- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Hiç sevmem böyle hıhı tamam diye he he öyledir diye dalga geçilmesini.Size karşılıklı konuşuyoruz sanıp doğru düzgün açıklama yaptım.Neden böylesiniz anlamıyorum ya.Hıhı tamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sevmem böyle hıhı tamam diye he he öyledir diye dalga geçilmesini.Size karşılıklı konuşuyoruz sanıp doğru düzgün açıklama yaptım.Neden böylesiniz anlamıyorum ya.Hıhı tamam
Yani elbette düşünür.Ömür boyu bekar kalmaz.Ama hemen böyle alternatifler hoşuma gitmedi sadece.4 sene yaşanmışlık var.Hani biraz zaman geçsin sonuçta aynı yastığa baş koydular bir sürü şey paylaştılar
Eşiniz kuzenine dengi veya anlaşabileceği tarzda insanların, annesinin iş yerine gelebileceği, buradan bir kısmet çıkabileceğini önermiş. Bunda bir şey yok.Mantıklı bir cevap bulmuşken.Peki annesinin güzellik salonu hakkında öyle demesine ne diyorsunuz?Yani gelenleri ben de biliyorum ama o açıdan bakacağını eşimin düşünmemiştim hiç.İlk baş benim çevrem kalmadı öyle sana önerebileceğim dedi.Sonra a bak annemin çevresi vardır dedi.Sabah çay içmeye falan uğra dedi.Yanlış anlama niyetim o değil tabi ki ama annemin yanına illa uğruyordum nasip ya belki olur dedi
Ağır abi dediğin önüne bakar![]()
Evet konu buydu zaten.zaten yardoçluk kadrosu kalmadı artık DR. Öğretim Üyesi oluyorlar .. olaysız dağılabiliriz
Ben de çok gidip oturdum eğitime gittiğimde uğruyordum.Yaş ortalaması yüksek insanlar geliyor genelde.Hani durumu iyi anneler falan.Aynen kısa yolları biliyormuş demek ki.Şimdi annesinin yanına gittiğimizde aklıma gelcek hepEşiniz kuzenine dengi veya anlaşabileceği tarzda insanların, annesinin iş yerine gelebileceği, buradan bir kısmet çıkabileceğini önermiş. Bunda bir şey yok.
Kendiside sizinle karşılaşmadan önce, burada kısmetini arayıp, göz gezdirmişliği varmış demekki. Bundada bir şey yok bence. Kısa yolları biliyormuş, tarif etmiş diye bakabiliriz olaya.
Şaka bir yana, canınızı sıkmaya ve üzmeye gerçekten gerek yok. Hamileliğinizin ve evliliğinizi tadını çıkarmaya bakın.
Bende olmayan bir özelliği anlatmadı kuzenine.İşte kariyer sahibi biri olsun yanına dedi bi kaç meslek saydı ben aklıma geleni size yazdım.Uzatmadım ben de konuşsaydık emin ol çok uzayacaktıBence moral vermeyi abartmış annemin güzellik salonu var o sana uygun dengin birini bulur konuş dese ok ama abartmasi ne bileyim yar doçlsr falan demesi hoş olmamış.
Ben de olmayan özellifi esim/sevgilim bir başkasına bak böyle böyle kadinlar var diye anlatsa ben de rahatsız olurdum. Ama o an suratım düşer konuşur sorunu cözerdim siz olayı çok uzatmışsınız
Bende olmayan bir özelliği anlatmadı kuzenine.İşte kariyer sahibi biri olsun yanına dedi bi kaç meslek saydı ben aklıma geleni size yazdım.Uzatmadım ben de konuşsaydık emin ol çok uzayacaktıBence moral vermeyi abartmış annemin güzellik salonu var o sana uygun dengin birini bulur konuş dese ok ama abartmasi ne bileyim yar doçlsr falan demesi hoş olmamış.
Ben de olmayan özellifi esim/sevgilim bir başkasına bak böyle böyle kadinlar var diye anlatsa ben de rahatsız olurdum. Ama o an suratım düşer konuşur sorunu cözerdim siz olayı çok uzatmışsınız
İnsan pes ediyor değil miHıhı tamam
Bende olmayan bir özelliği anlatmadı kuzenine.İşte kariyer sahibi biri olsun yanına dedi bi kaç meslek saydı ben aklıma geleni size yazdım.Uzatmadım beBence moral vermeyi abartmış annemin güzellik salonu var o sana uygun dengin birini bulur konuş dese ok ama abartmasi ne bileyim yar doçlsr falan demesi hoş olmamış.
Bu civiklik degil ki.morali bozuk birine destek olmus , biz kadinlar da yapiyoruz aynisiniBilemedim yahu bana çok seviyesizce geldi
Genel olarak cıvık mı diyeyim oynak mı diyeyim erkeklerden hoşlanmıyorum ben ağır abi seviyorum. Ağır abi dediğin önüne bakar![]()
Biz konuşuyoruz siz neden tahrik edici konuşuyorsunuz anlamadım.Adamın seni boşayacağını neden düşünüyorsun belki sen adamı boşayacaksın demiş arkadaş.Öyle bir şey demedim de düşünmedim de boşanırsak diye düşündüm Demediğim şeyi dedim mi diyimİnsan pes ediyor değil mi![]()
Eee o zaman neden alinganlik ediyorsunuz ben de sandim ki siz ev hanimisiniz kuaföre de gitmiyorsunuz ondan alindinizBende olmayan bir özelliği anlatmadı kuzenine.İşte kariyer sahibi biri olsun yanına dedi bi kaç meslek saydı ben aklıma geleni size yazdım.Uzatmadım be
Bende olmayan bir özelliği anlatmadı kuzenine.İşte kariyer sahibi biri olsun yanına dedi bi kaç meslek saydı ben aklıma geleni size yazdım.Uzatmadım ben de konuşsaydık emin ol çok uzayacaktı
Yok canımEee o zaman neden alinganlik ediyorsunuz ben de sandim ki siz ev hanimisiniz kuaföre de gitmiyorsunuz ondan alindiniz