Eşimin Kuzeni

15 yaşındaki kızı mı kıskanıyorsun diye yorum yapanlar, aynı şeyi siz yaşasanız gülüp geçebilecek misiniz gerçekten merak ediyorum.. Ayrıca 15 yaş akıl olarak çocuk ama fiziken daha büyük gösterebileceği bir yaş, ki konu sahibininde dediğine göre büyük gösteriyormuş. Anne babasıyla yaşadığı şeylerden dolayı güvensizlik durumu var. Zamanla bunu aşar. Ama şuan böyle hissetmesi bence normal.
Kıskanma mantıkla hareket edilebilen bir duygu değil ki.. Eşini kıskanmış silmiş.. İyi yaptımda demiyor zaten.
Eşine güveniyor da olabilirsin arkadaşım, sonuçta sinek küçüktür ama mide bulandırır. Haklısın, ama çok da takma. Yokmuş gibi davran, yok olsun

ne kadar sinir bozucu eşin o kızın yüzüne bile bakmasa artık yeridir

konu sahibi senin yerinde bende olsam duruma müdahale ederdim haklısın huzursuz olmakta
eşin mesafeliyse ona karşı tabi sorun yok ama kızında seni huzursuz etmeye hakkı yok lisede ki kızlar çocuk değil sonuçta olgun olanlarıda var saçma sapan davranışlarda bulunanlarıda sende kimsenin ergenlik saçmalıklarını çekmek zorunda değilsin iyi yapmışsın silip engellemekle eşinde sil demiş zaten,en iyisi böyle insanlardan olabildiğince uzak durmak

silip engellemeseydin olabilirdi şimdi dediğin gibi konuşma fırsatı doğabilir , ne bilim gerçekten can sıkıcı bi durum. Ama eğer ciddi boyutta rahatsız olunuyosa yapacak bişey yok sende uyar kızı tavırlarından abin rahatsız oluyor de

15 yaşındaki kız kim ne derse desin,çocuktur. ben olsaydım,çocuk olarak görür,hiç oralı olmazdım. herhalde eşiniz çocuğa bakacak kadar sübyancı değildir.

hiç de gereksiz kıskançlık yapmamışsın öyle diyenlere şaşırıyorum kızın yası küçük çocuk demeyin evlense çocugu olacak yaşta birinin neresi çocuk abim şunu sever bunu sever resmen özel ilgi var ..
silmekte iyi etmişsin engeli kaldırın ama o tekrar arkadaşlık yollyacak mı ona bakın..belki de mesaj atar ne yazacak ona da bakın..yılanın basını küçükken ezmek en iyisidir her iş için bu böyledir neler neler duyuyoruz yok kuzeniyle kaçan yok komşusuyla kaçan tamam kocalarımıza güvenelim de bazı şeylere de engel gücümüz varsa bastan akıllıca önünü keselim benim fikrim bu.

15 yaşındaki kız kim ne derse desin,çocuktur. ben olsaydım,çocuk olarak görür,hiç oralı olmazdım. herhalde eşiniz çocuğa bakacak kadar sübyancı değildir.

15yas çocukça tavırlar sergilese de fiziken artık bir kadın gibidir görünüşü cinselliği tamdır sadece düşünce yapısı çocukçadır ve ne olursa olsun takabilir ,takıntı yapabilir yoldan cıkarabilir burda neler neler okuyoruz kocası sübyancı olmasa da kızdan davet gelirse yapmayacagı ne malum ...eger kızın özel ilgisi oldugunu gerçekten fark etmişse konu sahibi haklı elinden geleni yapmalı..burda konu sahibi gereksiz kıskançlık da yapıyor olabilir ama önsezilerinde haklıysa iyi yapmış.

