- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Merhaba yine ben,
İyi ki varsınız, yandaşlar bir yandan whatsapp grubu kız arkadaşlarım bir yandan da siz. Yoksa napardım sizsiz?
Eşimin bir kuzeni var, biyolojik akraba değil ancak bir zaman birlikte büyümüşler. Kuzen kuzen diye diye büyümüşler yani. Bu kadın 27 yaşında olgun bir kadın. Bir evlilik geçirmiş, şu anda bekar. Eşim 30 ben de 26 yaşındayım. Şimdi biz evlendiğimizden beri eşimin bu kadınla yazıştığını biliyorum ancak hiçbir zaman sorun etmedim. Daha doğrusu birbirlerini kısıtlayan çiftler asla olmadık. Kısıtlarsak da birbirimizden uzaklaşacağımızı biliyoruz. Eşimle birbirimizin sürekli telefonlarına bakarız, ortadadır. İkimizin de şifresi aynı. geçen gün böyle mesaj geldi, açtım baktım. Kadın arka arkaya
x??? (eşimin adı)
Orda mısın canım??
yazmış. Eşim konuşmaları silmemiş. 2 günde bir her gün yazmış. eşim bazılarına cevap vermiş bazılarına hiç müsait değilim sonra konuşalım yazmış. Mesajı gördüm, işte çevrimiçi olunca ayıp olmasın diye Elçin ben, x uyuyor yazdım.
Hmmmmmmm tmmm yazdı cevap olarak, bir selam naber nettin yok.
Yani kadına karşı pek hoş duygular hissetmedim ben, 2015 Ocaklara kadar gidip okudum yani. Kadının eşimden hoşlandığını düşünüyorum. Çok uzun süredir bekarım, zor oluyor bilirsin tarzında şeyler yazıyor, eşim de cevap olarak nasip, atlatırsın yazmış. 15 yaşında liseli genç kız gibi eşime tanıştığı erkeklerle problemlerini yazmış, ilk buluşmadan evde görüşmek istedi kabul etmedim tarzında. her gün yazmış, neredeyse her gün. Açıkça söyleyebileceğim ''evet bu kadın eşimden hoşlanıyor'' diyebileceğim herhangi hiç bir şey yok. Ancak kadın buyrun bir gün kahve içmeye beklerim x teyzemle( kaynanam oluyor) ben yokum ama hiç. eşime çok yakın hissettim konuşmaları. Şimdi kız arkadaşlardan biri anlattı. Üst komşusu bu şekilde mesaj atıyor, sonra üst komşu eşine ondan hoşlandığını ama evli olduğu için bir adım atmayacağını söylüyor. Eşime söylesem yüksek ihtimalle iyice varoşluğa bağladın daha neler diye benle dalga geçer. Ama ben hissediyorum. Eşim de benim mesajlaşmalarıma hiç karışmaz bu arada, ama içime kurt düştü. Onla konuşmanı istemiyorum diyebilecek kadar müdahale etmedik daha önce birbirimizin hayatına. Aldatıldığımı düşünmüyorum, kaldı ki mesajlar ortada. Şimdi bana bir yol söyleyin ama, lütfen yorumlarda ''kadınla erkek arkadaş olamaz bik bik'' tarzında şeyler yazıp polemiğe dönüştürüp konumu kapattırmayın rica edeceğim.
Ben eleştiriyi kaldırabilen bir kadınım, hadsizliği değil. Gerçekten bu tarz bir kadını kendime rakip olarak görüp fotoğraf koyayacağımı mı sandınız siz? Evlendiğimizden beri fotoğrafımız var. Rol kesmiyorum eşimi tanıyorum. Bu konu bizim birbirimizle sınırımız. Böyle bir konuda eşim de aynı şekilde kılı kırk yarar. Ben evliliğimden mutluyum. Ben de sizin evliliğinizi aynı şekilde değerlendiriyorum. Biber gazı atıp action yaratmak aşksa, boğun birbirinizi o zaman. Bundan sonra hadsizlik yaparken de iki kere düşünün.O değilde yok cok saygiliyiz, duzeyliyiz eşimle diye yazıp yazıp duruyorsunuzda sizin tarif ettiğiniz şeyi ben evlilik olarak bile göremedim. Eşim o cümleyi sevmez, eşim bu cümleyi sever. Esime bunu dersem boşar, esim beni mantikli buldugundan evlendi sunu dersem yanlis anlar.
