Eşimin kuzeniyle konuşması...

Neye bozulduğunuzu yorumları okuyunca anladım. Ayrıldıktan sonrasını düşünmeniz çok gereksiz. Boşanır boşanmaz başka sulara yelken açmasında anormallik yok. Geçmişe saygısızlık olmasın diye beklenmesinin matematiksel bir oranı mı var? İsterse 14 yıllık evlilik olsun yaşanmışlık var tamam ama yaşanmışlıklar yetmemiş demek ki ayrılmış insanlar. Sonrasında hayatlarına devam etmeleri çok doğal. Boşanma kararı bir günde alınmıyor

Olumlu açıdan baktık böyle. Olumsuz açıdan eşiniz direk alternatifleri somut hayattan sunmuş.
Ancak bence böyle kırıldığınız konuları kendi kendinizle bırakırsanız aranızdaki iletişimsizlik artar. O neye kırıldığınızı aramaktan yorulur siz de beni anlamıyor demekten...
O sebeple anlatın içinizde kalan hissiyatı.

Olumlu açıdan baktık böyle. Olumsuz açıdan eşiniz direk alternatifleri somut hayattan sunmuş.
Ancak bence böyle kırıldığınız konuları kendi kendinizle bırakırsanız aranızdaki iletişimsizlik artar. O neye kırıldığınızı aramaktan yorulur siz de beni anlamıyor demekten...
O sebeple anlatın içinizde kalan hissiyatı.
Anlatsam da söyleyeceği şeyler belli.Ne diyecek ki yani.Ben mantıklı olanı yapıyorum.Zaten konuyu uzatmadım bitti gitti.Sadece burdan da fikir almak istedim boşa mı alınganlık yaptım diye.Sizi de anlayamadım olumlu mu düşündünüz olumsuz mu

Eşiniz kuzenini teselli etmiş.
Olan bu.
Hani klasiktir bir kız arkadaşımız birinden ayrılır.
Bizde " boşver sen ondan daha iyileriyle olacaksın." derız ya. Onun gibi birşeyler demiş. Sadece biraz teferruatlı demiş.
Takılınacak bir durum değil bence.

Benim sizde merak ettiğim bu konuyu neden bu kadar icselleştirdiniz ?
Eşinizi kendi kafanızda çok yüksekte mi konumlandırıyorsunuz acaba?
Çünkü bu alınganlık normal değil ve hamilelikle alakası yok. Bu alınganlığın zemininde eşinizi çok yüksekte görme, kendinizi ona layık görmeme yatıyor olabilir.
Böyle düşünüyorsanız düşüncelerinizi değiştirin.

Sizi sevmiş ki evlenmiş. Kendi değerinizi kendiniz belirlersiniz. Sıfatlar belirlemez. Hamileliğinize odaklanın.
Sağlıklı doğumlar dilerim.

Son düzenleme:
Canım çok tatlısın beni düşündüğün için tşk ederim
Rica ederim. Ben hamilelikte karsi binada biri piknige gidiyor diye uzulup 1 saate yakin aglamistim. Hormanlar gercekten fena. Hala dusunuyorum niye piknige giden birini gorunce insan aglar diye ama hamilelik farkli neden aramamak lazim dusunce yapisi icin..

Bir kariyeriniz hiç olmadı anladığım kadarıyla. Sıkmayın canınızı herkes aynı hayat şartlarında ve yetenekte olmak zorunda değil kuzum.

Eşiniz kuzenini teselli etmiş.
Olan bu.
Hani klasiktir bir kız arkadaşımız birinden ayrılır.
Bizde " boşver sen ondan daha iyileriyle olacaksın." derız ya. Onun gibi birşeyler demiş. Sadece biraz teferruatlı demiş.
Takılınacak bir durum değil bence.

Benim sizde merak ettiğim bu konuyu neden bu kadar icselleştirdiniz ?
Eşinizi kendi kafanızda çok yüksekte mi konumlandırıyorsunuz acaba?
Çünkü bu alınganlık normal değil ve hamilelikle alakası yok. Bu alınganlığın zemininde eşinizi çok yüksekte görme, kendinizi ona layık görmeme yatıyor olabilir.
Böyle düşünüyorsanız düşüncelerinizi değiştirin.

