• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kuzeniyle konuşması...

Ben mi kırıcıyım siz mi çok alıngan ve kaprislisiniz bilemedim
Yapmayın böyle bir bakış açısı sizide evliliğinizide eşinizide yıpratır
Boşandıktan sonra kimin ne yaptığının ne öne mi var
Boşandıktan sonra kimse mecnun olmuyor
Zaten aidiyet hisseden boşanmaz
Ben size kırıcı bir şey söylemedim.Alıngan olabilirim ben ona bir şey demiyorum zaten.Sizin bana kırıcı olmanızla benim eşime alınganlık yapmam arasında ne gibi bir bağlantı olabilir anlamadım.İlk cümleniz çok anlamsız.Eşini kaybetme korkusu basmış bunlar hep işsizlikten falan diye dalga geçmeniz hoş değil.

Elimden kaçıracağıma üzülmedim.Boşansak hemen böyle mi düşünürdü diye üzüldüm.Uslubunuz çok kırıcı ama sizi niyetinizle baş başa bırakıyorum.

Allah korusun da boşanırsanız evet aynen öyle düşünür ama öyle düşünmesi de gayet normal olur bence... sonuçta bir birinizden vaz geçtiğiniz için boşanacaksınız... öyle olursa, böyle olur şöyle olur diye varsayımlarla doldurmayın kendinizi

Eşimin kuzeni boşanma aşamasında.Kız kuzenini bıraktı gitti anlaşamıyorlarmış.İşte dava süreci falan...Bu süreçte eşimle baya muhabbet ediyorlar tabi dertleşiyor.Beni arayıp benimle de dertleşti.Neyse aradan biraz zaman geçti.Dün gece balkonda konuştular ve ben az çok duydum konuşmalarını.İşte eşim zengin adamsın,yakışıklısın sıkma canını biri olur.İşte yanına yakışır,kariyerli,nerde nasıl davrancağını bilen bir eşin olur.Mutlu olursun falan diyordu.İşte dava süreci bittikten sonra diye konuşuyorlardı.Eşimin annesinin güzellik salonu var oraya da belli çevreler geliyor.İşte oraya çay içmeye git annem bulsun sana çevresi çok var.Yanlış anlama o açıdan değil öylesine anneme çay içmeye uğrardım hep işte yar doçlar falan olurdu gibi bir şey söyledi.Bunun bir de saçma sapan bir dayısı var intten ona buna yazar.Oralardan flört edersin gibi moral vermeye çalışıyordu.Ama ben çokkk bozuldum.Suratım düştü.O gelince ben balkona çıktım.Neyin var dedi yanıma çöktü kolumu falan öptü yüzüm düzelemedi diyemedim de duydum diye.Sonra odaya geçelim gel dedi yok dedim.Sonra gittim hala yüzüm düşük sabah erken kalkcaktı ben öyleyim diye uyuyamadı.Lütfen söyle ne oldu falan dedi artık uzatmadım uyusun uykusunu alsın diye öptüm hadi uyu hamilelik hormonları yarına geçer dedim.Sen böyle olunca ben huzursuz oluyorum sen mutlu ol her zaman söylemesem de seni çok seviyorum dedi uyuduk.Sizce boşa mı takıldım.Neye takıldığımı da anlamadım da eşimin böyle akıl vermesi değişik geldi.
Ay bi rahat bırakın şu adamları ya neden hemen üzerinize alınıyorsunuz?Ne bu güvensizlik yar.doçlar da hazır beklemiyor adamları

+++
Ben de rahatsiz olurdum. Adam annesinin isyerin gelen tum kadinlari kesmis masallah bu ne yahu.
Konu kiskanclik degil bence adamin bu derece etraftaki kadinlari kesmesi evli barkli bir insan oldugu halde.
Evet ve sanki kafasında alternatifleri oluşturmuş, özel olarak değerlendirmiş gibi. Garip.

Ay bi rahat bırakın şu adamları ya neden hemen üzerinize alınıyorsunuz?Ne bu güvensizlik yar.doçlar da hazır beklemiyor adamları
Güveniyorum eşime.Ama hemen ayrılır ayrılmaz böyle şeyler düşünülmesi hoşuma gitmedi.Ben olsam bir kafanı dinle iyileş derdim.Kapıda kadınlar bekliyor gibi bir şey aklımdan geçmedi benim.Sadece yaşanmışlıklara saygısızlık gibi geldi.Sonuçta 4 senelik bir evlilik yeni bitmiş.Hemen böyle konuşulmamalı

Allah korusun da boşanırsanız evet aynen öyle düşünür ama öyle düşünmesi de gayet normal olur bence... sonuçta bir birinizden vaz geçtiğiniz için boşanacaksınız... öyle olursa, böyle olur şöyle olur diye varsayımlarla doldurmayın kendinizi
Yani elbette düşünür.Ömür boyu bekar kalmaz.Ama hemen böyle alternatifler hoşuma gitmedi sadece.4 sene yaşanmışlık var.Hani biraz zaman geçsin sonuçta aynı yastığa baş koydular bir sürü şey paylaştılar

Ben en iyisi bir şey demeyeyim çünkü genele göre kıskanç biriyim ben. Siz de öylesiniz anladığım kadarıyla yangına körükle gidiyor gibi olmayayım. Siz beni değil daha sakin yapılı arkadaşları dinleyin. :KK70:
Ben kıskanç değilimdir aslında.Sizin açınızdan düşünmedim de ben.4 yıllık geçmişe saygısızlık yapıyorsa boşansak demek ki hemen böyle şeyler düşüncek gibi düşündüm.

