yolu bana gorunur elveda

baktım şimdi beynim yandı, sanırım çocuğun 5 yaşında olması için 2019 da olmalıyız, 2018 deysek çocuk 4 yaşında olmalı
kk nın sherlockları iyi iş çıkarmış yine

Bu KK uyeleri cakal yahu bunlardan kacar mi Bir degil, birden fazla insan siz adam evliyken sanki isi pisirmissiniz yazmis cakal bir degil ki

Bu KK uyeleri cakal yahu bunlardan kacar mi Bir degil, birden fazla insan siz adam evliyken sanki isi pisirmissiniz yazmis cakal bir degil ki
hayır bu kadar duyar kasarken hiç mi utanmıyor anlamıyorum yatakları ayırmışlar yalanına daha az tepki alırdı halbuki

Masallah size merhametli oldugunuz uslubunuzdan belli. Umarim en kisa zamanda bu sorununuz cozume kavusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…