Sizi sevmiş ki evlenmiş. Kendi değerinizi kendiniz belirlersiniz. Sıfatlar belirlemez. Hamileliğinize odaklanın.
Sağlıklı doğumlar dilerim.
Eşimin kuzenine ayrılır ayrılmaz hemen yeni sulara yelken açmasını önermesine bozulmamla eşimi çok yüksekte görmem arasında bağlantı bulamadım.Ne eşimi kendimden yüksekte görüyorum ne de aşağıda.Sadece yaşanmışlık var ortada ve daha çok yeni.2 sene geçse de kuzenine böyle akıl verse alınmazdım.

Rica ederim. Ben hamilelikte karsi binada biri piknige gidiyor diye uzulup 1 saate yakin aglamistim. Hormanlar gercekten fena. Hala dusunuyorum niye piknige giden birini gorunce insan aglar diye ama hamilelik farkli neden aramamak lazim dusunce yapisi icin..
Aynen canım zaten geçti gitti şimdi takılmıyorum

Haklı tarafınızda var aslında eşiniz aslında aklinin kosesindekileri dokmus
Yani bilemiyorum.Ben erteledikce evlenelim diye tartışan oydu.Hiç böyle meyillerini de görmedim.Sosyal medyamız bile yok.Aklının köşesinde böyle şeyler olsa bir meyil hissederdim diye düşünüyorum.Ben demek ki boşansak bunları yapıcak diye düşündüm.

Eşimin kuzenine ayrılır ayrılmaz hemen yeni sulara yelken açmasını önermesine bozulmamla eşimi çok yüksekte görmem arasında bağlantı bulamadım.Ne eşimi kendimden yüksekte görüyorum ne de aşağıda.Sadece yaşanmışlık var ortada ve daha çok yeni.2 sene geçse de kuzenine böyle akıl verse alınmazdım.
Bende kuzenine verdiği akıla alınmanızı anlayamıyorum. Neden bunu içselleştirdiniz ki?
Neden yani bir güvensizlik mi var içinizde? Bence var.
Bir olayı içselleştirmek için o olayın içimizde bizle alakalı olaylara anılara temas etmesi lazım. Size o olmuş. Ben bunu eşimden duysam bozulmazdım.
Teselli ediyor deyip geçerdim.

Siz baya küsmüşsünüz. Çok fazla icşellestirme var.
Neyse umarım çözersiniz.

Bende kuzenine verdiği akıla alınmanızı anlayamıyorum. Neden bunu içselleştirdiniz ki?
Neden yani bir güvensizlik mi var içinizde? Bence var.
Bir olayı içselleştirmek için o olayın içimizde bizle alakalı olaylara anılara temas etmesi lazım. Size o olmuş. Ben bunu eşimden duysam bozulmazdım.
Teselli ediyor deyip geçerdim.

Siz baya küsmüşsünüz. Çok fazla icşellestirme var.
Neyse umarım çözersiniz.
Sebebini söyledim zaten.Ben ayrılır ayrılmaz yeni sulara yelken açılmasını hoş bulmuyorum.Yani bir yas dönemi olmalı.Cünkü her şeyi paylaşıyorsun aynı yastıga baş koyuyorsun.Bu bi arkadaş bile olsa öyle.

Kültürleri uyuşmaz ona bi şey diyemem de bu meslek, kariyer olayı da çok abartılmış. Sana yrd doç yakışır şu yakışır bu yakışır. Hayır arkadaşım meslek üzerine eş seçilmez. Nedir bu yani. Sonra evlenenler niye mutsuz. Bu kadar maddiyata odaklanırsan mutsuz olursun tabi. Erkek kadın herkes birbirini böyle değerlendiriyor zaten şu devirde. Ooooo yrd. doç. bunla kesin geçinilir, yanıma yakışmaz diğeri. Öbür türlü bütün meseleler çözülecek ya. Sizin güzel bir kariyeriniz varmış herkes de sizden şunu başardı bunu etti diye bahsediyormuş. Kocanız da sizi yanına yakıştırıyor işte. Denk görüyor. Kariyer sahibi olmasaydınız sizi sıkıştırır ve aşağılar mıydı onu bilemem.

Back
X