Eşimin kuzeni

Diger yorumumda dedigim gibi aileler kizlarinin gittigi sehirde calabilecekleri bir kapisi olmasini ister. Baktilar bir akrabasi var onu aramislar. Durum öyle "vaaay serefsiz ne hakla arayabilir" gibi bir durum degil bana göre. Benimde bir sürü akrabagim var yakindan tanimadigim. Yarin bir tanesi böyle arasa yinede yardim ederim. Simdi denilebilir ki "Is düsdükce mi akrabalik akillarina geldi". Olabilir. Ama baska hic bagimiz olmayan insanlara da yardim ediyoruz. sadece faydasini gördügüm insanlara yardim edecek olsam katildigim yardim kampanyalarina katilmamam gerekirdi, cünkü bir cikarim yok degil mi yardimlasma öyle birsey degil bana göre

Ayni seyi yazicaktim simdi. Ama sorsan cok yardimseverlerdir.
Eh tabi bir de kadin olunca 2 kat “ne gerek var gitsin koskoca kadin” oluyor maalesef.
Insanin kalbi,fikirleri temiz olmali.
Gitgide bu düşünce normal hale geliyor maalesef. "Kendi yapsın, banane, halletsin" oysaki insan insana yardım edince bir yeri aşınmaz.
Hem ne demişler "iyilik yap, denize at. Balık bilmezse Hâlık bilir."

Sanirsin aylarca iznini bu kiz icin kullanacak.alt tarafi bi gun yahu ben olsam boyle bisey icin konu acmayi birak dusunmezdim bile.hatta bende geleyim belki senden cekinir derdim.hic mi iyilik yapmiyosunuz kimseye

Dügünlerinde bir rol oynamadiysan sana iyilik yok bacim. Cünkü adamin hayati o gün basladi

İyide ne var bunda ne kadar kötüsünüz ya 1günden ne olucak sanki alıp kızı evde sen bakacakmışsın gibi yazmışsın. İnsanlar bilmediği bir şehire gittiğinde tanıdık birine ihtiyaç duyuyor ki bu bi şekilde akrabanız olan birisi. Nolur bu ladar kötü olmayın.

O erken boşalmasına çok güzelsin kılıfı bulan adam psikolojini bozdu galiba. Ne manyak bahane o ya?

Daha komigi de var
Ben de gidebilirim onlarla demis dusunsene esin birine yardimci olacak diye sen de pesine takilip gidiyorsun

Ne çirkin ya
Tek gelirsem beni çalarsınız diye karım başımda duracak gibi

Adam velisi ile gidiyor işte

Arkadaşlar ne münasebet benim gitmem falan asla yapmam ve çok çirkin.
Burada hanımefendinin birisi yazmış kıskançlık yapıyorsanız sizde gidin diye. Ben ona cevap olarak yazdım kıskanç olsam giderim diye.. Ayrıca gelen üç hemşire değil Hemşirde olabilir onu bilmiyorum. Kuzeni hemşire. Neden başka yerlere çekiyorsunuz.?

Siz benim kötü olduğuma buna göre mi karar veriyorsunuz

Sen açık açık benim derdim başka 3hemşire kızla kocamın 1 gün geçirmesini kıskanıyorum desene

E niye bu kadar sinirlisiniz ki konu kıskançlık değilse?
Dayı eşinizin kuzen eşinizin
Dayısının eşinize düşkün olmamasına eşiniz için mi içerlediniz?

Aman o zaman konu açacak kadar ne takıyorsun be hani her hafta sonu bir şey cikarsalar tamam derim de bir kerecik

E niye bu kadar sinirlisiniz ki konu kıskançlık değilse?
Dayı eşinizin kuzen eşinizin
Dayısının eşinize düşkün olmamasına eşiniz için mi içerlediniz?
Hayır yıllarca aramayip, düğünde bile gelmeyip 22 gün Hastane de yattm ölümden döndüm aramadılar şimdi arayınca icerledim

uğraşıp yorulucak olan kendisi. ben olsam canım beraber takılalım bırak ya elalemin derdi seni mi gerdi diye akıl verip mazeret uydurması konusunda akıl verirdim. illa yorulcam diyosa kendi bilir.

Hayır yıllarca aramayip, düğünde bile gelmeyip 22 gün Hastane de yattm ölümden döndüm aramadılar şimdi arayınca icerledim
Yahu gidin kendi dayınıza halanıza içerleyin
Eşinizin dayısıyla bir iletişiminiz bile yokken niye eşiniz adına içerliyorsunuz?
Numarası bile yok demişsiniz belki hiç duymadılar bile durumunuzu

Başka birinin konusundaki mesajım ile bu konunuzun ne alakası var?

Ya yardım etsin ne olacak. Dayısı öyle diye kuzen iyi biridir belki. Yabancı bir şehirde ona destek çıksanız ne sevinir kızcağız... Hatta o gün yemeğe davet etseniz... Ne güzel olurdu

Velev ki akrabalık bağları yok yakın değiller
Allah rızası için bile olsa yardım etmesinin nesi kötü? ( soru müslümanlar için geçerlidir)
Benim konu sahibinin anlatımından anladığım işleri düşünce akraba oldukları akıllarına gelen, insan kullanmayı seven kişiler olduklarıydı ve yorumumu da buna göre yaptım. Yoksa kendim de gurbete gidince akrabamdan da aile dostlarımızdan da yardım gördüm, yardım da ettim. Konu sahibi bu konuyu açtıysa aralarındaki ilişki anormal diye düşündüm yoksa niye yardımcı oluyor eşim diye konu açsın ki bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…