eşimin kuzeni...

Konunun akibiyetini bilmiyorum baslari okudum

Bazen herkesi kendimiz gibi saniyoruz kimseyi rencide etmek istemedigimiz icin malesef sonuclari agir oluyor.
Zaman gercekten kotu birak genc kizlari 13 yasindaki kizlar evli erkeklere kaciyor.muge anliyi bu yuzden seyretmiyorum.insanin psikolojisi bozuluyor.
Ben esime guveniyorum ama basima gelse cekinirim kocami kaybetmekten korkarim erkek nede olsa eger o kiz bukadar cesaret edip okunacagini bile bile duzeltme yapmiyosa gozunu karartmistir.hic masumane dusenemiyorum kizmayin cunku buna benzer bisey basima geldi hissettim ve cikti esim bana kiziyordu olmaz o beni abisi gibi seviyor diyordu gunahini alma diyordu oysa ben ona o yastaki kizlarin kafalarinin karisik oldugunu cokcabuk adik olabilceklerini mantikli dusunemeyeceklerini esimin mesafe koymazsa bu ona daha cok cesaret vetecegini soyluyordum.ne mi oldu gecenin 2 sinde ask msji yolladi esim ozurdiledi ama ucuz atlattik isten cikartti hemen kurtulduk.
Ben olsam kiza arkadaslik istegi yollardim ve o yorumun altina yorum yazardim kimseye uzulme eger ucunda evliligim cocuklarimin mutlulugu varsa kimseyi dusinmem

Ya sen bi önce benim ne demeye çalıştığımı kafana sok ondan sonra benimle konuş...! komik olan sensin..ben öyle bir durum olmasında hatayı sadece kocam olcak adamda aramam diyorum nesini anlamadınız acaba ??? yani bunu algılayamadıysanız ben daha bir şey diyemem sizin için..bir gün aldatılırsanız sadece hatayı kocanızda arayın siz..hırsızın suçu hiç yok çünkü..

Ya ben anlatamıyorum kimseye bu durumu..ne yani aldatılırsanız bir gün Allah korusun o kızda ya da kadında her kimse ona bunun hesabını sormazmısınız..?? eşimi boşarım ama kadını da es geçmem diyorum..her neyse ya benim fikrim bu..

yakışmışsınız diyene açıklama yapma gereği duymamasını geçtim,,

kuzeni bile değil annesinin kuzeni ile -samimiyet de yok- resminin niye paylaşır insan???

tek sebebi "yakışmışsınız" tarzı yorum almak için..

kısacası -hava- olsun diye yapmış..

ablası abisi ile fotosunu koyup herkesten tebrik toplayıp en son "ablam olur kendisi" yazan çok liseli öğrencim oldu da..

şimdilik ses etmeyin.. o yaşlarda "vukuat" olsun diye can atabiliyorlar.. biraz takip edin bakalım, yine paylaşacak mı?

o zaman birşeyler düşünmelisiniz..

Muhattap bile olmam. Ne yapican oldurucen mi?

Biz senin demek istedigini anladik ama sen anlamadin. Evli misin cok merak ettim. Sen aldatilsan kesin bosanmazsin. :) ayrica niye bu kadar ofkelisin fikir paylasiyoruz. Azicik usluba dikkat.

ben olsaydim esimin faceinden yazardim bu resmi kaldir ltf ve birdaha bana sormadan benim resimlerimi paylasma diye (tabi bunlari da esime anlatirdim böyle böyle yazdim diye SIkiysa tiki ciksin)
bu arkadasin yazdigi gibi 16 yasinda deyip gecmeyin sakin dikkatli olun...
bizim buralarda 13-14 yasinda ki kizlari bi görseniz böyle bakarsiniz...
esinizide tembihleyin resim cekiliyorsa kiminle cekildigine dikkat etsin...

ben olsaydim esimin faceinden yazardim bu resmi kaldir ltf ve birdaha bana sormadan benim resimlerimi paylasma diye (tabi bunlari da esime anlatirdim böyle böyle yazdim diye SIkiysa tiki ciksin)
bi arkadasin yazdigi gibi 16 yasinda deyip gecmeyin sakin dikkatli olun...
bizim buralarda 13-14 yasinda ki kizlari bi görseniz böyle bakarsiniz...
esinizide tembihleyin resim cekiliyorsa kiminle cekildigine dikkat etsin bari, yada en iyisi kimseyle cekilmesin yasak koyun

KOmiksiniz .uslunda hoş değil. Kafana sok falan ne oluyoruz.ne demek istedigin ortada.ben aldatilirsam muhattabim diger kadin olamaz.bana ihanet eden benim sevdiğim adamdir .iste bu ayrımı yapamiyorsunuz.sanki bütün kadinlar avci sizin esleriniz melek.

