- Konu Sahibi limonluseker
-
zaten ayda yılda bir görüyormuşsunuz bence sorun etme
bayramdaaaaaan bayramaa
bizde de bir kuzen vakası var
ayrıca bu kız resmen herkesin gözüne sokarak yapıyor
bayramda bizde köye gittiğimizde bu kız geldi yaklaşık 20 kişi oturuyoruz herkesle bayramlaştı bende ayağa kalktım benimlede bayramlaşacak sandım kız önümden geldiiii ve geçti yüzüme bile bakmadı
eşimle tokalaştı falan
bunu sonrada yaptı bir kaç kere, üstelik öyle lise öğrencisi falanda değil üniversite son sınıf
önceden eşime istemeye kalkmışlar bu kızı eşim itiraz etmiş işte öyle
ben gülüp geçiyorum çocukluktan başka bişey değil
15 yaşındaki kız kim ne derse desin,çocuktur. ben olsaydım,çocuk olarak görür,hiç oralı olmazdım. herhalde eşiniz çocuğa bakacak kadar sübyancı değildir.
kızdan davet geliyorsa reşit olmayan bir çocuğa bakabilecek cibilliyette bir adamsa eşi, zaten konu sahibi bunu anlamış olur. yani adamın içinde varsa bu tarz bir iğrençlik ,bunu yaşayarak anlar.zararında neresiinden dönse kar olur onun için.15yas çocukça tavırlar sergilese de fiziken artık bir kadın gibidir görünüşü cinselliği tamdır sadece düşünce yapısı çocukçadır ve ne olursa olsun takabilir ,takıntı yapabilir yoldan cıkarabilir burda neler neler okuyoruz kocası sübyancı olmasa da kızdan davet gelirse yapmayacagı ne malum ...eger kızın özel ilgisi oldugunu gerçekten fark etmişse konu sahibi haklı elinden geleni yapmalı..burda konu sahibi gereksiz kıskançlık da yapıyor olabilir ama önsezilerinde haklıysa iyi yapmış.
ben de 16 yaşındayken bi doktorun tacizine uğramıştım
adam 35li yaşlardaydı ve çok efendi birine benziyodu
önceden söyleseler inanmazdım beni çocuk gibi görüyo diye düşünürdüm ama başıma gelince anladım
herkese gözü kapalı güvenmemek gerekiyo sanırım
kimin sübyancı olduğu pek belli olmuyo
ama bu konuda durum farklı tabiki
genç bi kızın ilgisi sadece
adam farketmemiştir zaten
liseli öğrenciler de hocalarına filan hayranlık duyar genelde bunun gibi birşey
bence de çok önemsememek lazım
Hoca olayına iyi değinmişsin. Ben de devamlı hocalarıma aşık olurdum. Şimdi facebooktan bulup ekledim bi tanesini kabul etmedi adam ya korktu heralde. Çünkü öyle böyle değil aşkımı herkes biliyodu
Tamamen ergen hayranlığı. Bu kız köyde yaşıyor bir de. Etrafında genç delikanlı falan pek yoktur. PEk çevresi yoktur. Abimiz kızı biraz hoşlayınca da hayran olmuştur. Ve eminim ilerde öyle biriyle evlenmenin hayallerini kuruyodur...
Keşke konu sahibimiz biraz dertleşmeye çalışsa kızla... Onun da karşısına düzgün insanlar çıkacağından bahsetse.. Sevdiğin biri var mı falan diye şöyle muhabbet etmeye çalışsa..
Öncelikle senin arkadaşım şuan için yardıma ihtiyacı olan sensin tutupda bana sen ve senin gibilere diyemezsın..
Seni poh pohlamak , sana hak vermek mecburiyetinde değilim.
Yaptığın bana göre komik bir davranış .
Evlendiğinizde 10-11 yaşlarında olan bir çocuğu kıskanmakdan bahsediyorsun.
Ben 15 yaşındaki çocuğu kıskanmam. Abim turşu sever demişde , resmini beğenmişte.
Yahu ne olacak adamının üstüne saldırcak değil ya .
Alakalı alakasız herkesten eşini sevgilisini kıskanan kadınların bu adamları zor bulduğunu düşünüyorum.
Ya inan ki çok komiğime gitti yok seni silmişte olabilir senin sevmediğin insanı silme mesafe koyma hakkın var o kuzenin seni silme hakkı yok. Neden sırf kuzeninin eşisin diye.Kulağımıza küpe olsun o vakit evlenen kuzenlerin eşlerş muhakkak eklenecek yoksa aşık olduğunuz düşünülür eve gelince kuzen bunu sever demiyeceksin eş kıskanır. Evlenen kuzenin resmi asla beğenilmeyecek üzerine herşey yapıştırılabilir. Birde seni silmiş eşini silmemiş ya aman aman görüyormusun kesin aşık , çok dikkat etmelisin :O
Kocan adam gibi adamsa tutup facesinden silmen saçmalık değil mi ? Ben olsam çok kızardım.
Dediğim gibi işin zor , allah yardımcın olsun.
hiç de gereksiz kıskançlık yapmamışsın öyle diyenlere şaşırıyorum kızın yası küçük çocuk demeyin evlense çocugu olacak yaşta birinin neresi çocuk abim şunu sever bunu sever resmen özel ilgi var ..
silmekte iyi etmişsin engeli kaldırın ama o tekrar arkadaşlık yollyacak mı ona bakın..belki de mesaj atar ne yazacak ona da bakın..yılanın basını küçükken ezmek en iyisidir her iş için bu böyledir neler neler duyuyoruz yok kuzeniyle kaçan yok komşusuyla kaçan tamam kocalarımıza güvenelim de bazı şeylere de engel gücümüz varsa bastan akıllıca önünü keselim benim fikrim bu.
Hoca olayına iyi değinmişsin. Ben de devamlı hocalarıma aşık olurdum. Şimdi facebooktan bulup ekledim bi tanesini kabul etmedi adam ya korktu heralde. Çünkü öyle böyle değil aşkımı herkes biliyodu
Tamamen ergen hayranlığı. Bu kız köyde yaşıyor bir de. Etrafında genç delikanlı falan pek yoktur. PEk çevresi yoktur. Abimiz kızı biraz hoşlayınca da hayran olmuştur. Ve eminim ilerde öyle biriyle evlenmenin hayallerini kuruyodur...
Keşke konu sahibimiz biraz dertleşmeye çalışsa kızla... Onun da karşısına düzgün insanlar çıkacağından bahsetse.. Sevdiğin biri var mı falan diye şöyle muhabbet etmeye çalışsa..
bence de öyle haddini bilsin ama bilir mi bilmiyorum tutup geri ekleyebilir hatta hesap bile sorabilir abi beni neden sildin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?