- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi krmzglbusra
-
kendı yoksakonuya nereden başlasam bilemedim eşim polis memuru ve yurt dışı görevi geldi 3 ay, ocak 6 sında yemene gidecek bende hamileyim doğumum şubat sonu eşim yanımda olamıycak, memlekete gider hem orada kalırım hemde doğumu yaparım diye düşündüm çünkü yaşadığımız şehire daha bu sene geldik ve acil bişey olsa ilgilenecek kimsem yok önceki kayınvalidemle olan sorunlar yüzünden gitmek istemesemde memlekete gitmeye mecburum diye düşündüm annesiyele konuşmuş herhalde o gelmesin ben gelirim 1.5 ay yanında kalırım sonrada doğuma gideriz demiş bende kabul etmedim dediğim gibi acil bişey olsa ilgilenecek kimse yok. sana bu akılları kim veriyor dedim çünkü dün başka konuşuyordu ocak ayında götürürüm seni buranın hastaneleri iyi değil memlekette olursun orda doğum olur diyen adam bugün başka konuşuyor sonra tartışmaya başladık küfretti bende nasıl iki kadını yalnız bırakıp gidersin dedim kim ilgilenecek benimle şubeden arkadaşlara söylerim ilgilenirler diyo bende nasıl erkeksin falan dedim daha fazla küfretti ağıza alınmayacak şekilde şu an çok sinirliyim biraz dertleşmek istedim ne yapmalıyım bilmiyorum
Birazcık gıdıklamışsın adamcağızı. .
"adamcağız" mı !!??
hani şu karısının doğumunu annesiyle yapmasına izin vermeyip kendi annesini ayarlayan adamcağız mı !?
hani şu hamile karısını arkadaşlarına emanet etmeyi normal gören adamcağız mı !?
hani şu hiç bir zorunluluğu olmadığı halde karısının yanında kalmayıp, çocuğunun ilk doğduğu anı görmek istemeyip taa Yemen'e giden adamcağız mı !?
hani şu karnındaki 8 aylık bebeğini kaybeden bir anneye hala seçim yapma hakkı tanımayan adamcağız mı !?
hani şu hamile kadına ana-avrat dümdüz küfür eden adamcağız mı !?
sanırım ben "adamcağız" kavramını çok yanlış öğrenmişim(!), bu "adamcağız"sa bizler hiçbirimiz kadın olmayalım !!!
Aynen katılıyorum şuan riskli demekki hamililiğin gelmesin anası falan daha çok stres yapar sana seni bu halde bırakıp gitmeyi düşünen beyefendi bi zahmet seni ve bebeğinide düşünsün git annene bak keyfine sonra pişman olursun keşke dinlemeseydim diye gitti annene bidakine plan yaparken sanada sorsun beyefendikendı yoksa
annesının de senın yanında olmasının manası yok. sonucta senın de aılen var ve aılenın yanında kalman daha iyi.
huzursuz olmaman lazım şu dönemler
kaynana ıyıce senı delı eder. asla kabul etme
ben olsam gerı adım atmam
aılem varken..
