Eşimin kızını aramızda yatırması

Çocuğun bir annesi yok hiç bakmamış kundakta bırakıp gitmiş. Ve çocuğun kıskanç olduğunu babaannesi dedesi halaları kendi eşim söylüyor sürekli. Tehlikeli bir çocuk diyorlar sürekli bana dikkat et diyorlar sonra da bana karşı savunmaya geçiyorlar. Elbette kıskanabilir ama çocukta olsa bir sınırı olması lazım. Benim kızdığım kişi eşim zaten çocuk değil. Ben kendi öz çocuğum da olsa aynısını yapıyorum. Benimle yatmak istedi izin vermedim üstelik ayda yılda bir geliyor benim çocuğum yanımda değil. Kusura bakmayın. Çocuk onların yetiştirdiği gibi yetişmez kızdığım nokta bu. Bu hep böyle gider yoksa
Tam bir üvey annesinin. Evlerden irak

14 yaşında bir genç kız olma yolunda birey gecelerce günlerce anne baba arasında yatıyorsa sıkıntı vardır aslını inkar eden sadece laf cambazidir .. evet baba kızına her yaşta sarılır uyuyana dek saçını okşar uyutur bunda asla abes birsey yok ama bir ayın 15 günü bir çiftin arasına girip uyuyorsa o kız derhal psikolojik destek almalıdır.. siz 14 15 yanınızdaki kızınız oğlunuzla aynı yatakta ayin 15 20 günü yatın ve gelecekte nasıl.meyveler topluyorsunuz banada iletin lütfen 10 yıl sonra okurum inşallah...konu sahibi 1 gün değil nerdeyse hergun atifi yaptığı için sağlıklı olmadığı belli olan bir duruma görüş belirttim ama nasıl çarptırıldı yine gördük çok şükür ..o kıza da yazık daha küçücuk derhal destek alınmazsa çok geç kalınır..
Siz galiba konunun tamamını okumadınız.O kız çocuğu darp ediliyor,odaya kilitleniyor,ben de bakmam sana diye korkutulup,tehlikeli,kıskanç diye itilip,kakılıyor.Korkması normal değil mi?

Siz galiba konunun tamamını okumadınız.O kız çocuğu darp ediliyor,odaya kilitleniyor,ben de bakmam sana diye korkutulup,tehlikeli,kıskanç diye itilip,kakılıyor.Korkması normal değil mi?
Normal işte tam da bu yüzden çözüm arada yatırmak değil pedagog psikolog pskiyatr olmalı mümkünse o babadan devlet almali çocuk hiç mi anlatmıyor ya bunları kimseye hic bir akrabası yok mu bu çocuğun içini dökeceği? Asıl sorun öz annede anne denirse tabi bırakıp gitmiş yeni okudum bunu bilmiyordum tam bir çıkmaz herkes üremese keske

Normal işte tam da bu yüzden çözüm arada yatırmak değil pedagog psikolog pskiyatr olmalı mümkünse o babaya görüş izni sınırlandırmali ev izni verilmemeli çocuk annesine hiç mi anlatmıyor ya bunları o anne hala nasıl yolluyor o eve o çocuğu? Asıl sorun öz annede anne denirse tabi çocuğumun bakışından anlarım ben be ters giden birsey olduğunu...
Bu arada kız 11 yaşında.14 değil.Annesi yabancı,kundaktayken bırakmış gitmiş.Konuyu tam okumadığınız için detayları bilmiyorsunuz.

Eşiniz 'o kadınıda boşarım, annemde annem' diyen kizini umursamayan iğrenç biri. Bu yaşta kız babasının yanında yatmaz uygun değil diyerek sende kötüsün ve cocugun arkasından laf edip kötü diyen babannesi va halası daha da kötü.
Allahım küçücük çocuk nasıl bişeyin içinde çok üzülerek okudum.
Sanmıyorum yapacağınızı ama nolur sarıp sarmalayın o evladı. Bakin daha kaç aylık evlisiniz size anne diyormuş öyle muhtaç bir anneye. Alın yanınıza, kendi evladinizida alin basin bagriniza ikisinide annesizligini hissetirmeyin. Üvey annelik yapmayın, güzel dokunun hayatına.

. Aşırı kilolu bana fazla yedirme diyor. Sonra ben artık yemeyi bırak fazla oldu deyince bırak yesin vs diye çocuğu savunuyor. Bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum.

Lütfen bunu söylemeyin çocuğa. Uzun vadede çok büyük zarar verebilir. Kötü polisi oynamayın. Çok iyi anne-kız ilişkisi olan arkadaşlarım bile kızları ile bu şekilde konuşmuyorlar çünkü ciddi yeme bozuklukları ile sonlanabilir. Sağlıklı yemek seçenekleri sunun. Makarna yerine koca bir salata hazırlayın. Salatalık soyun verin. Çekirdek yerine leblebi verin falan. Ama az ye demeyin lütfen.

annelik vasfınızın tam olduğunu sanmıyorum.
Ben yazdıklarının doğru olduğunu da sanmıyorum. Tepki gelince tam tersi şeyler yazmaya başladı. Ayda yılda bir gelen kendi çocuğu, okul çıkışı arayınca gidilip alınır oldu mesela. Yada çok kıskanç olan cocuk ( onun yüzünden başbaşa gidemiyoruz, bir kere gittik hastaneye gittik dedi gibi birşey yazmıştı ), kıskanç olmayiverdi gibi gibi.

Merhaba yeni üyeyim ve bir sıkıntım var. Eşimle 2. Evliliklerimiz ve 3,5 aylık evliyiz ben 32 eşim 35 yaşında önceleri bir aile çatışması da yaşadık eşimin annesi ve babasıyla aynı apartmanda oturmak istemesi vs cereyan etmişti ilk etap onu aştık şimdi de 11 yaşındaki kızını ortamıza sokup yatırması oluyor. Benim de ilk evliliğimden çocuğum var ama kesinlikle böyle bir şey yapmadım yapmam da. Ben tepki gösterip ayrı yatıyorum ve yine de eşimin bu durum umrunda olmuyor çocuk korkuyor diyerek ona yüz veriyor. Zaten o yaşta kız çocuğunun babası ile yatması da normal değil bana göre ben mi abartıyorum bana yardımcı olur musunuz? Bu arada çocuk bana anne diyor ve normalde hiçbir sorunumuz yok
Boşanmalar, ebeveynlerin yeniden evlenmesi,yeni hayat ,yeni bir eş, yeni bir düzen bunlar çocuklar i in büyük travma..sizin çocuğunuz için de öyle..3,5 ay çok kısa bir sure,çocuğun alışması, içine sindirmesi zaman alabilir, bence bırakın çocuk babasının yanında huzur buluyordur belki..eşinizi seviyorsanız onlara biraz zaman tanıyın, böyle devam ederse eşinizle güzellikle konuşun, bunun çocuk için de olumsuz olabileceğini, hem sizin de artık özel bir hayatınızın olduğunu anlatın, hem siz de annesiniz,anlayışlı ve sabırlı olmalısınız..unutmayın çocuğu olduğunu bilerek evlendiniz..

Back
X