Zor olmuyor mu rol kesmek sürekli soyleyeceğini dolandirmak? Eşim dedigin insanıda samimice karsina alip ben bundan rahatsız oluyorum diyememek saygılı ilişki mi? Kırmamaya çalısmak ayri biseydir bu anlasilir ama biraz kendiniz olun esinizin hangi cumleyi daha havali bulacagi, hangini daha cok seveceğine göre kelime, cümle seçmek nedir? Ufacık sorunda bile bu kadar yanlis anlasilacaginizi dusunmeniz bile aranizda gercek bir iletisimin olmayişinin kaniti aslında.
Bir arkadas wp opuserek resim koyun demiş. Sizinde öpüsen resminiz varmis zaten ancak bu bir çözüm değil. Evli insanlarsiniz neticede oraya resim koymasanizda öpeşebileceğinizi biliyordur heralde 27 yasinda kadın. Biseyler kanitlamak icin her yaptiginizin resmini koyuyorsaniz....... :)
Pinky, sen kocanın kadına karşı bir hissi olduğunu düşünüyor musun? Düşünmüyorsan bu konuyu kurcalama derim. Eğer kocan kadının aşık olduğunu anlarsa ayağını kesecek karakterdeyse bence akışına bırak artık. Sen adamın kulağına kar suyunu kaçırmışsın. Bundan sonrası evliliğine zarar.Eşimle konuştum kızlar, daha doğrusu bu aşık galiba sana diyerek ima ettim. Saçmalama bunu konu ettiğine bile inanamıyorum dedi. Kadın da hala yazmaya devam ediyor. Çok rahatsız olmaya başladım. Ben banlıyken kadın naberr yazmış yine. Gördüm sildim valla konuşmayı. Fark etmedi. Ancak farkedince kızacak
Bence de :)Kadinla erkek arkadas olamaz bik bik
Şaka şaka esine bu durumdan hazetmedigini söyle. Bence onun da artik hosuna gitmiyor ki mesajlarina cevap vermiyor..
Ben eleştiriyi kaldırabilen bir kadınım, hadsizliği değil. Gerçekten bu tarz bir kadını kendime rakip olarak görüp fotoğraf koyayacağımı mı sandınız siz? Evlendiğimizden beri fotoğrafımız var. Rol kesmiyorum eşimi tanıyorum. Bu konu bizim birbirimizle sınırımız. Böyle bir konuda eşim de aynı şekilde kılı kırk yarar. Ben evliliğimden mutluyum. Ben de sizin evliliğinizi aynı şekilde değerlendiriyorum. Biber gazı atıp action yaratmak aşksa, boğun birbirinizi o zaman. Bundan sonra hadsizlik yaparken de iki kere düşünün.
Sağlam dokundurmadınız, terbiyesizlik ettiniz. Bunu bana dışarda söylemiş olsaydı biri kesinlikle davalık olmuştuk. Ben öyle aman ben sana laf sokayım sen bana laf sok polemiğini sevmem. Ben çok mutluyum yapmacık hayatımla. Konularınızı da sonradan okumadım. Zaten takip ediyordum. Ölsem de hadsizlikte sınır tanımam diyorsunuz siz, ama ben buna prim vermem. Konumdan ayrılın, bir kez daha yazmayın.Eski konulardan vurmaya calisan bir uyecik daha. Nedense bazı sözler sağlam dokununca hemen bunlari ortaya atiyorsunuz bende bunu cok iyi biliyorum. Zoruma gidecek olsa buraya yazmazdim oyuzden merak etmeyin. Daha okuyup seçmeceler yapabilirsiniz :)))
Ben en azindan olduğum gibi davranabiliyorum. Siz yapmacık hayatinizla mutluysaniz esen kalın. Yarında evde çatapat patlatır yazarım size.
