Eşimin kuzeni olan kadın resmen musallat oldu

Valla Benimde nisanlimla iliskim sizin esinizle oldugu gibiydi... Suan o varoslugun dibine vurmadigima pismanimmmm
rahatsiz oldugum kadini evire cevire dövmek yerine rahatsizligimi nisanlima kibar bi bicimde söyledim. Sonuc fiziksel degil ama aldatildim. Pasam pismanlari oynayip aflar diledi ama misss gibi iliski çöpe gitti

Bence siz takipde kalin o kuzenin muhabbetini ESINIZ actiginda o kuzenden rahatsiz oldugunuzu soyleyin.
kadinda somut bi sekilde acik verince varos olun icinizde kalmasin hatta benide cagirin bende yillarin birikimini
bosaltayim

Eşini al karşına güzel güzel tatlı dille konuş. Bak hayatım tamam yakinsiniz beraber buyumussunuz ama bu senin anan değil bacın değil ve bu kan bagin olmayan bir kadınla bu kadar çok mesajlasmani hos bulmuyorum bu senin öz kuzenin de olsa sana bekarligindan erkek arkadaşlarından bahsetmezdi kiz kardesin de olsa.bahsetmwzdi yakinlik bir yere kadar. Gelir bize hep beraber yakın oluruz sohbet muhabbet ama bu sekilde hosuma gitmiyor. Kendini benim yerime koy falan de ama atarli bir şekilde değil Üzgün bir şekilde

Ben eleştiriyi kaldırabilen bir kadınım, hadsizliği değil. Gerçekten bu tarz bir kadını kendime rakip olarak görüp fotoğraf koyayacağımı mı sandınız siz? Evlendiğimizden beri fotoğrafımız var. Rol kesmiyorum eşimi tanıyorum. Bu konu bizim birbirimizle sınırımız. Böyle bir konuda eşim de aynı şekilde kılı kırk yarar. Ben evliliğimden mutluyum. Ben de sizin evliliğinizi aynı şekilde değerlendiriyorum. Biber gazı atıp action yaratmak aşksa, boğun birbirinizi o zaman. Bundan sonra hadsizlik yaparken de iki kere düşünün.

Eşimle konuştum kızlar, daha doğrusu bu aşık galiba sana diyerek ima ettim. Saçmalama bunu konu ettiğine bile inanamıyorum dedi. Kadın da hala yazmaya devam ediyor. Çok rahatsız olmaya başladım. Ben banlıyken kadın naberr yazmış yine. Gördüm sildim valla konuşmayı. Fark etmedi. Ancak farkedince kızacak

Pinky, sen kocanın kadına karşı bir hissi olduğunu düşünüyor musun? Düşünmüyorsan bu konuyu kurcalama derim. Eğer kocan kadının aşık olduğunu anlarsa ayağını kesecek karakterdeyse bence akışına bırak artık. Sen adamın kulağına kar suyunu kaçırmışsın. Bundan sonrası evliliğine zarar.
Ki kadının niyetinden de emin olman zor. Belki de sadece fazla samimi davranan bir kadındır, aşık olmak zorunda değil. Bazılarının hiç ayarı olmaz çünkü, size de böylesi denk gelmiş olabilir.

@pinkycaramel ne olur daha fazla gündeme getirme derim, bak eşin zaten çok yerinde davranıyor. kendi ellerinle huzursuzluk yaratma, kadının duygularından şüphelendiğini hiç gündeme getirme. kardeş gibi gördüğü kadını aklına düşüreceksin... aşıksa bile anlamaması daha iyi değil mi, kadın zorla kocanla beraber olacak değil ya. anlamayan adamla nasıl bir tatmin yaşayabilir bu kadın?

ayrıca ben kadın kesin kocana aşık da diyemiyorum kesinlikle. bazı insanlar kendi ayaklarının üzerinde duramıyor, bir vampir gibi başkalarının ilgisini ve şefkatini emmeye çalışıyor gerçekten, kendi güven sorunları vardır bu insanların genelde aşktan falan değil. genelde de böyle yakın oldukları insanlara sararlar. bağımlılardır dışarıdan bir desteğe. ben bu kadını zor günler geçirirken eksik olan mutluluğunu ve kişiliğindeki noksanlıkları dışarıdan telafi etmeye çalışıyor gibi gördüm. bazısı bunu öz kardeşine yapar ve hatta bu bile sıkıntı olur bazen, durmadan o evi mesgul eden, iki dakikada bir mesaj yazıp arayan kardeşler, anneler babalar da vardır. onun başka bir versiyonu gibi geldi. bu bence bu tarz bir dışa bağımlılık olabilir.. beraber büyümüşler ve kendi evliliği bitince çocukluğundan güvendiği birine -anladığın şekilde değil - teselli için yönelmek istemiş olabilir.