+++
Ben de rahatsiz olurdum. Adam annesinin isyerin gelen tum kadinlari kesmis masallah bu ne yahu.
Konu kiskanclik degil bence adamin bu derece etraftaki kadinlari kesmesi evli barkli bir insan oldugu halde.
Sen deme bari
Belki evlenmeden once kesti
Ayrica her insan annesinin isyerine gelenleri bilir , annesi bahsediyordur mutlaka
Bende annemin isyerine cok gitmesem de musterilerini bilirdim tanirdim
Yapmayin allah askina ya cidden sudan nem kapmak bu

Eşimin kuzeni boşanma aşamasında.Kız kuzenini bıraktı gitti anlaşamıyorlarmış.İşte dava süreci falan...Bu süreçte eşimle baya muhabbet ediyorlar tabi dertleşiyor.Beni arayıp benimle de dertleşti.Neyse aradan biraz zaman geçti.Dün gece balkonda konuştular ve ben az çok duydum konuşmalarını.İşte eşim zengin adamsın,yakışıklısın sıkma canını biri olur.İşte yanına yakışır,kariyerli,nerde nasıl davrancağını bilen bir eşin olur.Mutlu olursun falan diyordu.İşte dava süreci bittikten sonra diye konuşuyorlardı.Eşimin annesinin güzellik salonu var oraya da belli çevreler geliyor.İşte oraya çay içmeye git annem bulsun sana çevresi çok var.Yanlış anlama o açıdan değil öylesine anneme çay içmeye uğrardım hep işte yar doçlar falan olurdu gibi bir şey söyledi.Bunun bir de saçma sapan bir dayısı var intten ona buna yazar.Oralardan flört edersin gibi moral vermeye çalışıyordu.Ama ben çokkk bozuldum.Suratım düştü.O gelince ben balkona çıktım.Neyin var dedi yanıma çöktü kolumu falan öptü yüzüm düzelemedi diyemedim de duydum diye.Sonra odaya geçelim gel dedi yok dedim.Sonra gittim hala yüzüm düşük sabah erken kalkcaktı ben öyleyim diye uyuyamadı.Lütfen söyle ne oldu falan dedi artık uzatmadım uyusun uykusunu alsın diye öptüm hadi uyu hamilelik hormonları yarına geçer dedim.Sen böyle olunca ben huzursuz oluyorum sen mutlu ol her zaman söylemesem de seni çok seviyorum dedi uyuduk.Sizce boşa mı takıldım.Neye takıldığımı da anlamadım da eşimin böyle akıl vermesi değişik geldi.
Adama onun gibisini bulamazsın, hayatın bitti dese daha mı iyi olurdu :confused:
Vallahi bu hayatta asla yeri dolmayacak kişiler evlat,anne,baba ve kardeş
Diğer ayrılıkların hepsi bir yere kadar yakar insanın canını.

neye bozulduğunuzu bile anlamadım

Sen deme bari
Belki evlenmeden once kesti
Ayrica her insan annesinin isyerine gelenleri bilir , annesi bahsediyordur mutlaka
Bende annemin isyerine cok gitmesem de musterilerini bilirdim tanirdim
Yapmayin allah askina ya cidden sudan nem kapmak bu

Bilemedim yahu bana çok seviyesizce geldi
Genel olarak cıvık mı diyeyim oynak mı diyeyim erkeklerden hoşlanmıyorum ben ağır abi seviyorum. Ağır abi dediğin önüne bakar :KK48:

Yakınımızı teselli ederken bile bazen ne söyleyeceğimizi kestiremeyebiliriz. Kuzeni boşandığı için çok üzgün, harap bitap bir hal deyse, eşinizin sarf ettiği teselli cümleleri çok duygusuzca gelirdi banada. Ama, kuzeni aşırı bir üzüntü yaşamıyor, durumunu kabullenmişse, hayata döndürmek, gelecekten çokta umutsuz olmaması için söylenebilir şeyler bencede.
Siz kendinizi boşuna üzmüşsünüz. Eşinizle umarım ömür boyu mutlu, huzurlu yaşarsınız. Hamilelikten duygu durumunuz değişiyor olabilir.

Adama onun gibisini bulamazsın, hayatın bitti dese daha mı iyi olurdu :confused:
Vallahi bu hayatta asla yeri dolmayacak kişiler evlat,anne,baba ve kardeş
Diğer ayrılıkların hepsi bir yere kadar yakar insanın canını.
Yo öyle demesin tabi.Ama bunları söylemek için de çok erken.Daha yeni bir olay bu

Back
X