• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kuzeniyle konuşması...

+++
Ben de rahatsiz olurdum. Adam annesinin isyerin gelen tum kadinlari kesmis masallah bu ne yahu.
Konu kiskanclik degil bence adamin bu derece etraftaki kadinlari kesmesi evli barkli bir insan oldugu halde.
Yok 4-5 senedir ayrı ildeyiz.Ziyarete gittiğimizde ikimiz gidiyor annesini alıp dönüyoruz.Benden önce kesti mi bilemiyorum ama

Keşke bu kadar kendinizi yiyeceğinize açıkça sorup konuşsaydınız. Bence büyütülecek bişi yok, eşiniz de teselli etmek amacıyla söylemiştir. Hiç değilse eşinizle konuşsaydınız içinizi rahatlatırdı.
Canım sorsaydı saçmalama sen benim bir şeyimi gördün mü falan derdi ben de hak verirdim.Bir de evde rahatsız olsun istemiyorum yani balkona gidip iki sohbet de mi edemicem desin istemiyorum

Moralini bozan şeyi eşiyle paylaşmayan insanları anlamıyorum. En ufak derdim olsa veya aklıma takılan bir şey olsa anında eşimle paylaşırım asla içimde tutamam

Eşinin senden boşandıktan sonra bir yardımcı docentle birliktelik yaşaması ihtimalini mi kiskandin ?
Yardımcı doçentle yaşamasını kıskanmadım çünkü konum olarak kıskanmam mümkün değil.Sadece boşanır boşanmaz yeni sulara yelken açar mıydı hemen diye kıskandım.Sanırım dalga geçmek istemişsiniz benimle.Neyse canınız sağ olsun.Tşkler cevabınız için.

Gerçekten 2 defa okudum ama bir tuhaflık göremedim. Siz gebelikten ötürü aşırı hassas olabilir misiniz acaba ? Ya da gebelikten önce de mi böyleydiniz de gebelikle iyice doruklara ulaştı. Sakin olun sıkıntı yapmayın
Evet haklısınız bilmiyorum alınganım da yapı olarak.Sonradan düşününce ne var bunda da dedim ama yine de sizlere de sorayım dedim

• Beğen
Reactions: JES
Adamın alternatif fikirler üretmesine
Elinden kaçıracağına
Ya yaparsa ihtimaline
Vs vs
Bunlar hep işsizlikten :olamaz:
Elimden kaçıracağıma üzülmedim.Boşansak hemen böyle mi düşünürdü diye üzüldüm.Uslubunuz çok kırıcı ama sizi niyetinizle baş başa bırakıyorum.

Yardımcı doçentle yaşamasını kıskanmadım çünkü konum olarak kıskanmam mümkün değil.Sadece boşanır boşanmaz yeni sulara yelken açar mıydı hemen diye kıskandım.Sanırım dalga geçmek istemişsiniz benimle.Neyse canınız sağ olsun.Tşkler cevabınız için.
Yok kesinlikle dalga geçmek istemedim...hatırladığım kadarıyla siz hakimlik sınavına hazırlanırken eşinizin hukuk öğrencisi kız kardeşine de yoğun kıskançlık duygusu yaşamış ... burada mesleğinizi de "henüz olmamaniza rağmen" idari hakim olarak tanitmistiniz. Meslek konusunda aşırı kıskanç insanlar olabiliyor ..sizin de öyle olduğunuzu düşünüyorum.

Yok kesinlikle dalga geçmek istemedim...hatırladığım kadarıyla siz hakimlik sınavına hazırlanırken eşinizin hukuk öğrencisi kız kardeşine de yoğun kıskançlık duygusu yaşamış ... burada mesleğinizi de "henüz olmamaniza rağmen" idari hakim olarak tanitmistiniz. Meslek konusunda aşırı kıskanç insanlar olabiliyor ..sizin de öyle olduğunuzu düşünüyorum.
Siz benimle tartışmak istiyorsunuz.Ve canım sıkkınken daha çok canımı sıkmak istiyorsunuz.Sınavı kazandığım için öyleyim dedim ve öyle de oldum.Neden sanal ortamda buna gereksinim duyayım.Sizin kalbiniz kötü düşünceli.Şuanda tek amacınız benim canımı sıkmak.Ama ben mübarek günde hamile halimle kimseyi kırmak istemiyorum.O yüzden sizi de niyetinizle baş başa bırakıyorum.Allah kalbine göre versin.Meslek konusunda sizin takıntılı olduğunuzu düşünüyorum.Çünkü konuyu mesleğe getiren sizsiniz.Benim açtığım konu meslekle ilgili değil.Çalışın sizin de olur.

Elimden kaçıracağıma üzülmedim.Boşansak hemen böyle mi düşünürdü diye üzüldüm.Uslubunuz çok kırıcı ama sizi niyetinizle baş başa bırakıyorum.
Ben mi kırıcıyım siz mi çok alıngan ve kaprislisiniz bilemedim
Yapmayın böyle bir bakış açısı sizide evliliğinizide eşinizide yıpratır
Boşandıktan sonra kimin ne yaptığının ne öne mi var
Boşandıktan sonra kimse mecnun olmuyor
Zaten aidiyet hisseden boşanmaz

Back
X