Anlayamamışsınız maalesef.Söylediklerimin feministlikle uzaktan yakından ilgisi yok.Eşlerinize güveneceksiniz önce.Birisi mavi boncuk dağıtınca vah yazık eşimi kandırdı,mantığı komik.işte adam kişilikli olacak,fırsatçı olmayacak .Çağrıya cevap veren daha da kişiliksizdir.

bu olayda suçlumu arıyoruz benim görüşüme göre 2side suçlu.
ama en büyük suç aldatan tarafındır. sonrakli suçlu bana göre dahada az olsada derecesi diğer kadın yada erkektir. ben bu olaylarda asla tek kişiyi aramam. karısını aldatan erkekte suç daha fazladır. 2ci kadında ondan azda olsa suç vardır.

kesinlikle ne eşin ne de sen bu konuyu kızla konuş.
sende aynı şeyi düşünüyormuşsun zaten.
sen kızın yüzüne bakıpta hiç muhattap bile olma.
birde burda eşine görev düşüyor,kız gördüğü yerde konuşmaya
çalışırsa bence senden ziyade eşin hissettirsin soğukluğunu ve duymamazlıktan gelip
konuşmasın,kısa cevaplar versin.
kayınvalidende ya da başka yerde karşılaşırsanız,az oturup eşin kalkalım desin.
eşinizin abilik yapıp ilgilenmesi sanırım kızda yanlış anlaşılmalara neden olmuş.
bunu en iyi eşiniz düzeltebilir.kızla ya da aile ile bu konuyu görüşmek sizi haksız çıkarır.
çocukla çocuk oldu ya da geline bak eşini küçücük çocuktan kıskandı ya da kızım için nasıl böyle
bişey düşünebilir gibi dönüşü olmayan unutulmayacak sorunlara neden olabilir.

evet harfi harfine katılıyorum söylediklerinizin,
kız öyle pek bir konuşma çabasında değil eşimle ama ne bileyim mesela onlar geldiğinde biz mutfakta uğraşırız eltimle, o hiç mutfagın yakınından bile geçmez oturma odasında oturur öyle.. bırakın aileyi eşime bile söylemeyi düşünmüyordum fakat kıza karşı hareketlerine dikkat etmesi açısından söyleme gereği duydum.

Biz senin demek istedigini anladik ama sen anlamadin. Evli misin cok merak ettim. Sen aldatilsan kesin bosanmazsin. :) ayrica niye bu kadar ofkelisin fikir paylasiyoruz. Azicik usluba dikkat.

Neden öfkeli olduğumu siz konu sahibine yazdığım ilk mesaja bakın o zaman belki derdimi anlarsınız...evliyim..ve aldatılırsam asla kabul etmem..asla 10 tane de çocuğum olsa boşarım..siz benim bu konuyla ilgili ne hissettiğimi asla anayamazsınız..öfkemi de asla anlayamazsınız..Allah yaşatmasın size böyle bir durumu..

Siz bana komik derken uslübunuz çok hoş çünkü..komik falan değilim ben..bütün kadınlar avcı mı dedim ne alakası var..?ben aldatılırsam hatayı sadece eşimde aramam diyorum bunu neden anlamak istemiyorsunuz ??? adamın evli olduğunu bile bile adamdan uzaklaşmayan kadın neden hatasız size göre ?? her neyse ya yeter artık sizin fikriniz oysa benim fikrim de bu..kadın da adam da hatalıdır..

KAdinin hatasi bizi ilgilendirmez. Adam gibi adamsa karisini seviyorsa zaten asla aldatmaz.sinirlenmenize gerek yok.ben kadina hatasız demem.ama tek bi tarafa yuklenip vay efendim benim kocami baştan cikardi zihniyeti bana göre komik.

Arkadaşlar verdiğiniz fikirler için çok teşekkür ediyorum, kararsızlığımdan kurtulup orta yolu buldum sayenizde.
Konu yetkili tarafından kapatılabilir.

Iste sorun burda. Kadin da hatali. Ama hata yaptiysa kendine yapti. Beni ilgilendirmez vicdaniyla yuzlessin once. Ama esim vicdanindan once bnmle yuzlesmek zorundadir. Esim evlenirken o imzayi atarken bana bir soz verdi. Sozlesme imzaladik. Kadinin boyle bir baglayiciligi yok. Ahlak yapisina ters degilse yapar.

bence siz kesinlikle karışmayın eşiniz fotoğrafın altına yorum yapsın kardeşim, bacım tarzında .. siz yaparsanız kıskançlık olarak algılanabilir ama eşiniz yapınca kimse yanlış anlamayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…