Esimin konumunu nasil ogrenebilirim

"Canlı konum" nedir.... bildiğimiz konum atma mı

konum atarken "mevcut konumu paylaş" seçeneği var orada 15 dk, 1 saat, 8 saat gibi seçenekler var. seçtiğiniz süre boyunca uygulama kapalı olsa dahi konum açık oldukça görebiliyorsunuz nerede olduğunu.

konum atarken "mevcut konumu paylaş" seçeneği var orada 15 dk, 1 saat, 8 saat gibi seçenekler var. seçtiğiniz süre boyunca uygulama kapalı olsa dahi konum açık oldukça görebiliyorsunuz nerede olduğunu.
Gün geçmiyor ki kadınlar kulübünde yeni bir hinlik öğrenmeyelim:KK8:

Arkadaşlar şu ara eşim ile aramız iyi değil o yüzden onun nereye gittiğini öğrenmek istiyorum.Benim samsung onun ki ayfon telefonu böyle bir program var mı konum gösteren.
iPhone ise imkansız. iPhone dışardan müdahaleye açık değil. Diğer telefonlardan Google tabanından görebiliyorsunuz. Ancak iPhone u görmeniz için diğer kişininde iPhone olup her iki telefonda uygulama olması gerekli. Bunu telefonda da kapatabiliyor. Bence yeni telefon alın iPhone olamayan barışın . Öyle izleyin :). iPone aldırmayın kocalariniza herşey gizli saklı o telefonda. Dışardan mudahalede edemiyorsunuz. :rapci:

iCloud hesabını ve şifresini biliyorsanız Googleye iPhone’umu bul yazın giriş yapın işte karşınızda konum. Ama tabi konum servisleri kapalıysa göstermez.
Bildirim telefonda kapalı değilse bildirin gider. Cihazınızın konumu bulunuyor diye.

çalıştı mı? :KK70:

biz zaten kullanıyorduk bu özelliği ama sohbeti silince de çalışıyormuş onaylandı :KK70:
Ayfonu icat etseydin, bu kadar alkış almazdın :halay:

Ne çoğumuzun telefondan evvel, konumu öğrenmeye ilgisi varmış

Benim bile dikkatimi çekti bu bilgi :süslü::sampiyon:

Ayfon...

Yapmaya çalıştığınız şey suç
Eşler arası aynı evin içinde kullanılan cihazlar için değil. Şifreler ve mailler biliniyorsa yasal olarak kabul ediliyor. Bilinmiyorsa zaten boşanma davasında güven kırıcı hareket olarak dava açılabiliyor . Özel hayatın gizliliği ile ilgili kanun evlilerde bazı durumları dışarda bırakıyor. Bu tür çok dava var. Ancak söylediği cihaz iPone ve zaten dışardan müdahaleye açık olmayan bir telefon.

konuyu okuyunca aklıma geldi benim de hatta bir de gittim denedim çalışıyor yani :KK70:

Vaay iyiymiş valla..
Kocamdan şüphem yok ama deneyeceğim valla merak ettim..

Yalnız burada öğrenenler topluma çok çabuk entegre oluyor. Yurdum dalavereci erkeği uyanıyor duruma.. :KK70:

Gıttıgi yer de önemli ama asıl mevzu kimle görüştüğü degılmı.Dökümanına da bakın her saat üstelik ayrıntılı istedıgı yere gitsin.

Dokümanını bakamam ki müşteri hizmetleri vermiyor.Benim eşim gece çalışıyor iş bitince bir yere gidip gitmemesi önemli.Gun içinden çok müşteri ile görüşüyor o yüzden genelde tel siliyor işyerinde esimin tel sipariş veriliyor.

Back
X