- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
- Konu Sahibi omre_bedel
Ben programın ismi merak ettim yasaksa özelden msj atarmısınızArkadaşının nerede olduğunu öğrenme adı altında eğlence olsun diye Bir program var ama isim verebiliyoruz mu bilmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben programın ismi merak ettim yasaksa özelden msj atarmısınızArkadaşının nerede olduğunu öğrenme adı altında eğlence olsun diye Bir program var ama isim verebiliyoruz mu bilmiyorum![]()
"Canlı konum" nedir.... bildiğimiz konum atma mı
Gün geçmiyor ki kadınlar kulübünde yeni bir hinlik öğrenmeyelimkonum atarken "mevcut konumu paylaş" seçeneği var orada 15 dk, 1 saat, 8 saat gibi seçenekler var. seçtiğiniz süre boyunca uygulama kapalı olsa dahi konum açık oldukça görebiliyorsunuz nerede olduğunu.
Gün geçmiyor ki kadınlar kulübünde yeni bir hinlik öğrenmeyelim![]()
O nasıl oluyorwhatsapptan 8 saatlik canlı konumunu kendinize gönderin sonra sohbeti silin onun telefonundan.
konum atarken "mevcut konumu paylaş" seçeneği var orada 15 dk, 1 saat, 8 saat gibi seçenekler var. seçtiğiniz süre boyunca uygulama kapalı olsa dahi konum açık oldukça görebiliyorsunuz nerede olduğunu.
O nasıl oluyor
Hadi ya?mühendis kafasıboşuna uygulama indirmeye gerek yok, telefonlardaki whatsapp sürümleri aynıysa gayet iş görecek bir yöntem
![]()
Nasıl oluyor, detaylı anlatırmısın?Ahahhsaaa 40 yıl düşünsem aklıma gelmez![]()
Bende denedim:))))konuyu okuyunca aklıma geldi benim de hatta bir de gittim denedim çalışıyor yani![]()
Bende denedim:))))
iPhone ise imkansız. iPhone dışardan müdahaleye açık değil. Diğer telefonlardan Google tabanından görebiliyorsunuz. Ancak iPhone u görmeniz için diğer kişininde iPhone olup her iki telefonda uygulama olması gerekli. Bunu telefonda da kapatabiliyor. Bence yeni telefon alın iPhone olamayan barışın . Öyle izleyin :). iPone aldırmayın kocalariniza herşey gizli saklı o telefonda. Dışardan mudahalede edemiyorsunuz.Arkadaşlar şu ara eşim ile aramız iyi değil o yüzden onun nereye gittiğini öğrenmek istiyorum.Benim samsung onun ki ayfon telefonu böyle bir program var mı konum gösteren.
Bildirim telefonda kapalı değilse bildirin gider. Cihazınızın konumu bulunuyor diye.iCloud hesabını ve şifresini biliyorsanız Googleye iPhone’umu bul yazın giriş yapın işte karşınızda konum. Ama tabi konum servisleri kapalıysa göstermez.
Ayfonu icat etseydin, bu kadar alkış almazdınçalıştı mı?
biz zaten kullanıyorduk bu özelliği ama sohbeti silince de çalışıyormuş onaylandı![]()
Eşler arası aynı evin içinde kullanılan cihazlar için değil. Şifreler ve mailler biliniyorsa yasal olarak kabul ediliyor. Bilinmiyorsa zaten boşanma davasında güven kırıcı hareket olarak dava açılabiliyor . Özel hayatın gizliliği ile ilgili kanun evlilerde bazı durumları dışarda bırakıyor. Bu tür çok dava var. Ancak söylediği cihaz iPone ve zaten dışardan müdahaleye açık olmayan bir telefon.Ayfon...
Yapmaya çalıştığınız şey suç
konuyu okuyunca aklıma geldi benim de hatta bir de gittim denedim çalışıyor yani![]()
Eşime yakalandımçalıştı mı?
biz zaten kullanıyorduk bu özelliği ama sohbeti silince de çalışıyormuş onaylandı![]()
Hayır gitmiyor denedim hemde uzun süre. :)Bildirim telefonda kapalı değilse bildirin gider. Cihazınızın konumu bulunuyor diye.