- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi sadness1012
-
arkadaşım kızın hatasından size ne ?siz sürekli tetikte mi bekleyeceksiniz biri benim kocamın peşine düşerse valla onun saçını başını yolarrım hmm diye . bu ne demek ?eşin senin muhattabın . bugün ayşe olur yarın fatma . adamın niyeti varsa fırsatı bulunca kaçırmaz . burda adamın karekteri önemli . allahaşkına 30 küsür yaşındaki adamlar için kızın biri benim kocamı ayarttı şeklinde jonuşmayın komik oluyorsunuz . şimdi sen bekarsın öyle konuşuyorsun deme ilgisi yok evli bayanlarda var burda aynı şeyi söylemiş ..
Kızın bana ve evliliğimize karşı bir sorumluluğu yok ki. O kızın kendi ahlak ve vicdan meselesi. Kızın içi rahat ediyorsa istediği erkekle yatıp kalksın. Ama benim kocam o kızla yatarsa kocam suçludur. Çünkü kocamın bana verilmiş sözleri var.
Ya ben anlatamıyorum kimseye bu durumu..ne yani aldatılırsanız bir gün Allah korusun o kızda ya da kadında her kimse ona bunun hesabını sormazmısınız..?? eşimi boşarım ama kadını da es geçmem diyorum..her neyse ya benim fikrim bu..
Ya sen bi önce benim ne demeye çalıştığımı kafana sok ondan sonra benimle konuş...! komik olan sensin..ben öyle bir durum olmasında hatayı sadece kocam olcak adamda aramam diyorum nesini anlamadınız acaba ??? yani bunu algılayamadıysanız ben daha bir şey diyemem sizin için..bir gün aldatılırsanız sadece hatayı kocanızda arayın siz..hırsızın suçu hiç yok çünkü..
Arkadaşlar merhaba, eşimin kuzeninin kızı bir sosyal paylaşım sitesinde eşimle çekilmiş oldukları bir fotoğrafı paylaşmış, ne eşimin ne de benim arkadaş listemizde yok kız bu arada, tesadüfen gördüm. Kızın bir arkadaşı yorum yazmış "çok tatlısnız, Allah ayırmasın yakısmıssınız vs. " bu ufak kuzen ise bu yorumu begenmiş yanlış anlaşılma olduğunu anlatmaya gerek duymadan.
bu arada kız lise son sınıf sanırım, eşim kardeşi gibi davranır ona. Ama yinede eşimin yakın davranışlarının altında bir şeyler araması normal değil, yaşı o kadar da küçük değil ya da ne bileyim belki de ben lise çağlarımda çok olgundum herkesin öyle olmasını bekliyorum. Platonik hisleri olduğu aşikar. O aileden konu açılınca eşime anlattım durumu beklediğim tepkiyi verdi şaşırdı da.
Bu da dert köşesine yazılırmıymış demeyin lütfen :) ufak bir sorun önemsemiyorum ben fakat bu kızın yaşı da ilerleyecek zamanla e birde gelip gidiyorlar kayınvalideme ve ben nasıl davranmam gerektiği konusunda kararsızım.
Bu kızı gördüğümde nasıl davranmalıyım, ne şekilde konuşmalıyım ? (durumu açığa cıkarmayı düşünmüyorum) böyle veya benzeri durumla karşılaşanınız vardır. Fikir verirseniz sevinirim arkadaslar
Arkadaşlar merhaba, eşimin kuzeninin kızı bir sosyal paylaşım sitesinde eşimle çekilmiş oldukları bir fotoğrafı paylaşmış, ne eşimin ne de benim arkadaş listemizde yok kız bu arada, tesadüfen gördüm. Kızın bir arkadaşı yorum yazmış "çok tatlısnız, Allah ayırmasın yakısmıssınız vs. " bu ufak kuzen ise bu yorumu begenmiş yanlış anlaşılma olduğunu anlatmaya gerek duymadan.
bu arada kız lise son sınıf sanırım, eşim kardeşi gibi davranır ona. Ama yinede eşimin yakın davranışlarının altında bir şeyler araması normal değil, yaşı o kadar da küçük değil ya da ne bileyim belki de ben lise çağlarımda çok olgundum herkesin öyle olmasını bekliyorum. Platonik hisleri olduğu aşikar. O aileden konu açılınca eşime anlattım durumu beklediğim tepkiyi verdi şaşırdı da.
