eşimin korkuları dert oldu yeminle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşiniz artık burda kalamaz ki zaten bi sene saha durdurma verme zamanı doldu

eşiniz artık burda kalamaz ki zaten bi sene saha durdurma verme zamanı doldu

Yani geçti diye biliyorum bende ama böyle konuşunca acaba dilekcemi verdi falan diye de düşünmüyor değilim

Bence siz ne istiyorsaniz o şekilde hareket edin. Eninde sonunda gidilecekse ne kadar erken o kadar iyi. Korkularini anlayabilirim arkadaşları da kafasini karıştırmıştır. Doguda da kaldim ben zamaninda hic anlatıldığı kadar kötü bir şey yok. Herkes sicak samimi. Guzel olsun herşey

Yani geçti diye biliyorum bende ama böyle konuşunca acaba dilekcemi verdi falan diye de düşünmüyor değilim
ayin 13 unde bitti artık herkesin ilişiği kesiliyor sonradan mazeretle kalırsa ayrı ama onun için de sağlık problemi olması lazım sanmıyorum istesede kalamaz artık istanbulda

ayin 13 unde bitti artık herkesin ilişiği kesiliyor sonradan mazeretle kalırsa ayrı ama onun için de sağlık problemi olması lazım sanmıyorum istesede kalamaz artık istanbulda

Yani biz normal de 20 haziran da ilisik kesecektik ama bekletmeye almışlar. Istanbul mu böyle diğer ilerde bekliyor mu bilmiyorum

Yani biz normal de 20 haziran da ilisik kesecektik ama bekletmeye almışlar. Istanbul mu böyle diğer ilerde bekliyor mu bilmiyorum
ankarada da öyle diye duydum sadece sizde değil biz doğudayız bizim ilişik 5 temmuzda kesilecekti ama bekletmislr temmuzun başında izne yolluyorlar onun için bizi 20 günlüğüne

ankarada da öyle diye duydum sadece sizde değil biz doğudayız bizim ilişik 5 temmuzda kesilecekti ama bekletmislr temmuzun başında izne yolluyorlar onun için bizi 20 günlüğüne

O kadar uzun mu ya o zaman agustos gibi anca gideriz

Hakkari zordur tabi ya kaç yıl var daha ?
1. yıl bitti, normalde burası 2 yıldı, bu sene 3 yaptılar. Ama tercih yaparken 2 yıldı burası. Dava açıldı, tekrar 2 yıla düşecek. 2 yıla düşerse 1 yılımız kaldı. 9 aylık evliyim ve evlendiğimizden beri buradayız :) evet zor.

ılla gıdecekse korkmasın bence benım babam polıstı sağ sağlım doğu görevını tamamlayıp batı bı yere geldık

Allah yardımcımız olsun. Az kalmış ama

ılla gıdecekse korkmasın bence benım babam polıstı sağ sağlım doğu görevını tamamlayıp batı bı yere geldık

Korkusu orda başıma bişey gelir mi değil. Farklı anlamsız korkuları var. Herşeyi düşünüyor. Cocugumuzla alakali

İstanbulda kira, okul, ek giderler, ulaşım vb. Gerçekten maddi anlamda çok zor ama bu da ısrar edilecek bir konu değil. Doğuya çok gittim, ben çok beğendim ama o mesleği gereği Dah iyi bilir sanki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…