- Konu Sahibi omre_bedel
Arkadaşlar şu ara eşim ile aramız iyi değil o yüzden onun nereye gittiğini öğrenmek istiyorum.Benim samsung onun ki ayfon telefonu böyle bir program var mı konum gösteren.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardır muhakkak ama bence bu tip şeyler evinizin huzurunu kaçırır sizin iç huzurunuzu kaçırır bence gerek yok böyle şeylereArkadaşlar şu ara eşim ile aramız iyi değil o yüzden onun nereye gittiğini öğrenmek istiyorum.Benim samsung onun ki ayfon telefonu böyle bir program var mı konum gösteren.
Ahahhsaaa 40 yıl düşünsem aklıma gelmezwhatsapptan 8 saatlik canlı konumunu kendinize gönderin sonra sohbeti silin onun telefonundan.
Arkadaşlar şu ara eşim ile aramız iyi değil o yüzden onun nereye gittiğini öğrenmek istiyorum.Benim samsung onun ki ayfon telefonu böyle bir program var mı konum gösteren.
aklimda kalsin isime yarar dermisim amaAhahhsaaa 40 yıl düşünsem aklıma gelmez![]()
Ahahhsaaa 40 yıl düşünsem aklıma gelmez![]()
hahaayyy:):)Ayfonkonuya odaklanamadım. Allah’a şükür Samsung yazıldığı gibi okunuyor da bu eziyeti bize yaşatmadı
pavyonda insan sadece izler mi povyona gidenin niyeti belli zaten yaziklar oldun oylelerineEşiniz pavyona gidip sadece izleyip geri döndüğünü söylüyordu değil mi, yanlış hatırlamıyorumdur umarım, nerede olduğunu bilince herhangi birşey yapmayacaksanız öğrenmenin size sıkıntıdan başka bir faydasını olmayacaktır. Ona göre takip edin.
Öyle tabi klasik erkek yalanı olarak bakıp çıkıyoruz gibi birşeyler söylemişti konu sahibinin eşi o yüzden nerede olduğunu merak ediyor muhtemelenpavyonda insan sadece izler mi povyona gidenin niyeti belli zaten yaziklar oldun oylelerine
bende yanlis mi hatirliyorm borc yuzunden ayrilmak istemis sanirsam esi boyle erkekleri varya umugunu sikacanÖyle tabi klasik erkek yalanı olarak bakıp çıkıyoruz gibi birşeyler söylemişti konu sahibinin eşi o yüzden nerede olduğunu merak ediyor muhtemelen
"Canlı konum" nedir.... bildiğimiz konum atma mıwhatsapptan 8 saatlik canlı konumunu kendinize gönderin sonra sohbeti silin onun telefonundan.