15 yaş hiçde küçük bir yaş sayılmaz. şimdiki 15 yaş gençleriyle bizim yaşımızdaki 15 yaş pek benzeşmiyo biz o zamanlar hayran olduğumuz adamların posterlerini asarken, şimdiki gençler evli adamları daha çekici bulduklarını söylüyorlar pek masum değiller yani

konu sahibi arkadaşım sen yinede kocanın aklına sokma bu konuyu. face den engeli kaldır yeter birde eşinin bir kaç erkek arkadaşınıda sil ki üstüne kalmasın face arada listelerden silme yapıyo benimde arkadaşlarım çok silinmiştir ,neden sildin beni diye sitem etti çoğu arkadaşım

kızdan davet geliyorsa reşit olmayan bir çocuğa bakabilecek cibilliyette bir adamsa eşi, zaten konu sahibi bunu anlamış olur. yani adamın içinde varsa bu tarz bir iğrençlik ,bunu yaşayarak anlar.zararında neresiinden dönse kar olur onun için.

fiziken kadın gibi ve cinselliği tam diyorsunuz ya. bunu her yerde demeyelimde çocuk gelin olayını savunanların eline koz vermeyelim ayrıca. aman ha.

Son düzenleme:
ben de 16 yaşındayken bi doktorun tacizine uğramıştım
adam 35li yaşlardaydı ve çok efendi birine benziyodu
önceden söyleseler inanmazdım beni çocuk gibi görüyo diye düşünürdüm ama başıma gelince anladım
herkese gözü kapalı güvenmemek gerekiyo sanırım
kimin sübyancı olduğu pek belli olmuyo

ama bu konuda durum farklı tabiki
genç bi kızın ilgisi sadece
adam farketmemiştir zaten
liseli öğrenciler de hocalarına filan hayranlık duyar genelde bunun gibi birşey
bence de çok önemsememek lazım

Hoca olayına iyi değinmişsin. Ben de devamlı hocalarıma aşık olurdum. Şimdi facebooktan bulup ekledim bi tanesini kabul etmedi adam ya korktu heralde. Çünkü öyle böyle değil aşkımı herkes biliyodu

Tamamen ergen hayranlığı. Bu kız köyde yaşıyor bir de. Etrafında genç delikanlı falan pek yoktur. PEk çevresi yoktur. Abimiz kızı biraz hoşlayınca da hayran olmuştur. Ve eminim ilerde öyle biriyle evlenmenin hayallerini kuruyodur...

Keşke konu sahibimiz biraz dertleşmeye çalışsa kızla... Onun da karşısına düzgün insanlar çıkacağından bahsetse.. Sevdiğin biri var mı falan diye şöyle muhabbet etmeye çalışsa..

ben de çok hayranlık duyardım bazı hocalarıma
zaten dalgasına oluyo genelde kızlarla muhabbet olsun diye
çoğu kişi böyledir eminim o yüzden fazla takmamak lazım

saçmalıyorsun bilmem farkında mısın?
ben bana hak ver falan demiyorum zaten burda bana katılmayan birsürü kişi de oldu..
biz evlendiğimizde 10 yaşında değildi biz bu yıl evlendik o kız da şu an 16 yaşında..
ayrıca yok silmiş yok beğenmiş resmi falan filan bunlar konu değil köyde birsürü olay oldu ya da burda bunları da yazdım sayfalarda bilmeden boş yorum yapıyorsun..
ayrıca kocamı hiçte zor bulmadım için rahat olsun..
kişi kendinden bilir işi derler size iyi günler..

bugün bana yolladı arkadaşlık.. ne hikmetse silinince beni ekleyeceği tuttu.. ayrıca liseye giden bu küçük kızımız nedense hep internette hiç okulu dersi yokmuş gibi.. bizi de o kadar takipte ki hemen silindiğini anlamış..

ben zamanında onunla çok konuşmaya çalıştım.. eve gelince sizi görüp hoşgeldin demeden arkasını dönüp giden konuştuğunda bozmaya çalışır gibi konuşan biriyle de muhabbet bir yere kadar oluyor..

Bu konu yüzünden eşinizle aranızı bozmayın bazılarına göre normal karşılanabilir.Önemli olan sizin ne hissettiğinizdir bence.Onlara göre ergen olabilir ama eğer siz bu şahıs yüzünden huzurunuzdan oluyorsanız en doğrusunu yapmışsınız.Sonuçta bu sıkıntıyı yaşayan sizsiniz.Bizde 16 yaşında olduk ama kuzenimize yan gözle bakmayı bırak mesafeli olduk.Birde eşiniz evli barklı kuzeni bunun bilincinde ki kıskanıyor eşinizi anlattığınız kadarı ile.Size selam vermemesi silmesi felan normal değil bence de.Benim annemin şu an ki eşinin 16 yaşında kızı var ama arkasından konuşmak gibi olmasın neler yaptığını gözlerimle gördüm annemiin yatak odasına bir erkek almış.Kız kendini bir şekilde belli ediyor emin olun.Bu demek değil ki bu kız ileride değişecek ben inanmıyorum ağaç yaşken eğilirmiş.Bu hareketleri tavırları normal göremiyorum.Sizin de ergen tribi çekmeye hiç bir mecburiyetiniz yok.Masum göremiyorum bu tür hareketleri çok yakın çevremde de bu şahısın bir benzeri olduğu için.Sizi çok iyi anlıyorum.