konuya nereden başlasam bilemedim eşim polis memuru ve yurt dışı görevi geldi 3 ay, ocak 6 sında yemene gidecek bende hamileyim doğumum şubat sonu eşim yanımda olamıycak, memlekete gider hem orada kalırım hemde doğumu yaparım diye düşündüm çünkü yaşadığımız şehire daha bu sene geldik ve acil bişey olsa ilgilenecek kimsem yok önceki kayınvalidemle olan sorunlar yüzünden gitmek istemesemde memlekete gitmeye mecburum diye düşündüm annesiyele konuşmuş herhalde o gelmesin ben gelirim 1.5 ay yanında kalırım sonrada doğuma gideriz demiş bende kabul etmedim dediğim gibi acil bişey olsa ilgilenecek kimse yok. sana bu akılları kim veriyor dedim çünkü dün başka konuşuyordu ocak ayında götürürüm seni buranın hastaneleri iyi değil memlekette olursun orda doğum olur diyen adam bugün başka konuşuyor sonra tartışmaya başladık küfretti bende nasıl iki kadını yalnız bırakıp gidersin dedim kim ilgilenecek benimle şubeden arkadaşlara söylerim ilgilenirler diyo bende nasıl erkeksin falan dedim daha fazla küfretti ağıza alınmayacak şekilde şu an çok sinirliyim biraz dertleşmek istedim ne yapmalıyım bilmiyorum
Sen de pek aşağıda kalmamışsın.Sen nasıl erkeksin demekte bana göre bir küfürdür.Kimsenin etrafında herkes yok.Annesi babası yok.İnsanın kendi evinde olması daha iyidir.Birşey olsa herşey bir telefona bakar.Gerçi sorun bu değil.İletişim eksikliği var.Oturup verilen kararın eksilerini artılarını KONUŞARAK çözmek ve ortak bir karar almak gerek.Sana bu akılları kim veriyor demekle,onun sana küfretmesiyle olacak iş değil.İş arkadaşlarının ilgilenmesiyle erkekliğin ne alakası var.Bir de insan o an memelket olsun diye karar kılmış.Sonra düşünce kararını değiştiremz mikonuya nereden başlasam bilemedim eşim polis memuru ve yurt dışı görevi geldi 3 ay, ocak 6 sında yemene gidecek bende hamileyim doğumum şubat sonu eşim yanımda olamıycak, memlekete gider hem orada kalırım hemde doğumu yaparım diye düşündüm çünkü yaşadığımız şehire daha bu sene geldik ve acil bişey olsa ilgilenecek kimsem yok önceki kayınvalidemle olan sorunlar yüzünden gitmek istemesemde memlekete gitmeye mecburum diye düşündüm annesiyele konuşmuş herhalde o gelmesin ben gelirim 1.5 ay yanında kalırım sonrada doğuma gideriz demiş bende kabul etmedim dediğim gibi acil bişey olsa ilgilenecek kimse yok. sana bu akılları kim veriyor dedim çünkü dün başka konuşuyordu ocak ayında götürürüm seni buranın hastaneleri iyi değil memlekette olursun orda doğum olur diyen adam bugün başka konuşuyor sonra tartışmaya başladık küfretti bende nasıl iki kadını yalnız bırakıp gidersin dedim kim ilgilenecek benimle şubeden arkadaşlara söylerim ilgilenirler diyo bende nasıl erkeksin falan dedim daha fazla küfretti ağıza alınmayacak şekilde şu an çok sinirliyim biraz dertleşmek istedim ne yapmalıyım bilmiyorum
geçen sene bebeğim hareket etmiyor dediğimde benim işim var seni arkadaş götürsün hastaneye diyen adam yani hiç umrunda bile değil çocuğu ben her dakika bişey olacak diye korkarken o bana yurt dışına gideceğini söylüyor memlekette kendi babası benim babam varken yani ilgilenecek bir çok kişi varken o beni bilmediğim biyerde arkadaşlarına emanet edebiliyor bu kararı bana sormadan veriyorSen de pek aşağıda kalmamışsın.Sen nasıl erkeksin demekte bana göre bir küfürdür.Kimsenin etrafında herkes yok.Annesi babası yok.İnsanın kendi evinde olması daha iyidir.Birşey olsa herşey bir telefona bakar.Gerçi sorun bu değil.İletişim eksikliği var.Oturup verilen kararın eksilerini artılarını KONUŞARAK çözmek ve ortak bir karar almak gerek.Sana bu akılları kim veriyor demekle,onun sana küfretmesiyle olacak iş değil.İş arkadaşlarının ilgilenmesiyle erkekliğin ne alakası var.Bir de insan o an memelket olsun diye karar kılmış.Sonra düşünce kararını değiştiremz mi
Sebebp ne olursa olsun,iletişimsizlik var.Yani iki tarafta birbirinden aşağı kalmıyor.Ve böyle durumlarda kadınlar daha çok üzülüyor.geçen sene bebeğim hareket etmiyor dediğimde benim işim var seni arkadaş götürsün hastaneye diyen adam yani hiç umrunda bile değil çocuğu ben her dakika bişey olacak diye korkarken o bana yurt dışına gideceğini söylüyor memlekette kendi babası benim babam varken yani ilgilenecek bir çok kişi varken o beni bilmediğim biyerde arkadaşlarına emanet edebiliyor bu kararı bana sormadan veriyor
onuda kabul etmiyor illa doğuma kadar kalacakmışım sonra gidecekmişimannende kal
eşin giderken eşinle kv git
doguma yakın annenlere geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?