Eşimin konuşmaları çirkin değil mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çıkarsa onuda yazarım ben buraya çok yalnızım dertleşecek bir dostum yok :) şka bi yana Allah korusun hepimizi
amin. kendine dikkat et bak böyle sıkma kendini. bırak inceldiği yerden kopsun. böyle hayat mı geçer. düzeltsin kendini

Ayrıca stresi benimle alakalı değil kendi işi ile alakalı
ne olursa olsun. aklı başında hiçbir insan eşine böyle bir imada bulunmaz. varsa şüphesi ayrılmayı tercih eder.
senin tepkin de çok yetersiz bence.
ben olsam okkalı bir mesajla evden kovardım, işten dönmeden o evi terketmesini isterdim. yoksa her fırsatta bu terbiyesizliğe devam eder.

Soruyorum güveniyorum diyor. Ayrıca iş konusunda yoğunluk proje dönemlerinde böyle şeyler olabileceğini ve olacağını söyledim kabul etti en baştan

Sonra naptı?

:oha: insan eşine nasıl böyle bir soru sorar? tavrını koy bi daha değil sormak aklına bile getiremesin böyle bişeyi.

Amaan bıraksaydın tekrar arasaydı cebini ya.
Telefona yetişmek için nefes nefese koşmuşsun ne gerek vardı kendini yormaya? Duymamıştım yoldayım derdin. İşte hep fazla önem vermekten oluyor bu tepeye çıkma durumları.

eşin nefes nefese telefonu açarsa ,,,

sana yaptığı yakıştırmayı yapmış demektir

çirkince düşünce,
eşim dediği insana söylemesi daha da çirkince,,

eşin nefes nefese telefonu açarsa ,,,

sana yaptığı yakıştırmayı yapmış demektir

çirkince düşünce,
eşim dediği insana söylemesi daha da çirkince,,
Sinir stres her nolursa olsun saçma sapan cümlelerdi

Amaan bıraksaydın tekrar arasaydı cebini ya.
Telefona yetişmek için nefes nefese koşmuşsun ne gerek vardı kendini yormaya? Duymamıştım yoldayım derdin. İşte hep fazla önem vermekten oluyor bu tepeye çıkma durumları.
Şahsiden açmayınca şirket hattından aramış hemen onu açmak için koştum zaten

Bence baya sert yapin yaptigini anlasin ben olsam agzindan burnundan getiririm bi daha ayni seyi yaomasin anlasin diye.beni bunla itham edemezsin he guvenmiosan devam etmek zorunda degilsin ben de bana guvenmeyen biriyle devam etmek zorunda degilim 2 secenek var ya guveneceksin aklindan boyle bir sey gecmeyecek ya da guvenmiosan birakacaksin ikisinin arasinda bana boyle laflar edemezsin. bnm basima gelmis seye bnm tepkilerim bunlardi baya buyuk olay cikarmistim
Hayatımda hiç rest çekebilen biri olmadım malesef nasıl yaparım bilmiyorum

Şahsiden açmayınca şirket hattından aramış hemen onu açmak için koştum zaten
Bende onu diyorum ne diye kendini yoruyorsun aman telefonuna yetişeyim dedin kabak sana patladı bu kadar önemseme ve o lafı misliyle ödet ona.

Ah ben ne sozler duydum ne sozler isittim gecer sabredeyim evliligim seviyorum dusuncesiyle evliligimi devam ettirmek icin elimden geleni yaptim ama olmadi sana bosan diyemem cunku onun zorlugunu simdi ben yasiyorum ama sakin sessiz kalma duyur kendini konus anlat bikma hep kirildigini sakince guzelce anlat ve ikinciye yine ayni imalarda bulunuyosa arkana bile bakma cekme alistirma kendini oyle sozlere dikkat et

Kesinlikle cok cirkin saglikli bir iliskide kimse esine bunu soylemez caninizi sıkmak istemem ama 'kisi kendinden bilir isi'

Ay ben olsam dalga gecer seni düşünüyodum derdim:))
Uzatmayın yav. Bazen erkeklerin kıskançlıkları aklı selim düşünmesine engel oluyor
Ben basit bir kıskançlık olarak algıladım bu olayı.

Ne kadar ayıp etmiş eşin, çok üzüldüm adına. Ben olsam çok üzüldüğümü net bir şekilde söylerim

Zıkkımın kökünü ye der çalısmayı bırakır ayağımı uzatır evimde yatardım adam diyeceni demis resmen güvenmiyor

Ben nedense buyutemedim konuyu.
Her seyi kafamiza takarsak agzimizda dis kafamizda saç kalmaz erken yaşta.

Ben olsam hic aciklama yapmam. Maraton koştum sana cabuk geleyim diye ondan nefes nefeseyim derdim. Yada o an aklıma ne geliyorsa. Kısaca takmazdim dalga mi gecerdim.

Benimde sozlum arada ufak şeylere takılıyor. Bugun hatta dakika dakika yanina gittigim saati hesapliyor. Simdi ben ona bana guvenmiyon etmiyon diye baslasam oo konu nerelere gelir.
Bende tuttum kolunu ısırdım al burdan saati hesapla dedim guldum geçtim.

Her seyi takma boşver sana zarar.

Cidden hiç hoş degil

Back
X