Son düzenleme:
bende hemen hemen seninle aynı şeyleri yaşadım
hemde daha tanışmadan
ben okumadım sana yazılanları ama eminim ki seni de
pek hoş karşılayan olmamıştır.
ben 6 yıldır eşimle birlikteyim..
ve de hislerime çok güvenirim çok şükür bu zamana kadar hiç yanılmadım
benim eşiminde böyle bir kuzeni vardı abi abi diye etrafında dönerdi
tatilde ayrıyken biz telefonda konusurduk bütün gün ayyyyyyyyyy x abi yine bu kız yhaaa diye saçma salak sesler cıkarrdı
ben dedim bu kız da var bişeyler
eşimde kardeşim o benden küçük falan dedi olmaz öyle şey
kız mesaj atıyor x abimm nasılsın iyiyim abicim lucklover ablanla oturuyorz
mesaj gelmiyor
1,2,3 derken dedim ki ben sana bu kızın ne mal olduğunu göstercem
bazı şeyler oldu çıkardım ortaya
eğer aşıkmış eşime
(eşimin değil babasının kuzeniinin kızı bu arada)

bende engelledim ordan burdan hiçbir şekilde ulaşamaz haddi değil
bizim sözümüzde karalar bağlayıp oturdu insan ne düşünür?

sen bence iyi yapmışsın engelle eşinlede görüşmesin
önce bana kızan eşim sonra haklıymışsın dedi
ben eşimi çok seviyorum ve kıskanıyorumda ama abartmıyorum
hissediyorum iç güsel olarak
sende hissetmişsin ve sınırı koymuşsun içinden geleni sana doğru geleni yap
bosver senin rahat etmen daha önemli
eşine de durumu acıkladığında anlayacaktır diye umuyorum

sanırsam seninle aynı tepkiyi verirdim :)) bende kıskanırım helede açıkça kıskanmaya davetiye varsa :) bir yanım iyi yaptın küçük müçük haddini bilsin diyo, diğer tarafımm .... . amaaan boşver diğer tarafımın ne dediğini. ilki gayet güzel konuşmuş :))

bende öyle birini sildim direkde söyledim sildiğimi ama seninki gibi kuzen de değil sonradan öğrendiğim eski sevgilisi bak yine sinirlendim kadın evli çocuğu var yinede face.sinde yok unutamadım yook imkansız yok keşke zamanı geriye alabilse felan bunları okudum kan beynime fırladı .. sildim ondan sonra faceden yazmadı.. bi ara telden yazıyomu diye sordum yok dedi ama bu silme olayı olmadan önce yazıyormuş. ne hikmetse ben sildikten sonra hiç konuşulmamış ama ben buna inanmadım lakin aksinide ispatlıyamıyorum :S bi ara ilişkimizde sorunlar vardı güya bu konuda dertleşmişler çok tehlikeli bu kadın o yüzden dikkatliyim artık :)

bence de öyle haddini bilsin ama bilir mi bilmiyorum tutup geri ekleyebilir hatta hesap bile sorabilir abi beni neden sildin diye..