Okumak zor gelirse soyleyinde bir iki ekşınlı konumu link atayim.
Merhaba yine ben,
İyi ki varsınız, yandaşlar bir yandan whatsapp grubu kız arkadaşlarım bir yandan da siz. Yoksa napardım sizsiz?
Eşimin bir kuzeni var, biyolojik akraba değil ancak bir zaman birlikte büyümüşler. Kuzen kuzen diye diye büyümüşler yani. Bu kadın 27 yaşında olgun bir kadın. Bir evlilik geçirmiş, şu anda bekar. Eşim 30 ben de 26 yaşındayım. Şimdi biz evlendiğimizden beri eşimin bu kadınla yazıştığını biliyorum ancak hiçbir zaman sorun etmedim. Daha doğrusu birbirlerini kısıtlayan çiftler asla olmadık. Kısıtlarsak da birbirimizden uzaklaşacağımızı biliyoruz. Eşimle birbirimizin sürekli telefonlarına bakarız, ortadadır. İkimizin de şifresi aynı. geçen gün böyle mesaj geldi, açtım baktım. Kadın arka arkaya
x??? (eşimin adı)
Orda mısın canım??
yazmış. Eşim konuşmaları silmemiş. 2 günde bir her gün yazmış. eşim bazılarına cevap vermiş bazılarına hiç müsait değilim sonra konuşalım yazmış. Mesajı gördüm, işte çevrimiçi olunca ayıp olmasın diye Elçin ben, x uyuyor yazdım.
Hmmmmmmm tmmm yazdı cevap olarak, bir selam naber nettin yok.
Yani kadına karşı pek hoş duygular hissetmedim ben, 2015 Ocaklara kadar gidip okudum yani. Kadının eşimden hoşlandığını düşünüyorum. Çok uzun süredir bekarım, zor oluyor bilirsin tarzında şeyler yazıyor, eşim de cevap olarak nasip, atlatırsın yazmış. 15 yaşında liseli genç kız gibi eşime tanıştığı erkeklerle problemlerini yazmış, ilk buluşmadan evde görüşmek istedi kabul etmedim tarzında. her gün yazmış, neredeyse her gün. Açıkça söyleyebileceğim ''evet bu kadın eşimden hoşlanıyor'' diyebileceğim herhangi hiç bir şey yok. Ancak kadın buyrun bir gün kahve içmeye beklerim x teyzemle( kaynanam oluyor) ben yokum ama hiç. eşime çok yakın hissettim konuşmaları. Şimdi kız arkadaşlardan biri anlattı. Üst komşusu bu şekilde mesaj atıyor, sonra üst komşu eşine ondan hoşlandığını ama evli olduğu için bir adım atmayacağını söylüyor. Eşime söylesem yüksek ihtimalle iyice varoşluğa bağladın daha neler diye benle dalga geçer. Ama ben hissediyorum. Eşim de benim mesajlaşmalarıma hiç karışmaz bu arada, ama içime kurt düştü. Onla konuşmanı istemiyorum diyebilecek kadar müdahale etmedik daha önce birbirimizin hayatına. Aldatıldığımı düşünmüyorum, kaldı ki mesajlar ortada. Şimdi bana bir yol söyleyin ama, lütfen yorumlarda ''kadınla erkek arkadaş olamaz bik bik'' tarzında şeyler yazıp polemiğe dönüştürüp konumu kapattırmayın rica edeceğim.
Çok teşekkür ederim, evet büyük görüşleri çok önemli. Anneciğini öpüyorumm kocaman@pinkycaramel
kuzen bozuntusu hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum. onunla ilgili aklına gelenler doğru. başta seni yoksayması vs.
ama eniştenin bu kadar zamanlık kuzenine, kaç seneden sonra birsey hissedecegini zannetmem.
anneme de açtım bu konuyu. o da aynı fikirde. "bu kadar zamandan sonra kuzenine göz kırpacak hali yok adamın, ama kuzenin niyeti niyet değil, bir kırgınlık vs ile bir tatsızlık çıkmalı " dedi. nacizane bir büyük görüşü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?