Eşiniz yerinde davranmasa samimiyeti abartsa tamam olayı büyütün ama belli ki kadın dengesiz e siz de bir kaç aya zaten başka memlekete gideceksiniz, kesilir ayağı diye düşünüyorum. Eşinize güveniniz tamsa hiç kurcalamayın derim.

Her insanın zihniyeti, kıskançlık derecesi farklıdır. Herkesin ilişkisinin sınırları farklıdır buna saygı duyuyorum tabiki. Hatta senin hayat görüşün bakış açıların, yorumların her zaman ilgimi çekmiştir, bilgilenmek, kendi bakış açımı geliştirmek için bile okuyorum bazen yorumlarını :)

Ama kızla erkeğin arkadaş olabileceğini düşünmeyenlerdenim. Ben hangi erkekle normal bi arkadaşlık kurduysam hep sonu ''çıkma teklifi'' ne dönüştü. Bu ''çıkma teklifi'' sözünü de hiç sevmem ama öyle diyorlar :) Yani iki taraf birden olmasa da bi süre sonra bi taraf bişeyler hissetmeye başlıyor, üstelik insanoğluyuz bu hissetmeye başlayan taraf biz bile olabiliriz, üstelik bu insanın elinde olmayan bi duygu.

Ama eşin eğer bu kadınla baştan beri muhabbet kurmasaydı, kadın ortam olmadığı için hoşlanamayacaktı da, yüz de bulamayacaktı.

Arkadaşları olabilir ama neredeyse her gün mesajlaşacak düzeyde kesinlikle olmamalı bence.

Eşin zaten seni seviyor, sana değer veriyor anladığım kadarıyla. Senin rahatsızlıklarına, isteklerine de değer veriyor. Bence açık açık bu kadından rahatsız olduğunu, muhabbeti minimuma indirmesini , mesafeyi maximuma çıkarmasını istediğini söylemelisin. Buna hakkın var onun eşi olarak.. Üstelik kendini açıklamak zorunda bile değilsin ''ben bu kadından rahatsız oluyorum'' demen bile yeterli.
Ben böyle düşünüyorum. Ben olsam mesafe koymasını istemez, direk muhatap olma derdim ama

üzerine plan yapılcak bişey değil bu. ben olsam direk derdim. tabi kadın seninle ilgileniyo vs demezdim. hoş karşılamıyorum engelle deyip konuyu kapatırdım. iknalık bişey yok

Eski konulardan vurmaya calisan bir uyecik daha. Nedense bazı sözler sağlam dokununca hemen bunlari ortaya atiyorsunuz bende bunu cok iyi biliyorum. Zoruma gidecek olsa buraya yazmazdim oyuzden merak etmeyin. Daha okuyup seçmeceler yapabilirsiniz :)))
Ben en azindan olduğum gibi davranabiliyorum. Siz yapmacık hayatinizla mutluysaniz esen kalın. Yarında evde çatapat patlatır yazarım size.
Okumak zor gelirse soyleyinde bir iki ekşınlı konumu link atayim.

Sağlam dokundurmadınız, terbiyesizlik ettiniz. Bunu bana dışarda söylemiş olsaydı biri kesinlikle davalık olmuştuk. Ben öyle aman ben sana laf sokayım sen bana laf sok polemiğini sevmem. Ben çok mutluyum yapmacık hayatımla. Konularınızı da sonradan okumadım. Zaten takip ediyordum. Ölsem de hadsizlikte sınır tanımam diyorsunuz siz, ama ben buna prim vermem. Konumdan ayrılın, bir kez daha yazmayın.

Yapı meselesi ben olsam çoktan ortalığı ayağa kaldirmistim ne munasebet canım yok uzun süredir bekarim yok ilk bulusmamiz bla bla bla aldatma durumu söz konusu değil tabiki sinek küçük ama mide bulandirir tez vakitte kurtul bu seviyesiz kuzenden :)

@pinkycaramel
kuzen bozuntusu hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum. onunla ilgili aklına gelenler doğru. başta seni yoksayması vs.

ama eniştenin bu kadar zamanlık kuzenine, kaç seneden sonra birsey hissedecegini zannetmem.

anneme de açtım bu konuyu. o da aynı fikirde. "bu kadar zamandan sonra kuzenine göz kırpacak hali yok adamın, ama kuzenin niyeti niyet değil, bir kırgınlık vs ile bir tatsızlık çıkmalı " dedi. nacizane bir büyük görüşü.

şöyle bir şey diyebilirsin. geçen gün mesaj atmıştı. konuşma buydu.. yalandan insan bir naber nasılsın der. sonuçta sen onun kuzenisin ve ben senin eşinim. kadının konuşmalarından rahatsız oldum. tarzı bişeyler diyebilirsin.

Çok teşekkür ederim, evet büyük görüşleri çok önemli. Anneciğini öpüyorumm kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…