eşimin kv yi gidip alması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Arkadaşlar hemen konuya gireceğim
Biz istanbul kv Samsun'da oturuyor. Kv nin 2 kardeşi var. Biri istanbulda. diğeri de kendisiyle aynı evde yaşıyor. ist. olan hastalandı (grip zatürre cevirebilirmiş). diye diğer kardeşleri yanına gelmeye karar verdiler. Eşim de buradan ta oraya onları getirmeye gidecek gönüllü olarak. yani istanbuldan samsuna arabayla almaya gidiyor.
Bu normalmi nolur bana diyin. Bana çok lüks bişey gibi geldi ve eşimle tartıştık az önce. sinir oldum çok. Bu arada benzin parası vs var tabi bizden. yaşları 60 - 70 arası maşallah dinç hepsi. yazlari tatile falan gidebiliyorlar yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anneciğinin otobüslerde saatler boyu sürecek yolculuk sıkıntısı çekmesine gönlü razı olmamış oğluşunun :) eşiniz maddi-manevi sorun etmiyorsa sizde etmeyin..uçak bileti alabilirdi annesine fakat kv uçakla gelmek istermiydi bilinmez..

Sizin annenizi gidip uzak bir şehirden alır mıydı diye düşünürsek alırdı herhalde?..şu da bir gerçek ki bu ülke topraklarında doğan yiğidolar, anneciklerine hayır diyemezler ve rahat etmeleri için herşeyi yaparlar :)

hayır, normal değil. Otobüs aslında arabadan daha konforlu.
Belkide eşiniz gitmişken akrabalara uğrar.
akraba yok.
Siz esiniz o kadar yolu gidecek diye mi uzuldunuz, para mevzusuna mi bozuldunuz. Bana ikincisi gibi geliyor yoksa niye yazlari tatile gittiklerini ekleyesiniz+para mevzusunu da.
hepsi acayip değilmi. en az 400 lira gidecek ve işi gücü ailesi var adamın bu yapılırmı.

Benim annem sizlere ömür. ama istemedi o böyle bişey.

Ayy üff araba olmasa napicaklarmiş? Bazi tiplerin otobuse, binemem, ucaga binemem, ona gelemem buna gelemem olayida beni sinir ediyor. Kuzenim ve eşi yurt disinda adam anasini almaya kalkip turkiyeye geliyor. Şaka gibi.

Benim kvde de aynisi. Kaynimi cagirir hep gece gunduz özel şöförü. Tansiyonu hafif oynasa kaynimi cagirir hastaneye goturtur kendini, haberi gelir hemen.

Valla benim babamda araba yoktu eskiden, babannem hic tansiyonum indi, tansiyonum cikti diye zirt pirt simariklik yapamadi o zamanlar kadin otobusle gitti gidecekse degilse evde düşürdü tansiyonunu gece. Sehir disindaki kardeslerine de otobusle gitti. Elin 70lik ninelerini sehirler arasi otobuslerde çok gördüm.

esinin teklifi normal ama onlar cok saglikliysa otobusle de gelirler belki yol tutuyordur esim de boyle yapar hep sorunmuş gibi ya da luksmus gibi dusunmedim olabilir.

Başınız sağolsun..

Annesi ve teyzesi yaşlı diye kıyamıyor..bu yüzden eşinizle tartışıp aranızı bozmayın..nasılsa eşiniz gitmekten vazgeçmeyecek.
aram bozuldu bile. konuşmuyoruz. Bu nasıl annedir ki oğlum bu yolu çekme biz bir yolunu bulur geliriz demiyor. normal anne yüreği katlanmaz. işine gücüne bak sen oğlum der.

aram bozuldu bile. konuşmuyoruz. Bu nasıl annedir ki oğlum bu yolu çekme biz bir yolunu bulur geliriz demiyor. normal anne yüreği katlanmaz. işine gücüne bak sen oğlum der.
eeee eşiniz rahat
kadın da çalışıyor nasıl olsa dert değil
kimi erkeklere çalışan kadın cidden yaramıyor
millete ailesine hava atıyorlar bak hayırlı evladım diye
siz çalışmıyor olsaydınız görürdüm onu ben

Maddi yönden bu 400 TL sizi yıpratacak mı? Perişan bir duruma mı düşeceksiniz?
Allah aşkına nedir bu yahu. Gitsin alsın adam. Annesi sonuçta. Sanki evi barkı satmış sizi açıkta bırakmış.
Biraz hoşgörü.

akraba yok.

hepsi acayip değilmi. en az 400 lira gidecek ve işi gücü ailesi var adamın bu yapılırmı.
Abartıyorsun , adam ailesini terketmiyor , annesini almaya gidiyor . Kaygıların maddi , eşine belli etmezsen iyi olur çünkü paragöz muamelesi görürsün . Ayrıca hastalık söz konusu, bu durumda oğluşu annesini otobüse bindiremezdi. .

Hasta olurlar gidip alabilir ben bile gider alirim ama otobüsü var atlayıp gelsinler daha rahat ederler bence ... dedem ve annemem yasli ve hasta koyde yasiyorlar .. tum.kardesler toplanır arabasi benzin parasını ortaklaşa verirler enistem gider koyden alir ... kimsenin kimseye de hakki geçmez herşeyin ici rahat olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…