• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kuzeniyle konuşması...

Yani elbette düşünür.Ömür boyu bekar kalmaz.Ama hemen böyle alternatifler hoşuma gitmedi sadece.4 sene yaşanmışlık var.Hani biraz zaman geçsin sonuçta aynı yastığa baş koydular bir sürü şey paylaştılar

Çiftler boşanma aşamasına gelmişse zaten herşeyi tüketmiş oluyor aşk,sevgi,yaşanmışlık,anı falan kalmıyor gözünde o yüzden zamana ihtiyaç duymuyor... eşinizde moral vereyim diye fazla gaza gelmiş... belki o fikirde bile değil ama kuzene destek amaçla saçmalamıştır

Mantıklı bir cevap bulmuşken.Peki annesinin güzellik salonu hakkında öyle demesine ne diyorsunuz?Yani gelenleri ben de biliyorum ama o açıdan bakacağını eşimin düşünmemiştim hiç.İlk baş benim çevrem kalmadı öyle sana önerebileceğim dedi.Sonra a bak annemin çevresi vardır dedi.Sabah çay içmeye falan uğra dedi.Yanlış anlama niyetim o değil tabi ki ama annemin yanına illa uğruyordum nasip ya belki olur dedi
Eşiniz kuzenine dengi veya anlaşabileceği tarzda insanların, annesinin iş yerine gelebileceği, buradan bir kısmet çıkabileceğini önermiş. Bunda bir şey yok.
Kendiside sizinle karşılaşmadan önce, burada kısmetini arayıp, göz gezdirmişliği varmış demekki. Bundada bir şey yok bence. Kısa yolları biliyormuş, tarif etmiş diye bakabiliriz olaya. :p
Şaka bir yana, canınızı sıkmaya ve üzmeye gerçekten gerek yok. Hamileliğinizin ve evliliğinizi tadını çıkarmaya bakın.

Bence moral vermeyi abartmış annemin güzellik salonu var o sana uygun dengin birini bulur konuş dese ok ama abartmasi ne bileyim yar doçlsr falan demesi hoş olmamış.
Ben de olmayan özellifi esim/sevgilim bir başkasına bak böyle böyle kadinlar var diye anlatsa ben de rahatsız olurdum. Ama o an suratım düşer konuşur sorunu cözerdim siz olayı çok uzatmışsınız

Eşiniz kuzenine dengi veya anlaşabileceği tarzda insanların, annesinin iş yerine gelebileceği, buradan bir kısmet çıkabileceğini önermiş. Bunda bir şey yok.
Kendiside sizinle karşılaşmadan önce, burada kısmetini arayıp, göz gezdirmişliği varmış demekki. Bundada bir şey yok bence. Kısa yolları biliyormuş, tarif etmiş diye bakabiliriz olaya. :p
Şaka bir yana, canınızı sıkmaya ve üzmeye gerçekten gerek yok. Hamileliğinizin ve evliliğinizi tadını çıkarmaya bakın.
Ben de çok gidip oturdum eğitime gittiğimde uğruyordum.Yaş ortalaması yüksek insanlar geliyor genelde.Hani durumu iyi anneler falan.Aynen kısa yolları biliyormuş demek ki.Şimdi annesinin yanına gittiğimizde aklıma gelcek hep

Bence moral vermeyi abartmış annemin güzellik salonu var o sana uygun dengin birini bulur konuş dese ok ama abartmasi ne bileyim yar doçlsr falan demesi hoş olmamış.
Ben de olmayan özellifi esim/sevgilim bir başkasına bak böyle böyle kadinlar var diye anlatsa ben de rahatsız olurdum. Ama o an suratım düşer konuşur sorunu cözerdim siz olayı çok uzatmışsınız
Bende olmayan bir özelliği anlatmadı kuzenine.İşte kariyer sahibi biri olsun yanına dedi bi kaç meslek saydı ben aklıma geleni size yazdım.Uzatmadım ben de konuşsaydık emin ol çok uzayacaktı

Bende olmayan bir özelliği anlatmadı kuzenine.İşte kariyer sahibi biri olsun yanına dedi bi kaç meslek saydı ben aklıma geleni size yazdım.Uzatmadım ben de konuşsaydık emin ol çok uzayacaktı

Bende olmayan bir özelliği anlatmadı kuzenine.İşte kariyer sahibi biri olsun yanına dedi bi kaç meslek saydı ben aklıma geleni size yazdım.Uzatmadım be

İnsan pes ediyor değil mi :KK70:
Biz konuşuyoruz siz neden tahrik edici konuşuyorsunuz anlamadım.Adamın seni boşayacağını neden düşünüyorsun belki sen adamı boşayacaksın demiş arkadaş.Öyle bir şey demedim de düşünmedim de boşanırsak diye düşündüm Demediğim şeyi dedim mi diyim

Bende olmayan bir özelliği anlatmadı kuzenine.İşte kariyer sahibi biri olsun yanına dedi bi kaç meslek saydı ben aklıma geleni size yazdım.Uzatmadım be

Eee o zaman neden alinganlik ediyorsunuz ben de sandim ki siz ev hanimisiniz kuaföre de gitmiyorsunuz ondan alindiniz

Eşiniz moral vermek için öyle söylemiş siz niye kendi üstünüze alındınız ki
Size çok iyi davranıyor bide taktir ettim eşinizi kıymet bilen birisi ama bence böyle yapmayın sizde ona karşı

benimde derdim var . evliyim ve suan hamileyim. Kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz. eşim ankaraya calismaya gitti.. Kaynanam üç defa izgara et yapti . bana vermedi. bi insan bu kadar mi hain olur . resmen bana eziyet ediyor . ben onu yaparken gordum. canim cok cekti. soylemeye de utaniyorum ver diye 😔 neyse bugun cabuk gecseydi yarin gidip kendime alacam ..

Back
X