Bu da dert köşesine yazılırmıymış demeyin lütfen :) ufak bir sorun önemsemiyorum ben fakat bu kızın yaşı da ilerleyecek zamanla e birde gelip gidiyorlar kayınvalideme ve ben nasıl davranmam gerektiği konusunda kararsızım.
Bu kızı gördüğümde nasıl davranmalıyım, ne şekilde konuşmalıyım ? (durumu açığa cıkarmayı düşünmüyorum) böyle veya benzeri durumla karşılaşanınız vardır. Fikir verirseniz sevinirim arkadaslar
Ya sen bi önce benim ne demeye çalıştığımı kafana sok ondan sonra benimle konuş...! komik olan sensin..ben öyle bir durum olmasında hatayı sadece kocam olcak adamda aramam diyorum nesini anlamadınız acaba ??? yani bunu algılayamadıysanız ben daha bir şey diyemem sizin için..bir gün aldatılırsanız sadece hatayı kocanızda arayın siz..hırsızın suçu hiç yok çünkü..
Anlayamamışsınız maalesef.Söylediklerimin feministlikle uzaktan yakından ilgisi yok.Eşlerinize güveneceksiniz önce.Birisi mavi boncuk dağıtınca vah yazık eşimi kandırdı,mantığı komik.işte adam kişilikli olacak,fırsatçı olmayacak .Çağrıya cevap veren daha da kişiliksizdir.töbe yarabbim yayazımda erkeklerin lehine tek bir kelime var mı?
feminist görüneyim diye çok kasmayın, komik oluyor
ha evet koca kadın tabii.. ben 19umda evlendim. şuan 23 yaşındayım. ama hiç bir zaman gençliğimin arkasına sığınıp saçma sapan işlere girişmedim. bunun yaşla değil kişilik, daha doğrusu kişiliksizlikle alakası var..
bence sen o resime yorum yaz deki : ahh canımmm abisiyle nede yakışmışlar. aşkım benim çok karizmatik çıkmış :)
kesinlikle ne eşin ne de sen bu konuyu kızla konuş.
sende aynı şeyi düşünüyormuşsun zaten.
sen kızın yüzüne bakıpta hiç muhattap bile olma.
birde burda eşine görev düşüyor,kız gördüğü yerde konuşmaya
çalışırsa bence senden ziyade eşin hissettirsin soğukluğunu ve duymamazlıktan gelip
konuşmasın,kısa cevaplar versin.
kayınvalidende ya da başka yerde karşılaşırsanız,az oturup eşin kalkalım desin.
eşinizin abilik yapıp ilgilenmesi sanırım kızda yanlış anlaşılmalara neden olmuş.
bunu en iyi eşiniz düzeltebilir.kızla ya da aile ile bu konuyu görüşmek sizi haksız çıkarır.
çocukla çocuk oldu ya da geline bak eşini küçücük çocuktan kıskandı ya da kızım için nasıl böyle
bişey düşünebilir gibi dönüşü olmayan unutulmayacak sorunlara neden olabilir.
Biz senin demek istedigini anladik ama sen anlamadin. Evli misin cok merak ettim. Sen aldatilsan kesin bosanmazsin. :) ayrica niye bu kadar ofkelisin fikir paylasiyoruz. Azicik usluba dikkat.
KOmiksiniz .uslunda hoş değil. Kafana sok falan ne oluyoruz.ne demek istedigin ortada.ben aldatilirsam muhattabim diger kadin olamaz.bana ihanet eden benim sevdiğim adamdir .iste bu ayrımı yapamiyorsunuz.sanki bütün kadinlar avci sizin esleriniz melek.
Siz bana komik derken uslübunuz çok hoş çünkü..komik falan değilim ben..bütün kadınlar avcı mı dedim ne alakası var..?ben aldatılırsam hatayı sadece eşimde aramam diyorum bunu neden anlamak istemiyorsunuz ??? adamın evli olduğunu bile bile adamdan uzaklaşmayan kadın neden hatasız size göre ?? her neyse ya yeter artık sizin fikriniz oysa benim fikrim de bu..kadın da adam da hatalıdır..
Siz bana komik derken uslübunuz çok hoş çünkü..komik falan değilim ben..bütün kadınlar avcı mı dedim ne alakası var..?ben aldatılırsam hatayı sadece eşimde aramam diyorum bunu neden anlamak istemiyorsunuz ??? adamın evli olduğunu bile bile adamdan uzaklaşmayan kadın neden hatasız size göre ?? her neyse ya yeter artık sizin fikriniz oysa benim fikrim de bu..kadın da adam da hatalıdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?