- 15 Şubat 2015
- 13.399
- 47.339
- 798
Çocuk direkt kadına mesaj atarak beni kurtar demek istemiş aslında, mesajı okuyup sonra da eşine göstermiş o kadar.
Yani konu sahibesi kusura bakmasın ama bana 11 yaşında bir çocuktan böyle bir mesaj gelecek ve ben oturacağım, mümkün değil.
Aile çocuğu mahvetmiş orası bir gerçek, hırpalayarak yalancılıkla suçlayarak büyütmüşler birinin ak dediğine diğeri kara demiş çocuk da davranış bozuklukları başlamış, çocuğun sorunlarını dikkate alıp doğru dürüst uzman desteği almak yerine yalancısın, onu da boşarım sana da bakmam diye tehdit ediliyor 11 yaşındaki bir çocuk.
Baba psikopat, babaanne psikopat çocuğun böyle bir ailede normal kalması bekleni mi?
Valla böyle bir kocayla evli kalırsa hanımefendi kendisi bilir ama en azından o çocuğu kurtarması gerekiyor, madem anne, o zaman anneliğin gerekliliğini yapacak.
Tabi cocuk konu sahibine guvendigi için yardim istemis.
Adam "sanada bakmam" demis ya muhtemelen ekonomik ozgurlugu yok konu sahibinin. Yinede haksizlik karsisinda susmak bana ters geliyor.
Ailesi cocuk icin kiskanc ve tehlikeli demis, bende onlarin soyledigini söylüyorum diyor ama konu sahibide ayni dusuncede bence.
Umarim konu gercek degildir ya. En cok cocuklara üzülüyorum. Yetiskinler kendi seçimlerinin sonuclarini yaşıyor