Eşimin kızlarla samimiyeti

Misisipili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
706
344
53
Kızlar merhaba daha önce belki bilenler vardır buna benzer konuşar açmıştım eşimle ilgili. Ben kırumsal bir markette çalışıyorum eşim ise yerel markette. Eşimin yanında çalışan bir nişanlı kız var sürekli spot istiyor eşimi arıyor oda bana söylüyor buraya kadar bir sıkıntı yok. Bugün ikimizde evdeyiz kız yine aramış eşim de telefonu bana verdi konuştuk kızla telefonu kapatırken baktım kızın adı x olsun saf x diye kaydetmiş sinir oldum yani ne alakası var neden böyle kaydettin dedim saf çünkü diyo artık ben mi abartıyorum yoksa paranoyaya mı bağladım bilemiyorum gerçekten nolur bana bi akıl verin işim stresli belki de ondan abartyorum

Kızlar merhaba daha önce belki bilenler vardır buna benzer konuşar açmıştım eşimle ilgili. Ben kırumsal bir markette çalışıyorum eşim ise yerel markette. Eşimin yanında çalışan bir nişanlı kız var sürekli spot istiyor eşimi arıyor oda bana söylüyor buraya kadar bir sıkıntı yok. Bugün ikimizde evdeyiz kız yine aramış eşim de telefonu bana verdi konuştuk kızla telefonu kapatırken baktım kızın adı x olsun saf x diye kaydetmiş sinir oldum yani ne alakası var neden böyle kaydettin dedim saf çünkü diyo artık ben mi abartıyorum yoksa paranoyaya mı bağladım bilemiyorum gerçekten nolur bana bi akıl verin işim stresli belki de ondan abartyorum
Esiniz biraz tuhaf biri bence. Kac yasinda bilmiyorum ama hiç olgun bir tavir degil bu. Saçma sapan bir hareket. Bir is arkadasim beni telefonuna bu sekilde farkli bir sekilde kaydetse paralarım onu.

Kız direk sizi arayamıyor mu yani madem eşinizden sizden istiyor..
Mesafe koyabilir gereksiz bir samimiyet
Laçka
O şekilde kaybetmesi de saçma saf yani ne olmuş

Saf hani biraz böyle aklı az eren anlamında mı saf? Ben sizin açınızdan sinir olacak bir şey görmedim. Bazı kişiler telefonlarına isimleri böyle kaydediyor yanında tanımlayıcı bir sıfat ile beraber ama o kişi kazara görürse de hoş olmaz yani.

Bence aralarında böyle çocukça birbirlerine bulaşarak flört etme tarzı vardır ya, o tam olarak bu işte bence. Eşiniz de saçmalamış.

bu önceki konunuzda anlattığınız kız mı. yoksa her çalışanla aynı samimiyette mi.

Saf hani biraz böyle aklı az eren anlamında mı saf? Ben sizin açınızdan sinir olacak bir şey görmedim. Bazı kişiler telefonlarına isimleri böyle kaydediyor yanında tanımlayıcı bir sıfat ile beraber ama o kişi kazara görürse de hoş olmaz yani.
Yok yani kötü anlamda saf olarak değil zaten

Eşinize çapkın demiştiniz bir önceki aynı başlıklı konunuzda. Kız aynı kız mı?

Eşinize çapkın demiştiniz bir önceki aynı başlıklı konunuzda. Kız aynı kız mı?
Yok bu o değil o kız evliymiş yani öyle dedi bu nişanlıymış vallahi artık doğruy bile söylese inanasım gelmiyo
bu önceki konunuzda anlattığınız kız mı. yoksa her çalışanla aynı samimiyette mi.

Yok bu o değil o kız evliymiş yani öyle dedi bu nişanlıymış vallahi artık doğruy bile söylese inanasım gelmiyo
Evli nişanlı farketmez de. Samimiyeti de çözemiyorum ben.
Bazı insanlar bmyle herkesle samimi olabilir. Ama sizi rahatsız ettiyse altından bir pürüz de çıkabilir.

Cani sıkılan aldatmadan supheleniyor yahu kadinlarin hissiyati kuvvetlidir bu kuvveti yanlis yonlendirmeyin kuzum...esin kiza hakaret anlaminda saf yazmis baska soracagi biri varsa ona yonlendirsin saf kizimizi ona sorsun (insanlarri kucumsemek cirkin birsey)

Benim eşim de hep isim soyisim şeklinde kaydeder. İsimle kaydetse hele bir de önüne sıfat eklese ben sinirlenirim ama sizin eşiniz herkese karşı mı böyle yoksa sadece onu mu öyle kaydetmiş ona bakın tabi.

Lakap koyabildigine göre illa ki bir samimiyet var aralarinda tavrı budur simdi yapma dersin isteyken nasil kontrol edebilirsin ki

Bazı adamlarıda kızlarıda evli veya nisanlı olmaları vıcık olmalarını engellemiyor malesef..

kızla aralarında espırı var guya
allah bılır kız esınızı ne dıye kaydettı
telde kayıtlarını gosterıp bak senı nasıl kaydettım nihaha dıye gulmustur

gereksız samımıyetden hıc hoslanmam
erkekler kızlar arkadas olabılır tabıkı ama usulu yordamı var
ota b.ka herseyde arayıp sureklı sakalasıp samımı oldu mu rahatsız edıcı olabılır durum gereksız olur

esınıze sunu sorun
ıs arkadasımı bu sekılde kaydetsem
boyle sureklı konussam
ne dusunursun ? dıye sorun
sana yapılmasını ıstemedıgın seyı bana yapma dıye ekleyın

Back
X