Eğer eşinize neden sildin diye hesap sorarsa,eşinizde desin sen benim eşimi silmişin,bende seni sildim.
Eşinizin bu cümlesi o ergen kardeşimize herşeyi anlatmış olur.

en iyisini yapmışsın ben olsam bende aynısını yapardım. Cahillik fln değil işlerine gelince herşeye aklı çalışacak yaştalar. Sırf bu kıskançlıklar yüzünden face bile kullanmıyoruz eşimle yoksa bizde de çok tartışma çıkıyo kuzenin seni niye ekledi o kız niye mesaj attı falan filan..

bende 16 yaşında birinin çocuk olmadığı kanaatindeyim." şöyle olabilir bence okuduklarım kadarıyla kız köyde aile geleneklerine bağımlı kalmış dış dünyası (erkeklerle olan) pek gelişmemiş kendini sosyal manada geliştirememiş ve kendine ideal erkek yaratan tiplerden olabilir. Bunu aslında senin takib etmen gerekir. seninle kızın arasınıda ne kadar yaş farkı var onu bilmediğimden fazlaca bir fark olduğunu düşünerek yorum yapıyorum. Aslında bu noktada biraz olaya politik yaklaşmak bence en mantıklısı. Kız seninle samimiyet kurmadıysa 3 neden olabilir ;
1. Eşinle gerçekten abi kuzen ilişkisi vardır, samimilerdir sık görüşürler (ailecek) ve evlendiğinde birazcık kıskanabilir:)
2.uzaktırlar ve eşin onun ideal dediği bir yerde o hayatı yaşıyordur ergenliğin de verdiği etkiyle ondan hoşlanabilir bu noktada seni yok sayabilir. çünkü şuan kendini dünyanın en güzel kızı zannediyordur. idolleştirdiği eşine de kendini layık görmeis bu açıdan normal
3.kız gerçektensomurtkan konuşkan olmayan ve bir yabancıya adapte olamayan biridir çekemez böyle şeyler yapar.

bence evlilikler karşılıklı güven üzerine kurulmalıdır. öncelikle eşinle arana bu kelimeyi oturtmak çok önemli..sınır GÜVEN ve SAYGI olmalı. Senin yaptığını güvensizlik olarak nitelendirmiyyorum sakın yanlış anlama. Tatlı kıskançlıklar bunlar mutlaka olur bnende de oluyor. sadece durup mantıklı dşünmek lazım. eşine ''ben sana güveniyorum bu tarz işlerle işin olmaz ama kızın bu tavrı beni rahatsız ediyor kendimi dışa itilmiş gibi hissediyorum''. (kıskanma kelimesini biraz saklamak önemli, erkek fazla sıkılmaya gelemez) sonra mesela eşini görebileceği bir şekilde kıza iyi niyet gösterileri yapıp samimiyet kurmaya çalışırsan, bu kız seni sürekli iter ve seni muhatab almayıp hala eşinle ilgilenirse bir sorun var demektir. bu noktada eşinde farkındalık yaratmalısın sen kıza karşı bu tarz davranışlarda bulunup ondan red alırsan bu da eşinin gözünden kaçmaz. bir nevi hareketlerinle eşine bunu göstermiş olursun seninn silmene gerek kalmadan o kızı siler rahatsız olup. Sonuçta yeni evlisiniz başkası umrunda değildir zaten. tabni bunlar da bir varsayım belki hiç biri olmaz.

neyse eşinden sildiysen bile (bence bu aşamda silememn gerekirdi) belki sen ekleyebilirsin. O kızda da siizn büyük olduğunuzu bir sıkıntısı olduğunda önce sana gelebileceğinin izlenimini senin onun ABLASI eşini de onun ABİSİ olduğu imajını yaratırsan o kendini çekmek durumunda kalacak.
hele ki kız şunu farketmemeli senin onu KISKANDIĞINI.. işte ozaman seninle yarışa girer ve özgüveni artar. o kendini de parçalasa sizin gözünüze de soksa eşinin ve senin umursamaz tavrın küçük çocuk işte tavırlarınız onda bir ego kaybına sebep olacak. kendini yüreklendirecek bişeyler bulamayınca da yavaş yavaş uğraşmayacak. İlerleyen dönemlerinde de zaten köyden möyden ünv. gitmezse bir kara sevdadır gidecek merak etme :))
çok da takma derim çocuk bu nasıl olsa hevesi geçer …:))

Herkez liseli kizdan mi korktun demiste burda daha once bir arkadasimiz konu acmisti evli ve 1 cocuklu kocasi kizin liseli kiz kardesiyle kacmisti yanlis hatirlamiyosam olmuck diye bisey yok sil gitsin o seni silip engellemis iyi yapmissin abisini seven karisinida severdi art niyet yoksa dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…