- 19 Temmuz 2014
- 41
- 2
- 13
- Konu Sahibi krmzglbusra
-
nihayet hak veren biri oldu teşekkür ederim memleketten uzakta yaşıyorum kayınvalidem ne okuma bilir ne yazma olduki acil bişey oldu naparım diye düşünüyorum önceki durumlardan dolayı gitmemi istemiyolar zaten hoş bende isyemiyorumya neyseadam hamile karısına "arkadaşlara söylerim seninle ilgilenir" derse kadın da ona "sen nasıl adamsın" der tabi !
çok iyi demişsiniz ! adam olan böyle bir konuda karısı nasıl istiyorsa öyle davranır annesi nasıl istiyorsa değil !!
madem arkadaşları ilgilenecek annesi de gelmesin o zaman !
kaynananız da bir alem, arayıp sizinle konuşmuyor da ona söylüyor.. "senin iyiliğini düşünmüştür" diyenler yanılıyor iyilik düşünen kadın açar telefon gelinine sorar..
üstelik bu kadın 8 aylıkken bebek kaybetmiş bir kadın ! izin verin de o karar versin nerede doğuracağına..
boşverin sıkmayın canınızı, kavga da etmeyin bunlarla, anlamazlar, anlayacak olsalardı bu konu hiç olmazdı..
bebeğiniz orada veya burada ama sağlıkla dünyaya gelsin inşallah.. sevgiler..
nihayet hak veren biri oldu teşekkür ederim memleketten uzakta yaşıyorum kayınvalidem ne okuma bilir ne yazma olduki acil bişey oldu naparım diye düşünüyorum önceki durumlardan dolayı gitmemi istemiyolar zaten hoş bende isyemiyorumya neyse
doğuma kadar kayınvalidemgilde doğum yaptıktan sonra annemgilde kalmayı düşünüyordumCok ilgincsiniz cidden.
Ne varmis nasil erkeksin lafinda? Oyle laf edilince erkeklik organi mi kuruyacakmis?
Bir ton kufur etmesine gerek yok.
Herneyse, Sen ailene mi gidicektin memlekete?
Senin ailene gitmeni mi istemedi acaba kayinvaliden de ben gelirim dedi ?
nihayet hak veren biri oldu teşekkür ederim memleketten uzakta yaşıyorum kayınvalidem ne okuma bilir ne yazma olduki acil bişey oldu naparım diye düşünüyorum önceki durumlardan dolayı gitmemi istemiyolar zaten hoş bende isyemiyorumya neyse
Kayinvaliden annende kalmani istememis iste.doğuma kadar kayınvalidemgilde doğum yaptıktan sonra annemgilde kalmayı düşünüyordum
Kayinvalideniz hangi akla hizmet bir kaç ay sizinle kalip sonra diğer tarafa goturmeyi düşünüyor ne planliyor yani?
Ne olurmuş sen gitsen evi mi basina yikilirmis. Aksiyon yaratiyor oturduğu yerden...
Bence biraz kalsin siz de sonra annenize gidin..
aynen öyle zaten ne zaman memlekete gitsem kendi ailemde kalmak istediğimde hep kavga çıkar eşimle aramızda yüzüme karşı çok iyidir arkadan eşimi doldurur ve biz hep huzursuz oluruzKayinvaliden annende kalmani istememis iste.
Acik ve net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?