- 26 Temmuz 2016
- 2.432
- 3.044
- 133
İstanbula degil güneydoğu diyelim.kanadada yasıayıp sakın istambula döndük deme yanii
Biz de doğudayız, batıya dönmeyi iple çekiyoruz. Eşiniz haklı gibi
eşiniz artık burda kalamaz ki zaten bi sene saha durdurma verme zamanı doldu
İstanbula degil güneydoğu diyelim.
ayin 13 unde bitti artık herkesin ilişiği kesiliyor sonradan mazeretle kalırsa ayrı ama onun için de sağlık problemi olması lazım sanmıyorum istesede kalamaz artık istanbuldaYani geçti diye biliyorum bende ama böyle konuşunca acaba dilekcemi verdi falan diye de düşünmüyor değilim
ayin 13 unde bitti artık herkesin ilişiği kesiliyor sonradan mazeretle kalırsa ayrı ama onun için de sağlık problemi olması lazım sanmıyorum istesede kalamaz artık istanbulda
ankarada da öyle diye duydum sadece sizde değil biz doğudayız bizim ilişik 5 temmuzda kesilecekti ama bekletmislr temmuzun başında izne yolluyorlar onun için bizi 20 günlüğüneYani biz normal de 20 haziran da ilisik kesecektik ama bekletmeye almışlar. Istanbul mu böyle diğer ilerde bekliyor mu bilmiyorum
Neresi iyi? Tamam çoğu ilden güvenli onu kabul ediyorum, sosyalleşebileceğiniz hiçbir ortam YÖK. Üzülerek belirtmek isterim ki Hakkari.Siz nerdesiniz ? O kadar zor mu ya Doğu herkes iyi falan diyor
Neresi iyi? Tamam çoğu ilden güvenli onu kabul ediyorum, sosyalleşebileceğiniz hiçbir ortam YÖK. Üzülerek belirtmek isterim ki Hakkari.
ankarada da öyle diye duydum sadece sizde değil biz doğudayız bizim ilişik 5 temmuzda kesilecekti ama bekletmislr temmuzun başında izne yolluyorlar onun için bizi 20 günlüğüne
1. yıl bitti, normalde burası 2 yıldı, bu sene 3 yaptılar. Ama tercih yaparken 2 yıldı burası. Dava açıldı, tekrar 2 yıla düşecek. 2 yıla düşerse 1 yılımız kaldı. 9 aylık evliyim ve evlendiğimizden beri buradayız :) evet zor.Hakkari zordur tabi ya kaç yıl var daha ?
1. yıl bitti, normalde burası 2 yıldı, bu sene 3 yaptılar. Ama tercih yaparken 2 yıldı burası. Dava açıldı, tekrar 2 yıla düşecek. 2 yıla düşerse 1 yılımız kaldı. 9 aylık evliyim ve evlendiğimizden beri buradayız :) evet zor.
ılla gıdecekse korkmasın bence benım babam polıstı sağ sağlım doğu görevını tamamlayıp batı bı yere geldık
herkes Allaha emanet.hadı busene gıtmedı gelecek sene mecbur kalınca nasıl engelleyecek.Korkusu orda başıma bişey gelir mi değil. Farklı anlamsız korkuları var. Herşeyi düşünüyor. Cocugumuzla alakali
Teşekkürler :)Allah yardımcımız olsun. Az kalmış ama
Çünkü dilin de kariyerinde yetmedigini gördük esimle.Sanilan kadar muhtesem degil.Burada daha mutluyuz ailelere yakin ve mutluyuz.Kanada'da yaşamak varken neden Güneydoğu özel değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?