- 3 Şubat 2018
- 25.857
- 111.236
- 598
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Konu sahibi düğünümüzde bile aramadılar demiş. Davet etmedilerse daha da kötü bir akrabalık bağları da yokmuş, ki numarası bile kayıtlı değilmiş. Hiç bir samimiyetleri yok. Dayının araması da ilginç , mahrumiyet bölgesine gider, ulaşım imkanı yoktur, yalnızdır vs anlarım ama bu durum öyle değil bence
Gitgide bu düşünce normal hale geliyor maalesef. "Kendi yapsın, banane, halletsin" oysaki insan insana yardım edince bir yeri aşınmaz.Ayni seyi yazicaktim simdi. Ama sorsan cok yardimseverlerdir.
Eh tabi bir de kadin olunca 2 kat “ne gerek var gitsin koskoca kadin” oluyor maalesef.
Insanin kalbi,fikirleri temiz olmali.
Sanirsin aylarca iznini bu kiz icin kullanacak.alt tarafi bi gun yahu ben olsam boyle bisey icin konu acmayi birak dusunmezdim bile.hatta bende geleyim belki senden cekinir derdim.hic mi iyilik yapmiyosunuz kimseye
Düğün the milatDügünlerinde bir rol oynamadiysab sana iyilik yok bacim. Cünkü adamin hayati o gün basladi
Taktigin taki kadar sana iyilik var bu hayatta!! Takmadiysan tanimam seni!Dügünlerinde bir rol oynamadiysab sana iyilik yok bacim. Cünkü adamin hayati o gün basladi
İyide ne var bunda ne kadar kötüsünüz ya 1günden ne olucak sanki alıp kızı evde sen bakacakmışsın gibi yazmışsın. İnsanlar bilmediği bir şehire gittiğinde tanıdık birine ihtiyaç duyuyor ki bu bi şekilde akrabanız olan birisi. Nolur bu ladar kötü olmayın.Merhaba kızlar hemen konuya gireyim...
Eşimin yıllardır görmediği benimde tanımadığım babasının dayısının torunu bulunduğumuz şehre atanmış.. Ve bu dayısı eşimi aramış x i havaalanindan al hastaneye götür girişini yapılsın sonra yurda gidecek ve yerleştir diye yani o gün tüm gün kızın işlerini hallet demiş..
Arkadaşlar bu yüzsüzlük değilmidr aramaz sormaz düğünümüz de bile aramadı
hatta no bile kayıtlı değildi yabancı no arayanı dayısı.
Neyse benim enayi kocam tabiki tamam dedi haftada bir izni var
Onuda hiç tanımadığı bir kızın işlerini halletmekle geçecek.
Ben tabiki istemiyorum iznini bizimle geçirsin istiyorum ne yapmalıyım sizce benmi abartıyorum.
Bi çeyreğe şehir turu, bi bileziğe iki gün yemekli konaklama var mı arttıranTaktigin taki kadar sana iyilik var bu hayatta!! Takmadiysan tanimam seni!
O erken boşalmasına çok güzelsin kılıfı bulan adam psikolojini bozdu galiba.Ne manyak bahane o ya?
Daha komigi de var
Ben de gidebilirim onlarla demisdusunsene esin birine yardimci olacak diye sen de pesine takilip gidiyorsun
Ne çirkin ya
Tek gelirsem beni çalarsınız diye karım başımda duracak gibi
Adam velisi ile gidiyor işte
Siz benim kötü olduğuma buna göre mi karar veriyorsunuzİyide ne var bunda ne kadar kötüsünüz ya 1günden ne olucak sanki alıp kızı evde sen bakacakmışsın gibi yazmışsın. İnsanlar bilmediği bir şehire gittiğinde tanıdık birine ihtiyaç duyuyor ki bu bi şekilde akrabanız olan birisi. Nolur bu ladar kötü olmayın.
Sen açık açık benim derdim başka 3hemşire kızla kocamın 1 gün geçirmesini kıskanıyorum deseneKoskoca hemşire taksiye binip gidemiyor mu kızlar üstelik covid var ne malum taşıyıcı olmadığı ha bizde olabiliriz o ayri lakin annem oldu çok korkuyorum artı yanında iki hemşire dha var..... Üç hemşire
E niye bu kadar sinirlisiniz ki konu kıskançlık değilse?Arkadaşlar ne münasebet benim gitmem falan asla yapmam ve çok çirkin.
Burada hanımefendinin birisi yazmış kıskançlık yapıyorsanız sizde gidin diye. Ben ona cevap olarak yazdım kıskanç olsam giderim diye.. Ayrıca gelen üç hemşire değil Hemşirde olabilir onu bilmiyorum. Kuzeni hemşire. Neden başka yerlere çekiyorsunuz.?
Aman o zaman konu açacak kadar ne takıyorsun beArkadaşlar ne münasebet benim gitmem falan asla yapmam ve çok çirkin.
Burada hanımefendinin birisi yazmış kıskançlık yapıyorsanız sizde gidin diye. Ben ona cevap olarak yazdım kıskanç olsam giderim diye.. Ayrıca gelen üç hemşire değil Hemşirde olabilir onu bilmiyorum. Kuzeni hemşire. Neden başka yerlere çekiyorsunuz.?
Hayır yıllarca aramayip, düğünde bile gelmeyip 22 gün Hastane de yattm ölümden döndüm aramadılar şimdi arayınca icerledimE niye bu kadar sinirlisiniz ki konu kıskançlık değilse?
Dayı eşinizin kuzen eşinizin
Dayısının eşinize düşkün olmamasına eşiniz için mi içerlediniz?
Yahu gidin kendi dayınıza halanıza içerleyinHayır yıllarca aramayip, düğünde bile gelmeyip 22 gün Hastane de yattm ölümden döndüm aramadılar şimdi arayınca icerledim
Başka birinin konusundaki mesajım ile bu konunuzun ne alakası var?Arkadaşlar ne münasebet benim gitmem falan asla yapmam ve çok çirkin.
Benim konu sahibinin anlatımından anladığım işleri düşünce akraba oldukları akıllarına gelen, insan kullanmayı seven kişiler olduklarıydı ve yorumumu da buna göre yaptım. Yoksa kendim de gurbete gidince akrabamdan da aile dostlarımızdan da yardım gördüm, yardım da ettim. Konu sahibi bu konuyu açtıysa aralarındaki ilişki anormal diye düşündüm yoksa niye yardımcı oluyor eşim diye konu açsın ki bilemedim.Velev ki akrabalık bağları yok yakın değiller
Allah rızası için bile olsa yardım etmesinin nesi kötü? ( soru müslümanlar için geçerlidir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?