eşimin küfürleri

kendı yoksa
annesının de senın yanında olmasının manası yok. sonucta senın de aılen var ve aılenın yanında kalman daha iyi.
huzursuz olmaman lazım şu dönemler
kaynana ıyıce senı delı eder. asla kabul etme
ben olsam gerı adım atmam
aılem varken..

Birazcık gıdıklamışsın adamcağızı. .

"adamcağız" mı !!??
hani şu karısının doğumunu annesiyle yapmasına izin vermeyip kendi annesini ayarlayan adamcağız mı !?
hani şu hamile karısını arkadaşlarına emanet etmeyi normal gören adamcağız mı !?
hani şu hiç bir zorunluluğu olmadığı halde karısının yanında kalmayıp, çocuğunun ilk doğduğu anı görmek istemeyip taa Yemen'e giden adamcağız mı !?
hani şu karnındaki 8 aylık bebeğini kaybeden bir anneye hala seçim yapma hakkı tanımayan adamcağız mı !?
hani şu hamile kadına ana-avrat dümdüz küfür eden adamcağız mı !?

sanırım ben "adamcağız" kavramını çok yanlış öğrenmişim(!), bu "adamcağız"sa bizler hiçbirimiz kadın olmayalım !!!

Gecenlerde bir konu vardi. "sende kadin misin?" Diyen kocaya hepimiz saldirmistik. O laftan pek bi farki yok gibi gozukuyor seninkininde.

Dediklerine katılıyorum ama benim demek istediğim "adamcağız" yazııııık anlamında değil,mecazen yazdım ama keşke açıklayarak yazsaydım.

Aynen katılıyorum şuan riskli demekki hamililiğin gelmesin anası falan daha çok stres yapar sana seni bu halde bırakıp gitmeyi düşünen beyefendi bi zahmet seni ve bebeğinide düşünsün git annene bak keyfine sonra pişman olursun keşke dinlemeseydim diye gitti annene bidakine plan yaparken sanada sorsun beyefendi

Kendi annenizin yanına gidin, nasıl onlar karar veriyor anlayabilmiş değilim. Doğumu yapacak olan sizsiniz, adam yanınızda olmayacak nerde isterseniz doğurursunuz. Herkes kendini karşısındakinin sahibi, eşyası mı görüyor ya hu...

Adamcagiz, sen de kasimissin.. bu nasil bir bakis acisi.. kadin, ana avrat kufretti diyor.. hamile karisini zorunlu olmadigi halde
yabanci memlekette birakan adam ne bicim adamdir.
Herhangi bir kadin kocasi ameliyat olacagini bildigi halde keyfi bir yere gitse, kocasina da bu sehirden cikamazsin annene gidemezsin yasagi koysa, eve de yabanci bir bakici biraksa bu kadin ne bicim kadin olmaz mi? Kadin zaten onceki bebegini kaybetmis, kim bilir ne stres altinda.. boyle bir kadini uzen adam ne bicim adamdir..

keşke size bu şekilde yaklaştığında daha yumuşak yaklaşıp sonra fikirlerinizi söyleseydiniz biraz sert olmuş konuşmanız oda erkek neticede tutamamış kendini tabi onunyaptığıda yanlış ama sizin söylediğiniz daha ağır kalmış şimdi olaylar durulunca tekrar konuşun sakince gönlünü alarak ondan sonra bakarsınız durumlara göre haraket edersiniz ..

Cümlelere ne kadar anlam yüklüyoruz böyle... Kadınlara erkekler demiyor mu "Nasıl kadınsın sen kendine bakmıyorsun" diye? O zaman biz de küfür edelim!!!

Ayrıca eşinizin "Şubeden arkadaşlar ilgilenir" cümlesinde niye bir art niyet arıyorsunuz? Ben evli değilim, erkek arkadaşım var uzun süredir. Bir işim olsa yakın bir arkadaşından benimle ilgilenmesini rica etse aklıma hiç kötü niyetli bir durum gelmez, erkekliğini! sorgulamam.

Eşiniz,, Allah korusun hastanelik bir durum olur, bir şey alınacak olur arkadaşlar yardım eder demek istemiş bana kalırsa. Gelip de bebeğin gazını çıkartmana yardım ederler, bebeği pışpışlarlar dememiş ya adam. Evde kalsınlar demiş gibi büyük bir tepki vermişsiniz.

Arkadaşların da dediği gibi tatlı bir dille konuşun. Burada kimseyi tanımadığınız için huzursuz olduğunuzu, memlekette akrabalarla kendinizi daha güvende hissedeceğinizi hem de annesinin böylece yorulmayacağını söylerseniz ikna olur bana kalırsa.

Sen de pek aşağıda kalmamışsın.Sen nasıl erkeksin demekte bana göre bir küfürdür.Kimsenin etrafında herkes yok.Annesi babası yok.İnsanın kendi evinde olması daha iyidir.Birşey olsa herşey bir telefona bakar.Gerçi sorun bu değil.İletişim eksikliği var.Oturup verilen kararın eksilerini artılarını KONUŞARAK çözmek ve ortak bir karar almak gerek.Sana bu akılları kim veriyor demekle,onun sana küfretmesiyle olacak iş değil.İş arkadaşlarının ilgilenmesiyle erkekliğin ne alakası var.Bir de insan o an memelket olsun diye karar kılmış.Sonra düşünce kararını değiştiremz mi

geçen sene bebeğim hareket etmiyor dediğimde benim işim var seni arkadaş götürsün hastaneye diyen adam yani hiç umrunda bile değil çocuğu ben her dakika bişey olacak diye korkarken o bana yurt dışına gideceğini söylüyor memlekette kendi babası benim babam varken yani ilgilenecek bir çok kişi varken o beni bilmediğim biyerde arkadaşlarına emanet edebiliyor bu kararı bana sormadan veriyor

Sebebp ne olursa olsun,iletişimsizlik var.Yani iki tarafta birbirinden aşağı kalmıyor.Ve böyle durumlarda kadınlar daha çok üzülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…