Askında çok dığru bşr noktaya değindin . Hele de konu Kv elti olunca mantık Felç oluyor
Hahaahha guzel benzetmeydievet ya, biligisayardaki system failure gibi mavi ekran veriyor bir çoğumuz
Uçak bileti alsanız daha ucuza gelirler ve daha konforluArkadaşlar hemen konuya gireceğim
Biz istanbul kv Samsun'da oturuyor. Kv nin 2 kardeşi var. Biri istanbulda. diğeri de kendisiyle aynı evde yaşıyor. ist. olan hastalandı (grip zatürre cevirebilirmiş). diye diğer kardeşleri yanına gelmeye karar verdiler. Eşim de buradan ta oraya onları getirmeye gidecek gönüllü olarak. yani istanbuldan samsuna arabayla almaya gidiyor.
Bu normalmi nolur bana diyin. Bana çok lüks bişey gibi geldi ve eşimle tartıştık az önce. sinir oldum çok. Bu arada benzin parası vs var tabi bizden. yaşları 60 - 70 arası maşallah dinç hepsi. yazlari tatile falan gidebiliyorlar yani.
Tekrar başınız sağ olsun. Çok çok çok guzel bir mesaj vermissiniz. ama konuya ve yorumlara bakarsak bunu gidip dağa taşa anlatsanız daha tesirli olurdu inanin. Zira burda vicdan kalmamis, ben bu konuda bunu gordum. Ne ana ne baba hakkı denen bisey yok. Varsa yoksa ben ben ben.benim babam 4 sene boyunca ankara adapazarı adapazarı istanbul üçgenini gitti geldi, dedemin bir oğlu adapazarında diğeri istanbulda yaşıyordu, ama babamı arardı ankaradan giderdi babam, nihayetinde dedem öldü 87 gün sonra babam öldü...ben hamileydim içim içime sığmıyordu,gece gece cami avlularında geziyodum millet evde kuran okurken, o sesi o ağıtları dinlemek istemiyodum, bi akşam hocada camideydi zahir avluda beni gördü yanıma geldi, kızım senin baban baba duasıyla gitti babasını kucağında getirirdi cumalara dedi, için rahat olsun baban yerini yaptı dedi
7 8 sene oldu heralde bu forumdayım, burda genç kız oldum, sözlü oldum nişanlı oldum evli oldum anne oldum ve nihayetinde görümce oldum, ilerde de kaynana olucam Allah ömür verirse hepimiz olucaz, bu yaşlar böyle çakılı kalmayacak diyeceğim budur
Tekrar başınız sağ olsun. Çok çok çok guzel bir mesaj vermissiniz. ama konuya ve yorumlara bakarsak bunu gidip dağa taşa anlatsanız daha tesirli olurdu inanin. Zira burda vicdan kalmamis, ben bu konuda bunu gordum. Ne ana ne baba hakkı denen bisey yok. Varsa yoksa ben ben ben.
Allah ıslah etsin demekten baska care yok.
Orası kesin zaten. Konu kocam anne babami gidip almama karşı seklinde olsaydi adam cokdan linc edilmis, anne baba hakki uzerine goz yasartici vecizeler sarkilar siirler dizilmisti buraya. İste buna KK objektifligi diyoruz.Kız ana babası olsa farklı olurdu yorumlar çok gördük bunu
annesi teklif etmedim mevzu teyzesiii huu
şekerim boşuna üzülme. isteyen annesi değil. teyzesinin beli rahatsız mış mış benimki kendi kendine görev edindi. Annesi de madem istiyor gelsin alsın bizi dedi. anladın?
Benim annem asla boyle bir seye razi gelmezdi..Kv niz esinize teklif etmese dahi,kabul etmemeliydi....Allah korusun esinizin basina yolda birsey gelse kv niz kendisini olene kadar suçlar bunlari neden dusunmezler ki.....
Sizin fikriniz saygi duyarim benimkide bu...İyi yolda başımıza birşey gelecek diye hiçbir yere gitmeyelim arabamız da çürüsün böyle bir tez var mı Allah aşkına yanii olacak olduktan sonra o insan işe giderken de olur ne alaka ya. Bu insanlar arabalarıyla tatile bir yere gitmiyor mu sanki. Memleketi zaten bayramda falan da gidiyordur aman birşey olur diye evden mi çıkmasın çok garip bir anlayışınız var. Neden razı gelmesin arabası varsa istediği gibi mola verir otobüsten daha iyi gider daha kısa sürer her bakımdan daha konforlu helal olsun eşine
Arkadaşlar hemen konuya gireceğim
Biz istanbul kv Samsun'da oturuyor. Kv nin 2 kardeşi var. Biri istanbulda. diğeri de kendisiyle aynı evde yaşıyor. ist. olan hastalandı (grip zatürre cevirebilirmiş). diye diğer kardeşleri yanına gelmeye karar verdiler. Eşim de buradan ta oraya onları getirmeye gidecek gönüllü olarak. yani istanbuldan samsuna arabayla almaya gidiyor.
Bu normalmi nolur bana diyin. Bana çok lüks bişey gibi geldi ve eşimle tartıştık az önce. sinir oldum çok. Bu arada benzin parası vs var tabi bizden. yaşları 60 - 70 arası maşallah dinç hepsi. yazlari tatile falan gidebiliyorlar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?